teşekkür ederim gizoşummm inşallah
nurayımmm ben de gelinlikte açık saçı çok seviyorum, duvak bence olmazsa olmaz, ne demişler duvaksız gelin olmazz
ama nikahım farklı bir gün olsaydı o resimdeki gelininki gibi tüllü bir taç şapka falan takıcaktım ve mini bir gelinlik giyicektim hayalim oydu ama ayrı günlerde olmıcak nasip
ay hiç işe gelesim gelmedi hava gercekten tam gezmelik gerci ogleden sonra yagmur geliomus ama olsun
evet kuzum açtı baya burdada
tam gezmelik dediğin gibiii ama işte çalışıyoruzz
hayatımızın en güzel zamanları önce okulda sonra da işte geçiyo, ne büyük haksızlık
umarım bir gün çok paramız olur ve calısmak zorunda kalmayız, oyle olursam habire gezer farklı yerler görür ve insanlara yardım ederimah keşkee
çağğlaaamm bebegım ıyı haberlerını beklıyoooruuuummm, Nurayımm bende cok begendım ozellıklede saç rengını
Günaydınnn aşklaarımmm,dün gece uyku tutmadı ya garıp bı bunaltı vardı gecenın 5inde aradım benımkını dedım hadı bana guzel bısıler solede uyiimöyle tatlı seyler soledıkı ama gene uyuyamadım hemen orası ayrı 7ye gelıyo uyudugumda sabahliinde erken kalkmam gerekıyodu eve gectıgınde aradı o yatıcakken tabı ben kalkamadım yataktan beraber uyuyomusuz gıbı yaptıııkk ben dıyorum omzunda yatıyorum, o dıyo sacını sevıyorum diye diye telefon acık uyuyakalmısız şimdi yavastan hazırlanıp yeniçiftlige gecıyorum bebekler
çağğlaaamm bebegım ıyı haberlerını beklıyoooruuuummm, Nurayımm bende cok begendım ozellıklede saç rengını
Günaydınnn aşklaarımmm,dün gece uyku tutmadı ya garıp bı bunaltı vardı gecenın 5inde aradım benımkını dedım hadı bana guzel bısıler solede uyiimöyle tatlı seyler soledıkı ama gene uyuyamadım hemen orası ayrı 7ye gelıyo uyudugumda sabahliinde erken kalkmam gerekıyodu eve gectıgınde aradı o yatıcakken tabı ben kalkamadım yataktan beraber uyuyomusuz gıbı yaptıııkk ben dıyorum omzunda yatıyorum, o dıyo sacını sevıyorum diye diye telefon acık uyuyakalmısız şimdi yavastan hazırlanıp yeniçiftlige gecıyorum bebekler
kuzum yaa beraber uyduğunu hayal etmek bile öyle güzelkii dimii
Rabbim tez zamanda göstersin o günleride bize
ahh ahhh bebilopum yaa bian eveell kavusalımmnasısın bakalım kuzucuugumm
canım kuzenim çoookk önce aşkım anlamına geldiğini söylemişti öyle kaldı o yüzden benimde aklımda
pastam umarım sağ salim gidersin dışarda resmen hortum var....
köprü trafiğe kapatılmış yollar felç olmus :26::26:
aaa ne kaddanaaa değişikmişş
Nurayımmm gelinlik, saç ve saç rengi mukemmellllBence sana da yakışır tam tarzın gibime geldiiii:)
Miniiiiiiim yamacımaaa gelioo yine yeni yenidennnnhayırlısıyla varsın inşallah kuzummmm:109:
Herkese selamm bu arada aşkoşlarrrrrr
hoşbuldummm kuzencimmmmmevet kuzum kazasız belasız gider inşallahh..
az önce bi firmadan geldiler tüyap için davettiye bırakmaya yolda tuzlada resmen hortum gibi birşeyin içine girdik arabayı savurdu diyo..((
balımm hoşgeldinn
kızlar fırtına kopuyor bu şehirde öğle aramda milletle dalga geçtim siz fırtına görmemişsiniz buda fırtınamı die hava kopmuş resmen köprünün halatı kopmuş galiba vapur seferleri iptal eve gidemicem
annnemi aradım evden denizi görebiliyo kaynıyoo deniz sakın gelme adaya dedi çatılar uçuyormuş ben fırtınaya alışığım ama burdaki insanlar bile şoklardalar şirketin önü uçuyoyduu kardaki fırtınanında 10 katı oldu lodos büyük hava patlamazsa yağmur yağmazsa burda kaldım ki gayet paspalım şu günü evde geçirmek istiyordum ne olur eve gitsem
kızlar fırtına kopuyor bu şehirde öğle aramda milletle dalga geçtim siz fırtına görmemişsiniz buda fırtınamı die hava kopmuş resmen köprünün halatı kopmuş galiba vapur seferleri iptal eve gidemicem
annnemi aradım evden denizi görebiliyo kaynıyoo deniz sakın gelme adaya dedi çatılar uçuyormuş ben fırtınaya alışığım ama burdaki insanlar bile şoklardalar şirketin önü uçuyoyduu kardaki fırtınanında 10 katı oldu lodos büyük hava patlamazsa yağmur yağmazsa burda kaldım ki gayet paspalım şu günü evde geçirmek istiyordum ne olur eve gitsem
kuzularım ben kuzeinmde kalırım herhalde şirkete yakın bir şekilde eve gideyim istiyodum işlerim var
kendime çeki düzen vermem lazım benim sevdicek heran gelebilir bir kuaför operasyonu yaptırcaktım off offff yarına kaldı işler yandım ben
kuzularım ben kuzeinmde kalırım herhalde şirkete yakın bir şekilde eve gideyim istiyodum işlerim var
kendime çeki düzen vermem lazım benim sevdicek heran gelebilir bir kuaför operasyonu yaptırcaktım off offff yarına kaldı işler yandım ben
ay gizoşum kıyamam sana yaaa hiç derrt etme o seni her halinle seviyodurrr bikeremmm
ben bikere askıma kapıyı yataktan kalkıp da acmıstım yaa ne komikti.. sac bas biyerde bide uyuyakalmısım baya gözler şişmiş cadı sila gibiydim, uyku mahmuru gelenenin o oldugunu da tahmin edemedim hönk diye acmıstım kapıyı bir de ne göreyim askım bütün yakısıklılıgı ve asaletiyle kapıda dikiliyo
bense buluscagımızı unutup horul horul uyumusum annemlerde evde olmayınca uyandıran olmamıs askımın aramalarıını da duymamısım o da tahmin edip kapıya kadar gelmiş zile basa basa bi hal olmustu
ben onu gorunce sokkk tabi ne nası yaniii ne işin var burda modunda bakarken o da askım sanırım pijamanın tek bacagı yukarı toplanmıs indirmemi ister misin demişti ve kahkahalara bogulmustuk
hiç unutmam o günü yaa rezillik tam
ayy bayıldıımm kuzumm süper bi anı buu
indirmemi istermisin haa ayy çok hoşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?