'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet kuzum açtı baya burdada
tam gezmelik dediğin gibiii ama işte çalışıyoruzz

evet kuzum açtı baya burdada
tam gezmelik dediğin gibiii ama işte çalışıyoruzz

hayatımızın en güzel zamanları önce okulda sonra da işte geçiyo, ne büyük haksızlık

umarım bir gün çok paramız olur ve calısmak zorunda kalmayız, oyle olursam habire gezer farklı yerler görür ve insanlara yardım ederim ah keşkee

aahhh ahhhh kuzummm keşke yaaa
aynen çalışmayızz valla orası senin burası benimmm gezerdiikkk ohh ne iyi olurduu..
gerçi düşünüyorumm bugün bizim durumumuzda olmak isteyen o kadar çok insan varkii...
bizde bazıları için zenginiz çok paramız var kuzum..
keşke yardım edebilsekk..

çağğlaaamm bebegım ıyı haberlerını beklıyoooruuuummm, Nurayımm bende cok begendım ozellıklede saç rengını

Günaydınnn aşklaarımmm,dün gece uyku tutmadı ya garıp bı bunaltı vardı gecenın 5inde aradım benımkını dedım hadı bana guzel bısıler solede uyiim öyle tatlı seyler soledıkı ama gene uyuyamadım hemen orası ayrı 7ye gelıyo uyudugumda sabahliinde erken kalkmam gerekıyodu eve gectıgınde aradı o yatıcakken tabı ben kalkamadım yataktan beraber uyuyomusuz gıbı yaptıııkk ben dıyorum omzunda yatıyorum, o dıyo sacını sevıyorum diye diye telefon acık uyuyakalmısız şimdi yavastan hazırlanıp yeniçiftlige gecıyorum bebekler

kuzum yaa beraber uyduğunu hayal etmek bile öyle güzelkii dimii
Rabbim tez zamanda göstersin o günleride bize

inşallah kuzumm

biz de yaparız hadi şimdiii yanındaymışım beraber uyuyomusuz diyee

evlendikten sonraki ilk sabahımızı da cok hayal ediyoruz... kim kalkarsa o diğerini öperek uyandırcak kahvaltısını yataga getircek

oyyyy zaman gecmek bilmiyo

pastam umarım sağ salim gidersin dışarda resmen hortum var....

köprü trafiğe kapatılmış yollar felç olmus :26::26:

canım kuzenim çoookk önce aşkım anlamına geldiğini söylemişti öyle kaldı o yüzden benimde aklımda

aaa ne kaddanaaa değişikmişş

Nurayımmm gelinlik, saç ve saç rengi mukemmellll Bence sana da yakışır tam tarzın gibime geldiiii:)

Miniiiiiiim yamacımaaa gelioo yine yeni yenidennnn hayırlısıyla varsın inşallah kuzummmm:109:

Herkese selamm bu arada aşkoşlarrrrrr

pastam umarım sağ salim gidersin dışarda resmen hortum var....

köprü trafiğe kapatılmış yollar felç olmus :26::26:

evet kuzum kazasız belasız gider inşallahh..
az önce bi firmadan geldiler tüyap için davettiye bırakmaya yolda tuzlada resmen hortum gibi birşeyin içine girdik arabayı savurdu diyo.. ((

balımm hoşgeldinn

kızlar fırtına kopuyor bu şehirde öğle aramda milletle dalga geçtim siz fırtına görmemişsiniz buda fırtınamı die hava kopmuş resmen köprünün halatı kopmuş galiba vapur seferleri iptal eve gidemicem

annnemi aradım evden denizi görebiliyo kaynıyoo deniz sakın gelme adaya dedi çatılar uçuyormuş ben fırtınaya alışığım ama burdaki insanlar bile şoklardalar şirketin önü uçuyoyduu kardaki fırtınanında 10 katı oldu lodos büyük hava patlamazsa yağmur yağmazsa burda kaldım ki gayet paspalım şu günü evde geçirmek istiyordum ne olur eve gitsem

evet kuzum kazasız belasız gider inşallahh..
az önce bi firmadan geldiler tüyap için davettiye bırakmaya yolda tuzlada resmen hortum gibi birşeyin içine girdik arabayı savurdu diyo.. ((

balımm hoşgeldinn
hoşbuldummm kuzencimmmmm

cnmmm gitmeee sakınn Allah korusun yaa( nerede kalıcaksın bitanemmm inşallah hava muhalefeti düzelirrr korktumm ben bayagı smdi boyle anlatncaa sennn

kuzum benim yaa
sana bişey olmasında olsun paspal ol bişiy olmaz.. sen hem her halinle güzelsindir eminim..
nerde kalıcaksın tatlımm peki (

kuzularım ben kuzeinmde kalırım herhalde şirkete yakın bir şekilde eve gideyim istiyodum işlerim var

kendime çeki düzen vermem lazım benim sevdicek heran gelebilir bir kuaför operasyonu yaptırcaktım off offff yarına kaldı işler yandım ben

Son düzenleme:

tabii kuzum şirkete yakın bi yerde kalma imkanın varsa öyle yapp..
olsun sevgiliciğin seni her halinle seviyodurr.. takma kafana

Cnmmm bnm kıyamam yaaa kuaforu dusunuoooo seviorum seni gizommm solemekten bıkmıcammm

ay gizoşum kıyamam sana yaaa hiç derrt etme o seni her halinle seviyodurrr bikeremmm

ben bikere askıma kapıyı yataktan kalkıp da acmıstım yaa ne komikti.. sac bas biyerde bide uyuyakalmısım baya gözler şişmiş cadı sila gibiydim, uyku mahmuru gelenenin o oldugunu da tahmin edemedim hönk diye acmıstım kapıyı bir de ne göreyim askım bütün yakısıklılıgı ve asaletiyle kapıda dikiliyo

bense buluscagımızı unutup horul horul uyumusum annemlerde evde olmayınca uyandıran olmamıs askımın aramalarıını da duymamısım o da tahmin edip kapıya kadar gelmiş zile basa basa bi hal olmustu

ben onu gorunce sokkk tabi ne nası yaniii ne işin var burda modunda bakarken o da askım sanırım pijamanın tek bacagı yukarı toplanmıs indirmemi ister misin demişti ve kahkahalara bogulmustuk

hiç unutmam o günü yaa rezillik tam

Son düzenleme:

ayy bayıldıımm kuzumm süper bi anı buu
indirmemi istermisin haa ayy çok hoşşş

ayy bayıldıımm kuzumm süper bi anı buu
indirmemi istermisin haa ayy çok hoşşş

benimkinin vardır öle şeyleri durur durur bişey söler ya da bişey yapar krize gireriz gülmekten...

çok fazla film izlemekten sanırım yaratıcı tepkileri var çocugun ben de bir de cidden deli yatan bir insanım sabah bi uyanırım göbüşüm acık pijamamın bir bacagı yukarda biri asagıda bilmiyorum evlenince napıcam alısmakta en zorlancagım sey askımla uyumak olucak sanırım ilk etap güzel ama daldıktan sonra yanımda birinin varlıgını hissedersem ki illa hissediyorum bi sekilde oramı buramı atarken saga sola o zaman zor uyuyorum bir daha sanki bacagımı biyerine carpıp yanımda yatanın agzını gozunu dagıtcakmısım gibi geliyo

gecen yaz kuzenlerle tatilde bir gece aynı odada kalmıstık da ertesi gün bana baska oda buluun ya da yatak bulun yoksa uykusuzluktan gidicem ben demiştim nası alıscam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…