'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum valla bende tek yatmayı çok seviyorumm..
biriyle yattığım zaman (annem , kuzen vs. ) böyle afakanlar basıyo beni çok sıcaklıyorumm..
ama düşünüyorum sonuç olarak onlar başka yaa.. öteki yarılarımız..
bence sıkıntı çekmeyizz..

inşallah kuzum yaa

aa ama bak annişle yatarımmm hatta annemle çok uyuruz biz babam kardeşimin odasında uyuyakalır annemde uyandırmaya kıyamaz annemi boş yakalayınca hemen atlarım yanına seviyorum annişle uyumayı annem uyurken yok gibidir cunku zaten mini minnacık bir sey ve kedi gibi uyuyo o yuzden onla uyurken rahatım ama bendeki kuzenler benden beter masallah iki cambaz bi ipte oynayamıyoruz

askımın da cüssesini dusunuyorum ne kadar uysal uyusa da yatagın yarısından fazlasını o kaplıcagı için illaki toslarım ona ben

ona göre yatak yaptırıciiim xxxxl

xxxxxl demek ay kuzucumm alemsiiinn
alışırsın kuzum zamanlaa.. birbirinizin nasıl yattığını öğreniceksiniz ne biliym ona göre hareket ediceksiniz..
o günler bi gelsindee o kolay

Kurabiişiiiiiiimmm koptummmmmmmmmmmmm

biz de her hatırladıgımızda kopuyoruz kusummm

hatta askım bak işte her sabah kalktıgımda ole olucam ona göre alırsın artık beni diyorum, hmmm demek ki her sabah büyük bir zevkle pijama pacası düzeltcez diyo

xxxxxl demek ay kuzucumm alemsiiinn
alışırsın kuzum zamanlaa.. birbirinizin nasıl yattığını öğreniceksiniz ne biliym ona göre hareket ediceksiniz..
o günler bi gelsindee o kolay

inşallah kuzum yaa o benim olsun daaa ben uykusuz gezerim uyuyamadıgım geceler onu izlerim

offf cok özledimmmm ben askımııı hasretimden çatlıcaaaammm

ben geldimm oyhhh daha yeni giriyorumm netee bugünn eskişehirden patronum geldi 1.senemde 3.kez görmüş oldum
türkiyeee bugünn uçtuu yaa burasıdaa fenaydıı vallaaa allahım korusunn hepimizii
herkesss iyimii bakalmm bebiklerrrr

çaglaaaa koptum hikayene veee dogru slyosunuz ama ama şansımı zorladım eve gidyorum

Veee ben bugün yarın hattaha kafamda cuma gelr ben bugnden işlermi halledrm demişm ki sevdicegim bugün geliyorrrr hattaha şu anda arabada olması fikrne bile alısamadımbata çıka evime gidyorum ve yarında dahil fırtınanın kopacagı zamandada denizleri aşıp ona kavuşcam çok mutluyum garip bir şaşkınlıklaaa beraber

Gizooommm çokkk çooookkk çoooooooooooookkkkk sevindimmm yaaaa balımm benimm, kavuşuosunuzzz ne muthiş bi haber buuuuu

bitanelerim ben geldim tatli bi yagmur war burda mis gbi toprak kokusu gizim ne guzel kawusuyosunuz ask engel tanimazkiii

çağlam çok tatlısııın
gizemim çok sevindiiimm aşk'a kavuşmana darısı başıma..

ya ben düğünümüzü 8 mayıs olsuun diye direttim de direttim tutturmuş hava kötü olursa nasıl olcak açık alanda diye ya eylülü bekleyemem ben daha 2012 eylüle bile çok varken 2013 eylül fikri gün saymak istiyoruuuum :)
08.05.2013 :123:

tatlımm yaa açık havada yapıcksanız riskli olabilir..
geçen sene mayıs başında arkadaşımında düğünü oldu açık havuz başında..
akşam hava bi bozdu valla dondukk :26::26:
yinede güzeldi ama işte insanlar rahat edemedi.. erken kalktılar falan..
tabii yinede karar sizin tatlımm..

Gizemciimmm çok sevindimmmm tatlıımmm... Gözünaydııınn...

Nazlımm hoşgeldinn tatlımm..

haziranda bile bazen yağmur yağıyo.. haklısın ..

kızlar hepinizi seviyorum ve öpüyorum sağolun canlar

nuray yaa bağazı kır düğünü mekan sahipleri özel çadı bile açabiliyolarmış hava şarlarında yada üste branda gibi bişi hani mekan görüntüsünü bozmucak aniden bir yağmur bastırırsa die bişey açabiliyorlar bildiğim kadarıyla balım bu fikirlerde güzel olabilir

offf sıkıntıya gelebilecekmiyim hiç bilmiyorum benim yardığım ettiğim insanlar ben evrenirken hamile olurlar desteksiz evlencem diede korkuyorum tek başına altından kalkamam bu gibi durumlarda bir abi bir ablanın yokluğunu arıyorum onlarca parçaya bölüncem gibi geliyor kızlar

hosbuldum pelimimin kuzentosuu nurayim ben annemide ikna ettim fikrimeee cok sukur yagmur camur dusunmeme gerek kalmadi artik

hmm evet kuzum eğer öyle birşey yapıyolarsa süper..
ahh kuzum yaa eğer vefalı insanlarsa ellerinden geleni yaparlar...
ama değillersee kurt misali kendi işini kendi görürsünn ne yazıkkii
bende düşünüyorumm herkesin herşeyine kendi işimmiş gibi koşturuyorum bi eksiği varsa tamamlamaya çalışıyorum bakalım bana kim ne yapıcak...
yanlış anlaşılmasın karşılık beklediğimden değil ama manevi anlamda insan destek bekler böyle durumlarda..

kuşuuumm, hepsinin altından kalkarız biz :103:
yağmur durumunda falan evet üste branda açıyorlar, bazı yerlerde acil durumlar için salonu hazırlıyo..

hosbuldum pelimimin kuzentosuu nurayim ben annemide ikna ettim fikrimeee cok sukur yagmur camur dusunmeme gerek kalmadi artik

minnuşum, üsküdar evlendirme dairesinde kokteyl mi olcak fotoğraflarına baktım da manzarası da çok güzel.. kaç kişilik olcak fıstığım..
aslında herkes aynı yerde yapsın grup indirimi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…