benimkinin vardır öle şeyleri durur durur bişey söler ya da bişey yapar krize gireriz gülmekten...
çok fazla film izlemekten sanırım yaratıcı tepkileri var çocugunben de bir de cidden deli yatan bir insanım sabah bi uyanırım göbüşüm acık pijamamın bir bacagı yukarda biri asagıda bilmiyorum evlenince napıcam alısmakta en zorlancagım sey askımla uyumak olucak sanırım ilk etap güzel ama daldıktan sonra yanımda birinin varlıgını hissedersem ki illa hissediyorum bi sekilde oramı buramı atarken saga sola o zaman zor uyuyorum bir daha sanki bacagımı biyerine carpıp yanımda yatanın agzını gozunu dagıtcakmısım gibi geliyo
gecen yaz kuzenlerle tatilde bir gece aynı odada kalmıstık da ertesi gün bana baska oda buluun ya da yatak bulun yoksa uykusuzluktan gidicem ben demiştimnası alıscam bakalım
kuzum valla bende tek yatmayı çok seviyorumm..
biriyle yattığım zaman (annem , kuzen vs.) böyle afakanlar basıyo beni çok sıcaklıyorumm..
ama düşünüyorum sonuç olarak onlar başka yaa.. öteki yarılarımız..
bence sıkıntı çekmeyizz..
inşallah kuzum yaa
aa ama bak annişle yatarımmm hatta annemle çok uyuruz biz babam kardeşimin odasında uyuyakalır annemde uyandırmaya kıyamaz annemi boş yakalayınca hemen atlarım yanına seviyorum annişle uyumayı annem uyurken yok gibidir cunku zaten mini minnacık bir sey ve kedi gibi uyuyo o yuzden onla uyurken rahatım ama bendeki kuzenler benden beter masallah iki cambaz bi ipte oynayamıyoruz
askımın da cüssesini dusunuyorum ne kadar uysal uyusa da yatagın yarısından fazlasını o kaplıcagı için illaki toslarım ona ben
ona göre yatak yaptırıciiim xxxxl
Kurabiişiiiiiiimmm koptummmmmmmmmmmmm
xxxxxl demek ay kuzucumm alemsiiinn
alışırsın kuzum zamanlaa.. birbirinizin nasıl yattığını öğreniceksiniz ne biliym ona göre hareket ediceksiniz..
o günler bi gelsindee o kolay
çaglaaaa koptum hikayene veee dogru slyosunuz ama ama şansımı zorladım eve gidyorum
Veee ben bugün yarın hattaha kafamda cuma gelr ben bugnden işlermi halledrm demişm ki sevdicegim bugün geliyorrrr hattaha şu anda arabada olması fikrne bile alısamadımbata çıka evime gidyorum ve yarında dahil fırtınanın kopacagı zamandada denizleri aşıp ona kavuşcam çok mutluyum garip bir şaşkınlıklaaa beraber
çağlam çok tatlısııın
gizemim çok sevindiiimm aşk'a kavuşmanadarısı başıma..
ya ben düğünümüzü 8 mayıs olsuun diye direttim de direttimtutturmuş hava kötü olursa nasıl olcak açık alanda diye ya eylülü bekleyemem ben daha 2012 eylüle bile çok varken 2013 eylül fikri gün saymak istiyoruuuum :)
08.05.2013 :123:
tatlımm yaa açık havada yapıcksanız riskli olabilir..
geçen sene mayıs başında arkadaşımında düğünü oldu açık havuz başında..
akşam hava bi bozdu valla dondukk :26::26:
yinede güzeldi ama işte insanlar rahat edemedi.. erken kalktılar falan..
tabii yinede karar sizin tatlımm..
haziranda bile bazen yağmur yağıyo.. haklısın ..
kızlar hepinizi seviyorum ve öpüyorum sağolun canlar
nuray yaa bağazı kır düğünü mekan sahipleri özel çadı bile açabiliyolarmış hava şarlarında yada üste branda gibi bişi hani mekan görüntüsünü bozmucak aniden bir yağmur bastırırsa die bişey açabiliyorlar bildiğim kadarıyla balım bu fikirlerde güzel olabilir
offf sıkıntıya gelebilecekmiyim hiç bilmiyorum benim yardığım ettiğim insanlar ben evrenirken hamile olurlar desteksiz evlencem diede korkuyorum tek başına altından kalkamam bu gibi durumlarda bir abi bir ablanın yokluğunu arıyorum onlarca parçaya bölüncem gibi geliyor kızlar
kızlar hepinizi seviyorum ve öpüyorum sağolun canlar
nuray yaa bağazı kır düğünü mekan sahipleri özel çadı bile açabiliyolarmış hava şarlarında yada üste branda gibi bişi hani mekan görüntüsünü bozmucak aniden bir yağmur bastırırsa die bişey açabiliyorlar bildiğim kadarıyla balım bu fikirlerde güzel olabilir
offf sıkıntıya gelebilecekmiyim hiç bilmiyorum benim yardığım ettiğim insanlar ben evrenirken hamile olurlar desteksiz evlencem diede korkuyorum tek başına altından kalkamam bu gibi durumlarda bir abi bir ablanın yokluğunu arıyorum onlarca parçaya bölüncem gibi geliyor kızlar
8 mayısta burda yapsak keşke Qubbe | İstanbul'un en görkemli mekanına hoşgeldiniz.. | Gökyüzünde evet demek için..
ama kimbilir ne kadardır
hosbuldum pelimimin kuzentosuunurayim ben annemide ikna ettim fikrimeee cok sukur yagmur camur dusunmeme gerek kalmadi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?