kuzum burası harikaa yaaa ama dediğin gibi kim biliiiirr ne kadardıırr..
hosbuldum pelimimin kuzentosuunurayim ben annemide ikna ettim fikrimeee cok sukur yagmur camur dusunmeme gerek kalmadi artik
altta bişey okudum ve aynen böyle kaldım
kişi başı 40 euro dan başlayan kokteyl menüleri diyooo..
yok anacım kalsın.
100 kişi 15 tl lik kokteyl menüsünden 1500 eveeett çok güzelcok sukur bebeklerim ya cidden icime siniyo bu durumkurbam icinde ukte kalmicana eminmisin diye diye bi hal oldu kiyamam nurayim balim en az 100kisilik öduyomussun suanki fiyatla 1500 ediyo yani
canım evet mayıs olcak inşallahhhhhhnurayımm oooll oll sen de mayıs gelini olll bekleme eylül cok uzak
ben de böle diyip diyip Allah korusun eylüle kalırmısımböörtlemim seyir cıkarsa kalırız eylüle inat etme evlen benle bu sene diyoo bekleye bekleye dallanıp budaklandı yakında meyve verir benimki Allahım bana değilse bile ona acısın yaaa
100 kişi 15 tl lik kokteyl menüsünden 1500 eveeett çok güzel
canım evet mayıs olcak inşallahhhhhhcafe rakkas a bakıyo bizimki mayısta soğuk olurmuş kapalı mekan olsunmuş bari.. iyi dedim. ama rakkas ta 200 kişi 15 bine geliyo ya
aslında evet acıyorum o paraya. ama bi yandan da düşünüyorum, biz zaten kirada oturucaz, hani sizin gibi ev borcu ödüyo olsalar asla düşünmezdim bile 10 binlik düğün falan..
ben öyle 'bana altın alın bilezik alın' da demem asla. zaten minicik ufacık şeyleri beğeniyorum. alacakları bi set değil mi o da ucuz olcak.
e kaldı geriye eşyalar. valla şu beyaz eşyayı falan kampanya yapıyolar ya hepsi bir arada paket fiyatları. o bile olsa yeter. napıcam iş görsün yeter. ilerde daha iyileri nasipse alınır..
çağloş bide sana bişey sorcam, senin alyansın tamtur pırlanta mı kuzucum? sorması ayıp fiyatı ne kadardı biliyo veya hatırlıyo musun
rakkas cok pahalı yaaa ve bizim ailede rezalet dugun olarak damgalanmıstır gecen dogum gunumde yine rakkas rezaleti vardı gundemde ...
rakkas eglenmek icin birebir ama dugun mekanı değil be kuzum... nakkastepedekindeydi bizim kuzeninki, yerin dibi kapkaranlık bildigin disko havası eglencesi super ama asla asaletine yakısmıyo dugunun ikramları da kotuydu... nişanı daha guzel olmustu develi de
evet kuzum tamtur pırlanta benimki... ama tek sıra, üç dört sıra olanları da var onların...
biz gecen yaz 1500 e aldık benimkini... eger dusunuyosan mutlaka kac ayar altın uzerine işlendigini sor, pırlanta diye pırlanta tasları 7-8 ayar altınlara işleyip satıolarmıs balım haberin olsun
haberlerde soluyodu gecen
kızlar günaydın fena karnm agrıyoooo hasta oldum regllll offf acıyooo karnm gemide çalsmadı dger gemiyi beklerkn üşüdmde rüzgar yedim sevgilick her geldgnde hasta olmcagm varsda oluyorm hormonsal bir rahtalama söz konusu mutluyum ya çok ilgnc aksam mızıldancm karnm agryo dye her gördgnde karın agrısı çeken sevglsi var vee uykumda varrrr
günaydın kızçelerrrrgizoşumm gözün aydınn kavusuyosunnn
23 nisan da bize de hakkımız! olan izni verirlerse biz de kavuscaz inş, yoksa daha 8 gün daha var askıma kavusmama
günaydıınn tatlıımm...
inşallahh kuzum inşallahh verirlerde sizde bi an önce kavuşursunuz...
ayyy evet üşüttümde şimdi duruyorum karnım ağıyor çalışma isteğim bile yok suratım asık sevdicek yine böyle görcek valla üzülüyoo oda şu halime ama şanss :)))) salı çarşamba izin alır onla geçiririm herhalde biraz vaktimi
çağlam inşallah izni verirler hepinize canım
Günaydınlarrrr
inşallah balım yaaa
hava da güzel olursa aşkımla felekten bir gün çalmak istiyoruz kendimizi yollara vurucaaaz, ertesi gün yine seyire gidicek ama olsun cuma günü döncek o bi güncük bu uzun ayrılıkta ilaç gibi olcak valla
ayyy evet üşüttümde şimdi duruyorum karnım ağıyor çalışma isteğim bile yok suratım asık sevdicek yine böyle görcek valla üzülüyoo oda şu halime ama şanss :)))) salı çarşamba izin alır onla geçiririm herhalde biraz vaktimi
çağlam inşallah izni verirler hepinize canım
Bebişlerr günaydınnnnn
Gizoommmm geçmiş olsunn kuzuucuuuummmmmmmmm adaçayı iç ağrını hafifletcek bebişimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?