'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok geçmiş olsunn canım ya hayırdır ne oldu kiii

iyi olmaya calısıyorum işte askım gelince daha ii olcam

boyun yine mideyle karıştı ama boynum bazen o kadar kötü oluyor ki ölmek için dua ediyorum bütün kaslarım sıkışıyor çekiliyor anlatamamki
inş.canım hadi bakalım.

çok üzüldüm canım ya daha iyisindir inşallah çok daha iyi ol en kısa zamanda

inşallah ya gelsin artık valla hayattan sogudum yine onsuz

çok üzüldüm canım ya daha iyisindir inşallah çok daha iyi ol en kısa zamanda

inşallah ya gelsin artık valla hayattan sogudum yine onsuz

inş.canım bende hep öyle diyorum ama bi bırakamadı beni ya sağol canım
işte bazen bende böyle diyorum aşkım diyorki bana kendini bu kadar bağlama hayatın gerçekleri ne olur ne olmaz ölüm var kalım var diyor da olmuyor işte üff düşünmesi bile ALLAHIM KORUSUN

elbette öyle canım ne olcagını nereden bilebiliriz ama aklımıza öyl kötü şeyler getirmemek lazım... Allah korusun hepimizi inşallah

sevdiklerimizi bizden bizi de onlardan ayırmasın

hava kasvetli, bu sene bahar gelemedi hepimizin ruhu sıkılıyor sanırım

amin amin amin kuzum
e iş güç,sevdiceklere kavuşamama sıkıntısı artık bıktırıyor yahu daha çok var kısmetse eğer poff sen nişanlsın bitanem ya biz birde olcakmı olmıcakmi düşünmekten

Kuzum geçmiş olsuuunn...
keşke izin alsaydın dinlenirdiinn..

amin amin amin kuzum
e iş güç,sevdiceklere kavuşamama sıkıntısı artık bıktırıyor yahu daha çok var kısmetse eğer poff sen nişanlsın bitanem ya biz birde olcakmı olmıcakmi düşünmekten

olur kuzumm hakkında hayırlısını dile sen neden olmasın herkesin cok mu parası var evlenenlerin borc harc işte şimdi ole seler var ki 3 milyara ev esyanı alıyosun komple... ilk zamanlar sıkıntı cekilir belki ama önemli olan birlikte olmak diceksiniz beklemek istemiyosanız

bu arada KIZLAAAAAAAAAAAAAAR bakın ne buldummm, kına da böörtlemimi bitanecik supermanimi böle yapıcam ben nasıl fikir sizceee

gizemim canım bi majezik al kendine gel hemen. benim sevgili ilacım o. onsuz bi regl dönemi düşünemiyorum. ağrı eşiğim yüksektir ama ona dayanamıyorum.. kız olmak zor
çağloşum inşallah iznin olur da sevgilicikle gezersin, eğlenirsin.. oyy

yağmurcum sana da geçmiş olsun canım ya
bide seni ne zaman istemeye gelcekler, nişanı ne zaman düşünüyosunuz?

ay harikaaaaaa !!
bu tişörtten benim tosbagamın da var.. askere giderken aldım ondan, bir süre her gece ona sarılıp uyudumm oy

canım benim erkek tarafı 2-3 kez anneme gönderdiler gelelim diye annem geçen yıl yok dedirtti bu yıl daha sesleri çıkmadı EN SON ASKIMLA YAZ ÇIKSIN İSTERSİNİZ DEMİŞTİK ÇÜNKÜ EVİ BEKLİYORUZ DİYE NE KADAR GEÇ OLURSA O KADAR İYİ BİZİM İÇİN AMA bende bişi sormuyorum herşeyin hayırlısı bize bu yıl pek yaramadı biz 2 gün iyiysek 1 gün tartışyoruz tartışmada değil tahammülümüz kalmadı birbirimize yaşadıklarımıza...şu ara düşünüyorum bilmiyorum HAKKIMDA HAYIRLISI OLSUN
2,5 YILLIK İLİŞKİMİN EN KÖTÜ AYLARI 2012 MART-NİSAN ATLATIRSAK NE MUTLU ATLATAMAZSAK ALLAH KORUSUN

Son düzenleme:

inşallah kuzummm

amin bebeğim hakkkımda ve hakkımızda en hayırlısı
bu ne çağlam yaa şaklaban mı edicen eniştemizi

yaa benim bilem var o tişörtteeennn askım cok sevinirrr cunku biliyosunuz ki o benim clark kent'im ben de onun lois'iyim

ama kınada giymek istemez belki büyükler olcak ya , inşallah giyer yaaaaaaaaa mutlaka supermanli bişeyimiz olmalııı

hadi bakalım hayırlısı diyelim o zaman çağlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…