günaydıınn canikoommm
pelosumm ve yagmusumm hoşgeldiniz siz deee
nasılsınız bakalımm
Ben iyiyim canım dün işte değildim salı günü akşam hastanye kaldırıldm daha doğrusu apar topar götürdüler kötüydüm şuan iyiyim ama halsiz hissediyorum kendimii yorgun durgun nebiliyim çok şükür..
sen nasılsın bebeğim?
çok geçmiş olsunn canım ya hayırdır ne oldu kiii
iyi olmaya calısıyorum işte askım gelince daha ii olcam
boyun yine mideyle karıştı ama boynum bazen o kadar kötü oluyor ki ölmek için dua ediyorum bütün kaslarım sıkışıyor çekiliyor anlatamamki
inş.canım hadi bakalım.
çok üzüldüm canım ya daha iyisindir inşallah çok daha iyi ol en kısa zamanda
inşallah ya gelsin artık valla hayattan sogudum yine onsuz
inş.canım bende hep öyle diyorum ama bi bırakamadı beni ya sağol canım
işte bazen bende böyle diyorum aşkım diyorki bana kendini bu kadar bağlama hayatın gerçekleri ne olur ne olmaz ölüm var kalım vardiyor da olmuyor işte üff düşünmesi bile ALLAHIM KORUSUN
elbette öyle canım ne olcagını nereden bilebiliriz ama aklımıza öyl kötü şeyler getirmemek lazım... Allah korusun hepimizi inşallah
sevdiklerimizi bizden bizi de onlardan ayırmasın
hava kasvetli, bu sene bahar gelemedi hepimizin ruhu sıkılıyor sanırım
Ben iyiyim canım dün işte değildim salı günü akşam hastanye kaldırıldm daha doğrusu apar topar götürdüler kötüydüm şuan iyiyim ama halsiz hissediyorum kendimii yorgun durgun nebiliyim çok şükür..
sen nasılsın bebeğim?
amin amin amin kuzum
e iş güç,sevdiceklere kavuşamama sıkıntısı artık bıktırıyor yahu daha çok var kısmetse eğer poff sen nişanlsın bitanem ya biz birde olcakmı olmıcakmi düşünmekten
Kuzum geçmiş olsuuunn...
keşke izin alsaydın dinlenirdiinn..
canım salı akşamıydı zaten dün izinliydim gelemedim yani..bugün geldim daha iyiyim de halsizim bitanem sağol
olur kuzumm hakkında hayırlısını dile sen neden olmasın herkesin cok mu parası var evlenenlerin borc harc işte şimdi ole seler var ki 3 milyara ev esyanı alıyosun komple... ilk zamanlar sıkıntı cekilir belki ama önemli olan birlikte olmak diceksiniz beklemek istemiyosanız
bu arada KIZLAAAAAAAAAAAAAAR bakın ne buldummm, kına da böörtlemimi bitanecik supermanimi böle yapıcam ben nasıl fikir sizceee
gizemim canım bi majezik al kendine gel hemen. benim sevgili ilacım o. onsuz bi regl dönemi düşünemiyorum. ağrı eşiğim yüksektir ama ona dayanamıyorum.. kız olmak zor
çağloşum inşallah iznin olur da sevgilicikle gezersin, eğlenirsin.. oyy
yağmurcum sana da geçmiş olsun canım ya
bide seni ne zaman istemeye gelcekler, nişanı ne zaman düşünüyosunuz?
gizemim canım bi majezik al kendine gel hemen. benim sevgili ilacım o. onsuz bi regl dönemi düşünemiyorum. ağrı eşiğim yüksektir ama ona dayanamıyorum.. kız olmak zor
çağloşum inşallah iznin olur da sevgilicikle gezersin, eğlenirsin.. oyy
yağmurcum sana da geçmiş olsun canım ya
bide seni ne zaman istemeye gelcekler, nişanı ne zaman düşünüyosunuz?
amin bebeğim hakkkımda ve hakkımızda en hayırlısı
bu ne çağlam yaa şaklaban mı edicen eniştemizi
inşallah kuzummm
Yaa benim bilem var o tişörtteeennn askım cok sevinirrr cunku biliyosunuz ki o benim clark kent'im Ben de onun lois'iyim
ama kınada giymek istemez belki büyükler olcak ya , inşallah giyer yaaaaaaaaa mutlaka supermanli bişeyimiz olmalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?