'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bürodan verdiklerini oku arkasındaki testleri çöz ama murat yayınlarındanda çözebilirsin ece bana tarif etti sende ordan gir bak canım bence net başındaysan öyle çalış insanın aklında kalıyor

sıteye gırdım ama oturum acamıyorum tc mı yazıorum yanlıs dıo

günaydın napıyorsunuz bakalım

canım günaydın dün link attığın siteyi geziyorum çok güzelmiş bu arada iyi çalışmalar canım kolay gelsin

Beğendiğine sevindim canım cıvıl cıl rengarenk şeyler var yaaa

kızlarr günaydınn sirenaycım kedili takımı senmi aldın anlayamadım karıştı özledimm siziii

yok tatlım almadım almayı düşünüyorum
kızlar aöf sosyolojiye başlıycam bende zor diyolar ama yaaaa nasıl yapsam bilemedim kiii :18::18::18:

Kızlaaaaaaaar çeyize bende çok Fransızımm Hiçbir şeyim yok, para biriktirip düğünümden önce almak istiyorum.

aslında sabahtan beri pek çeyiz muhabetti yapmadık canım sen neler yapyın hoşgeldin bu arada

hosbuldukk
ben onceki sayfalardan devraldım konuyu canım ondan
evde pineklemeye devam ediyorum benimki yıllık izninin son 10 gununu de almıs bugunden itibaren izinli gezmelere gidicez annemin eve gelmesini bekliyorumm
sen neler yapıyorsun calısyordun sanırım degil mi

hoşgeldın canım

hoşbulduk tatlımmm

hoşgeldin canımmm
aslında konumuz aöf oldu benim gündemimde o var şuanda

aöf den yuksek lisans yapılıyomu canım ya bende yuksek dusunuyorum ama diploma notum dusuk gelcek gibi gorunuyo istanbul içinde biyerde yuksek yapmam zor gibi

Kızlaaaaaaaar çeyize bende çok Fransızımm Hiçbir şeyim yok, para biriktirip düğünümden önce almak istiyorum.

bende aynen oyleyimm bi işe gireyimde hayırlısıyla once para biriktircem.. bir yıla kala baslarım almaya

çalışıyorum canım yoğunluk iş güç ne olsun öyle süper ne güzel gezin işt bakın keyfinize hayat güzel

sirenay hoş geldin canım

Son düzenleme:

hiç bilmiyorum canım bende bu 2 yılı bitirebilirsem başka bir bölüm daha okumayı düşünüyorum bakalım aslında hukuk istiyorum

herkes para biriktircek ne güzel ben maaşımı aileme verdiğim için pek biriktiremiyorum ama ocaktan sonra almaya başlıcam bişeyler

aöf bitirip yüksek lisans yapabilirsin

yada herhangibir lisansla aöf den yüksek lisans olabilirmi bilmiyorum aöf ten yüksek yapılmıyor sanırsam

bir merhaba diyeyim kızlar bende.selamlarrrbende sizdenim sanırsam 2011 bitti gözüyle bakıyorum şimdiden çok aceleciyim caanım

Hoş buldum canım sende hoş geldin kolay gelsin tatlışım Bugün kpss kitaplarım geldi bayıldım 80 Lira oturdu resmen içime

bende çalışcam kpss ye aöf geçsin gitsin kasım ayında hem 4 sınıfın derslerine hemde kpss ye çalışıcam ama alım felan olmuyor 4 yıllıkmı 2 yıllıkmı girmek avantajlı bilemiyorum.

sirenaycım sen ne mezunusun ve hangi yayınların kitaplarını aldın canım

bende kpssye girmek istiyorum kızlar önlisans tabi şu anda zormuş ama en azından şansımı denemek istiyorum Ne yapmam konusunda beni bilgilendirirmisiniz ilk kez başvurucam :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…