bürodan verdiklerini oku arkasındaki testleri çöz ama murat yayınlarındanda çözebilirsin ece bana tarif etti sende ordan gir bak canım bence net başındaysan öyle çalış insanın aklında kalıyor
bürodan verdiklerini oku arkasındaki testleri çöz ama murat yayınlarındanda çözebilirsin ece bana tarif etti sende ordan gir bak canım bence net başındaysan öyle çalış insanın aklında kalıyor
selam kızlarryine cosmussunuz
çeyiz muhabbetlerinize franszım valla hepinize kolay gelsin
günaydın napıyorsunuz bakalım
canım günaydın dün link attığın siteyi geziyorum çok güzelmiş bu arada iyi çalışmalar canım kolay gelsin
kızlarr günaydınn sirenaycım kedili takımı senmi aldın anlayamadım karıştıözledimm siziii
aslında sabahtan beri pek çeyiz muhabetti yapmadık canım sen neler yapyın hoşgeldin bu arada
hoşgeldın canım
hoşgeldin canımmm
aslında konumuz aöf oldu benim gündemimde o var şuanda
Kızlaaaaaaaar çeyize bende çok FransızımmHiçbir şeyim yok, para biriktirip düğünümden önce almak istiyorum.
hosbuldukk
ben onceki sayfalardan devraldım konuyu canım ondan
evde pineklemeye devam ediyorum benimki yıllık izninin son 10 gununu de almıs bugunden itibaren izinli gezmelere gidicez annemin eve gelmesini bekliyorumm
sen neler yapıyorsun calısyordun sanırım degil mi
hosbuldukk
ben onceki sayfalardan devraldım konuyu canım ondan
evde pineklemeye devam ediyorum benimki yıllık izninin son 10 gununu de almıs bugunden itibaren izinli gezmelere gidicez annemin eve gelmesini bekliyorumm
sen neler yapıyorsun calısyordun sanırım degil mi
hoşbulduk tatlımmm
aöf den yuksek lisans yapılıyomu canım ya bende yuksek dusunuyorum ama diploma notum dusuk gelcek gibi gorunuyo istanbul içinde biyerde yuksek yapmam zor gibi
bende aynen oyleyimm bi işe gireyimde hayırlısıyla once para biriktircem.. bir yıla kala baslarım almaya
çalışıyorum canım yoğunluk iş güç ne olsun öyle süper ne güzel gezin işt bakın keyfinize hayat güzel
sirenay hoş geldin canım
bir merhaba diyeyim kızlar bende.selamlarrrbende sizdenim sanırsam 2011 bitti gözüyle bakıyorum şimdiden çok aceleciyim caanım
Hoş buldum canım sende hoş geldin kolay gelsin tatlışımBugün kpss kitaplarım geldi bayıldım 80 Lira oturdu resmen içime
selaamm kuzucuklarııım
staja başladım bugün, tüp bebek merkezinde.. ilk günüm iyi geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?