'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım herkeste oluyor bazen tahammülsüzlük.. böyle durumlarda hep bir tarafın alttan alması gerek. o sinirliyse sen çıkarma sesini, siniri geçince konuşun.. sen sinirliysen o sussun, uazatmasın..
böylece arada hiç kalp kırgınlıkları olmuyor tartışmaya girilmediği için.
bütün karamsarlıkları bırakın. gelecek; güzel gelecek ikinize de inşallah.
yazın istesinler seni de, yaz sonu yapıverin bi nişan aile arasında..
ev borcunuz bitince rahata ereceksiniz elbet. ikinizde çalışıyorsunuz

madii duruma gelince de hep şöyle dua ediyorum, allahım çok veripte azdırmasın, az veripte yalvartmasın.. kendi yağımızda kavrulalım, çocuklarımıza iyi bir gelecek verelim. kimseye muhtaç olmayalım, etmeyelim.. huzurumuz, mutluluğumuz gölge de kalmasın... bundan büyük zenginlik? asla yok..

ay harikaaaaaa !!
bu tişörtten benim tosbagamın da var.. askere giderken aldım ondan, bir süre her gece ona sarılıp uyudumm oy

bizim supermanli tuzluğumuz bilem var kuzummm hatta oğlumuz olursa iki adı olcak, ikinci adı superman in kriptondaki adı Kal-El olabilir çift olarak o kadar fanıyız yani ve tanısmamızda yeri büyük malum o yuzden Türkiye de bizim gibi baska bir cift daha vermiş bu adı cocuguna biz ikinci olucaz sanırım dünyada da Nicolas Cage in oğlunun adıydı galiba

Clark ımmm o benimm canımmm canımmmm iyi ki çıkmış karşımaaa Allah ım onsuz bırakmasınnn, pamuklara sararım onu beeeennn

bizde bu son cümleyi çok söyleriz dua ederiz amin canım...
ama işte hele onda alttan alma hiç kalmadı şu 1-2 aydır çok kötü durumdayız ya diyorum ya hiç böyle olmamıştık sınanıyormuyuz?yoksa gerçekten hakkımızda 2mzi hayırlı mı değiliz acaba Allah mı soğutuyor bilmiyorumki ne yapmam gerektiğimi
tahammül 0 onda diyorki hiç bişeyden zevk alamıyorum hayattan o diyince ben
böyle değildi kesinlikle ama işte nebiliyim

çağlaaam gönlünüze göre olsun kuşuum :)

yuğmur canım o hayattan zevk alamadığını söylediğinde sen de üstüne gitme işte, neden olduğunu sor, anlamaya çalış.. o da kimbilir ne hayaller kuruyordur, şimdi belki de evlilik yolunda olmak istiyordur seninle.. ama ev taksidi falan ödediği için bunu yerine getirememiştir kafasına takıyordur.. işinde rahat değildir... ailesinde, evinde problemi vardır..

ufacık bişey yaşıyoruz ve bu bütün hayatımızı etkiliyor..
aşkımızla buluştuğumuz gün, onunla gülümsediğimiz gün; hemen ne kadar mutlu olduğumuzu yazıyoruz buraya. dünyada bizden mutlusu yok! bunu bütün hayatımıza mal edebiliyoruz. tüm olumsuzluklarımızı unutup mutluluğun büyüsüyle dolaşıyoruz bütün gün..
üzüntüler de böyle. birşey canımızı sıkınca en büyük mutluluklarımız bile aklımıza gelmiyor. olumsuzluk bütün anımızı kaplıyor.
ben okulda mutlu değildim, canımı öyle çok sıkıyorlardı ki, beni bu dünyada en çok seven annemin babamın yanımda oluşuna, sevgilimin benim yüzümü güldürmek için didinişine aldırmıyordum bile. karamsarlığa, bana yapılan haksızlığa öyle kapılmıştım ki.. ancak bu 'hayattan hiç zevk almıyorum' dediğim zaman bile herkesi herşeyi sildim demek değildi. elbette hala ailemle, sevdiklerimle olmak bana güven veriyor, içimi rahatlatıyordu. biliyorum nasıl olsa sevdiklerim hep yanımda..
insan bazen içinden öyle gelmese de aklına geldiği, o an öyle hisettiği için söylüyor bazı şeyleri..

burdaki ablada evli onu tanıyor oda diyor seni istiyor onun olmanı istiyor ama çocuk bişi yapamadığı için agresif oluyor 3 sene olcak bi adım atamadı isteyemedi erkek o diyor bana yediremez 1 susar seni güldürür 2 güldürr çocuk artık rol yapamıyor dedi çıkamıyor işin içinden çünkü engeliniz yok olsa belki tamam bekliceksiniz nebiliyim diyor ama engel yok ne okul ne iş ne askerlik o sıkıntı yapar kendine yardım eden aile yok diyor ne yapsın ben korkuyorum o çocuk kendine bişi yapmasın die diyor ooooof of
bilmiyorum belki de hayırlısı mı değiliz diyorum acaba ama ben onu istiyorum herşeyiyle düşünmekten bu ara zaten içime atmaktan herşeyi hastaneye boşamı kaldrldm
yazarken bile ağlıyorum ben biraz hava alcam yine kötü olmıyım gelirim ben cnm

Son düzenleme:

canım hayır cahil bir insan mı ki sevgilin kendine birşey yapsın, allah inancı olan biri sonuçta. böyle şeyler getirme aklına.
bunca durumu kötü olan insan kendine birşey yapsın o zaman.. herşey bizim için değil mi bu dünyada?
nasıl mutluyken onun, senin hakkında hayırlısı olduğunu düşünüyorsun da üzülünce hayırsız diyorsun canım ya
rabbim her zaman yüzümüzü gldüren şeyleri mi hayırlı kılıyor bize?
herşeyin çok güzel gittiği bir ilişkiyi herkes yürütür.. önemli olan sorunlara da göğüs gerebilmek. zaten o zaman aşk oluyor onun adı. özveri oluyor.. sen ben değil 'biz' oluyor.

güzelce konuş sevgiliciğinle.. beraber gülelim beraber üzülelim.. ne sen sevinçlerinde, üzüntünde beni dışarda bırak ne de ben de
aşacaksınız canım

inşallah nurayımmm hepimizin

yagmurcum nuraya katılıyorummm, maddiyat bu kadar büyük sorunsa bu dunyada sadece zenginler evlenirdi o zaman

o benim için herseyden onemli diyorsan dugunu takıyı bosverip en makul sekilde evlenebilirsiniz... ne insanlar evleniyor yaa siz ikinizde calısıyorsunuz altından kalkamıcak neyiniz var ki

yağmur geçmiş olsun umarım daha iyi olmuşsundur

çağlanın dediklerinede harfi harfiyen katılıyorum kimler evleniyor ki siz ikinizde çalışıyorsunuz evlenemicekmisiniz bence varya hiç gözünde öyle şeyler büyümesin herşeyin azı olsun ama kavuşun

ben hiçbişi istemicem benmki bitirsin çalışsın düğün bile kalsın evlenelim yuvamıza gidelim evlennce olur zamanla herşey

GİZEMCİM,daha iyiyim sağolasın..
Düşünmek beni yiyip bitiran zaten sağlığımı

NURAYIM,kesinlikle cahil biri değil namazında biri öyle bişi yapmaz sanmam ama abla işte hani erkekler yediremeyince sıkışır ve o yönden demek istedi çocuğun üstünde yük var arkasında kimse yok e parası yok iyi yürüttünüz 2,5 yıl bırakta pürüznüz çıksın dedi ben alışkın değilim böle olmamıza

ÇAĞLAM,valla düşünemiyorum sağlıklı inan ne olacak bilmiyorum

aynen gizoşummm

hayaller güzel, olsalar ii olur ama olmuyolarsa da zorlamamak lazım ne kadar oluyosa o kadar önemli olan beraber olmak değil mi, krallara layık dugun de yapsın nikahla da evlensen sonucta gecip gidecek o zaman geriye kalan aynı yuvadaki bizler olacagız, zaten gecici bişe için onca masrafa da gerek yok

esyalar da orta halli alınır iyileri daha sonra alınır, bir kaç yıl idare edilir

ay kızlar yaaaaaaaa bana bu ara bişeyler olduuu cocuk sahibi olmaktan korkan cekinen beennnn kocaman bi aile olmayı dusunmeye basladım, 3-4 tane cocugumuz olsun istiyorum böörtlemimleee oğullarım kızlarım olsunnn oh ne güzelll

noldu bana yaaa

Kızlarr yogun bi gün gelemiorum

Gizoooşummm ağrın azaldı mı canımm?

Yağmur tekrar geçmiş olsunn, nuray ne de guzel konusmuss.. harfi harfine katılıyorum... hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

gizim gecmis olsun bebegim yagmur sanada gecmis olsun dikat edin kendinizee bende bayadir hasta olmadim hee sasirtici sanirim yildonumu heycanindan hastaliga wakit ayiramadim dugun konusuna gelncede 1bucuk 2 milyara ins halledicem her butceye uygun bisiler elbet oluyo o yuzden bole durumlarda maddiyat en sonda geliyo diye dusunuyorum gonuller bir olsuun bu arada seker hamurlarimi aldm p.tsi gunu yapicam pastami

sağol nazlım inş.
aman sen çok oldun dur olma sen Allah korusun..
bende onlardan kalp kalp kurabiye düşünüyordum ama tadı nasıl oluyor bilemiyorum ki:44:

kalin acinca tadi kotu oluyomus ama ince acinca hamuru sorun olmuomus. Kalp kalibi, sayi kalibi aldim 3renk hamur aldm ins guzel sekiller yapcaaam

kalin acinca tadi kotu oluyomus ama ince acinca hamuru sorun olmuomus. Kalp kalibi, sayi kalibi aldim 3renk hamur aldm ins guzel sekiller yapcaaam

yaa nazlişko bende düşünüyordum ya yapta fotosunu koy bende düşünüyorum ama ben kurabiye düşünmüştüm pasta da olabilir tabi..
hee sende mi kurabişko yapcan pasta anladım ben

yok kurabiye yapmicam kutlama pastamizi yapicam, ustune sekiller yapicam kalpler olcak , onla ben olcaz, sayilardan yildonumumuz yazcak falan ins becercem maket gbi olcak ustu

yok kurabiye yapmicam kutlama pastamizi yapicam, ustune sekiller yapicam kalpler olcak , onla ben olcaz, sayilardan yildonumumuz yazcak falan ins becercem maket gbi olcak ustu

ya bende böle düşünüyorum he uzman tvden izlemiştim
sen yapta bende senden alırım fikir bende tecrübeli oluruz
aay çok heyecanlı
bak nazlım ayyy üstünde 1000.ci gün yazsam ama nerde vericem yicez poff..şeker hamurunun tadı güzel değildir he mındar olmasın pasta benim aklıma o geliyor ya tadını beğenmezsek??görüntü yeticek ama işte

Son düzenleme:
Nazlım altından her türlü kalkarsın inanıyorumm..
çok güzel bi pasta olucakkk..
bizde görelim ama olurmu kuzumm merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…