'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben önlisans pc programlamayı bitirdim canım össye girdim tekrar istediğim bölüme yerleştim aöf sosyoloji gerçi insanların gözünde küçük gözüktü ama aöf normal üniversiteden daha zor. bu sene önlisans için giricem tatlım tam denk geldim 2 senede bir yapılıyo ortaöğretim ve önlisans kpss data yargı ve ihtiyacç yayınlarının kitaplarını aldım canım 2012 baskısı. data ile yargı geldi ihtiyaçta 12 eylülde çıkıcakmış ön siparişini verdim bekliyorum. Teknisyen olarak atanırsam ne mutlu bana. okulum bitene kadar hem okuyup hemde teknisyen olarak çalışmak istiyorum cnm beğenmezsem eğer sosyoloji için tekrar geçisş sınavına girip sosyolog olarak çalışmak var hedefimde. Aöf de bazı bölümlerin formasyon eğitimi var balım şimdilik sosyoloji ve türk dili edebiyatında biliyorum. Benimkide türk dili ve edebiyatı 3. sınıfa geçti maşallah hiç bütünlemeye kalmadı 70 den aşağı notuda yok. Bana hep diyo ortalamanı yüksek tut. Benimki dershanede çalışıyo canım stajyer öğretmen olarak. Çokta memnun. Formasyon eğitimi bir kesinleşsin ne zaman olduğu avantaj olucak onun iiçn. Hayırlısı olsun hepimiz için.. Tatlım kitap konusunda elimden geldiğince yardım ederim

herkeslere selamla kızlarrrr..... telomercimm hayırlu uğurlu olsun inşallahh...
srenayyy bayıldm ben bu kedicikleree yahuuuuu, ama parça parça tamamlaynca gerçktn çook pahalıya geliyoo napsak kiii

hiç bilmiyorum canım bende bu 2 yılı bitirebilirsem başka bir bölüm daha okumayı düşünüyorum bakalım aslında hukuk istiyorum

inşallah olur tatlımm

aöf bitirip yüksek lisans yapabilirsin

yada herhangibir lisansla aöf den yüksek lisans olabilirmi bilmiyorum aöf ten yüksek yapılmıyor sanırsam

tesekkurler canımm arastırmak lazım :44:

bir merhaba diyeyim kızlar bende.selamlarrrbende sizdenim sanırsam 2011 bitti gözüyle bakıyorum şimdiden çok aceleciyim caanım

hosgeldin aramıza canımmm

selaamm kuzucuklarııım
staja başladım bugün, tüp bebek merkezinde .. ilk günüm iyi geçti.

kuzuuuum hayırlı olsun inşallah hep boyle gideer

canım aöf sosyolaji yada edebiyatı bende okumayı düşündüm ikiside çok sevdiğim alanlar ama işletme bitirip idari yargı için sınavlara çalışmak istiyorum biterse tabi.
ben 2006 dan beri kpss ye giriyorum o konuda tecrbüem var ama atanmak çok zor,

canım aöf okuyupmu girdi yoksa başka bir bölüm bitirmişmiydi dershane için, ama hem çalışıp hem okumak çok zor ki ben yapamıyorum çok yoruluyorm önlisans bittiğinden beri iş hayatındayım ve koşuşturmaca yoğunum yani bende yazılım projesidne görev alıyordum şimdi o işin anlatım tarafında geçtim ama hem aöf hem kpss hem iş hem sevgili off hayat zor valla yaa.

saol canım kitap çok önemli kitapları tavsiye üzerine almak daha mantıklı gibi geliyor.

herkeslere selamla kızlarrrr..... telomercimm hayırlu uğurlu olsun inşallahh...
srenayyy bayıldm ben bu kedicikleree yahuuuuu, ama parça parça tamamlaynca gerçktn çook pahalıya geliyoo napsak kiii

Tatlım seti 125 ama gereksiz bi kaç parçası var ve yumurtalık yok bende kararsız kaldım bakıcam biraz tatlım

sinerayım sagol kuzum..
bu arada maşallah sana ya. on parmağında on marifet :) bi yandan çalışıyosun bi yandan sınavlar dersler, bi yandan birikim çeyiz, öte yandan kpss.. hayran kaldım :)

sinerayım sagol kuzum..
bu arada maşallah sana ya. on parmağında on marifet :) bi yandan çalışıyosun bi yandan sınavlar dersler, bi yandan birikim çeyiz, öte yandan kpss.. hayran kaldım :)

Ya sorma tatlım bu sene sağ çıkabilirsem bu savaştan büyük bi yük kalkmış olucak üstümden son 1 aydır baya sıkıntılıyım.

herkezın aklı kedılı tabaklarda

Evetc canım öyle ama akıl kalmıycak gibi değil ki

hoşgeldın canım unıversıte stajı mı bu

üni. bitirdim ben canım.. tüp bebekte çalışmak istiyorum bunun için önce stajla işi öğrenmem lazım :) staj ayarlamak bile çok zor o sektörde. hassas çalışma,sıfır hata gerektirdiği için..

cats by luyano yu bende cok seviyorum

kahvaltı takımı benim mutfagımın renklerine uymuyacak sanırım o yuzden vazgectim ama gercekten cok sirinler :)

birde kaya&maya serisi cok tatlı

bende kpssye girmek istiyorum kızlar önlisans tabi şu anda zormuş ama en azından şansımı denemek istiyorum Ne yapmam konusunda beni bilgilendirirmisiniz ilk kez başvurucam :)

Tatlım sınava 1 sene var 1 sene boyunca çalışıcaksın ben inceledim kitapları lise konuları hep atanabilmen için 100 net yapman lazımmış tatlım. Benim tek zorlanıcagım tarih sanırım 1 sene boyunca ona ağırlık vericem geçen seneki kpss sorularında matematikte full yaptım sayısalcıyım zaten. Ama hergün veya her hafta bir konuyu sular seller gibi yutsak çok rhat atanırız balım.

benimde tek zorlandığım matematik gerisi ful genel kültür anayasa vatandaşlık tarih coğrafya ful yani ama matematik çalışmam lazım benimde,tarih notları çıkarırsam sizede paylaşırım buraya yazıp hattaha aöf bitsin kpss ye el atıp kpss başlıklarında tartışalım canım olurmu program yapalım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…