bende çalışcam kpss ye aöf geçsin gitsin kasım ayında hem 4 sınıfın derslerine hemde kpss ye çalışıcam ama alım felan olmuyor 4 yıllıkmı 2 yıllıkmı girmek avantajlı bilemiyorum.
sirenaycım sen ne mezunusun ve hangi yayınların kitaplarını aldın canım
hiç bilmiyorum canım bende bu 2 yılı bitirebilirsem başka bir bölüm daha okumayı düşünüyorum bakalım aslında hukuk istiyorum
aöf bitirip yüksek lisans yapabilirsin
yada herhangibir lisansla aöf den yüksek lisans olabilirmi bilmiyorum aöf ten yüksek yapılmıyor sanırsam
bir merhaba diyeyim kızlar bende.selamlarrrbende sizdenim sanırsam 2011 bitti gözüyle bakıyorum şimdiden çok aceleciyim caanım
selaamm kuzucuklarııım
staja başladım bugün, tüp bebek merkezinde.. ilk günüm iyi geçti.
Ben önlisans pc programlamayı bitirdim canım össye girdim tekrar istediğim bölüme yerleştim aöf sosyoloji gerçi insanların gözünde küçük gözüktü ama aöf normal üniversiteden daha zor. bu sene önlisans için giricem tatlım tam denk geldim 2 senede bir yapılıyo ortaöğretim ve önlisans kpss data yargı ve ihtiyacç yayınlarının kitaplarını aldım canım 2012 baskısı. data ile yargı geldi ihtiyaçta 12 eylülde çıkıcakmış ön siparişini verdim bekliyorum. Teknisyen olarak atanırsam ne mutlu bana. okulum bitene kadar hem okuyup hemde teknisyen olarak çalışmak istiyorum cnm beğenmezsem eğer sosyoloji için tekrar geçisş sınavına girip sosyolog olarak çalışmak var hedefimde. Aöf de bazı bölümlerin formasyon eğitimi var balım şimdilik sosyoloji ve türk dili edebiyatında biliyorum. Benimkide türk dili ve edebiyatı 3. sınıfa geçti maşallah hiç bütünlemeye kalmadı 70 den aşağı notuda yok. Bana hep diyo ortalamanı yüksek tut. Benimki dershanede çalışıyo canım stajyer öğretmen olarak. Çokta memnun. Formasyon eğitimi bir kesinleşsin ne zaman olduğu avantaj olucak onun iiçn. Hayırlısı olsun hepimiz için..Tatlım kitap konusunda elimden geldiğince yardım ederim
herkeslere selamla kızlarrrr.....telomercimm hayırlu uğurlu olsun inşallahh...
srenayyy bayıldm ben bu kedicikleree yahuuuuu, ama parça parça tamamlaynca gerçktn çook pahalıya geliyoo napsak kiii
herkeslere selamla kızlarrrr.....telomercimm hayırlu uğurlu olsun inşallahh...
srenayyy bayıldm ben bu kedicikleree yahuuuuu, ama parça parça tamamlaynca gerçktn çook pahalıya geliyoo napsak kiii
selaamm kuzucuklarııım
sinerayım sagol kuzum..
bu arada maşallah sana ya. on parmağında on marifet :) bi yandan çalışıyosun bi yandan sınavlar dersler, bi yandan birikim çeyiz, öte yandan kpss.. hayran kaldım :)
herkezın aklı kedılı tabaklarda
hoşgeldın canım unıversıte stajı mı bu
bende kpssye girmek istiyorum kızlar önlisans tabi şu anda zormuş ama en azından şansımı denemek istiyorumNe yapmam konusunda beni bilgilendirirmisiniz ilk kez başvurucam :)
selaamm kuzucuklarııım
Tatlım sınava 1 sene var 1 sene boyunca çalışıcaksın ben inceledim kitapları lise konuları hepatanabilmen için 100 net yapman lazımmış tatlım. Benim tek zorlanıcagım tarih sanırım 1 sene boyunca ona ağırlık vericem geçen seneki kpss sorularında matematikte full yaptım sayısalcıyım zaten. Ama hergün veya her hafta bir konuyu sular seller gibi yutsak çok rhat atanırız balım.
hayırlı olsun canım benimm çok sevindimmmmmmm :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?