'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyonik olması kırışıklık açması en önemli özelliği birde buhar açıcı nebiliyim iyi yönleri var her gittiğim yer bunu tavsiye ediyordu ama 400 çok çok pahalıydı %40 indirime girmişti bende kaptım stoklarla sınırlıydı hemmen gittim aldım akşam..en son ütüsü bu çok şükür istediğim oldu aslında alman ütüsü aklımda hep alman ütüsü 450 tl ilerde alırız belki çoluk çocuk şimdilik 2 kişilik bu ütü yeter artar aşkoşta öle dedi para var huzur var son model alırsın tabi diyor eşek

inşllah anlar kuzummm anlamazsa daha cok beklicek bu gidişle...

tamam cok seviyoruz onlarsız yasayamayız ama bu meseleler de insanı cok dusunruuyo yaa

yagmuss aldın demek kuzum güle güle kullannn

benim ütü işim cok olcak malummm o yüzden buhar kazanlı alıcam ancak paklar beni

tabi bi gun evlenebilirsek

deme öyleee kuzum yaaa

çağloş benim annemin kullandığında kazanlı ütü.. çamaşır çok olunca çok iyi çok rahatta acilen bir gömlek ütüleyecek olsa koca kazanda suyu kaynat vs. çok zahmetli geliyo bana :44:
ben de yağmurunkinden düşüneyim
tefal diyodum ama annem maşallah 4 tane tefal ütü bozdu sevmiyo tefal ütüleri

canım yeni cıkanları cok pratik diyolar bilmem benim her halükarda almam lazım benimkinin üniformaları falan öle normal ütüyle basa cıkamam gibi geliyo kayınvalidem de suan ondan kullanıyo elim ayagım bu ütü olmasa yanmıstım bıktım zaten senelerdir bunun ütüsünden evlenin de kurtulayım diyo

bir daha derse sen daha cok ütü yaparsın bu gidişle dicem ona

evet canım annem de çok beğeniyo da bana zahmetliymiş gibi geliyo.. çünkü annem diğer normal ütülerden 4 tane ziyan etti
benimki hep takım elbise giyeceği için kuru temizleye verir ben de pantolon gömlek vs. için bu kazansızlardan alsam yeter sanırım

ya çağlaa kayınvalidene sinir oluyorum ben kadını tanımıyorum etmiyorum, sana da hizmette hürmette ne yapacağını bilmiyo kadın allah var, hoş güzel ama bu cimriliği konusunda gıcık oldum ona

benim öle dedigime bakma kuzum yaaa

onu bi göreyim sak diye duser bayılırım kollarına

evet kuzum yaa hangi marka almak lazım bilemedm ben :26::26:

bende bi ara çok düşündüm bebem ama yer sıkıntısı olur diye vazgeçtimm

aynennn kuzumm aynennn bak Allahı var gecen bana havlu gösterdi kurdele işi yegenlerine yaptırmıs eltisi... ben de begendim diye hemen bana da yaptırmıs baktım iki hafta sonra getirdi

ufak tefek hosluklarda tamam ama su dugun konusunda buyuk meblalar isin icine girdimi yanasmıyor anlamıyorum belli ki o da isteklerimi gereksiz goruyo parayı da o yuzden vermiyo 2 saatlik dugun icin onu da harcayıp ortada mı kalıcaksınız o sizin guvenceniz olcak yok sayın diye

aman ne bilim yaa zor valla el içine karısmak huyuna suyuna alısmak herkesin

evet kuzum yaa hangi marka almak lazım bilemedm ben :26::26:

bende bi ara çok düşündüm bebem ama yer sıkıntısı olur diye vazgeçtimm

kuzum benim fazladan balkonum var kapalı oda gibi yapmıslar ama, fazlalıkları oraya atabilirim bebiş olana kadar da camasır odam olucak zaten

yer bulurum heralde ama kazansız olup da cok iddialı olan bi ütü de bulursam alabilirim

kendi evinize çıkcaksanız sorun yok balımm...
biz kirada oturacağımız için nasıl bi ev olur büyükmü küçükmü imkanlar nasıl olur bilmediğimden normal bi ütü alıcam..

kendi evinize çıkcaksanız sorun yok balımm...
biz kirada oturacağımız için nasıl bi ev olur büyükmü küçükmü imkanlar nasıl olur bilmediğimden normal bi ütü alıcam..

kuzum zaten sizin benim kadar işiniz olmaz ütüyle... bizimkinin cesit cesit ütülencek bir sürü seyi oluyo

siz nerde oturcaksınız canım evlenincee semt olarak

kuzum zaten sizin benim kadar işiniz olmaz ütüyle... bizimkinin cesit cesit ütülencek bir sürü seyi oluyo

siz nerde oturcaksınız canım evlenincee semt olarak

evet kuzumm olmaz sanmıyorum
canım ben Kocaelinin Darıca ilçesinde yaşıyorumm o da Gebzede...
bizim içinde muallakta sevgilim darıcada oturalım annene yakın olursun diyo..
bende ikimizin işyeride gebzede olduğundan gebzede oturmak istiyorumm..
aslında yakın minibüsle yarım saat kendi aracınla 10 dk ama yinede ek masraf olsun istemediğimden gebze düşünüyorum..
bakalım nasıl anlaşırız

aman işinize yakın olsun kuzum bence de valla evin işe uzak olması ölüm gibi resmennnn hem beden yorgunlugu hem vakit kaybı umarım ben de tez zamanda taaaa istanbulun öbür ucuna gitmekten kurtulurum

tirnaklarimi kökten kestm, telefondan kk'ya girmek izdirap oldu resmen :) bende kazanli istorum utuyuu ewde dikis yaptigimdada onu kullanirim digerleri kumasi bastiramiyoo

kuzum siz nerde oturcaksınız..
işin nerdee??..

biz çekmeköyde oturcaz kuzumm kısmetse annemlere yakın...

iş yerim cevizlibağ da....

her sabah anadolu yakasından avrupa yakasına geciorum cevizliböö ye gidicem diye

evlenince de değişmicek tabi hala orda calısıo olursam

ayy zor oluyodur kuzum yaa.. Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…