'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy zor oluyodur kuzum yaa.. Allah kolaylık versin...

aminn bebikimmm inşallaaah verir yoksa bağlıcam halileee

çok yoruuuulduuu içimdeki çocuuuukkk bu trafiiiik bir azap gibiiii, bir günah giibii hep tıkalıııı

otobüsler soğuuuuk ve cok doluuuu

yine eve geç kaldımmmm olsuuuunnnn

bayıldımmmm

kuzular ben çıkıyorumm..
güzel bi hafta sonu diliyorummm hepinize...
çokk öptüüümmm..

kızlarr yettim neler konuşulmuş böyleee

pelommm çanakkkalede iyice evlen dinlen gel özletmeyesin heee

bu arada piyasada nille araştırdığımız kadarıyla şu an için kaliteli ve pratik ütü yağmurun aldığı hattaha aşkımla ağustosta karar vermiştik bizde bugün alıyoduk teknosadan vazgeçtik anneler günü indirimi yeni yeni başlıyor bu arada yağmur güle güle kulllan hem pratik hem kaliteli alınıcaklar listemde en çok karar verdiğim, yağmur nerden ne kadara aldın

gezdim geldim ayakklarıma kara sular indi maltepe sahilden başladık şişliye gittik ordan altunizade ordan kadiköy ordan caddebostan ordan bostancı buralara ayak basmak ve yürümek gebertti bizi kahvaltıydı yemekti şuydu buydu derken hee bide beyaz conversime kavuştum eskimişlerdi yenisini aldım anneciğmin hediyesi oldu

bide atasayda pırlanta baktıkkkk vitrinde ikimzde aynı sadelikte beğendik sonra parmaklarıma cuk die oturdu vitrindeki çokta hoştu güzeldi ama 3500 tl idi ben bunu duyunca herhalde 28 karat felan dedim adam doğru tahmn karatı yüksek diyince eee biz şey 1500 tl lik tek taş düşünüyoruz 1000 bile olur dedim ordakiler dönüp baktı böle birşeyi ilk kez bir bayandan duydular sanırsam ekledim pırlanta çok gereksiz bir değeri yokki ucuzundan alınır diğer paraylada bilezik olur siz bu model yaptırrsınız demi 1500 tl lik deyince olur dedilerrrrayyyy gül gül ölüyorum sevgilim dio ki bilmiş hatunsun bıdı bıdı başımı şişrdiğin gibi atasayda mimlendik birde teknosaya girelim ordada samsungun buzdolaplarını ez sen canım rahatlarsın dedi bide beyaz eşyaaa baktıkkk heee bide cevahir englısh home galiba ordakilre kavuşamıcağım sevgilim boğuyooo bu çiçekli nevresim ve pikelere babanne donu gibi demezmi güllldümmmm eskitilmiş teneke kutulara ne gerek var o kadar para çizik çizik şelermi dedi buyrun burdan yakın hödükkk buuu

çağlaaa balım sıkıntılarınm hafiflesin kiii onlar bizi anlasalar ahhh anlasalar ama nerde onlara farklı geliyor isteklerimiz bide bugün 1 saat tartışmışıszdır en son düğün istemiyorum düz nikah olsun dedim oda senin istediğiklern değil sırf sen değilsin annen baban benmkler bunlarda mühim bizi biz yapan şeler dedi orta bişi bulunur gizem dedi dedide dediii ama 4000 tl lik led tv beğenmesini biliyooooooo

ayyy çağllla inan cevizlibağa gittiğini bilmyordmmm inanmıyorum çekmekyden bide benden bir farkın yok ve trafiğin daha içindesin şapka çıkarıyorum canım dua edicem tez vakit kurtulda kadiköyde üsküdarda biryerde çalış

Son düzenleme:

sende Yağmurun ütüsünümü öneriyosun kuzucumm..
ben arzumda mor bi ütü beğenmiştim hem fiyat olarak daha uygundu.. kendi evime taşındığımda nasipse tabii buhar kazanlı alırım diye düşünüyodumm..
ay kuzumm ne güzel gezmişsin vallahii iyi yapmışsınızz..beyaz eşya fiyatları nasıl canımm??
ben bakmak istemiyorumm... böyle sinirim bozuluyo.. hala söz nişan bişey yok keyif bekliyoruz diye..
canımmm benim yaa ne kadar mütevazı birisin adamlar haklı şaşırmakta tabii.. alışmışlardır bayanların adamın cebinde o kadar para varmıdır düşünmeden en pahalısını istemelerinee.. güzel yürekli kuzum benim..

ayy gizooş koptum valla babaanne donu mu

bizimki de bıt bıt ağız burun büküyo english home a, kalitesiz buluyomus beyfendi... önlüklere bakmıstık da bu ne askım böle elek gibi bak burdan bakınca seni görüyorum parmagımı taksam kopar bu demişti önlüğün arkasından bana bakarak

görevli bayanlar bile güülmüştü halimize english home da kadınların arasında ürünlere bıtlayan bi erkek modeli işte...

babaanne donu daha feciymiş ama

beyaz esyalar cok pahalı yaaaa off ben camasır kurutma alcaktım vazcaydım galiba ondan da cok tutuyor cunku hepsi öle evlendikten sonra alıcam annem de gerek yok zaten yazın evleniyosun kurutursun bir sekilde kurutma makinesini kısa dogru alırsınız dedi öle olcak sanırım :26:

tatlışım ileriye doğru alırsınız..
zaten bir sürü masrafa giriceksinn..
sen anneciğini dinle elbet bi bildiği vardır bitanemm..

tatlışım ileriye doğru alırsınız..
zaten bir sürü masrafa giriceksinn..
sen anneciğini dinle elbet bi bildiği vardır bitanemm..

anneme kalsa o hiç gereksiz bişi kusumm kadın herseyin dogalından yana benim camasırlarım öle püfür püfür hava ala ala kurıcak makineye atıp niye elektrik yüklüosun extradan sanki az elektriğe maruz kalıyomusuz gibi dedi

organik bir insan benim annem sevmez öle seyleri teknolojiyi tamamen boykot edebilir elinden gelse

ben de tam tersiyim rahatıma acayip düşkünümdür teknolojiyi cok severim o yuzden

öle olcak balım artık napalım o da eksik oluversinnn

ay gizim saglam guldum bendee:) kutular icin hemfikirim ama babane donlarimi yerim ceyizimde en sewdigim sey cicekli newresimim we ayni takimdan olan patiklerim :) benimkide bukadar kokosluk bana fazla diyo hep ona ozel agir abi takimlari alcam:)

bende doğallıktan yanayım kuzum evet kışları kurutmak zor oluyoo ama yinede olsunn..
içerde çamaşırlığa astığında böyle yumuşatıcı kokusu yayılıyo yaaa çok seviyorum o kokuyu

bende doğallıktan yanayım kuzum evet kışları kurutmak zor oluyoo ama yinede olsunn..
içerde çamaşırlığa astığında böyle yumuşatıcı kokusu yayılıyo yaaa çok seviyorum o kokuyu

valla o en iyisi kuzumm ama vakit malum bana en lazım olan sey olcak işim evime uzak falan nerde kıssam kar o yuzden lazım gibi duruyo bakalım artıkk inşallah cok mevbur olmam da ben de almam

valla o en iyisi kuzumm ama vakit malum bana en lazım olan sey olcak işim evime uzak falan nerde kıssam kar o yuzden lazım gibi duruyo bakalım artıkk inşallah cok mevbur olmam da ben de almam

kuzucum inşallah evine yakın bi yerde çalışırsında ev işlerinide yorulmadan raaaahaat raaahaat halledersinn..

kızlllar sevdiceği aradım bir komik laf daha vardııı veee bombaa geliyooo

aşkım englısh home için ne demiştinn

ne diyim ki almışşsın alcağını sen yani ben hep bu tarz olmasın farklı spor tarzda olsun bunlar yaniiii yinede sen bilirsin en iyisine karar verirsin cicili bicili ve ayrıca alınmada babanne donu gibi ama yinede sen bilirsin yatarız napalım dediii

kızlar şu anda konuştum koptummm heee seviyorum bu adamııııbenim bu tarz babetlerm var ne zaman giysem bu yorum bluzlerede arkadaşlarım basma etek die dalga geçyolar napcağmı şaşırdım bu tarzı gözlerne sokcammm

kısacık özet geçiyorum beyfendi fb li yada daha spor nevresim istiyor çizgili felan neyse birtane mor çizgili mevcutt

çağlaaa benimkide önlüklere yorum yaptı eksik kalmaz herşeye yorum yaptııı hele eskitilmiş tepsiler bardak altıklarııı hattaha 5 dakkka bardak altlıklarının olduğu yerde didiştik ne gereksizlermiş bide cicilermiş benim gibiler kanarmış ama halbuki o sehpaya parayı çay koymak keyif yapmak için veriyormuş bunlarlamı uğraşacakmışşşş

güldencim balım beyaz eşyalar vallahada billahada pahalı biz her seferinde bakıyoruz ben küçük ev aletlerne modellere aylar öncesinden karar vermştm allahtan onları araştırmıcaz ama onların modellerininde üstü çıkıyoru o yüzden sevgilim bıdı bıdı yapmıyım die sonra aldırcak banakatı meyvve sıkcağından başka birşey yapmasını beklemiyor ama waltı yüksek olanı iyidir

beyaz eşyada tercihim bosch tabiii ama onla aynı özellikte siemenste var biz bugün 3500 tl yee çamaşır makinesi gördük samsung şoklardaydım nasıl bişi ne özelliği var die iki saat baktın a modelinde artısı herhaldee kendileriii

çağlaaa anneler bu kadar benzer benimkide organik ve dünyanın en gereksiz şeyi kurutmaymış ama kızına ömür boyu çalış diyorsun annecim sana burdan sesleniyorum o kurutmayı istiyorummmyahuuu neden böyleler nasıl ascaz alcaz uğraşamam bide tembelim sevmiyorum kendimi yormayııı neden gereksiz birşey olsun çalışan kadına gerekliiii demiii ama gelinciklerr teknolojiyi sevmeyen anneler korkun bizde gelişen teknolojiye ayak uydurmaya çağırıyoruz sizi

Allah'tan benimkinin böyle tepkileri yok aksine çok beğeniyooo english home tepe home çok sever benimle gezmeyi
zaten öyle bi tepki verse çok bozulurum ben
çok eğlendim kızlar okurkenn çok sevimlisiniizz
kuzum bende bosch istiyorum.. benim kuzenim siemens marmara bölge sorumlusu.. zaten bosch ve siemens aynı fabrika ürünü olduğundan bana bi güzellik yapar inşallah diye düşünüyorumm..
ayy canım teknosada bende görmüştüm samsungun ama süper duruşu bile bir harikaa.. ama ne gerek var kuzumm.. en azından benim için öyle zaten bir dünya borca giricem birde bi makinaya o kadar para vermeye kalkarsam vay halimee
annişlerr duyun bu kızçelerinn sesini

Son düzenleme:

güldencim daha eğlenceli bombalar gelir ben anlatırım yine bakalım bugün nerde olcaz :) aslında oda seviyor ama işte dedi zaten sana karışcak değilm ne istersen al ama yorumları öldürüyur gülmekten

bide bernardonun çay setleri en çok kelebekliyi beğendi bayıldı sade diyor diğerlerine country rose felan karışık geldi gülllüler ona bunun nil yeşillisi vardı beğendi onuuuuu

englısh home sevgilimin devrelerini yakıp eror versede ben seviyorummm orayyyıııı

kızlarrr herkese günaydınnnnnn bugün yağmur yağmasada emirgana gitsek diyorum artık geldi zamanı

gizoşş çok güzel olur emirgan şimdi yaa bence de tam vaktiii....

biz de yarın izin alabilmiş olsaydım yıldız parkı yapıcaktıkkk böörtlemimle ama işte.. başka bahara kaldı şimdilik

dün nette baya gezindim düğün mekanları ile ilgili ve gördümkü bir sonraki yıl için çoğu yerde ekim e kadar full doluyor arkadaslar, ekim bile sakat

insanlar cıldırmıs giibi 1, 1.5 yıl öncesinden tutuyolar yerleri ne kadar garip dimi forumlarda herkes istedigi gune yer kalmadıgından sıkayet ediyordu...

en gec ramazandan sonra artık tek tek mekanların kapılarını calıcaz biz fiyat almak ve tabi bos gunleri ogrenmek icin ama nereye bakıcam onu bile bilemiyorum... en fazla 8000 e kadar cıkabilcez gibi duruyo butce acısından buna göre gördügünüz duydugunuz mekanları ve alternatifleri paylasırsanız sevinirim kızlar

malesef simdiye dek baktıklarım hep ucuyodu...

bir de burası nasıl kızlar sizce? resimlerden gördüğüm kadarıyla bana salon konseptinden uzak geldi daha romantik bir mekana benziyo gidip görmek fiyat almak lazım tabi... mekanın her yanı ahsap gordugum kadarıyla

kuzucuummm günaydınn..
aynı pasta setinden bende var ama bildiğim kadarıyla pembelisi üretiilmiyo..
aynı desenin yaşil gibi olanı var o üretiliyo..
evet tatlım insanlar çok uzun zaman önceden kiralıyolar düğün salonlarını artık.. hele popüler yerlerse istediğin tarihe ayarlamak cidden zor..
ve dediğin gibi fiyatlarda uçuk.. sadece düğün salonuna verdiğin parayla bitse neyse.. bir sürü ıvır zıvırı var,gelinliği damatlığı var,ayakkabısı,kuaförü,berberi,kınası....
Allah yardımcımız olsunn balımm...
bence gönderdiğin mekan çok hoş.. klasik düğün salonu havası yok kesinlikle.. ahşap tavan, avizeler falan daha böyle eskiden orda bi hayat varmışta sonradan böyle bi amaca hismet için kullanılmış havası veriyo.. yaşanmışlık hissi yanii..
burası neresi kuzum.. fiyatı nedir? bilgi alabildinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…