tirnaklarimi kökten kestm, telefondan kk'ya girmek izdirap oldu resmen :) bende kazanli istorum utuyuu ewde dikis yaptigimdada onu kullanirim digerleri kumasi bastiramiyoo
ayy zor oluyodur kuzum yaa.. Allah kolaylık versin...
aminn bebikimmm inşallaaah verir yoksa bağlıcam halileee
çok yoruuuulduuu içimdeki çocuuuukkk bu trafiiiik bir azap gibiiii, bir günah giibii hep tıkalıııı
otobüsler soğuuuuk ve cok doluuuu
yine eve geç kaldımmmm olsuuuunnnn
aminn bebikimmm inşallaaah verir yoksa bağlıcam halileee
çok yoruuuulduuu içimdeki çocuuuukkk bu trafiiiik bir azap gibiiii, bir günah giibii hep tıkalıııı
otobüsler soğuuuuk ve cok doluuuu
yine eve geç kaldımmmm olsuuuunnnn
bayıldımmmm
kuzular ben çıkıyorumm..
güzel bi hafta sonu diliyorummm hepinize...
çokk öptüüümmm..
kızlarr yettim neler konuşulmuş böyleee
pelommm çanakkkalede iyice evlen dinlen gel özletmeyesin heee
bu arada piyasada nille araştırdığımız kadarıyla şu an için kaliteli ve pratik ütü yağmurun aldığı hattaha aşkımla ağustosta karar vermiştik bizde bugün alıyoduk teknosadan vazgeçtik anneler günü indirimi yeni yeni başlıyor bu arada yağmur güle güle kulllan hem pratik hem kaliteli alınıcaklar listemde en çok karar verdiğim, yağmur nerden ne kadara aldın
gezdim geldim ayakklarıma kara sular indi maltepe sahilden başladık şişliye gittik ordan altunizade ordan kadiköy ordan caddebostan ordan bostancı buralara ayak basmak ve yürümek gebertti bizi kahvaltıydı yemekti şuydu buydu derken hee bide beyaz conversime kavuştum eskimişlerdi yenisini aldım anneciğmin hediyesi oldu
bide atasayda pırlanta baktıkkkkvitrinde ikimzde aynı sadelikte beğendik sonra parmaklarıma cuk die oturdu vitrindeki çokta hoştu güzeldi ama 3500 tl idi ben bunu duyunca herhalde 28 karat felan dedim adam doğru tahmn karatı yüksek diyince eee biz şey 1500 tl lik tek taş düşünüyoruz 1000 bile olur dedim ordakiler dönüp baktı böle birşeyi ilk kez bir bayandan duydular sanırsam ekledim pırlanta çok gereksiz bir değeri yokki ucuzundan alınır diğer paraylada bilezik olur siz bu model yaptırrsınız demi 1500 tl lik deyince olur dedilerrrr ayyyy gül gül ölüyorum sevgilim dio ki bilmiş hatunsun bıdı bıdı başımı şişrdiğin gibi atasayda mimlendik birde teknosaya girelim ordada samsungun buzdolaplarını ez sen canım rahatlarsın dedi bide beyaz eşyaaa baktıkkk heee bide cevahir englısh home galiba ordakilre kavuşamıcağım sevgilim boğuyooo bu çiçekli nevresim ve pikelere babanne donu gibi demezmi güllldümmmm eskitilmiş teneke kutulara ne gerek var o kadar para çizik çizik şelermi dedi buyrun burdan yakın hödükkk buuu
çağlaaa balım sıkıntılarınm hafiflesin kiii onlar bizi anlasalar ahhh anlasalar ama nerde onlara farklı geliyor isteklerimiz bide bugün 1 saat tartışmışıszdır en son düğün istemiyorum düz nikah olsun dedim oda senin istediğiklern değil sırf sen değilsin annen baban benmkler bunlarda mühim bizi biz yapan şeler dedi orta bişi bulunur gizem dedi dedide dediii ama 4000 tl lik led tv beğenmesini biliyooooooo
ayyy çağllla inan cevizlibağa gittiğini bilmyordmmm inanmıyorum çekmekyden bide benden bir farkın yok ve trafiğin daha içindesin şapka çıkarıyorum canım dua edicem tez vakit kurtulda kadiköyde üsküdarda biryerde çalış
ayy gizooş koptum valla babaanne donu mu
bizimki de bıt bıt ağız burun büküyo english home a, kalitesiz buluyomus beyfendi... önlüklere bakmıstık da bu ne askım böle elek gibi bak burdan bakınca seni görüyorum parmagımı taksam kopar bu demişti önlüğün arkasından bana bakarak
görevli bayanlar bile güülmüştü halimize english home da kadınların arasında ürünlere bıtlayan bi erkek modeli işte...
babaanne donu daha feciymiş ama
beyaz esyalar cok pahalı yaaaa off ben camasır kurutma alcaktım vazcaydım galiba ondan da cok tutuyor cunku hepsi öle evlendikten sonra alıcam annem de gerek yok zaten yazın evleniyosun kurutursun bir sekilde kurutma makinesini kısa dogru alırsınız dedi öle olcak sanırım :26:
tatlışım ileriye doğru alırsınız..
zaten bir sürü masrafa giriceksinn..
sen anneciğini dinle elbet bi bildiği vardır bitanemm..
anneme kalsa o hiç gereksiz bişi kusumm kadın herseyin dogalından yana benim camasırlarım öle püfür püfür hava ala ala kurıcak makineye atıp niye elektrik yüklüosun extradan sanki az elektriğe maruz kalıyomusuz gibi dedi
organik bir insan benim annem sevmez öle seyleri teknolojiyi tamamen boykot edebilir elinden gelse
ben de tam tersiyim rahatıma acayip düşkünümdür teknolojiyi cok severim o yuzden
öle olcak balım artık napalım o da eksik oluversinnn
bende doğallıktan yanayım kuzum evet kışları kurutmak zor oluyoo ama yinede olsunn..
içerde çamaşırlığa astığında böyle yumuşatıcı kokusu yayılıyo yaaa çok seviyorum o kokuyu
valla o en iyisi kuzumm ama vakit malum bana en lazım olan sey olcak işim evime uzak falan nerde kıssam kar o yuzden lazım gibi duruyo bakalım artıkk inşallah cok mevbur olmam da ben de almam
kuzucum inşallah evine yakın bi yerde çalışırsında ev işlerinide yorulmadan raaaahaat raaahaat halledersinn..
Allah'tan benimkinin böyle tepkileri yok aksine çok beğeniyoooenglish home tepe home çok sever benimle gezmeyi
zaten öyle bi tepki verse çok bozulurum ben
çok eğlendim kızlar okurkennçok sevimlisiniizz
kuzum bende bosch istiyorum.. benim kuzenim siemens marmara bölge sorumlusu.. zaten bosch ve siemens aynı fabrika ürünü olduğundan bana bi güzellik yapar inşallah diye düşünüyorumm..
ayy canım teknosada bende görmüştüm samsungun ama süper duruşu bile bir harikaa.. ama ne gerek var kuzumm.. en azından benim için öyle zaten bir dünya borca giricem birde bi makinaya o kadar para vermeye kalkarsam vay halimee
annişlerr duyun bu kızçelerinn sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?