'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy evet dun onu konustuk iste dedim askım sadece mekanla da bitmiyo yaniii o da mekan da cok ucmayalım askım gerisini hallederiz inşallah dedi ben de zaten cok vermek istemiyorum canım yaaa sonucta bikaç saatlik bisey ucup gidicek havaya o para astronomik rakamlar vermeye gerek yok araba alırsın yani istedikleri paralarla adamların

gelinlik için de 2000 den fazla vermek istemiyorum ama bakalım

aynen kuzum bana da öle geldi böle sanki eski bir köşkün çatı katıymış gibi duruyo annem de öyle dedi... dekorlarıyla falan çok romantik bir konsept cıkmıs ortaya

burası bizim buraya yakın sayılır ümraniye tepeüstündeki ikea var ya onun biraz ilerisinde...

fiyatı hakkında cok net bilgim yok kuzumm kulaktan dolma biliyorum kişi sayısına ve menune göre değişiyo sanırım biri 6000 e anlasmıstı sanırım burayla şimdi nasıldır fiyatlar bu sezon için bilmiyorum ama bizi asmamasını diliyorum :26:

yakın oldugu icin ilk bakıcagımız mekan burası olur o zaman daha net bilgi veririm kuzucugumm

balımm benim için uzak olur ama piyasa fiyatlarını merak ediyorum bende ister istemez..
işin açığı bende çok astronomik rakamlar vermeyi düşünmüyorumm..
evet bir kez ama yani ardından da bir dünya maddi sıkıntı çekip huzurum olmıcaksa lüks bi yerde yapmama gerek yok..
burda neler okuyoruzz.. Rabbim kimsenin başına vermesin..
ben çok beğendim konseptini bu gönderdiğin yerin.. sıcacık bi havası var..
gider güzelce gezersiniz kuzum.. bakarsınız içinize sinerse fiyatttada anlaşırsanız tutarsınız.. hayırlısı tatlımm..

aynen öyle canım yaa sonradan maddi sıkıntıya gerek yok... zaten kredimiz var o yuzden bizim kedni yagımızda kavrularak extradan basımıza borc cıkartmadan evlenmemiz gerekiyo

hayalim hep kır dugunuydu aslında ama yabancı forumlarda gordugum su oldu tamam kır dugunu yapıo adamlar ama hep "gündüz" yapıyolar aksam degil... aksam olunca kır dugunun konsepti pek belli olmuyor fotograflarda falan, kır dugunu yapıcaksan kesinlikle hava kararmadan baslatıcaksın...ben dee gündüz dugunlerini pek sevmem acıkcası nedense eglence aksam yapılmalıymıs gibi geliyo artı hava olayı var bu yuzden kır dugunu konseptinden vazcaymak uzereyım zaten...

dedigin gibi burası bana cok sıcak geldi sultan sarnıcı var bir de bir sarnıc daha var oraları da tavsiye ettiler orası da uzak gerci bize taa karsıda o yuzden nasıl olur bilemiyorum tabi

öncelikli olarak iki alternatif kişi listesi belirleyip sonra da mekanları belirleyip gitmemiz lazım...

2013 9 hazirana adam gibi bir mekan tutabilirsek zaten uzerimdeki ilk buyuk yuk kalkmıs olucakk

kuzum kır düğünü bende çok istiyorum aslında ama şöyle bişiy var İstanbul da mekanlar kısıtlı fiyatlar uçuk..
e bi de dediğin gibi gündüz olmalı.. hangi ara hazırlancan fotoğraf çekilcen... iki ayağı bi pabuca girer insanın..
evet kuzucum tahmini bir liste yapın öyle bakınn.. Rabbim'in izniyle inşallah bulursunuz kuzucum..

aynen öyle kuzummm mekan fiyatı cok yuksek oldugu icin bir de nikah dugun ayrı olcak aynı gun ona da kosturcaz... ole kosturmacayla gecince de insan bise anlamıyo

inşallah balımmm

kızlaaar aşkım şu an da sürüş testinde.. noluur dua edin geçsin :18:

çağloşum sultan sarnıç çook güzel gerçekten. ben de araştırıyordum hatta kk dan biri orda yaptı 500 kişilik kokteyl 10 bin tl ye
senin gösterdiğin yerde gerçekten çoook romantiik

inşallah geçer canımmm kolaylıklaaa

evet cok romantik bi yere benziyo resimlerdenn... bakalım gidince görücez ve bu mekanda paketlere iğneden ipliğe herseyiniz dahil oluyomus yolcu servisi bile.....

gidince nasıl bi fiyatla karsılasırı bilmiyorum tabi ama cok ucuk olmadıgını dusunuyorum yine de... burda yerlerin cabuk dolması gibi bi sorun var ama

ramazandan sonra baksak belki de haziran icin yer bulamıcaz ne karmasık isler ya inşallah gönlümüze göre biyer olur hayrlısı olsun artık

ramazan iyice yaza geldi ya ramazan öncesi tarihler şıp diye dolar şimdi.. yavastan listeleri hazırlamaya baslasak iyi bile olur off

canım çok haklısın. fiyat aldıkça burda paylaşalım birbirimizle bide..
ben de nişandan hemen sonra yer bakılması taraftarıyım. dediğin gibi doluyo hemencik

canım çok haklısın. fiyat aldıkça burda paylaşalım birbirimizle bide..
ben de nişandan hemen sonra yer bakılması taraftarıyım. dediğin gibi doluyo hemencik

evet paylasalım yaaa ben 9 haziranım gidicek diye çok korkuyorumm off

kuzum sizin nişan ne zaman belli oldu mu kesin tarihh

evet paylasalım yaaa ben 9 haziranım gidicek diye çok korkuyorumm off

kuzum sizin nişan ne zaman belli oldu mu kesin tarihh

aslında ben kaçıcam galiba.. babam yüzünden
şimdi sürüş sınavında paşacık.. umarım geçer. geçerse temmuzda gelecekler istemek için.. ramazan sonrası da nişan.. hayalleer. ah hayalleerr gerçek olsuunn

ben çıkıyorum çağloşum. babanneme gidiyoruz. akşama güzel haberler veririm inşallah

çok sukur ıstanbula gelebıldım caglaam sabah yazdım ama telefon kafayı yedıgı ıcın yollayamadım sanırımmm yer cok guzel pastaamm

inşallah gerçek halide resimleri gibidir pastamm

paşacım gidip bakarız aşkım olmadı haziran gelmeden dedi çok bi heyecanlandım yaaa

heycanlanılmıcak gibi deılkı kuzuucuuum kıpır kıpır oluyo ınsan birazdan pastanın şeker hamurlu kısmına girişceem kusuumm pastayı yarın akşam yapıcam.. şekilleri önceden yapıp buzdolabına atmak lazımmış duaa et baanaaa

Nurayıııımmm dualarım enişteyleee

ay inşallah gecicek kuzum merak etmeeee babannikinin ellerinden operimm

geçtiiii
çok mutluyuuz
salı günü eğitimi başlıyooo.. allah'a ne kadar şükretsem, size de güzel dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır

minik kuşum eminim ki dünyanın en güüüzeeelll şeker hamurlu pastası olucak o aşkın için

Son düzenleme:

yuppppiiiiiiiiiiiiiiii çok çok mutlu oldum bebegıııımmmmm ıns becerıcem sona futuraflıcaam sizeee sizde begenırsınız inşş

:124::124::124::124:

çok sevindim balım yaaa.. hadi gözünüzaydıınn...

nurayımmmmmmmmmm çok sevindimmmmmm hadi gözünüz aydınnn

bir engeliniz de kalmadı artıkk bak hepsi bir bir silindi gitti kader biran önce evlenmeniz için önünüzü açıyo

pastaaam sen o pasta ellerinle dünyaın en güzelll aşk pastasını yapcaksınnn inanıyorum kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…