kuzucuummm günaydınn..
aynı pasta setinden bende var ama bildiğim kadarıyla pembelisi üretiilmiyo..
aynı desenin yaşil gibi olanı var o üretiliyo..
evet tatlım insanlar çok uzun zaman önceden kiralıyolar düğün salonlarını artık.. hele popüler yerlerse istediğin tarihe ayarlamak cidden zor..
ve dediğin gibi fiyatlarda uçuk.. sadece düğün salonuna verdiğin parayla bitse neyse.. bir sürü ıvır zıvırı var,gelinliği damatlığı var,ayakkabısı,kuaförü,berberi,kınası....
Allah yardımcımız olsunn balımm...
bence gönderdiğin mekan çok hoş.. klasik düğün salonu havası yok kesinlikle.. ahşap tavan, avizeler falan daha böyle eskiden orda bi hayat varmışta sonradan böyle bi amaca hismet için kullanılmış havası veriyo.. yaşanmışlık hissi yanii..
burası neresi kuzum.. fiyatı nedir? bilgi alabildinmi?
balımm benim için uzak olur ama piyasa fiyatlarını merak ediyorum bende ister istemez..
işin açığı bende çok astronomik rakamlar vermeyi düşünmüyorumm..
evet bir kez ama yani ardından da bir dünya maddi sıkıntı çekip huzurum olmıcaksa lüks bi yerde yapmama gerek yok..
burda neler okuyoruzz.. Rabbim kimsenin başına vermesin..
ben çok beğendim konseptini bu gönderdiğin yerin.. sıcacık bi havası var..
gider güzelce gezersiniz kuzum.. bakarsınız içinize sinerse fiyatttada anlaşırsanız tutarsınız.. hayırlısı tatlımm..
aynen öyle canım yaa sonradan maddi sıkıntıya gerek yok... zaten kredimiz var o yuzden bizim kedni yagımızda kavrularak extradan basımıza borc cıkartmadan evlenmemiz gerekiyo
hayalim hep kır dugunuydu aslında ama yabancı forumlarda gordugum su oldu tamam kır dugunu yapıo adamlar ama hep "gündüz" yapıyolar aksam degil... aksam olunca kır dugunun konsepti pek belli olmuyor fotograflarda falan, kır dugunu yapıcaksan kesinlikle hava kararmadan baslatıcaksın...ben dee gündüz dugunlerini pek sevmem acıkcası nedense eglence aksam yapılmalıymıs gibi geliyo artı hava olayı var bu yuzden kır dugunu konseptinden vazcaymak uzereyım zaten...
dedigin gibi burası bana cok sıcak geldi sultan sarnıcı var bir de bir sarnıc daha var oraları da tavsiye ettiler orası da uzak gerci bize taa karsıda o yuzden nasıl olur bilemiyorum tabi
öncelikli olarak iki alternatif kişi listesi belirleyip sonra da mekanları belirleyip gitmemiz lazım...
2013 9 hazirana adam gibi bir mekan tutabilirsek zaten uzerimdeki ilk buyuk yuk kalkmıs olucakk
kuzum kır düğünü bende çok istiyorum aslında ama şöyle bişiy var İstanbul da mekanlar kısıtlı fiyatlar uçuk..
e bi de dediğin gibi gündüz olmalı.. hangi ara hazırlancan fotoğraf çekilcen... iki ayağı bi pabuca girer insanın..
evet kuzucum tahmini bir liste yapın öyle bakınn.. Rabbim'in izniyle inşallah bulursunuz kuzucum..
kızlaaar aşkım şu an da sürüş testinde.. noluur dua edin geçsin :18:
çağloşum sultan sarnıç çook güzel gerçekten. ben de araştırıyordum hatta kk dan biri orda yaptı 500 kişilik kokteyl 10 bin tl ye
senin gösterdiğin yerde gerçekten çoook romantiik
inşallah geçer canımmm kolaylıklaaa
evet cok romantik bi yere benziyo resimlerdenn... bakalım gidince görücez ve bu mekanda paketlere iğneden ipliğe herseyiniz dahil oluyomus yolcu servisi bile.....
gidince nasıl bi fiyatla karsılasırı bilmiyorum tabi ama cok ucuk olmadıgını dusunuyorum yine de... burda yerlerin cabuk dolması gibi bi sorun var ama
ramazandan sonra baksak belki de haziran icin yer bulamıcaz ne karmasık isler ya inşallah gönlümüze göre biyer olur hayrlısı olsun artık
ramazan iyice yaza geldi ya ramazan öncesi tarihler şıp diye dolar şimdi.. yavastan listeleri hazırlamaya baslasak iyi bile olur off
canım çok haklısın. fiyat aldıkça burda paylaşalım birbirimizle bide..
ben de nişandan hemen sonra yer bakılması taraftarıyım. dediğin gibi doluyo hemencik
evet paylasalım yaaa ben 9 haziranım gidicek diye çok korkuyorumm off
kuzum sizin nişan ne zaman belli oldu mu kesin tarihh
çok sukur ıstanbula gelebıldımcaglaam sabah yazdım ama telefon kafayı yedıgı ıcın yollayamadım sanırımmm yer cok guzel pastaamm
inşallah gerçek halide resimleri gibidir pastamm
paşacım gidip bakarız aşkım olmadı haziran gelmeden dediçok bi heyecanlandım yaaa
ay inşallah gecicek kuzum merak etmeeee babannikinin ellerinden operimm
heycanlanılmıcak gibi deılkı kuzuucuuum kıpır kıpır oluyo ınsanbirazdan pastanın şeker hamurlu kısmına girişceem kusuumm pastayı yarın akşam yapıcam.. şekilleri önceden yapıp buzdolabına atmak lazımmış duaa et baanaaa
Nurayıııımmm dualarım enişteyleee
geçtiiii
çok mutluyuuz
salı günü eğitimi başlıyooo.. allah'a ne kadar şükretsem, size de güzel dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır
minik kuşum eminim ki dünyanın en güüüzeeelll şeker hamurlu pastası olucak o aşkın için
geçtiiii
çok mutluyuuz
salı günü eğitimi başlıyooo.. allah'a ne kadar şükretsem, size de güzel dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır
minik kuşum eminim ki dünyanın en güüüzeeelll şeker hamurlu pastası olucak o aşkın için
yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiçok çok mutlu oldum bebegıııımmmmm ıns becerıcem sona futuraflıcaam sizeee sizde begenırsınız inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?