geçtiiii
çok mutluyuuz
salı günü eğitimi başlıyooo.. allah'a ne kadar şükretsem, size de güzel dilekleriniz için ne kadar teşekkür etsem azdır
minik kuşum eminim ki dünyanın en güüüzeeelll şeker hamurlu pastası olucak o aşkın için
:124::124::124::124:
çok sevindim balım yaaa.. hadi gözünüzaydıınn...
nurayımmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmhadi gözünüz aydınnn
bir engeliniz de kalmadı artıkk bak hepsi bir bir silindi gitti kader biran önce evlenmeniz için önünüzü açıyo
pastaaam sen o pasta ellerinle dünyaın en güzelll aşk pastasını yapcaksınnn inanıyorum kuzummm
canımm çok sevindim gözünüz aydın
olucak olucaak bak neler aşıldı babişin inadımı aşılmıcaakk kuşuummiçini feraah tuttt
bu aradaa sandıgım kadar kolay değilmiişşşş ya bu süsleme işiii henüz tam bitirmediim , benım bacaklarım onun elleri esik bunda dahaaüstümüz başımız pudra şekerli ve ben makyajsızım artık ksuura bakmazsınız kızcelerim ev halii
Eki Görüntüle 397880
olucak olucaak bak neler aşıldı babişin inadımı aşılmıcaakk kuşuummiçini feraah tuttt
bu aradaa sandıgım kadar kolay değilmiişşşş ya bu süsleme işiii henüz tam bitirmediim , benım bacaklarım onun elleri esik bunda dahaaüstümüz başımız pudra şekerli ve ben makyajsızım artık ksuura bakmazsınız kızcelerim ev halii
Eki Görüntüle 397880
yerim seni pastam yaa şimdi tam pasta olmuşsun
bence çoook güzel olucaaaak
herkeslere de günaydıııııııııııın bugun 23 nisan ama neşe dolamıyor çağla çünkü herkesler totosunu dönüp yatarken o işe geldiyollar bile bomboştu yaaa
cevizbağın o tarafda da acayip bir yangın cıkmısssss
kuzuuummm süperr oluyooo..
ben biliyodumm böyle güzel olucağınıı..
bitmiş halinide görelim lütfen lütfen lütfenn..
günaydıınn canıımm...
aynen kuzummm evdekilere ve iş verenlerime karşı belli belirsiz bi öfke var
herkes mışıl mışıl uyuyodu ben çıkarkenn
hadi yaaa nerde çıkmışkii fabrika felanmı :44:
günaydın kızlar
yangın bizim burda çıktı alt yolda tekstil fabrikası buralar duman altı
günaydın canımm
içerde kimse yoktu inşallah :44:
yok tam yanımızda değil biz dumanltı olduk buralara nasıl geldi benim z.burnu tramvay ve metro ist.aramda 1durak var öyle düşün çırpıcı dedikleri yer bana 3-5 dk.orda çıkmış bizimkiler dedi
inşallah kimseye bişey olmamıstır yaa
minişkoo harika oluyooo
çağlam bir umut öğleden sonranız tatil olsa bari
yangında da ölen yaralanan yoktur inşallah
yok kuzum ya tatil olmaz artık
neyseki aksam askımlayımmmmmmmmmmm butun herseye değer
ooy
ya ben babamı nasıl ikna edicem bilmiyorum.. hiç huzurum yok. evde 24 saat mevzu bu.
çıldırıcam.
bi gelsinler diyo..
sonra çok büyük laflar ediyo. asla vermem diyo. daha tanımadığı insanlar hakkında kötü konuşuyo
okulu da onunla evlenmek için bıraktın diyo
peki vermeme sebebi ney canım?:44:
ooy
ya ben babamı nasıl ikna edicem bilmiyorum.. hiç huzurum yok. evde 24 saat mevzu bu.
çıldırıcam.
bi gelsinler diyo..
sonra çok büyük laflar ediyo. asla vermem diyo. daha tanımadığı insanlar hakkında kötü konuşuyo
okulu da onunla evlenmek için bıraktın diyo
tahmin edebiliorum ballı turtammm
ama vermemeye niyeti olsa gelsinler demez heralde kuzum yaa seni kırar mı babanı sen daha iyi tanırsın :44:
senin durumunu tahmin edebiliorum malesef aileler takıntılı olabiliyolar işte... napmayı dusunuyosun sence baban vermez m gercekten
benim de annem demişti bana aynısını yüksek lisanstan onun yuzunden vazgectin dimi diye halbuki tez yuzunden cektiklerim beni o karara itmişti günahımı aldılar
benim de günahımı alıyolar. Orda yaşadıklarımı bilmiyolar. Anlatıyorum anlamıyolar..
Ben hiç kestiremiyorum babamın tavrını. Inan bilmiyorum nasıl davranacağını .. Dalga geçiyo benimle sanırım
Annem de, her zaman ne olursa olsun yanımda olacağını düşündüğüm annem de demesin mi 'sonradan arayıp pişman oldum anne diyeceksin'
Ya neye pişman olucam ben diyorum. Herşeye diyo
Ben ne çocukluğumu bildim ne geçliğimi. şimdiye kadar hayatımın yüzde 90 ı hüzün içinde geçti. Canımdan bezdirdiler.
Evlenince bi anlamda kurtulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?