'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canımm çok sevindim gözünüz aydın

:124::124::124::124:

çok sevindim balım yaaa.. hadi gözünüzaydıınn...

canımm çok sevindim gözünüz aydın

çoook teşekkür ederim canlarıımm
artık temmuzda gelecekler yüzde 80 ihtimalle :) ramazan öncesi tanışma isteme. ramazanın ardından nişan diyoruz ama tabi babamın bundan haberi yok henüz

olucak olucaak bak neler aşıldı babişin inadımı aşılmıcaakk kuşuumm içini feraah tuttt

bu aradaa sandıgım kadar kolay değilmiişşşş ya bu süsleme işiii henüz tam bitirmediim , benım bacaklarım onun elleri esik bunda dahaa üstümüz başımız pudra şekerli ve ben makyajsızım artık ksuura bakmazsınız kızcelerim ev halii

yerim seni pastam yaa şimdi tam pasta olmuşsun

bence çoook güzel olucaaaak

herkeslere de günaydıııııııııııın bugun 23 nisan ama neşe dolamıyor çağla çünkü herkesler totosunu dönüp yatarken o işe geldi yollar bile bomboştu yaaa

cevizbağın o tarafda da acayip bir yangın cıkmısssss

kuzuuummm süperr oluyooo..
ben biliyodumm böyle güzel olucağınıı..
bitmiş halinide görelim lütfen lütfen lütfenn..

günaydıınn canıımm...
aynen kuzummm evdekilere ve iş verenlerime karşı belli belirsiz bi öfke var
herkes mışıl mışıl uyuyodu ben çıkarkenn
hadi yaaa nerde çıkmışkii fabrika felanmı :44:

aynenn yaa öğleden sonra bari tatil olalım diorum ama yok yani

zeytinburnu tarafında bi tekstil fabrikasıymıs kuzummm dumanları gormen lazım ama gokyuzu karardı resmen

minişkoo harika oluyooo
çağlam bir umut öğleden sonranız tatil olsa bari
yangında da ölen yaralanan yoktur inşallah

gizemcim ütüyü sormuşsun önceki sayfalarda özelliklerini de yazmıştım bakarsın..FİYAT 359-399 arası heryerde ben o gün stoklarla sınırlı buldum netten aradım gittim hemen aldım bizim burdan 279 + 6 taksit canım

yok kuzum ya tatil olmaz artık

neyseki aksam askımlayımmmmmmmmmmm butun herseye değer

ooy
ya ben babamı nasıl ikna edicem bilmiyorum.. hiç huzurum yok. evde 24 saat mevzu bu.
çıldırıcam.
bi gelsinler diyo..
sonra çok büyük laflar ediyo. asla vermem diyo. daha tanımadığı insanlar hakkında kötü konuşuyo
okulu da onunla evlenmek için bıraktın diyo

peki vermeme sebebi ney canım?:44:

tahmin edebiliorum ballı turtammm

ama vermemeye niyeti olsa gelsinler demez heralde kuzum yaa seni kırar mı babanı sen daha iyi tanırsın :44:

senin durumunu tahmin edebiliorum malesef aileler takıntılı olabiliyolar işte... napmayı dusunuyosun sence baban vermez m gercekten

benim de annem demişti bana aynısını yüksek lisanstan onun yuzunden vazgectin dimi diye halbuki tez yuzunden cektiklerim beni o karara itmişti günahımı aldılar

benim de günahımı alıyolar. orda yaşadıklarımı bilmiyolar. anlatıyorum anlamıyolar..
ben hiç kestiremiyorum babamın tavrını. inan bilmiyorum nasıl davranacağını .. dalga geçiyo benimle sanırım
annem de, her zaman ne olursa olsun yanımda olacağını düşündüğüm annem de demesin mi 'sonradan arayıp pişman oldum anne diyeceksin'
ya neye pişman olucam ben diyorum. herşeye diyo

ben ne çocukluğumu bildim ne geçliğimi. şimdiye kadar hayatımın yüzde 90 ı hüzün içinde geçti. canımdan bezdirdiler.
evlenince bi anlamda kurtulucam

hee biliyordum canım pardon benimde kafda bi dünya ya
Vericek allah ın izniyle gelsinler dedi bak görcen vericek üzülme bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…