'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nasıl yani ya şoktayım kuzum dur hele sakin ol ay yarabbim ya enişteye bir şey söyledin mi?

söyledim.
yanar döner gibi bi evet diyo bi hayır. ve çok ağır konuşuyo beni hiç sevmediğini düşünüyorum bazen.. duysanız çünkü bi baba kızına böyle konuşur mu dersiniz.
bazen de gülüyo dalga geçiyo..
ruh hastası olucam, yakındır.

en son söylediği 'verirsem allahımı inkar edeyim'

ay sinirle sölemiştir.... sakın üzme kendini... babanın daha anlayıslı olmasını beklerdim ah kuzum kıyamam ben sana yaaa inşallah iyi oldugu bir güne denk gelir de verir seni

peki Allah korusun hep böle davranırsa napıcaksınız kuzum onların rızası olmadan gider misin yani?

ne bilim ciddi olduunu gorunce rızasız gitmene razı olmazlar belki

o demin söyledğin sözün şakası yok ama baban biliyordur heralde 'VERİRSEM ALLAHIMI İNKAR EDEYİM' töbe töbe töbe
boşver sen daha babanla konuşma annene söyle şu gün gelcekler annen babana söylesin gün ayarlansın gelsinler öyle bu konuşmalar hoş değil canım üzülme demek şaka yapıyor ama nebiliyim anlam veremedim

sinirle söyledi evet. çünkü lafını yicek sonunda.
hergün konuşuyoruz. hergün..
örnekler veriyim..
Babam: görüşüyo musun hala o çocukla?
ben: evet baba
Babam: vazgeçmicek misin?
ben: hayır çok seviyorum. huyu suyu bu kadar güzel bu kadar temiz bi insan daha olamaz.
Babam: ben sevdiğimi aldım çocuklarımı da sevdiğiyle evlendirmek isterim tabi. ailesi nasıl biliyor musun?
ben: bilmiyorum ama böyle bi çocuk yetiştirdiklerine göre iyi ve hoş insanlar. onları da sen tanıyacaksın sen araştıracaksın.
Babam: tamam bi gelsinler bakalım...

başka güni konuşma;
Babam: biz kızı okula yolladık o gitti koca buldu. (anneme söylüyo) sen önüne geçtin hep bu kızın
ben:
(bir kaç sefer ailesinin fotografını göstermiştim facebooktan. gayet mülayim görünümlü insanlar)
Babam: gördük işte ailesininde tipleri tip olsa. tam ......(şehir adı) alevisi, ben onların içinde yetiştim bana onları anlatmayın.
ben: bi tanıyın, bakın, beğenmediğiniz bişey olunca bak kızım şu huyları kötü diyin kabul edicem sesimi çıkarmıcam
Babam: illa evleneceksin yani onunla?
ben: evleneceksem onunla evlenicem, yoksa da verene kadar beklerim. 50 yaşına gelsem de mi hayır diceksin?
Babam: kapı orda, çık git evlen. birdaha da evime barkıma uğrama.

canım ben babamla konuşmuyorum zaten bu konuyu.. sürekli o açıyo. sürekli o konuşuyo.. o düşüyo peşine
ya ağza alınmıcak laflar ediyo..
sonra pişman olacak, utanacak kendisi aslında.

canım ben babamla konuşmuyorum zaten bu konuyu.. sürekli o açıyo. sürekli o konuşuyo.. o düşüyo peşine
ya ağza alınmıcak laflar ediyo..
sonra pişman olacak, utanacak kendisi aslında.

utanmayı geçtim çok günah yaa o laf hele ya töbe haşa
vericek telli duvaklı bakma sen işte zorluklardan geçicez hepimiz yada çoğumuz dur bakalım bizimki de öğrensin bakalım ne yapıcak tabi birde öğrenebilcek mi oda var ooof of hayırlısı hakkımızda hepimizin..
kaçmaktan bahsediyorsun ciddi değilsin dimi kuzum öyle olmaz rızaları olmazsa mutlu olamazsınki

offf inanmıyorumm yaa hep bu konulardaki bilindik tepkiler işte...

benim annem bana hala laf soluyo kuzum... biz okuttuk meslek sahibi ettik o ele koşma derdinde evlencem diye cıktı ortalıga falan... neler neler ara ara esiyo benim anneme de... ben de annemden dertliyim babam arkamda olmasa anneme kalsa hayatta da vermezdi zaten ilk basta kendi istemişti bir de böle değişkenler işte aileler

onlar gelip seni istedikten sonra bile bitimicek bu muhabbetler kuzum... o yuzden simdiden kafana takıp da sıkıntı yapma senin kararlı oldugunu gorunce bişey diyemez hem gelenleri de kapıdan kovmaz heralde

yok yağmurum ne kaçması.. onu dün akşam şaka olarak söyledim.. o kadar cahil bi insan değilim.
rızasıyla vermiyosa kendi diyo git evlen diye. kendine bunu layık görüyosa kendi bilir..
bide alevi diye onlara laf söylüyo ama gel bak kendi ne laflar ediyo.. farkında değil

oof çok zor canım ya enişte biliyormu peki bu konuyu_?

kovmaz canım..
bizden iyi sohbet eder, ağırlar.. sonra burnumuzdan getirir
keşke baştan söylemeseydim.. gelecekleri zaman söyleseydim. daha 2 ay var gelmelerine ve ben hergün bunları duymaya devam edicem.
hayırlı iş bekletmeye gelmez diyolar ya çok doğruymuş.. zaman girdikçe araya neler çıkıcak daha kim bilir

ben çevrelerine karşı rezil ediyomuş ailemi. babam utancından kimsenin yüzüne bakamazmış.. sanki vatan hainiyle evlenicem, laflara bak..
sabır sabır sabır allahım

oof çok zor canım ya enişte biliyormu peki bu konuyu_?

biliyo.. babamın onlara söylediklerini bile anlatıyorum..
ne kadar iyi bir çocuk işte görün.
başkası olsa 'siz benim aileme ne diyorsunuz, siz kimsiniz' der..
ben aileni hazırla diyorum.. 'merak etme göreceksin çok pişman olacak baban sana söylediklerine bizi tanıyınca' diyo.

aynen öyle bazıları vardır babana lafını yedircem tarzında duyduklarım,
bazıları aman bulunmaz hint kumaşımı alsın kzıının turşunu kursun ws.tarzında..yılmayın bitanem herşey güzel olucak inş.

inşallah canım
bunları şakayla dahi bile olsa söylemez.
işte kişiliğine, ruhuna aşığım ben onun.. vazgeçmem ki..

günaydın bebekleriimmm Nurayımmm yaa cok uzuluyorum ben bu durumaa benım babam bu tarz konularda pek yaklasamıo bıze cunku üstümüzde hakkı olmadıgını herkes gıbı oda bılıyo ama genede ilişkimi ılk soledıgımde sanırım baba psıkolojısıylee garip garip laflar etmiştii hatta beni başkasıyla evlendirmek istediğini falan sölemiştii hemde kurba askerdeykeen!! annem girdi devreyede kısa süreli kafa yeme olayım sona ermiştii.. annenle konussana kusum babanın tavrınıı annen sana destek cıkarsa belkı babanda en azından onlar gelene kadar konusmaz

nuraycımm bence de keske hemen solemeseydin ama vardır bunda da bir hayır kuzum üzülme sakın

pastamm annesi de destek oluyor gibi görünmüyor pek yalnız bırakmıslar ailede nurayımızı anlasılan... neden bu kadar katı oluyolar anlamak mumkun değillll

annem de iki arada bir derede.. babama laf geçiremiyo. sus diyo yüz göz olma kızla diyo ama anlatamıyo.
büyük konuşma diyo.
bi tanış diyo.
şimdiden ortada birşey yokken ikide bir açma bu konuyu diyo
ama yok.

gerçekten artık pamuk tıkayacağım kulaklarıma.

okulu bıraktım ya hani, annem de babam gibi evlenmek için bıraktın diyo. çok pişman olacaksın diyo..
ya evlenmek için bıraksam hani hemen evlenirim.
ya da evlenmeyi bir dönem öncesinde de düşünmüyor muydum? okula hiç başlamazdım.
afedersiniz eşek gibi sınavlara hazırlanmazdım. girdim kazanamadım derdim çıkardım işin içinden.
annem diyoki eee şimdi ne yapacaksın.
diyorum ki napıcam iş bulursam çalışırım bulamazsam da otururum evde.
yani duymak istedikleri' evet hemen evlenmek istiyorum okulu da bıraktım verin beni'
artık bunu söylicem heralde.

Son düzenleme:
pastam bız yanlız bırakmayızz nurayımızıı nurayımm artık duymamazlıktan gelmek sanırım senın ıcın daha ıyı olucaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…