pastam bız yanlız bırakmayızz nurayımızıınurayımm artık duymamazlıktan gelmek sanırım senın ıcın daha ıyı olucaak
canlarım çok sağolun. sizinde başınızı ağrıttım .. ama çok dolmuştum artık
aşkolsun bebegım olur mu ole seyyy tabıkı anlatıcaksınn gercek hayatta bıle göremedigimiz destekleri burda birbirimizden görüyoruuuzz
Bu arada kızlar boynum fena tutuk bulanık cıkmıslar ama bıtmıs haliini ekliioorum, bide size tavsıyeeem vaar pasta yapmayın gıdın hazır alın
Eki Görüntüle 398036 Eki Görüntüle 398037
aşkoşum ya banada yardım edicen daha fikir vercen yaa ben sen yap olursa yapıcam demiştim mayısta
çok şirinler ya 848 ne anlamdım canım ya:44:
eline sağlık
canlarım çok sağolun. sizinde başınızı ağrıttım .. ama çok dolmuştum artık
Kızlaaaar bende geldim iştee felaket yogunn bi günnn yogun bi haftaaa...
geçmişi okudummmm
Gizooooooooommm senin bu sevgilikonn öldürdü beni gülmektenn yaaaaa babanne donu gibi demişşAllah onaa uzun ömürr versinn yaaaa, adamm kingg
Nurayımmmmmm, sevgiliciğin iş bulmasına çok çok çok sevindim kuzucumAma ben mezhep ayrılığınız olduğunu bilmiyordum... Baban çok üstüne geliyor canım gerçektenn ( Ailede boyle seylerin cıkması cok uzucu. Benim de abim karşı biliosun... Ama sen hiç değilse sebebini biliyorsun ben sebebini de bilmiyorum.
Alevilik bir seçim değildir. O ailesini seçmedi, doğduğu yeri de seçmedi... Katil değil, suçta işlemedi. Her zaman söylüyorum önemli olan insanlık. Ne guzel demişsin Nurayım ben onun guzel yureğini seviyorum diye... Helal olsun be
Kurabitoşşş pastaaaa süppperrrrrrrrr süüüüüüüpeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr haammlarımm yeeğğrm onuballandıra ballandıraa hemiiideeee
Kızlaaar akşam çok zor bi gece gecirdimmDünnn akşam 9 gibi çanakkaledenn geldk, işte duş falan derkenn 1 gibi uyudumm.. gecenin 2bucuğunda telefnm calıoo bizim karşı apartmanda yalnız yaşayann bi arkadasım varr, kız zemin katta oturuoo.. o arıo bnii, eski sevgilisi evini basmışş, arkadasları gelmiş bir dünyaa polis bilmem nee bana gelir misin cok korkuyorum gelirlerse diyee dedi... kıyamammm yaa hemen kalktımm yatağmdan annemn yanına gittimm, ben gidiorm dedim kadın da sokk oldu o saatte ama yalnız bırakamazdımm yaa cnm o bnmm ( 3-4 saatlk uykuylaym her yerim tutulmuss durummdaa ((
Offff ne yorucu bii haftasonuuuu(((
yaa hem dahaa masraflı hemde sandıgımız kadar kolay degılmıss gıt hazır al daha ıyı hehehe boynum tutuldu yaaaa8 değil onlar sonsuz işaretii 4 te 4. senemiz işte onlar bızım arkamızda kalp ağacı olcaaklaaarrr şaka bı yana yapmaya karar verdıgınde sole anlatırım püf noktalar en önemlisiyymiiiişşş!!! ilkten bilmeden yaptım 5 dk sonra dökülldüü resmeen hepsi hebaa olduu onca seker hamuruummm
kuzentoşum hoşgeldin tatlıımm..
Nazlımm harika olucağını bildiğimden hiç şaşırmadım.. senden başka türlüsü beklenemez zaten bebikomm..ama keşke bizde yesekk yahuu canım çektii...
sayfa 434 deki mekana yorum yapın yeni gelen gelincikleeeeeeeeer
çookk güzel yaa ferahh ohh missskeşkee burdada olsa ölee yerlerrr amaa yokk malesefff
siz nerde yapıcaksınız düğünü kuzummm bolu dayda eğer otel bahcesi falan ayarlayabilirsiniz benim kuzen çanakkalede evlencek ole yapıo
ben de baktıkca ısınıyorum buraya cok sıcak geliyo bikaç alternatif daha bulsaydık
askım gidelim bakalım cok begenirsen kapora veririz sonra baska yer begenirsen en fazla kapora yanar nolcak dedi ama bakalım
Psikopat işteeeepelincim hoşgeldin
aa niye basmış peki??çok üzücü yaa Allah yardım etsin.
pelimiiimmm hoşgellldiin aşkoşuuummm alevilik için soledıgın herseye harfı harfınee katılıyorum kusuummgecede baya ekşınnlı geççmiiişş ne garip insanlar var yaa ev basmakta ne eşkiyaa mıı oo bende demiiinnn annanemi yıkarken ağdayı ocakta unutmusumm kutusu fln erimiş ev plastik kokuyooo yaa çok fenaaa (
otel düşünüyoruz canımm şu tarzda mekanlar olsa keşkee düşünmek için alternatifimiz bile yok bizim
2 tane büyük otel var saten birinden birinde olcak büyük ihtimal inş maraş ta bu tarzda biyer olurdaa içimde kalmazz yaa :))
Psikopat işteeee
Aminn aminnn...
Hoşbuldum bu arada yağmur.
Ahhh minnammm özledm seni çokkkkeşkıyaa herhaldeeee, soledm arkadasma da bi yere gidersenn benide çağır ölüm olsa gelcem dedimm arkadaslarr önemlidirr ya huuu, yerleriii başkaaa Sizindee öyle fıstıklarımmm, iki elimm kandaa olsunnn yine dee giderimmm..
bebilopiiiiiii ayy ocak ne halde kimbilirrr, ben kokudan ziyadee ağdalııı ocağı düşünüorummm
Çağlammmm kurabitoşumm mekannn yıkılıyorrrriçineee sinsinn de gerisiii teferruattt çilekliiiiii turtişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?