'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canlarım çok sağolun. sizinde başınızı ağrıttım .. ama çok dolmuştum artık

aşkolsun bebegım olur mu ole seyyy tabıkı anlatıcaksınn gercek hayatta bıle göremedigimiz destekleri burda birbirimizden görüyoruuuzz

Bu arada kızlar boynum fena tutuk bulanık cıkmıslar ama bıtmıs haliini ekliioorum, bide size tavsıyeeem vaar pasta yapmayın gıdın hazır alın

aşkoşum ya banada yardım edicen daha fikir vercen yaa ben sen yap olursa yapıcam demiştim mayısta
çok şirinler ya 848 ne anlamdım canım ya:44:
eline sağlık

aşkoşum ya banada yardım edicen daha fikir vercen yaa ben sen yap olursa yapıcam demiştim mayısta
çok şirinler ya 848 ne anlamdım canım ya:44:
eline sağlık

yaa hem dahaa masraflı hemde sandıgımız kadar kolay degılmıss gıt hazır al daha ıyı hehehe boynum tutuldu yaaaa 8 değil onlar sonsuz işaretii 4 te 4. senemiz işte onlar bızım arkamızda kalp ağacı olcaaklaaarrr şaka bı yana yapmaya karar verdıgınde sole anlatırım püf noktalar en önemlisiyymiiiişşş!!! ilkten bilmeden yaptım 5 dk sonra dökülldüü resmeen hepsi hebaa olduu onca seker hamuruummm

bitanecikk arkadaşlarım beniimmm

minişkom çok şirinler. ellerine emeğine sağlıkkk

sahii beğendiniz mi aşklarım :26: eksık gordgugunuz bı yer varsa soleyın olurmu meselaa alnım cok acıktı ben kaakul yaptım biraz

Kızlaaaar bende geldim iştee felaket yogunn bi günnn yogun bi haftaaa...

geçmişi okudummmm

Gizooooooooommm senin bu sevgilikonn öldürdü beni gülmektenn yaaaaa babanne donu gibi demişş Allah onaa uzun ömürr versinn yaaaa, adamm kingg

Nurayımmmmmm, sevgiliciğin iş bulmasına çok çok çok sevindim kuzucum Ama ben mezhep ayrılığınız olduğunu bilmiyordum... Baban çok üstüne geliyor canım gerçektenn ( Ailede boyle seylerin cıkması cok uzucu. Benim de abim karşı biliosun... Ama sen hiç değilse sebebini biliyorsun ben sebebini de bilmiyorum.

Alevilik bir seçim değildir. O ailesini seçmedi, doğduğu yeri de seçmedi... Katil değil, suçta işlemedi. Her zaman söylüyorum önemli olan insanlık. Ne guzel demişsin Nurayım ben onun guzel yureğini seviyorum diye... Helal olsun be

Kurabitoşşş pastaaaa süppperrrrrrrrr süüüüüüüpeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr haammlarımm yeeğğrm onu ballandıra ballandıraa hemiiideeee

Kızlaaar akşam çok zor bi gece gecirdimm Dünnn akşam 9 gibi çanakkaledenn geldk, işte duş falan derkenn 1 gibi uyudumm.. gecenin 2bucuğunda telefnm calıoo bizim karşı apartmanda yalnız yaşayann bi arkadasım varr, kız zemin katta oturuoo.. o arıo bnii, eski sevgilisi evini basmışş, arkadasları gelmiş bir dünyaa polis bilmem nee bana gelir misin cok korkuyorum gelirlerse diyee dedi... kıyamammm yaa hemen kalktımm yatağmdan annemn yanına gittimm, ben gidiorm dedim kadın da sokk oldu o saatte ama yalnız bırakamazdımm yaa cnm o bnmm( 3-4 saatlk uykuylaym her yerim tutulmuss durummdaa((

Offff ne yorucu bii haftasonuuuu(((

pelincim hoşgeldin
aa niye basmış peki??çok üzücü yaa Allah yardım etsin.

ayrıntıları mailden sonra konuşuruz yada ararım canım karar veremdim 1.000 gün için kupa yaptırdım pastayı belki 23 haziran doom günüsüne saklarım bilemedimki hep videoları seyrediyorum ama bakalım kısmte olucakmı:44:
zaten ben yapsarsam bizi yapmıcam kalp yada yuvarlak pasta üstü süslemeler öle işte
yada kurabiyede yapalirim ben kararsızım kuşum bayağıdır düşünüyorum ama:44:

pelimiiimmm hoşgellldiin aşkoşuuummm alevilik için soledıgın herseye harfı harfınee katılıyorum kusuumm gecede baya ekşınnlı geççmiiişş ne garip insanlar var yaa ev basmakta ne eşkiyaa mıı oo bende demiiinnn annanemi yıkarken ağdayı ocakta unutmusumm kutusu fln erimiş ev plastik kokuyooo yaa çok fenaaa (

kuzentoşum hoşgeldin tatlıımm..
Nazlımm harika olucağını bildiğimden hiç şaşırmadım.. senden başka türlüsü beklenemez zaten bebikomm..ama keşke bizde yesekk yahuu canım çektii...

kuzentoşum hoşgeldin tatlıımm..
Nazlımm harika olucağını bildiğimden hiç şaşırmadım.. senden başka türlüsü beklenemez zaten bebikomm..ama keşke bizde yesekk yahuu canım çektii...

kız varya seni hammlarım ilk yaptıgım cin ali gibiydi 2 3 video izledim daha bi insana benzediler ben size özel yaparım kuzuucuum siz isteyinn yeter kiii

çookk güzel yaa ferahh ohh misss keşkee burdada olsa ölee yerlerrr amaa yokk malesefff

siz nerde yapıcaksınız düğünü kuzummm bolu dayda eğer otel bahcesi falan ayarlayabilirsiniz benim kuzen çanakkalede evlencek ole yapıo

ben de baktıkca ısınıyorum buraya cok sıcak geliyo bikaç alternatif daha bulsaydık

askım gidelim bakalım cok begenirsen kapora veririz sonra baska yer begenirsen en fazla kapora yanar nolcak dedi ama bakalım

otel düşünüyoruz canımm şu tarzda mekanlar olsa keşkee düşünmek için alternatifimiz bile yok bizim
2 tane büyük otel var saten birinden birinde olcak büyük ihtimal inş maraş ta bu tarzda biyer olurdaa içimde kalmazz yaa :))

pelincim hoşgeldin
aa niye basmış peki??çok üzücü yaa Allah yardım etsin.
Psikopat işteeee
Aminn aminnn...
Hoşbuldum bu arada yağmur.

Ahhh minnammm özledm seni çokkkk eşkıyaa herhaldeeee, soledm arkadasma da bi yere gidersenn benide çağır ölüm olsa gelcem dedimm arkadaslarr önemlidirr ya huuu, yerleriii başkaaa Sizindee öyle fıstıklarımmm, iki elimm kandaa olsunnn yine dee giderimmm..
bebilopiiiiiii ayy ocak ne halde kimbilirrr, ben kokudan ziyadee ağdalııı ocağı düşünüorummm

Çağlammmm kurabitoşumm mekannn yıkılıyorrrr içineee sinsinn de gerisiii teferruattt çilekliiiiii turtişimmm

ayy insallah kalmaz icinde kuzumm yaaa iyice arastırınnnn bulunur belki

inşallah gerçek hali de siner içime pelimimmmm

bu araada olanlar da cidden cok uzucu... cok kızdımmm ne insanlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…