kız varya seni hammlarımilk yaptıgım cin ali gibiydi 2 3 video izledim daha bi insana benzediler ben size özel yaparım kuzuucuum siz isteyinn yeter kiii
ayy insallah kalmaz icinde kuzumm yaaa iyice arastırınnnn bulunur belki
küçük yerde yaşamanın dezavantjları iştee kuzucummmçoktaaa sorun yapmıorum aslındaa ben yaa alıştım heralde sade şeylere sözüm bile öle yüzük takılıp geçildi ondan heralde aşkımaa kavuşıyımdaa yerin mekanın önemi yok diorum amaa şimdiki düşüncelerim tabi hergün farkllı şeylerr istiyo insan
Psikopat işteeee
Aminn aminnn...
Hoşbuldum bu arada yağmur.
Ahhh minnammm özledm seni çokkkkeşkıyaa herhaldeeee, soledm arkadasma da bi yere gidersenn benide çağır ölüm olsa gelcem dedimm arkadaslarr önemlidirr ya huuu, yerleriii başkaaa Sizindee öyle fıstıklarımmm, iki elimm kandaa olsunnn yine dee giderimmm..
bebilopiiiiiii ayy ocak ne halde kimbilirrr, ben kokudan ziyadee ağdalııı ocağı düşünüorummm
Çağlammmm kurabitoşumm mekannn yıkılıyorrrriçineee sinsinn de gerisiii teferruattt çilekliiiiii turtişimmm
İnşallahhh Çağlamuuuuuuuuuinşallah gerçek hali de siner içime pelimimmmm
bu araada olanlar da cidden cok uzucu... cok kızdımmm ne insanlar yaaa
ay benım ıyılık melegııım yaaaa cok sevıyorum senı cooookkk en cokta yuregınııocakta pek bişi yokta kusumm artık agda ısıtma kabım yoook ağdamda yoookk ve gidip alcaaak halimdee yokkk
İnşallahhh Çağlamuuuuuuuuu
kızılmıcakk gibi değil cnm yaaa
bndeee seniii çooookkk muuu çookkk seviorummm miiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
ahh doğru yaa kafa gitti yaasanki yemek gibi koyuyoruzz ocağa ağdayııı kıyamam yaaa bende bu akşammm kuafore gidicem bacakk koltukaltı kaş bıyık fenalardayım acilll bakııııııımmmm
benımde aciil bakıma ıhtıyaacııımm var kuzuumm yarın cok cicik olmalıyıım ve havuza gidiceeğuuzz şu halde giderseeem yıldönümümüz ayrılık yıldonumumuz olarak kutlanmaya devam edebılırbide Allahtaan süpriz fln yapmadı heee havuz işini düşünseneeeeee halimiiiii
Gizoooşuuumm çok çok sevındım guzel gecmesınee herseyınde yolunda olmasınaa masallah sızee
Bebeklerım hepınızı opuyorum vee kacıyorruuummm Ağvaya gidiyoruuzzz bizzaksam gırebılırsem gırerım
merhaba kuzuşlar
nazlııımm, nice mutlu seneler hep el ele olun kurbişinlee
çağloşum o mekanın adı ne canım? gerçekten baktıkça içine siniyor insanın, garip bi huzuru var
gizemim heeeppp böyle musmutlu gitsin herşeeyy
ben de dün arkadaşımla atasaya baktım kızlar. klasik alyans istiyorum fiyat olarak çiftine 1200-1500 falan dedi beğendiklerime.. şunun gibiler:
Eki Görüntüle 398700
tektaşta baktım. miniminnacııık ya 3 bin tl olur muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?