'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay benım ıyılık melegııım yaaaa cok sevıyorum senı cooookkk en cokta yuregınıı ocakta pek bişi yokta kusumm artık agda ısıtma kabım yoook ağdamda yoookk ve gidip alcaaak halimdee yokkk

inşallah gerçek hali de siner içime pelimimmmm

bu araada olanlar da cidden cok uzucu... cok kızdımmm ne insanlar yaaa
İnşallahhh Çağlamuuuuuuuuu
kızılmıcakk gibi değil cnm yaaa

ay benım ıyılık melegııım yaaaa cok sevıyorum senı cooookkk en cokta yuregınıı ocakta pek bişi yokta kusumm artık agda ısıtma kabım yoook ağdamda yoookk ve gidip alcaaak halimdee yokkk

bndeee seniii çooookkk muuu çookkk seviorummm miiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

ahh doğru yaa kafa gitti yaa sanki yemek gibi koyuyoruzz ocağa ağdayııı kıyamam yaaa bende bu akşammm kuafore gidicem bacakk koltukaltı kaş bıyık fenalardayım acilll bakııııııımmmm

benımde aciil bakıma ıhtıyaacııımm var kuzuumm yarın cok cicik olmalıyıım ve havuza gidiceeğuuzz şu halde giderseeem yıldönümümüz ayrılık yıldonumumuz olarak kutlanmaya devam edebılır bide Allahtaan süpriz fln yapmadı heee havuz işini düşünseneeeeee halimiiiii

Vuuuu havuzzz muuuuuu bicibiciloploploooop
neeee kkadanaaa guzel olur yaaaaaa bebilopppp hemenn bi bakımaaa girrrr ciddennn boylee bii süprizzzz iyiki süprprizz olarak kalmamısss ziraa bii kız için faciaa olabilirr

kızlarrrr öpüyorum kocaman hepinizi

nurayım balım seindim geçmesine hayırlısı olsun ohh dedim bende helal olsun ona

çağlam mekanlar çok hoşmuşşş

kızlarr aşkımla 2 gündür çok güzel geziyoruz gelemedim buralara sabahın köründe çıkıp akşam eve geliyorum cumartesi ablası ile beraber gezdik sonra kuzeni ve sevgilisi geldiler ablası gitti güzel bol fotoğraflı hoş eğlenceli laleler yeşillikler doğa ve aşk harikaydııı mutluydummm

bugün ise anneciğimle tanıştırdım adaya geldi canım benim annem çok sevdi öğretmenlerim törende gördüler hattaha nikahımı kıyacak memurlada tanıştırdım annemin en yakın arkadaşı direk koşarak geldi yanımıza tanıştı sevdiceğim ile ilgili herkes beyfendi ve güleryüzlü diyooor çok mutluyum temiz yüzllüüü diyolar canıma anneciğimin onayından geçtiii veeeeeee bizz adadan çıktık çünkü çok kalabalıktı bağdat caddesi ve bostancı arasında gezdik kiiiii beni bostancıya bıraktığı sırada babacığım motora biniyordu 1 dakka arayla babacığıma yakalanmadk motorda babamdan kaçamadm şimdi evde anneme diyorm babam görüyordu annemde tanıştırsaydın maşallah o çocuğa kimsecikler birşey diyemez benden on puanı aldı efendiii dediii annnem aşırı mutluyum beeeeen büyükünü halletim annemi gözümde büyütmüştüm rahat nefes alıyorum babamda sıraa gelsin şafak haziran diplamasını aldığı gibi babama

çok çok yorgunum babacığım yüzün yanmış kızarıksın nerde güneşlendin canım kızım denizemi girdin ellerin donuyor demezmii bende içimdeki ateş yaktı kavurdu dicektm ama yananı görür allah dedim babamla muhabbetim iyi gidiyor ama ama yancam sanki babamla arkadaş gibiyiz annemle değildik annemle arkadaş olduk ya korktuğum şey babamsa ya istemezse diede düşünüyorm sınavları tek tek veriyorum artık aile üyeleriyle geçircez vakitt

çarşambadan beri hasret giderdim yarın gidiyor gece bende izin aldım yarın için onla güzel günler geçrieyim die yazın hergünümde o var şu sırada yaz gibi yaşadık ama olsun

bir güzelll geçmişi okumaya koşuyorum

herkese bu şarkı gitsin ben hep bugün bu şarkıyı mırıldandım [video=youtube;WsdEfbTSFII]http://www.youtube.com/watch?v=WsdEfbTSFII&feature=related[/video]

gizoşum adına çok sevindimm herşeyin hep böyle güzel gitsin inşallah...

hep mutlu ol...

günaydınlar herkesleree

Gizoooşuuumm çok çok sevındım guzel gecmesınee herseyınde yolunda olmasınaa masallah sızee

Bebeklerım hepınızı opuyorum vee kacıyorruuummm Ağvaya gidiyoruuzzz bizz aksam gırebılırsem gırerım

gizem çok sevindim oh ne güzel hayırlısı olsun..
GÜNAYDIN HERKESE
Nazlım ağva yı hep merak ederim ama evlenene kadar gidemem heralde gelde anlat nasıl güzeldir şimdi ora ii eğlenceler..
yıldönümünz kutlu olsun

günaydınnnnn güneşli sıcak ve yazın çalışmakk çookk kötüü yaaa millett gezerkenn ben harıl harıl
sinirr bozucuuuu

Bebişleeerimmm selamlarrrr

Gizommmmm haberlere bayıldımmm, annenden tam puan cıktysaa korkmaaa kuzummmm... şarkıyı cok cok merakk ettm eve gidince dinleyebilcemm ama((

nazlimummmm miniiiiiiimmmm çokk güzekl bi yıldonumuuu gecirinnn kuşummmmm haberlerini beklioo olıciiiimmm

sibelcimm merhabaa tatlımm nasılsınn? cnm yaa sana birşey sorabilir miyimm? sizinn firma kompresör mü üretio acabakiiiii:26:

merhaba kuzuşlar
nazlııımm, nice mutlu seneler hep el ele olun kurbişinlee

çağloşum o mekanın adı ne canım? gerçekten baktıkça içine siniyor insanın, garip bi huzuru var

gizemim heeeppp böyle musmutlu gitsin herşeeyy

ben de dün arkadaşımla atasaya baktım kızlar. klasik alyans istiyorum fiyat olarak çiftine 1200-1500 falan dedi beğendiklerime.. şunun gibiler:

tektaşta baktım. miniminnacııık ya 3 bin tl olur muuu

salon zigana canım... ümraniye ikea ya yakın bir yerde

salon diye geciyo ama salon konsepti yok kesinlikle tarzına gore birkac kucuk dokunus daha yaparsan uzeri kapalı kır dugunu havası olur yani cok rahat... cunku böle sanki bahceymiş terasmıs ya da catı katıymıs gibi duruyo ilginç bir yer yani...

kuzum pırlantalarda dusulen bir hata var genelde... herkes tas ne kadar büyükse o kadar pahalı olur sanıyo ama aslında oyle değil... tırnak ucu kadar tas bile eğer karatı yüksekse cok pahalı oluyo

pırlantada fiyatı artıran büyüklükten önce karattır... benim arkadasımın yüzügünün kocaman tası var ama 800 liraya almıslardı karatı cok düsüktü cunku

Son düzenleme:
NURAYIM,aynen öyle karat önemli olan hepimiz istiyoruz pırlanta daha değerli tabiki inş.nasip eder rabbim hepimizeeee kızlar cidden çok pahalı olamıyorsa da beyaz altın olur ne yapalım:44:
cnaım birde atasay falan almayın aşkım diyor ya ne kadar kar koyuyorlarmış üstüne o yüzden pırlanta almak istemiyor bana ya ALMAK İSTESE 1000 TL YE VAR AMA 2,5SENE OLDU 50 50 KOYSA KENARA ALIRDI AMA İŞTE ALMIYOR DEĞERİ YOK DİYOR SONRA ALMAYA KALKSA KENDİDE KUYUMCU OLDUĞU İÇİN ONUDA KAZIKLICAKLAR O YÜZDEN ALMIYOR YA KÖPEK
hani indirim yapan yerler varya boşa yapmıyorlar diyor 500 tl taşa 2000 diyorlar dio sonra şok fiyat tektaş 1500 diyorlar yada fuarlarda diyor insanlar kekleniyor diyor ya bir yandan doğru diyor bile bile ama işte öyle söylemek istedim canım:)

Son düzenleme:
nurayımmmm

sende klasikk alyans sevenlerdensinnn:))

benim istediğim model de bu:) seninkinin biraz daha kalını tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…