nurayımmmm
sende klasikk alyans sevenlerdensinnn:))
benim istediğim model de bu:) seninkinin biraz daha kalını tatlım.
Eki Görüntüle 398708
Bebişleeerimmm selamlarrrr
Gizommmmm haberlere bayıldımmm, annenden tam puan cıktysaa korkmaaa kuzummmm... şarkıyı cok cok merakk ettm eve gidince dinleyebilcemm ama((
nazlimummmm miniiiiiiimmmm çokk güzekl bi yıldonumuuu gecirinnn kuşummmmmhaberlerini beklioo olıciiiimmm
sibelcimm merhabaa tatlımm nasılsınn? cnm yaa sana birşey sorabilir miyimm? sizinn firma kompresör mü üretio acabakiiiii:26:
Evet çağlamınki de çok hoş.ben karatı da, taş büyüdükçe artan bişey diye sanıyodum..
berraklığı falan da önemli. ışığı kırışı :)
o zaman istediğim büyüklükte istediğim karatta yaptırabiliriz, güzelmişçok büyük sevmiyorum zaten minik olsun ama, mercekle görünecek kadar da minik olmasın
pelinimm klasik alyansla da tektaş hiç yakışmaz gibi geliyodu ta ki şunu görene dek :
Eki Görüntüle 398715
normal de hiç sarı altın falan sevmem. ama alyansta klasik alyanstan başkasını beğenemiyoruum :) tamturlarda güzel, çağloşunkinden tek sıra tamtur ama aşkla aynı olsun alyanslarımız
Allaahhıımm yine kuzen ve yine bir benzerlikk..yine ortak zevkler... bebeğim doğru seçimm..:16
iyiyimmm kuşuuummm sen nasılsınnnn bakalmmmmbizim şirket güneş enerji sistemi üzerine cnm noldu kii :26:
NURAYIM,aynen öyle karat önemli olan hepimiz istiyoruz pırlanta daha değerli tabiki inş.nasip eder rabbim hepimizeeee kızlar cidden çok pahalı olamıyorsa da beyaz altın olur ne yapalım:44:
cnaım birde atasay falan almayın aşkım diyor ya ne kadar kar koyuyorlarmış üstüne o yüzden pırlanta almak istemiyor bana ya ALMAK İSTESE 1000 TL YE VAR AMA 2,5SENE OLDU 50 50 KOYSA KENARA ALIRDI AMA İŞTE ALMIYOR DEĞERİ YOK DİYOR SONRA ALMAYA KALKSA KENDİDE KUYUMCU OLDUĞU İÇİN ONUDA KAZIKLICAKLAR O YÜZDEN ALMIYOR YA KÖPEK
hani indirim yapan yerler varya boşa yapmıyorlar diyor 500 tl taşa 2000 diyorlar dio sonra şok fiyat tektaş 1500 diyorlar yada fuarlarda diyor insanlar kekleniyor diyor ya bir yandan doğru diyor bile bile ama işte öyle söylemek istedim canım:)
yağmuşum, atasaydan almayız zatendünyanın parası, yazık günah.
pırlanta istememin sebebi parlaklığını, ışıltısını yıllar boyu koruyacak olması.. normal zirkon taş alsak taşı matlaşacak, plastik gibi duracak hiç sevmiyorum
zaten tektaş olmasa da olur yani. olacaksa ya evlilik teklifinde takılmalı ya da istemede .. başka türlü gidip te asla bana tektaş alın demem.. tektaşımı kendim aldım tekbaşıma kendim taktım gibi olur öyle
zaten erkeklere göre herşey gereksiz
pırlanta ilerde satarım yatırım olsun diye alınmaz zaten, ömürlük saklanacak bişey istiyoruz gidipte beş bin tl vereceği bişey istemiyoruz.
allah herkesin gönlüne göre versin.. verdiğini de gönlüne göre eylesin
[video=youtube;8v_4O44sfjM]http://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM[/video]
ukızlar hepinizi çok öpüyorum iyi dilekler karşılıklı sağolun
bugün gülhane sarayburnu cevahir kapalıçarşı heryeri gezdik
yüzüklermizi alyanslarmıza karar verdik alyanslarmız çok sade ve şık 800 tl çifti bir başka yerdede 1200 bulduk kendi başımıza kapalıçarşıda ucuzu ve güzeline rastladık atasayda beğendiğim tek taşın aynısı ve alyansın aynısı kapalıçarşıda çok ucuz karatı fazla istemediğim için beğendiğim tektaş 800 tl ve 1500 tl arasıydı hattaha 800 tl olan elime hepsinden hoş yakıştı atasayın 3000 tl si ile aynıydı taşın büyüklüğü hattaha kuyumcu nasıl onun koca taş olması gerekiyor dedi şaşırdılarr
birde anneme şimdi söledim bizim kapalıçarşıda ermeni ahbaplarımız varmış kuyumcu imalathanesi felan kendi üretimleriymiş annem biz onlara en güzelini yaptırrız dedi sağolsun
nazlım bu arada orhun ithalatı bulduk eminönünde bening modeli yok kuzum art var oda beninge benziyor 6 kişiliği 300 tl onu alcam olmadı
birde karar verdim alacağım yemek takımı açelya olucak çok güzeldi ona uygun çatal kaşık mudodan siyah gri puantiyeli bulduk şık birşey yapcaz bide pembeli şelerlede spor yapcaz beraber tasarlıyoruz çok komiğizz beeedünde bağdat caddesinde hisardan alacaklarımızı kararlaştırdık ayyyy bu arada yandım suratım pancar gibi güneş sadece benimi buluyor beee
ben bu haftayı çok güzel geçirdim aşkımdan sözde aldım 3 haftaya kadar tekrar yanıma gelecek ballı lokmam :)
kızlar sevincimi ilk sizle paylaşıyorum çok seviyorum sizleri hepiniz mutlu olun emiii
nazlım mulu ol kuzum çok ama çok güzel geçir ağvada vaktini
445 sayfa olmuş biraz geç kalmışım ben
kısmetse ben de 2013 gelini olcam kızlar beni de aranıza alır mısınız
u
Hoşgeldiiinnnnn...
Siz neyi bekliyosunuz? söz nişan varmı?
ne zamandır tanışıyosunuz???
Bu arada ben Gülden...
yine çok soru sordumm
Evet çağlamınki de çok hoş.
Aynen canımm farklı olmasın ikimizinki aynı ve klasik olsun istiyorum.
ben tektaş veya pırlanta her ne haltsaanlamıyorumda zaten ne karattan ne büyüğünden küçüğündenn.. neyse eğer tektaş takarsam yalnız takarım, sanki alyansımın yanına birşey takarsam butunn sadeliği kaybolacak, yüzüğümden çok tektaşım göze çarpacak diye korkuyorum:)
iyiyim bende balım çok şükür:) ya tatlım sizin şirketle aynı isimde kompresör firmasıyla görüştük şu 1-2 gun oncee acaba dedimmm Sibeliminnn şirketii olabilirr miiiii:26: bir de şubelerimiz var diyordun ya ondan sorayım dedimmm
hoşbuldum
günaydınlar nasılsınız bakalım?
ben henüz hiç alışveriş vs olaylarına girmedim..bu haftasonu nişan için bakınmaya başlıcaz
düğün hazırlıklarına daha çok var
ne alışverişiki ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?