'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

biz nişan yapçaz 24 haziranda
evde olcak ama şu bohça eşyalarını kıyafetleri falan ikimiz alıcaz
o nedenle geze geze alalım dedik şimdiden başlıcaz

tabi canımm beraber almanızz en güzeli bohça şeysindeenn nefret ediorum bendee yaa
sülalesine yap anacımmm yaapp
neyseki ben bi aşkıtoşumaa yapıp geçmeyi düşnüüyorumm bişi çıkmazsa hadi anneciğinee babacığınada yapımda
hala dayı amca yenge yapmıcaaaam

günaydınnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrr

allegria hoşgeldinnn canım nişanın hayırlı olsun şimdiden... siz ne işle ugrasıyorsunuz sevdiceğinlee nerede yasayacaksınız evlenince?

bu arada benimki dün begendigimiz mekanı aramıs hemen doluluk oranlarınız nasıl oluo die sormak icin.. henuz 2013 un rezarvasyonlarını acmamıslar ama ramazan ayı gibi en gec gelirseniz iyi olur demişler... önümüzdeki bikaç ay geziniriz artık yerleri aman günümü kaptılar diye cekinmeden

günaydınn çaaaaaaallaaaamm
hangi mekann o resimlerini koydugun mekan mı canmm ??
çookk güzel ama orasıda yaaa istanbulaa mı gelip yapsak düğünü neee
tabi bu imkansızzzz

Günaydın

bende öyle düşünüyorum canım hangisine yapıcaz kii yapmakla bitmezzz

ben de istemiyorum canım sadece ikimize yapalım istiyom ama benim annem bi ara tutturdu sen yapmazsan yapma ben annesine,babasına,babaannesine,kardeşine,teyzesine ve dedesine yapıcam diye
ne gerek var çok masraf olucak desem de dinletemedim tek kızmışım da bilmem ne o nedenle kendi haline bıraktım nasıl istiyosa öyle yapsın

hoşbuldummm..ben avukatım,sevgilim de endüstri mühendisi evlenince de tekirdağda yaşıcaz zaten burda yaşıyoruz aynı şehirdeyiz uzaklara gelin gitmicem
biz de nişanı atlatalım düğün salonu bakıcaz bakalım eğer açılırsa rezervasyonlar

allegria hoşgeldin arkadaşım :)))))))

tektaşa beraber baktık tarzımız aynı benim birtane tektaşım var içi kalpli oyulmuş onla bakmamızda sebep zevklerimiz çok benziyor bide benim zevkim olsun istiyor açıkçası evlenme teklifi etmedende verebilir, sözdede verebilirler ben yardımcı olayım dedim ama yardım etmeye gerekte yokmuş gayet şık şeyler beğeniyor yanıltmadı beni

ben çeyize galibaa uzunca ara verdimmm :))))))) almak istesemde alamıyorummm

günaydınn çaaaaaaallaaaamm
hangi mekann o resimlerini koydugun mekan mı canmm ??
çookk güzel ama orasıda yaaa istanbulaa mı gelip yapsak düğünü neee
tabi bu imkansızzzz

eveeeeeeet kuzuuuuuuuuuuuuuummm o mekannnn

daha gidip görmedik tabi telefon etmiş benimkii inşallah resimdeki kadar güzeldir bakarken aklım biyere de kaymazsa olur bu iş hizmetleri de cok ayrıntılı ve detaylı cunku benimkinin de aklına yattı

gel gel seni de burda evlendirelim kuzumm

açılır canım o zamana büyük ihtimalle aslında biz yarın gitsek yarın bile alırlar yani rezarvasyonumuzu cunku öle konusmus adam... hani isterseniz gelin anlasırız gibilerinden

bakıcagımız baska yerler de var o yuzden acılsın ole gideriz dedik

hoşbuldum
evet gerçekten zevkliler benim sevgilim de baya bi araştırmış soruşturmuş gayet güzel bişey almış
benim hiç çeyizim yok valla (çember,yelek,çetik vs var gerçi )
hep okuduk bu yaşa kadar bişey yapamadık şu nişanı atlatalım da yavaş yavaş alcaz artık hepsini

sizlerin nişan oldu mu kızlar ?

Son düzenleme:
çağla canım o mekan çok hoş bizide bilgilendir bende sultan sarnıcını araştırdım gereksiz pahalıymış balım yaaa

ayyy inşalllah bulursun mekan canım ümraniyede otellerinde salonları var düğün salonuyla aynı tarz değil ve geniş ben geniş biryer istiyorum

inşallah gönlümüze göre olur birşeyler

canım benim sevgilim okuyor okulu haziranda bitcek ikimizde istanbuldayız bakalım haziran gibi söz düşünüyoruz kısmetse ağustosta askere uğurlayabilirim ama kafam çok karışık

ben çeyiz adına aldım birşeyler burda çeyiz konuları olan arkadaşlar var çeyizlerimize bakıp tavsiye alabilirsin canım

benim kafam çok karışık garip bir korkuda var:18::18::18:haziran yaklaştıkça midem kasılıyor kızlarrr

bilgilendiririm canımm evet sultan sarnıcında malesef her ayrıntıya extra istiyolar o yuzden hesap alıp basını gidiyo burda öle bişey yok, baya da büyük bir yer kapasitesi fazlaymıs o yuzden biz nikah dugun ayrı yapmadan nikahı da orda yapıp bütün davetlilerimizi oraya cagırabilicez, hem yer hem fiyat acısından bizim icin avantajlı olcak gibi gorunuyo

diğer türlü olursa nikaha herkesi dügüne yakınları cagırcam kosturcam da kosturcammmm o da kötü :44:

bu mekana yakın bir de otel var canım baya lüks bi yer salonları var mı bilmiyorum ama onlara da bakılabilir bu resimlerini attıgım yeri burdaki herseyi begenmeyen kokoslara gosterdim onlar bile begendi değişik biyermiş ve dekorasyonu cok guzelmiş zaten hep böle umulmadık yerlerden böle güzel yerler cıkar dediler

ben daha çok yeni başladım bu resmi adımlara
bu pazar ailesi tanışmaya geldi daha yeni çok
2 hafta sonra da biz gidicez bakalım güzel heyecanlarmış
resmen ben de yaşıyorum

inşallah gönlünce olur senin de herşey canım benim

sözz var nişann belirsizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…