biz nişan yapçaz 24 haziranda
evde olcak ama şu bohça eşyalarını kıyafetleri falan ikimiz alıcaz
o nedenle geze geze alalım dedik şimdiden başlıcaz
günaydınnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrr
allegria hoşgeldinnn canım nişanın hayırlı olsun şimdiden... siz ne işle ugrasıyorsunuz sevdiceğinlee nerede yasayacaksınız evlenince?
bu arada benimki dün begendigimiz mekanı aramıs hemen doluluk oranlarınız nasıl oluo die sormak icin.. henuz 2013 un rezarvasyonlarını acmamıslar ama ramazan ayı gibi en gec gelirseniz iyi olur demişler... önümüzdeki bikaç ay geziniriz artık yerleri aman günümü kaptılar diye cekinmeden
tabi canımm beraber almanızz en güzeli bohça şeysindeenn nefret ediorum bendee yaa
sülalesine yap anacımmm yaapp
neyseki ben bi aşkıtoşumaa yapıp geçmeyi düşnüüyorumm bişi çıkmazsa hadi anneciğinee babacığınada yapımda
hala dayı amca yenge yapmıcaaaam
Günaydın
bende öyle düşünüyorum canım hangisine yapıcaz kii yapmakla bitmezzz
günaydın canlarımm
yeni gelincik sende h.geldin aramıza
tabi canımm beraber almanızz en güzeli bohça şeysindeenn nefret ediorum bendee yaa
sülalesine yap anacımmm yaapp
neyseki ben bi aşkıtoşumaa yapıp geçmeyi düşnüüyorumm bişi çıkmazsa hadi anneciğinee babacığınada yapımda
hala dayı amca yenge yapmıcaaaam
günaydınnnnnn kızlaaaaaaaaaaaaarrr
allegria hoşgeldinnn canım nişanın hayırlı olsun şimdiden... siz ne işle ugrasıyorsunuz sevdiceğinlee nerede yasayacaksınız evlenince?
bu arada benimki dün begendigimiz mekanı aramıs hemen doluluk oranlarınız nasıl oluo die sormak icin.. henuz 2013 un rezarvasyonlarını acmamıslar ama ramazan ayı gibi en gec gelirseniz iyi olur demişler... önümüzdeki bikaç ay geziniriz artık yerleri aman günümü kaptılar diye cekinmeden
günaydın canlarımm
günaydınn çaaaaaaallaaaamm
hangi mekann o resimlerini koydugun mekan mı canmm ??
çookk güzel ama orasıda yaaa istanbulaa mı gelip yapsak düğünü neee
tabi bu imkansızzzz
ben de istemiyorum canım sadece ikimize yapalım istiyom ama benim annem bi ara tutturdu sen yapmazsan yapma ben annesine,babasına,babaannesine,kardeşine,teyzesine ve dedesine yapıcam diye
ne gerek var çok masraf olucak desem de dinletemedim tek kızmışım da bilmem neo nedenle kendi haline bıraktım nasıl istiyosa öyle yapsın
hoşbuldummm..ben avukatım,sevgilim de endüstri mühendisi evlenince de tekirdağda yaşıcaz zaten burda yaşıyoruz aynı şehirdeyiz uzaklara gelin gitmicem
biz de nişanı atlatalım düğün salonu bakıcaz bakalım eğer açılırsa rezervasyonlar
allegria hoşgeldin arkadaşım :)))))))
tektaşa beraber baktık tarzımız aynı benim birtane tektaşım var içi kalpli oyulmuş onla bakmamızda sebep zevklerimiz çok benziyor bide benim zevkim olsun istiyor açıkçası evlenme teklifi etmedende verebilir, sözdede verebilirler ben yardımcı olayım dedim ama yardım etmeye gerekte yokmuş gayet şık şeyler beğeniyor yanıltmadı beni
ben çeyize galibaa uzunca ara verdimmm :))))))) almak istesemde alamıyorummm
hoşbuldum
evet gerçekten zevkliler benim sevgilim de baya bi araştırmış soruşturmuş gayet güzel bişey almış
benim hiç çeyizim yok valla(çember,yelek,çetik vs var gerçi )
hep okuduk bu yaşa kadar bişey yapamadık şu nişanı atlatalım da yavaş yavaş alcaz artık hepsini
sizlerin nişan oldu mu kızlar ?
günaydın canlarımm
çağla canım o mekan çok hoş bizide bilgilendir bende sultan sarnıcını araştırdım gereksiz pahalıymış balım yaaa
ayyy inşalllah bulursun mekan canım ümraniyede otellerinde salonları var düğün salonuyla aynı tarz değil ve geniş ben geniş biryer istiyorum
inşallah gönlümüze göre olur birşeyler
canım benim sevgilim okuyor okulu haziranda bitcek ikimizde istanbuldayız bakalım haziran gibi söz düşünüyoruz kısmetse ağustosta askere uğurlayabilirim ama kafam çok karışık
ben çeyiz adına aldım birşeyler burda çeyiz konuları olan arkadaşlar var çeyizlerimize bakıp tavsiye alabilirsin canım
benim kafam çok karışık garip bir korkuda var:18::18::18:haziran yaklaştıkça midem kasılıyor kızlarrr
hoşbuldum
evet gerçekten zevkliler benim sevgilim de baya bi araştırmış soruşturmuş gayet güzel bişey almış
benim hiç çeyizim yok valla(çember,yelek,çetik vs var gerçi )
hep okuduk bu yaşa kadar bişey yapamadık şu nişanı atlatalım da yavaş yavaş alcaz artık hepsini
sizlerin nişan oldu mu kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?