günaydıınn kızçeleriimm...
nasılsınız? keyifler nasıll??
ben de istemiyorum canım sadece ikimize yapalım istiyom ama benim annem bi ara tutturdu sen yapmazsan yapma ben annesine,babasına,babaannesine,kardeşine,teyzesine ve dedesine yapıcam diye
ne gerek var çok masraf olucak desem de dinletemedim tek kızmışım da bilmem neo nedenle kendi haline bıraktım nasıl istiyosa öyle yapsın
aslında bende babaannesine ( ki çok seviyorum) anneannesine ve dedesinede düşünüyorum ama
sözz var nişann belirsizzzz
hoşgeldinnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuuu
allegriaa ben nişanlıyım
bilgilendiririm canımm evet sultan sarnıcında malesef her ayrıntıya extra istiyolar o yuzden hesap alıp basını gidiyo burda öle bişey yok, baya da büyük bir yer kapasitesi fazlaymıs o yuzden biz nikah dugun ayrı yapmadan nikahı da orda yapıp bütün davetlilerimizi oraya cagırabilicez, hem yer hem fiyat acısından bizim icin avantajlı olcak gibi gorunuyo
diğer türlü olursa nikaha herkesi dügüne yakınları cagırcam kosturcam da kosturcammmm o da kötü :44:
bu mekana yakın bir de otel var canım baya lüks bi yer salonları var mı bilmiyorum ama onlara da bakılabilirbu resimlerini attıgım yeri burdaki herseyi begenmeyen kokoslara gosterdim onlar bile begendi değişik biyermiş ve dekorasyonu cok guzelmiş zaten hep böle umulmadık yerlerden böle güzel yerler cıkar dediler
ben daha çok yeni başladım bu resmi adımlara
bu pazar ailesi tanışmaya geldi daha yeni çok
2 hafta sonra da biz gidicez bakalım güzel heyecanlarmış
resmen ben de yaşıyorum
inşallah gönlünce olur senin de herşey canım benim
ben de istemiyorum canım sadece ikimize yapalım istiyom ama benim annem bi ara tutturdu sen yapmazsan yapma ben annesine,babasına,babaannesine,kardeşine,teyzesine ve dedesine yapıcam diye
ne gerek var çok masraf olucak desem de dinletemedim tek kızmışım da bilmem neo nedenle kendi haline bıraktım nasıl istiyosa öyle yapsın
aslında bende babaannesine ( ki çok seviyorum) anneannesine ve dedesinede düşünüyorum ama
ben de çok severim babaannesini..zaten bi babaannesi var bi de annesinin tarafından dedesi var
ama çevremdeki hemen hemen herkes sadece kız-erkek birbirlerine yaptı
devir değişmiş artık sanırsam
ben de çok severim babaannesini..zaten bi babaannesi var bi de annesinin tarafından dedesi var
ama çevremdeki hemen hemen herkes sadece kız-erkek birbirlerine yaptı
devir değişmiş artık sanırsam
yapmazsan ona hep içimde kalır gibi geliyo bana :26: bakalım bi gelsinde o günler
canım bende çok şirin buldum benimkine anlattım hemen ben ümraniyede otellerin düğün salonlarını çok duydum yapanlar oldu geniş geniş ve hoştu dekorlar yani o yüzden ümraniye seçeneklerimn arasında salon istemiyorum ben :))))))) ama senin bu gösterdişğin yerde çok romantik bir araştırmak lazım
canım inan herşey halloluyor özellikle çeyiz çok ayrıntı var ama paran olunca herşeyi alabiliyorsun ben bu haftasonu ve dün buna şahit oldum annem haklıymış yani nevresimleri felan halletim ama çoğu eksik şeyi hep en sona bırakcam nakit parayla ucuza alcam kısmetse sıkıştırmıcam kimseyide bu ay hep borç ödedim kartlarıma aldıklarmın borcunu yavaş yavaş bitircem kısmetse
sende yavaştan nevresim battaniyeden felan başlarsın havlu bornoz felan koyarsın kenara canım
günaydıınn kızçeleriimm...
nasılsınız? keyifler nasıll??
olsun en azından sizin de atılmış resmi bi adımınız varben söz-nişan bi arada yapçam
babam olur mu öyle şey diyo ama baba artık böyle yapılıyo diyip ikna ettim
o zaman Allah tamamına erdirsin diyelim
evet doğru söylüyosun
en yakın arkadaşlarımdan biri ocak sonu nişanlandı..temmuzda düğünü var ve hepsini yetiştirdi resmen
onun da hiç çeyizi falan yoktu
yeter ki para olsun..alınıveriyo hemen
o zaman Allah hepimize bol bol paracıklar versin inşallah
hoşgeldinnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuuu
allegriaa ben nişanlıyım
canım ben göremedim senin yazdığını iyim sen nasılsın iş güç canım yoğunuz şu sıra
amin inşallah hepimizinkinii
evet gizoş ya cok sirinfiyatı da uygunsa ben kendimizden bikaç extra hosluk da katarım buraya cok da güzel olur
otel-balo salonu konsepti istiosan cekmekoy de salon laila diye biyer var kuzum acayip genis kocaman dekoru da balo salonu tarzı, benim üniversitedeki hocalarımdan biri orada evlendi harika olmustu ama cekmekoydeki subesi..
sitesine girip salonumuzdan fotograflara tıklarsan gorursun ben ordan da fiyat alıcam
çağlaa seviyorum seni kiii bennn tam böle büyük geniş balo tarzı biryer istiyorum bizim adada anadolu klübü böyle nişan olursa orda olcak iç ve dış mekan denize sıfır havuz başı ama balo salonu böyle ama burası düğün için gerçekten ideal bostancıda suadiye otel var bir orayada bakayım hemen canım birkaç yer bende araştırayım
the green park bostancı ve prenses otel bostancı ikiside ideal gibi aslında biraz daha dalayım araştırmaya olmadı mail atcam ben yemekli istemiyorum bakalım ne dicekler en azından fikrim olsun çağlacım yoksa hiç düğün yapmadan nikah yapıp kadiköy evlendirmenin kokteyl salonunda devam edicem ilerde
green park azıcık tuzlu kuzum bi arkadasım sormustu yanına bile yaklasma dedi
pastam da öle yapıo o da bi secenek tabiki tatlımmm o gösterdigim yeri bulamasam ben de nikah üstü bişeler yapcaktım son olarak
ama simdi secenegim o tabi canlısını da begenirsem.. en azından bi alternatifler belirdi kafamızda buna da sukur yoksa delircektim dusunmekten
adada çoğu kişi orda nikah kıyıp yapıyor düğünü hattaha bir ara hiç para ödemeden yaptılar belediyeyle ortak birşeymiydi bilmiyorum orası seçenek normal düğün formatlı olcak pasta meşrubat felan nelki kurabyelerde olur o yüzden çok olmaz herhalde biraz araştırayım piyasayı adadaki mekanlarda çok güzel aslında ama benimde kafam karışık yaa
çağla birde fenerbahçe faruk ılgaz tesislerini buldum ararken oraya bir bakayım araştırmaa ama benim karşıda olur düğün herhalde karşısınıda hiç bilmiyorum kii
kuzum karşı derken neresi avrupa mı anadolu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?