'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bende çok şirin buldum benimkine anlattım hemen ben ümraniyede otellerin düğün salonlarını çok duydum yapanlar oldu geniş geniş ve hoştu dekorlar yani o yüzden ümraniye seçeneklerimn arasında salon istemiyorum ben :))))))) ama senin bu gösterdişğin yerde çok romantik bir araştırmak lazım

canım inan herşey halloluyor özellikle çeyiz çok ayrıntı var ama paran olunca herşeyi alabiliyorsun ben bu haftasonu ve dün buna şahit oldum annem haklıymış yani nevresimleri felan halletim ama çoğu eksik şeyi hep en sona bırakcam nakit parayla ucuza alcam kısmetse sıkıştırmıcam kimseyide bu ay hep borç ödedim kartlarıma aldıklarmın borcunu yavaş yavaş bitircem kısmetse

sende yavaştan nevresim battaniyeden felan başlarsın havlu bornoz felan koyarsın kenara canım

evet doğru söylüyosun
en yakın arkadaşlarımdan biri ocak sonu nişanlandı..temmuzda düğünü var ve hepsini yetiştirdi resmen
onun da hiç çeyizi falan yoktu
yeter ki para olsun..alınıveriyo hemen
o zaman Allah hepimize bol bol paracıklar versin inşallah

amin inşallah hepimizinkinii

evet gizoş ya cok sirin fiyatı da uygunsa ben kendimizden bikaç extra hosluk da katarım buraya cok da güzel olur

otel-balo salonu konsepti istiosan cekmekoy de salon laila diye biyer var kuzum acayip genis kocaman dekoru da balo salonu tarzı, benim üniversitedeki hocalarımdan biri orada evlendi harika olmustu ama cekmekoydeki subesi..

sitesine girip salonumuzdan fotograflara tıklarsan gorursun ben ordan da fiyat alıcam

ben birde hiçbirşey bilmiyordum hep netten aldım çeyizlerimi dün sirkeci bide alışveriş merkezlerindeki çeyiz mağazaları yetkili satıcılarını felan gördükçe anneme hak verdim ki evde çok yığılma istemiyor annem kesinlikle para oldumu oluyor valla herşey aceleye gerek yok

zevkine göre herşey bulunuyor ben pek bilmiyordum şait oldum temmuzda evlencek bir kız daha yeni alıyordu herşeyiniii

çağlaa seviyorum seni kiii bennn tam böle büyük geniş balo tarzı biryer istiyorum bizim adada anadolu klübü böyle nişan olursa orda olcak iç ve dış mekan denize sıfır havuz başı ama balo salonu böyle ama burası düğün için gerçekten ideal bostancıda suadiye otel var bir orayada bakayım hemen canım birkaç yer bende araştırayım

evet burası tam prenseslere layık ama benim tarzıma biraz agır kaçsa da hocamın düğünü çok güzel oldgu icin aklımı celdi sen de arastırıp fiyat aldıgın yerleri haber ver kuzumm

kendimize ve gönlümüze göre bise cıksın ortaya su mekan isine cok paralar dökmek istemiyorum

the green park bostancı ve prenses otel bostancı ikiside ideal gibi aslında biraz daha dalayım araştırmaya olmadı mail atcam ben yemekli istemiyorum bakalım ne dicekler en azından fikrim olsun çağlacım yoksa hiç düğün yapmadan nikah yapıp kadiköy evlendirmenin kokteyl salonunda devam edicem ilerde

green park azıcık tuzlu kuzum bi arkadasım sormustu yanına bile yaklasma dedi

pastam da öle yapıo o da bi secenek tabiki tatlımmm o gösterdigim yeri bulamasam ben de nikah üstü bişeler yapcaktım son olarak

ama simdi secenegim o tabi canlısını da begenirsem.. en azından bi alternatifler belirdi kafamızda buna da sukur yoksa delircektim dusunmekten

adada çoğu kişi orda nikah kıyıp yapıyor düğünü hattaha bir ara hiç para ödemeden yaptılar belediyeyle ortak birşeymiydi bilmiyorum orası seçenek normal düğün formatlı olcak pasta meşrubat felan nelki kurabyelerde olur o yüzden çok olmaz herhalde biraz araştırayım piyasayı adadaki mekanlarda çok güzel aslında ama benimde kafam karışık yaa

sen yine bi sor tabi kuzumm belki extraları cok olmayınca makul oluyodur fiyat

çağla birde fenerbahçe faruk ılgaz tesislerini buldum ararken oraya bir bakayım araştırmaa ama benim karşıda olur düğün herhalde karşısınıda hiç bilmiyorum kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…