Tatlım sınava 1 sene var 1 sene boyunca çalışıcaksın ben inceledim kitapları lise konuları hepatanabilmen için 100 net yapman lazımmış tatlım. Benim tek zorlanıcagım tarih sanırım 1 sene boyunca ona ağırlık vericem geçen seneki kpss sorularında matematikte full yaptım sayısalcıyım zaten. Ama hergün veya her hafta bir konuyu sular seller gibi yutsak çok rhat atanırız balım.
benimde tek zorlandığım matematik gerisi ful genel kültür anayasa vatandaşlık tarih coğrafya ful yani ama matematik çalışmam lazım benimde,tarih notları çıkarırsam sizede paylaşırım buraya yazıp hattaha aöf bitsin kpss ye el atıp kpss başlıklarında tartışalım canım olurmu program yapalım mesela.
üni. bitirdim ben canım.. tüp bebekte çalışmak istiyorum bunun için önce stajla işi öğrenmem lazım :) staj ayarlamak bile çok zor o sektörde. hassas çalışma,sıfır hata gerektirdiği için..
sağol canım :)
kızlar ben de çeyizlerimden bir kaç örnek bulabilirsem ekliyim size :)))
hayırlı olsun canım
100 net mi ohhhhbenim bölümüm eşit ağırlık ve meslek lisesi mezunuyum yani lisedede üniversitedede görmedim alan derslerim dışında bir ders yandım
en iyisi şu 2 yıllığın üstüne 4 yıllığı tamamlayımda bu gitsin bari başımdan ya üniversitede ne güzeldi aöf çok zorr
Bende meslek lisesi çıkışlıyım tatlım bende matematik görmedim. sadece 3 sene gördüm son sene göstermediler. Ama hep temel konular tatlım bi analitik geometri falan var o kkadar :) Onlarıda öğrenirsin balım koskoca 1 sene var önünde
merhaba hoşgeldinsen neden bekliyorsun?
Hoşgördüknişanlım daha askere gitmedi,inş bu sene 4.sınıfa geçicek ve nasipse 2012 eylül ekim gibi askere gidicek kısa dönem 2013 nisan mayıs gibi düşünüyoruz,biz bayağa yol katettik aslında ama hala beklemeye devam
Hoşgördüknişanlım daha askere gitmedi,inş bu sene 4.sınıfa geçicek ve nasipse 2012 eylül ekim gibi askere gidicek kısa dönem 2013 nisan mayıs gibi düşünüyoruz,biz bayağa yol katettik aslında ama hala beklemeye devam
kısa dönem yapıcak ne güzel beni nişanlımda askerde 3 ay bitti kaldı 12 ay
bu arada Bursanın neresinden :)
Allah kavuştursun canım.Sizin gene belli askerde azcık kalmış seneye burda nasipse ne güzel,bizim biraz olasılıklara bağlı okul uzarsa askerlikte uzar düğün işide:96:bekliyoruz işte
Namazgah canım sen:
canım beraber asker yolu gözlicez nasipse benimkide okulunu bititrirse gidicek o tarihte askere şimdi zonguldağa okula gidicek ayda bir görüşcez ama 4 senedir öyle dayandım zaten kış zor geçicek ama seneye beraber asker yolu gözlerken destek oluruz canımcım.
sirenaycım gerekirse matematik için kursa gidicem napalım.
Ben İstnabul'dayım canımuzatmasın okulu oda söyle
ay ne güzel canım destekçiye ihtiyacımız olucak zaten o dönemlerde
Ben 2 sene öyle bekledim canım balıkesirdeydi ilk senem kabus gibiydi sonra zamanla alışıyor insan.bizim tek farkımız 2 yıllık okuması sanırım.şu an açıköğretimi bekliyoruz,zaman ilaç gibi.inş tembellik yapmazlar bizimkilerde hemen mezun olurlarda inş aynı zamanlarda da evleniyor oluruz canım
Hakkımızda hayırlısı canım,en iyisini düşünelim bence ve kendimizi iyiye adapte edelim,öyle yada böyle beklenicek
okul bir nebze daha kolay geçiyor inş asker beklemekte öyle olur
canım napcaz başa gelen çekilir valla 1 sene var daha gerçi
kızlar yaa bana iş yerinde çok kızdılar artık alma ne aldıysam 3 nevresim takımı 1 yatak örtüsü aldım laf ettiler buraya geliyo ya veridğim siparişler ne gerek var para koy kenara eee koyuyorum maaşın yarısını geriye kalanlada kıyafet alacağıma çeyiz alıyorum, yok modası geçermiş bunları diyorlar napcam ben gözemi battım ne oldu evlenmek istiyor diye laf dolaşır büyük bir yerde çalışıyorum genel müdürlükteyim çalışma arkadaşlaırm çok iyiler aşırı iyiler ama doğru söylüyolar galiba paramı atsam yavv anlattım beğendiklerimi alıyorum başka nevresim takımıda çıksa bunları kullancam gerekirse nevresim takımı bakmam dedim ama anlatamıyorum alma biriktir diyorlar illaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?