vuvv bana heryer karşı aslında ama avrupa yakası daha bir karşı galibaa avrupyaııı bilmiyorum düğün yerleriniiiii
ben de bilmiyorummm ama bizim agırlıklı olarak anadolu yakasında gelcekler avrupadan gelceklerin de özel aracları var zaten...
anadolu yakasında olması bizim için iyi olcak ama forumda gormustum kuzum karsısı için de gönül davet in balo salonlarını tutanlar coktu baya yerinde var karsının hizmetlerine balayı bile dahilmiş sitesinde yazana göre beşiktaşta falan subeleri var
ben karsı dusunmedigim icin bakmadım hiç
canım saol benim sevdicek şişlili yaaa onlar ordalar nişan olursa adada olur ama ilerde bunlar konuşulcak düğün şişlide olursa bize uzak olcak yani ordakafamız karışıyor bide nişan istemezsem 2 düğün die millet tuturrusa hiç uğraşamam çağlacım yaa kafam karıştı valla ben bırakayım en iyisi :))))))))
bu dediğin yeride araştırcam gmailimde bir taslak yaptım dediklerini sağolasn canım
hoşbuldummm..ben avukatım,sevgilim de endüstri mühendisi evlenince de tekirdağda yaşıcaz zaten burda yaşıyoruz aynı şehirdeyiz uzaklara gelin gitmicem
biz de nişanı atlatalım düğün salonu bakıcaz bakalım eğer açılırsa rezervasyonlar
Bebişlerimmm hellööööööööööööööö
Allegriaa hoşgeldinn cnm bnmmmTekirdağ mıııı dedinnnnnnnnnnnnn çokk yakınımsınnn yanımdasınnnn
Bence düğünü değirmenaltında yapın
Bebişlerimmm hellööööööööööööööö
Allegriaa hoşgeldinn cnm bnmmmTekirdağ mıııı dedinnnnnnnnnnnnn çokk yakınımsınnn yanımdasınnnn
Bence düğünü değirmenaltında yapın
Ahhh gizomm ahhhh haberleriiiii beklıoorrrdmm bendeecanım bu şehirde seni özleyen biri var biri var pelommmm
Cnm tamam, şimdi özel mesaj atıyorum sana:)hoşbuldummm
tekirdağ merkezde değil de bi ilçesindeyiz çok fazla bilgi vermiyeyim diye tekirdağ dedimo nedenle değirmenaltında yapamayız canım bulunduğumuz ilçede olsun herkes rahatça gelsin istiyoz..bakalım öncelikle hedefim nişan onu halledelim düğün işine yoğunlaşçaz bi daha
edirnede mi yaşıyon hemşo sayılırız
çilek mevsimi geldi sonundaaaa yasasınn
yemekte cilek vardı bugunnn aldık kasemi hemen yanıma
Ahhh gizomm ahhhh haberleriiiii beklıoorrrdmm bendee
istanbull istanbull cnm istanbullll sırff sizlerr için oraya gelmekk istiormmm gizomm cansınnnnnnnnnnnnnn
Cnm tamam, şimdi özel mesaj atıyorum sana:)
Çilekkkkk, çağlaaa, erikk, kirazzzzz huuu huuuuuuuuu en sevdiğim mevsimkiiiiiiiiiiiii kurabişkommmmm
Allegriacımmm bu arada bende tekirdağın ilçesinde doğdummm ve doğduğum ilçede 11 yıl yaşadk
ay kuzenmi bulmustumm smdi de sen tanıdık cıkarsannn düşüp bayılıciiimmmm
Bi deee bi deeeee posta kutunu boşaltır mısınnnnnnnnn
öğleden sonra rehaveti bastı havada sıcak
kimsecikler yok muukızçelerim nerdesinizzz
nurayım pastammm bugun hiççç gorunmediniz
yerim seni kiii
napıyosun bakimmm
çok sıkıcı bir gün pek tadım da yok
canım proje çiziom kafam bulandıı..
sen napıosuunn..
çok sıkıcı oldugu konusuna katılıyorummm
hayırdır canımm neden tadın yok bir şey mi oldu :44:
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?