'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

vuvv bana heryer karşı aslında ama avrupa yakası daha bir karşı galibaa avrupyaııı bilmiyorum düğün yerleriniiiii

ben de bilmiyorummm ama bizim agırlıklı olarak anadolu yakasında gelcekler avrupadan gelceklerin de özel aracları var zaten...

anadolu yakasında olması bizim için iyi olcak ama forumda gormustum kuzum karsısı için de gönül davet in balo salonlarını tutanlar coktu baya yerinde var karsının hizmetlerine balayı bile dahilmiş sitesinde yazana göre beşiktaşta falan subeleri var

ben karsı dusunmedigim icin bakmadım hiç

canım saol benim sevdicek şişlili yaaa onlar ordalar nişan olursa adada olur ama ilerde bunlar konuşulcak düğün şişlide olursa bize uzak olcak yani ordakafamız karışıyor bide nişan istemezsem 2 düğün die millet tuturrusa hiç uğraşamam çağlacım yaa kafam karıştı valla ben bırakayım en iyisi :))))))))

bu dediğin yeride araştırcam gmailimde bir taslak yaptım dediklerini sağolasn canım

bizim kafamız daha cok karısır

bakıp fiyat aldıgın yerleri bana da söle kuzumm

Bebişlerimmm hellööööööööööööööö

Allegriaa hoşgeldinn cnm bnmmm Tekirdağ mıııı dedinnnnnnnnnnnnn çokk yakınımsınnn yanımdasınnnn

Bence düğünü değirmenaltında yapın

Son düzenleme:

hoşbuldummm
tekirdağ merkezde değil de bi ilçesindeyiz çok fazla bilgi vermiyeyim diye tekirdağ dedim o nedenle değirmenaltında yapamayız canım bulunduğumuz ilçede olsun herkes rahatça gelsin istiyoz..bakalım öncelikle hedefim nişan onu halledelim düğün işine yoğunlaşçaz bi daha
edirnede mi yaşıyon hemşo sayılırız

canım bu şehirde seni özleyen biri var biri var pelommmm
Ahhh gizomm ahhhh haberleriiiii beklıoorrrdmm bendee

istanbull istanbull cnm istanbullll sırff sizlerr için oraya gelmekk istiormmm gizomm cansınnnnnnnnnnnnnn

Cnm tamam, şimdi özel mesaj atıyorum sana:)
çilek mevsimi geldi sonundaaaa yasasınn

yemekte cilek vardı bugunnn aldık kasemi hemen yanıma

Çilekkkkk, çağlaaa, erikk, kirazzzzz huuu huuuuuuuuu en sevdiğim mevsimkiiiiiiiiiiiii kurabişkommmmm

Allegriacımmm bu arada bende tekirdağın ilçesinde doğdummm ve doğduğum ilçede 11 yıl yaşadk

ay kuzenmi bulmustumm smdi de sen tanıdık cıkarsannn düşüp bayılıciiimmmm

Bi deee bi deeeee posta kutunu boşaltır mısınnnnnnnnn

eveeeeeeeeet benimmm mevsimim geldiiiii boşuna bahar ayında doğmamışım bosuna adım çağla olmamıs sanırım

boşalttımmmm

şimdi de senin boşaltman gerekiyomuş canım

Son düzenleme:
öğleden sonra rehaveti bastı havada sıcak

kimsecikler yok muu kızçelerim nerdesinizzz

nurayım pastammm bugun hiççç gorunmediniz

çok sıkıcı bir gün pek tadım da yok

çok sıkıcı oldugu konusuna katılıyorummm

hayırdır canımm neden tadın yok bir şey mi oldu :44:

canım proje çiziom kafam bulandıı..
sen napıosuunn..

hehehe benim de kafam bulandı uykum geldi... napim okuyup duruyorum... senelerce okudugum yetmedi mezun oldum hala okuyorum

bankalara da sinir oldum kuzum yaa sabahtan beri reklam mesajı atıyolar her seferinde askım diye kosuyorum ve yüreğim buruk bir sekilde kala kalıyorum en son 3. de dedim artık banka değildir yani bu sefer askımdır dedim ama yine banka cıktı

çok sıkıcı oldugu konusuna katılıyorummm

hayırdır canımm neden tadın yok bir şey mi oldu :44:

[/B]

ne biliym tadım yok bugün..sevgilim de iş için almanyada 3 gündür onu da özledim
pek haberleşemedik de bu sefer netle ilgili problemi vardı falan
neyse yarın akşam gelecek..benim de yarın çok işim var oyalanmış olurum böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…