'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

döverim ben o bankalarıı
kıyamamki kuzuma

üç günse iyiymiş... ben pazartesi günü 3 haftadan sonra ancak gorebildim normalde de zaten haftasonları ancak tabi buna da sukur

ohh ne guzel yaaa insan gorusunce ne yorgunluk ne stres kalıyo

üç günse iyiymiş... ben pazartesi günü 3 haftadan sonra ancak gorebildim normalde de zaten haftasonları ancak tabi buna da sukur

ohh ne guzel yaaa insan gorusunce ne yorgunluk ne stres kalıyo

öyle tabi canım ayrı şehirlerde olanlar napsın benim durumum gerçekten oldukça iyi de işte haberleşemedik de ondan sıkıldı canım
her gün konuşurduk mailleşirdik da yurt dışına gidince olmadı böyle ondan huysuzlaştım biraz

bilirim o durumları bana sor... hayattan soguyorum ben direk

Allah uzun ayrılık vermesin canım hep hemen kavusun da böyle

ben de büyük ihtimal 2013 gelini olcm, aslında bu yıl olmayı bekliyordm ama sağlık olsn. bu haziranda nişanlanlı 1 yıl olcak, ondan önce de 1 yıl sözlü kaldm, düğünümn olması da 1 sene sürcek derkn 3 sene beklemiş olcam, hem de görücü usülü ile. pöff yazarken bile yoruldm :)

hoşgeldin canımmm

biz de bekliyoruz napalım hep beraber bekleriz çoğu gitti azı kaldı artık

görücü usulunde işler daha cabuk olur evet neden o kadar surduki niye bekliosunuz yas kac ne iş yapıosunuz nerden katılıyosun yarısmaya

hoşgeldinnnn görücü usulü bu durumlarr nasıl bi duygu hep merak etmişimdirr ??
evlilikler dahamı sağlamm olurki diee düşünüyorumm

çookmuu sıcakk ne yaaa yeni geldim öğlen bi çıktımmm şimdi geliorum birazdan yine cıkıcammm

hoşgeldinnn
herşey gönlünüzce olsun canım

kuzummm gelmiiiiiiişşş

aynen cok sıcaaaak nereye cıkıyosun bakimm

kuzummm gelmiiiiiiişşş

aynen cok sıcaaaak nereye cıkıyosun bakimm

iştenn çıkcammm kuşuummm da piştimm öğlendenn berii
maliye valilik muhasebe derkenn öldümmmm
üzerimee dükkan vardı benim 1 yıldır da ben bağkurlu oldugum için sigortasız calısıodum maleseff şirket zar zor idare ediodu beni
artık evleniorumm başka şehire gidiyorum diyee dilekçe yazdım anneme devredicem hepsini sözde evlendimm bugün amaaa nerdeee gerçektetee olsaaa hemencikkk

olur kuzum yaa gecer inşallah hemencik günler

ben hesapladım şimdi de 410 günümüz var o da dedigmiz tarih olabilirse... asker yolu gibi maşallah

bitmek bilmeyen yol

emekli olunca biter anca

aynenn cnm ya geçen anladımm amaa daha yeni bi askerlee beraber olmanın ciddiyetinni gurur verici bişey oldugunu
ordu evinde yemek vardı beraber gittik yani onun ordaki duruşu beyfendiliği herkesin yaklaşım tarzı beni çook etkiledi
ki bikere daha aşık oldumm

ben hiç gitmedim çunku gemileri cok yogun

ben sıkıcı olcagını dusunuyorum canım ole değil miydii aa önyargılıyım heralde biraz

ben hiç gitmedim çunku gemileri cok yogun

ben sıkıcı olcagını dusunuyorum canım ole değil miydii aa önyargılıyım heralde biraz

bende sıkılırımm diye başta gitmek istemedim ama sap gibimi gidiym dedi artık offlayaa pofflaya gittimm
çogu arkdası evli saten tanıstırdı falan eşleriylee ondan sıkılmadım heraldee
pazarları falan arada kahvaltı yapıyoruz ordu evinde ne bilimm seviyorum yaa

ay ne güzel yaa
kuzum sen sey dusundun mu hiç hani askerlerle evlenenler dugunlerinde arkadaslarına kılıç çektiriyorlar altından geciyolar ya üniformalarıyla geliyolar

şöle bişi

ben benimkine kabul ettiremedim nolur özel hayatımda bari beni iş hayatımdan uzak tut diyo baska bişe demiyo yoksa ben damatlık da giymesini istemiodum kendi üniformalarını giy dedim ama istemiyo

senin aklında bulunsun eger kabul ederse yapabilirsiniz

öğleden sonra rehaveti bastı havada sıcak

kimsecikler yok muu kızçelerim nerdesinizzz

nurayım pastammm bugun hiççç gorunmediniz

aşağıda bir nurayimuuu görüyorummm

tatlıım.. geçmişi okudum geldim.
yeni gelenler hoşgeldii
gizemden ve senden mekan fiyatlarını bekliyoruum
nazlışın yıldönümü kutlaması da çook güzel geçmiştir inşallah pastasının fotoğrafını bekliyoruuummm
iki hafta sonra da bizim 4 yıl bitiyo 5 e giriyoruz yapayalnız.. kendime pasta yapıyım ben de

huuhhh bu şekildeee görmedimm amaa geçen ekim de biz onun arkadasının düğününe gitmiştik ankaraya 10 arkdası falan beyaz böle değişik bişi giymişlerdi üniforma gibi kendi bilgisyarım olsa resim koyardım şuan şirket pc oldugu için burda yok benimkine sen niyee giymedin dedimm oda aynen heryerdee askerr oldugumu bellimi ediyim dediii
amaa güzel bi görüntüü oluşuyoo yaa kılıçıı duymamıştım amaaa görsellik açısından süpermişşş amaa
benimkineee bida hatırlıyımm bakım ne diceeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…