sibelim nasılsın?
misafir vardı canım. annişe yardım ettim gelemedim.oyyy nurayım hoşgeldnnn nerdesnnn ki sabahtan beriii
özlettinn kendiini kuşuuumm iyiyimm sen nasılsın bakalımm ??
hoşgeldin kuzumm.selam yavrular
Oyy canımm baktım face.den de gördüm.. Cok güzel görünüyo ki :) masallah size. Sizde cok tatlısınıııızzzz.. ömür boyu sürecek mutluluklar diliyorum canım tekrar.. Bizimde 4.yıl kutlamamıza 11 gün kaldı. Ama biz ayrıyızbebeklerıııımm ben geldıııııııııııııımmmSüüüpeerrdii herşeeeyyy Nurayım pastamın futurafını koymustum feyysbukaaa baya bı dagılmıstı ya cok uzuldum ama onca yolda okadar saglam cıkması bıle mucızeydıı genede cok begendıı kurbaaammm
Oyy canımm baktım face.den de gördüm.. Cok güzel görünüyo ki :) masallah size. Sizde cok tatlısınıııızzzz.. ömür boyu sürecek mutluluklar diliyorum canım tekrar.. Bizimde 4.yıl kutlamamıza 11 gün kaldı. Ama biz ayrıyız
Bennnn seniiii ve o pastayı nımmnımmnımmmmm yeeeerimmmmbebeklerıııımm ben geldıııııııııııııımmmSüüüpeerrdii herşeeeyyy Nurayım pastamın futurafını koymustum feyysbukaaa baya bı dagılmıstı ya cok uzuldum ama onca yolda okadar saglam cıkması bıle mucızeydıı genede cok begendıı kurbaaammm
bebeklerım uyumadan yaziim size dediiimmyarın havaalanında da bi aksilik olmazsa eğer makedonyaya yollcudur abbas baglasanız durmaz eğer orda net bulamassam giremiiciiimm veee bu yüüzzdeeenn sizii cooook özliciiiim işteeeeee sizde benı ozleyın bebeklerımm olur mu? tek tek öpüldünüüüz en minnaktan en büyüüüük şekilde
çağla canım o fotoyu koyunca aklıma anadolu kartalları geldi ve sibelciğimde koymuş
bizim burda şafak vardır hem market hem yemekhanesi öğle aralarımızda giderdik bazen ordu evinde yemek verilirdi çok gitmişimdir onların gösterilerine çok gurur verici birşey sizin birde diğer yarınız asker sibelcim iyikide önyargını kırmışssın çok eğelnceli oluyor vallla
ben belki ordu evinde bile yapabilirim nişanımı kızlarr:)))))))
sibel canım seninki askeri lise kökenlimi yoksa askeliğini yaparken sınav olupmu orduya girdii
bu soruyu soruyorum çünkü benim sevdiceğime annem orduda kalabilirsin askere gidince onların memuru oluyorsun makineleriyle ilgili çalışma yaparsın dedi benim annem çok ister oğlunun damadının felan asker olmasını ilerde sevdiceğimde askerde kalmaıyı düşünüyor arada bende düşüncelerdeyim gidese askerde kalırsa hayır demiyebilirim
bebeklerım uyumadan yaziim size dediiimmyarın havaalanında da bi aksilik olmazsa eğer makedonyaya yollcudur abbas baglasanız durmaz eğer orda net bulamassam giremiiciiimm veee bu yüüzzdeeenn sizii cooook özliciiiim işteeeeee sizde benı ozleyın bebeklerımm olur mu? tek tek öpüldünüüüz en minnaktan en büyüüüük şekilde
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
gizoş yerinde olsam askerde kalmasına HAYATTA izin vermezdim... maalesef hiç öle dısardan göründügü gibi değil o işler kuzum tamam belki gurur vericidir falandır filandır ama özellikle de askeriyede yetişmeden askerlik görevi esnasında orduya katılan biri için cok zor benim iki arkadasımda aynısını dusunup askerde kalma umuduyla gittiler ve nasıl kacacaklarını bilemediler
benimki yıllarca askeriye icinde yetişmiş bir adam o bile sikayet edip zorlanıyorsa emir altı yetişmeyen biri nolur dusun, direk psikolojileri bozuluyor simdi buyuk kaynım da dusunuyo askerde kalayım okul bitince diye abisi sakınnn diyor öyle birşey yapma
hatta bence kardeşini de yakmayınoğlum olursa onu da asker yaaparım diodum ama artık diyemiyorum evlencegi kıza yazık gercekten işini sevmiyorum askeriyeye olan onyargımda biraz zor yıkılır, stresli ve sıkıntılı geliyor bana, çok nadirdir asker olup da sansı hep yaver gidip rahat edenler
sen bosver kocişin her zaman dizinin dibinde olsun, hayatınızın bir duzeni olsun kuzumm ben sizlere ole cok özeniyorum ki, her zaman dizinizin dibinde olcak esleriniz ama askeriyede hiçbir şeyin garantisi yok
onla nereye olsa giderim dsen bile bir durum cıkıyo öle bi yere tayin ediolar es bile götüremiyo ister havacı ister karacı ister denizci olsun
pjkolojilerninn altt üst olması konusundaa katılıyorum sanaa canım kesinlikleee doğru
dediğinn gibii bölee şansı yaverr gidenlerrden olmak lazım yoksa gerçekten zorr şuan bende bi seviyorum bi sevmiyorumm
mayıstaa gidicek belkii nefret edicemmm
şuan allaha şükürr beraberizz hergün bi sorunumuzz yok umarımm hep böylee gider bizim içinnn
inşallah kuzummm gecen yıl biz de öyleydik ama malesef bu yıl ayırdılar bizişimdi haftasonlarımız var belki ilerde o bile yok amaaan dusunmek istemiyorum hayırlısı artık
zaten askeriyedeki birçok adamın psikolojisi bozuktur ki buna kuzenim bile dahil hiçbirini ayırmıyorum... en pamuk kalplisinin bile karakteri mecburen bir süre sonra değişiyor cunku o ortama adapte olmak zorunda kalıyolar
benim nişanlımda mesela iyidir hostur munisdir kuzenim de aynı sekilde karakterleri birbirine cok benzer ikisinin de amaaaaa gel gör ki ikisininde de sinir var...
ikisi de sinirli adamlar, bazen cok sacma biseye bi parlıyolar felegin sasıyokuzenim asker olmadan once böle değildi kayınvalidem nisanlımın da sonradan oldugunu soluyo
zararlı ve yıkıcı değil tabi anlık seyler ama yine de en yakınlarımız ama onların bile psikolojileri sağlam sayılmaz yaniben kuzenime sölüorum hatta psikolojin bozulmus senin iice abi bu ne hal diye ne diyosun kız sen koskoca komutana psikolojin bozulmus denir mi cimcime diyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?