'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

anadolu kartalları filmindede giymiştii ya arkadaşlarıı ayy çook güzel ya aslında
benimkidee kabul etmezz ki iştee

çağla canım o fotoyu koyunca aklıma anadolu kartalları geldi ve sibelciğimde koymuş

bizim burda şafak vardır hem market hem yemekhanesi öğle aralarımızda giderdik bazen ordu evinde yemek verilirdi çok gitmişimdir onların gösterilerine çok gurur verici birşey sizin birde diğer yarınız asker sibelcim iyikide önyargını kırmışssın çok eğelnceli oluyor vallla

ben belki ordu evinde bile yapabilirim nişanımı kızlarr:)))))))

sibel canım seninki askeri lise kökenlimi yoksa askeliğini yaparken sınav olupmu orduya girdii

bu soruyu soruyorum çünkü benim sevdiceğime annem orduda kalabilirsin askere gidince onların memuru oluyorsun makineleriyle ilgili çalışma yaparsın dedi benim annem çok ister oğlunun damadının felan asker olmasını ilerde sevdiceğimde askerde kalmaıyı düşünüyor arada bende düşüncelerdeyim gidese askerde kalırsa hayır demiyebilirim

İyiii akşamlarr kızlaaaarrrr

Daha önceee başka bi versiyonunu paylaşmıştımmmm ama bu da bi başka güzel ya huuu i enrikooo masyasss

[video=youtube;TnWdF3onfb4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TnWdF3onfb4#![/video]

Son düzenleme:
bebeklerıııımm ben geldıııııııııııııımmm Süüüpeerrdii herşeeeyyy Nurayım pastamın futurafını koymustum feyysbukaaa baya bı dagılmıstı ya cok uzuldum ama onca yolda okadar saglam cıkması bıle mucızeydıı genede cok begendıı kurbaaammm

Oyy canımm baktım face.den de gördüm.. Cok güzel görünüyo ki :) masallah size. Sizde cok tatlısınıııızzzz.. ömür boyu sürecek mutluluklar diliyorum canım tekrar.. Bizimde 4.yıl kutlamamıza 11 gün kaldı. Ama biz ayrıyız

bebegııım benııımm çok çok tesekkur ederııımm hepimizee bin maşallaaahhh.. Ayrı olsanızda kocaaamann bi Aşk'la bağlısınız bitanemm sıkma o güzel canını

bebeklerım uyumadan yaziim size dediiimm yarın havaalanında da bi aksilik olmazsa eğer makedonyaya yollcudur abbas baglasanız durmaz eğer orda net bulamassam giremiiciiimm veee bu yüüzzdeeenn sizii cooook özliciiiim işteeeeee sizde benı ozleyın bebeklerımm olur mu? tek tek öpüldünüüüz en minnaktan en büyüüüük şekilde

Günaydınnnn gelincikoşlarımmmmm

Bennnn seniiii ve o pastayı nımmnımmnımmmmm yeeeerimmmm

Waffle'ımmm benimmmm karamelimmm inşallah gitt ve güzelce gez eğlennn coşş Bennn özledimm bile şahsımm adınaaaaa Amaaa dönüşteeee burayaa gelme planın oluncaa hemencecikk seviniorummmmm kocamannn öpüldünnnnn ve kocaman seviliosuuuunnn turtammmm

Son düzenleme:

yokk tatlım benimki astsubay sadece liseden sonra balıkesirde 2 yıl okuudu KAMYO da sonra direk mesleğe geçmiş iştee kuşuum
ben 3 yıl denizci askerle çıkmıştm ailem istemiyodu hiç onu mesela sürekli gidicek bekliceksin falan diye nasip değilmiş saten ki ayrıldık
şimdi aşkıtodaaa askerr ama çook seviyolarr onu karacı bide her zaman ulaşma konuşma durumumuz var allahtn cnm işte geçen ön yargımı yenip gittim lojmanda oturmak istemiodum hatta hiç lojmanda oturmak bile istiyorum artıkk

miniimmmmm gülee güleee gitttt niceee aşk dolu seneleree sizeee resimdee süpermişşş

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar

gizoş yerinde olsam askerde kalmasına HAYATTA izin vermezdim... maalesef hiç öle dısardan göründügü gibi değil o işler kuzum tamam belki gurur vericidir falandır filandır ama özellikle de askeriyede yetişmeden askerlik görevi esnasında orduya katılan biri için cok zor benim iki arkadasımda aynısını dusunup askerde kalma umuduyla gittiler ve nasıl kacacaklarını bilemediler

benimki yıllarca askeriye icinde yetişmiş bir adam o bile sikayet edip zorlanıyorsa emir altı yetişmeyen biri nolur dusun, direk psikolojileri bozuluyor simdi buyuk kaynım da dusunuyo askerde kalayım okul bitince diye abisi sakınnn diyor öyle birşey yapma

hatta bence kardeşini de yakmayın oğlum olursa onu da asker yaaparım diodum ama artık diyemiyorum evlencegi kıza yazık gercekten işini sevmiyorum askeriyeye olan onyargımda biraz zor yıkılır, stresli ve sıkıntılı geliyor bana, çok nadirdir asker olup da sansı hep yaver gidip rahat edenler

sen bosver kocişin her zaman dizinin dibinde olsun, hayatınızın bir duzeni olsun kuzumm ben sizlere ole cok özeniyorum ki, her zaman dizinizin dibinde olcak esleriniz ama askeriyede hiçbir şeyin garantisi yok

onla nereye olsa giderim dsen bile bir durum cıkıyo öle bi yere tayin ediolar es bile götüremiyo ister havacı ister karacı ister denizci olsun

pjkolojilerninn altt üst olması konusundaa katılıyorum sanaa canım kesinlikleee doğru
dediğinn gibii bölee şansı yaverr gidenlerrden olmak lazım yoksa gerçekten zorr şuan bende bi seviyorum bi sevmiyorumm
mayıstaa gidicek belkii nefret edicemmm
şuan allaha şükürr beraberizz hergün bi sorunumuzz yok umarımm hep böylee gider bizim içinnn

inşallah kuzummm gecen yıl biz de öyleydik ama malesef bu yıl ayırdılar bizi şimdi haftasonlarımız var belki ilerde o bile yok amaaan dusunmek istemiyorum hayırlısı artık

zaten askeriyedeki birçok adamın psikolojisi bozuktur ki buna kuzenim bile dahil hiçbirini ayırmıyorum... en pamuk kalplisinin bile karakteri mecburen bir süre sonra değişiyor cunku o ortama adapte olmak zorunda kalıyolar

benim nişanlımda mesela iyidir hostur munisdir kuzenim de aynı sekilde karakterleri birbirine cok benzer ikisinin de amaaaaa gel gör ki ikisininde de sinir var...

ikisi de sinirli adamlar, bazen cok sacma biseye bi parlıyolar felegin sasıyo kuzenim asker olmadan once böle değildi kayınvalidem nisanlımın da sonradan oldugunu soluyo

zararlı ve yıkıcı değil tabi anlık seyler ama yine de en yakınlarımız ama onların bile psikolojileri sağlam sayılmaz yani ben kuzenime sölüorum hatta psikolojin bozulmus senin iice abi bu ne hal diye ne diyosun kız sen koskoca komutana psikolojin bozulmus denir mi cimcime diyo bana

benimkidee öyleee hiç beklemediğmm andaa sinirlenirrr sonra ben daha çok sinirlenirmm falaann
kendisi diyodu yaa hergün bırakcam okulu diyee ağlıyodumm ben diyo
amaa bırakmaklaa kalmıyolarmış sadece hiçbi şekilde devlet de falan işe giremiyolarmış sonra bide en önemlisi 80 milyar kadar tazminat ödicektimm diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…