'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

eveet malesef hapis cezası da var ...

benim öğrencim vardı öğretmenlik yaptıgım zamanlar öle ama o bırakmamıs meslekten atmıslardı niye bilmiyorum cok yuklu bi miktar para cezası bir de hapis yatmıstı cıkmıs sonra psiklojik tedavi gormus tekrardan bi sekilde hayata tutunmaya calısıyodu... ama dengesi yerinde değildi hiç valla dersine giren butun hocalarla kavga etti en sonunda cekti gitti

ben öncekinden de dahil olmak uzere cok duyardım bırakıcam kacıcam gelicem diye amaaaa zor tabiiii artık gecmiş olsun bikere askeri okula girdin mi donusun yok..

önceki erkek arkadasım da kardesinin asker olmasına izin vermedi asla... cocuk o kadar işsz güçsüz dolastı inat etti izin vermedi hayır o asker olmıcak diye... zor bir karar geri kalanı da zor bir hayat cunku Allah hepsinin yardımcısı olsun

tabi onları bekleyen bizlerin de :26: bana da dua edin kızlar askım hep yanımda kalabilsin

nasılsın sibelim?
iyiyim kuşuumm sen nasılsınn ?

sanırım artık 2013 değil hiç olamıcam :2:
aaa nedennn ??:26:

aminn kuşuumm vallaa hepimizin yardımcıısı olsun Allah uzun uzun ayrılık göstermesinn inşş

iyiyim kuşuumm sen nasılsınn ?

aaa nedennn ??:26:

aminn kuşuumm vallaa hepimizin yardımcıısı olsun Allah uzun uzun ayrılık göstermesinn inşş

iyi diyim iyi olalım..
salı günü bi kaza atlattım son anda kurtldum kıl payı şimdi fren sesi duydum da içim kötü oldu beynime ağrı girdi

canımmmmmm gezentii gelinim nerelere gidiyorsun yine sennn geldiğinde tüm ayrıntıları anlat neler oldu neler bitttiii nütfen gerekirse albüm bekliyorum

canımmm yaa inanırmısın benimkinin babası oğlum askeriyede kal dedi laf arasında tanışınca annemde askerde kalmayı düşünürmüsün sen özel sektörde iyi yerlere gelirsin ama askeriyedede teknik donanımda çalışırsın emir altı kalmazsın diyor benimkinin kuzeni hava harpta pilot oda çok meteediyor :))))))))) bide askeriyede memur gibi olcak olursa benimkii

ama benimki askeriye mantığını beğenmiyor kızlar yaa yoksa herkes ona baskı yapıyor

canım çok doğru sölüyorsun kardeşimi lisede gönderiyorlardı heybeliadaya yakın die sonra vazgeçtiler ama şimdi babamda kardeşimde çok istiyolar annem zaten hep bahriyeli ister oğlunu ama kısmet hani mesleğini okusa sonra askeriyede kalsa memur gibi o güzel olurda seni tanımadan önce denizcilere o gözle bakmıyordum gidip 1 ay gelmemeleri üzücü çünkü balım

çağlam benimkinin aklına kendi aileside benm ailemde sokcak o fikri gibi nedenide özel sektörde bir ayda milyarlar kazansada iş garantisi yok die ama okumuş bu çocuk yinede böle düşünüyolar annem kpss yada askerlik senin hayatını çok iyi yapar evladım dedi valla çağlaa sanki açıktayız bu çocğun herkes asker olamsını istiyor ama benimkide gergindir düşün nefret eder emirlerden

çok doğru sölüyosunuz ben ona bu fikri aşıladklarında engel olayım çağla yoksa üzülmek istemiyorum çok haklısınız kızlar

iyikide bu konuyu sizle paylaştım ve galiba kardeşim konusunda müdahale edemeyeblrm ama kardeşte asker yada hukukçu olmak istiyor:))))))) son kararı o versin bakalım

aaa geçmiş olsun kuşumm noldukii :26: ?

ya burdaki ablayla mağazaya gidiyorduk bişi vardı değişcekti
z.burnunun içinde bi yerde karşıdan karşıya geçicek kaldırımdan indik o telefonla konusuyır ben bi adım daha gittim durdum arabalar geçiyorlar düz devam ediyorlar bitanesi partner düz giderken direksiyon kırıp soldan sağa bi kaydı freni düşün sesiiiiii o anı hatrlıyordum orda kafam gitmiş galiba dizlerimn önünde durdu
aynen şöyle düşün arabalar böle gidiyor ben y yazan yerdeyim a yazan araaba ters döndü yani bi nevi kaldrıma çıkıcaktı ters u yaptı frenle beraber kalmışım öle
----------------ı
a---- ı
y
abla bağırmış gitti die galiba öle dio kolumdan çekmiş el ayak titriyor renk gitmiş su almış gelmiş içirmiş hatrlamaıyorum tam o an benimki arıyo rşansa bak abla bakmış sölemiş
biraz oturdum bi kenarda snra konuştum kendine gelimi demiş
öle işte cnm şuan bile ayağım buz kesti:18:

hakkında hayırlısı olsun kuzummmm ama kendisi de pek sıcak bakmıyomus bak sen de destek ol merak etme özel sektörde sağlam biyere kapak atarsa sanslı hem de naısl hiç olmadı kpss ye girip devlette muhendis olsun ama asker olmasınnnn

cunku onun sıkıntısını birtek o cekmicek sen de cekeceksin... benim kuzum bir saat daha gorebileyim diye sabahın dörtlerinde kalkıp da gidiyor... kaç uykusuz gece gecirdigini bilirim o gemilerde

zor bir iş hem de cok insanlar yaşamak için calsır ama asker oldugunda calısmak icin yasıyorsun... öle diyim sana

minnağımmmmm minik kuşummm pastaaaaaaam yeni goruyorumm ucuyomusun sen makedonyalaraaaaa selam söle oralara bizden özletmeden döööön

ayyy Allah korumuşş yağmurcumm yaaa çok üzüldümm geçmişş olsun tekrar diikatt et cnmm yaa sen bidaa:26:

yağmurcummm bugun daha iyi misin?

ÇAĞLAM ve SİBELİM sağolun daha iyiyim de demin fren sesi duyunca sanki beynim karıncalandı ağırlık hissettim huzursuzdum o gece yatamadım dün biraz daha rahat yattım ama çok kötüydü böyle anlatnca anlaşılmaz ama ilk defa öle başıma geldi etraftaki insanlar geldi g.olsun ws.dediler düşününn

yağmur canım çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmaısn neyseki birşeycik olmamış sana

amin hayatım gözlerim doluyor inan ya bilincim kapanmış sanırım o anı fren sesinden sonra döndüğünü gördüm bi an içindekileri hatlamıyorum ve sonrasında 5dk.yı
amin hiçbirimize yaşatmasın bi anlık abla diyorki nasıl söylerdim bişi olsaydı ailene seninkine

gereksiz kaprisleri, takıntıları bizi bu hale getirdi hayırlısı olsun bakalım hakkımızda.

canım bunlar geçer benimkide kızlar biliyor son bikaç aydır berbat durumda sabrımın sonunu bekliyorum ama bakalım kısmet ama pes etmicem!!!!!! sende etme geçici dönemdir sıkıntısı vardır nebiliyim:S

canım çok doğru bu yazdıkların çok çok doğru evet istemiyor günahınada girmek istemem yorum yapmıcam ben kiii o görüyor kuzenide çekmiyorum diyor ama kuzenide heran heryerde çıkıyor sürekli biryerd ebağlı değil kuzeni seviyor mesleğini gezmeyi sevdiği için ama ben seveblrmym ilerde onla gidermiyim galiba bunu yaşamayn bilmiyor

inşallah kalmaz ve en hayırlısı olur çünkü oda büyüklerin dediklerine sıcak bakmasada her iki aile eş zamanlı derlerse oda kalır hiç gelmez bende ağlarım , bizim dönem mezun arkadaşlar asker oldu canım şimdi maliyede okuyan iktisatta okuyan arkadaşlarmız askeriyeye yerleştiler hep onların etkisi varmı diyordum ama benimkinde yokta ailesi duyduğu için bastırıyor:))))))

çağlam inşallah dediğin gibi olur özel sektörde huzurlu oluruz sağol balım yaaa içimi ferahlatıyorsun

Yağmuurrr çok geçmiş olsunnn ya Allah korumuşş

gereksiz kaprisleri, takıntıları bizi bu hale getirdi hayırlısı olsun bakalım hakkımızda.

Tuğbacım, ani kararlar vermeyin kuzum. Herşey düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun balım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…