benimkidee öyleee hiç beklemediğmm andaa sinirlenirrr sonra ben daha çok sinirlenirmm falaann
kendisi diyodu yaa hergün bırakcam okulu diyee ağlıyodumm ben diyo
amaa bırakmaklaa kalmıyolarmış sadece hiçbi şekilde devlet de falan işe giremiyolarmış sonra bide en önemlisi 80 milyar kadar tazminat ödicektimm diyo
iyiyim kuşuumm sen nasılsınn ?nasılsın sibelim?
aaa nedennn ??:26:sanırım artık 2013 değil hiç olamıcam :2:
eveet malesef hapis cezası da var ...
benim öğrencim vardı öğretmenlik yaptıgım zamanlar öle ama o bırakmamıs meslekten atmıslardı niye bilmiyorum cok yuklu bi miktar para cezası bir de hapis yatmıstı cıkmıs sonra psiklojik tedavi gormus tekrardan bi sekilde hayata tutunmaya calısıyodu... ama dengesi yerinde değildi hiç valla dersine giren butun hocalarla kavga etti en sonunda cekti gitti
ben öncekinden de dahil olmak uzere cok duyardım bırakıcam kacıcam gelicem diye amaaaa zor tabiiii artık gecmiş olsun bikere askeri okula girdin mi donusun yok..
önceki erkek arkadasım da kardesinin asker olmasına izin vermedi asla... cocuk o kadar işsz güçsüz dolastı inat etti izin vermedi hayır o asker olmıcak diye... zor bir karar geri kalanı da zor bir hayat cunku Allah hepsinin yardımcısı olsun
tabi onları bekleyen bizlerin de :26: bana da dua edin kızlar askım hep yanımda kalabilsin
sanırım artık 2013 değil hiç olamıcam :2:
iyiyim kuşuumm sen nasılsınn ?
aaa nedennn ??:26:
aminn kuşuumm vallaa hepimizin yardımcıısı olsun Allahuzun uzun ayrılık göstermesinn inşş
iyi diyim iyi olalım..
salı günü bi kaza atlattım son anda kurtldum kıl payı şimdi fren sesi duydum da içim kötü oldu beynime ağrı girdi
bebeklerım uyumadan yaziim size dediiimmyarın havaalanında da bi aksilik olmazsa eğer makedonyaya yollcudur abbas baglasanız durmaz eğer orda net bulamassam giremiiciiimm veee bu yüüzzdeeenn sizii cooook özliciiiim işteeeeee sizde benı ozleyın bebeklerımm olur mu? tek tek öpüldünüüüz en minnaktan en büyüüüük şekilde
yokk tatlım benimki astsubay sadece liseden sonra balıkesirde 2 yıl okuudu KAMYO da sonra direk mesleğe geçmiş iştee kuşuum
ben 3 yıl denizci askerle çıkmıştm ailem istemiyodu hiç onu mesela sürekli gidicek bekliceksin falan diye nasip değilmiş saten ki ayrıldık
şimdi aşkıtodaaa askerr ama çook seviyolarr onu karacı bide her zaman ulaşma konuşma durumumuz var allahtn cnm işte geçen ön yargımı yenip gittim lojmanda oturmak istemiodum hatta hiç lojmanda oturmak bile istiyorum artıkk
miniimmmmm gülee güleee gittttniceee aşk dolu seneleree sizeee resimdee süpermişşş
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
gizoş yerinde olsam askerde kalmasına HAYATTA izin vermezdim... maalesef hiç öle dısardan göründügü gibi değil o işler kuzum tamam belki gurur vericidir falandır filandır ama özellikle de askeriyede yetişmeden askerlik görevi esnasında orduya katılan biri için cok zor benim iki arkadasımda aynısını dusunup askerde kalma umuduyla gittiler ve nasıl kacacaklarını bilemediler
benimki yıllarca askeriye icinde yetişmiş bir adam o bile sikayet edip zorlanıyorsa emir altı yetişmeyen biri nolur dusun, direk psikolojileri bozuluyor simdi buyuk kaynım da dusunuyo askerde kalayım okul bitince diye abisi sakınnn diyor öyle birşey yapma
hatta bence kardeşini de yakmayınoğlum olursa onu da asker yaaparım diodum ama artık diyemiyorum evlencegi kıza yazık gercekten işini sevmiyorum askeriyeye olan onyargımda biraz zor yıkılır, stresli ve sıkıntılı geliyor bana, çok nadirdir asker olup da sansı hep yaver gidip rahat edenler
sen bosver kocişin her zaman dizinin dibinde olsun, hayatınızın bir duzeni olsun kuzumm ben sizlere ole cok özeniyorum ki, her zaman dizinizin dibinde olcak esleriniz ama askeriyede hiçbir şeyin garantisi yok
onla nereye olsa giderim dsen bile bir durum cıkıyo öle bi yere tayin ediolar es bile götüremiyo ister havacı ister karacı ister denizci olsun
aaa geçmiş olsun kuşumm noldukii :26: ?
canımmmmmm gezentii gelinim nerelere gidiyorsun yine sennn geldiğinde tüm ayrıntıları anlat neler oldu neler bitttiii nütfen gerekirse albüm bekliyorum
canımmm yaa inanırmısın benimkinin babası oğlum askeriyede kal dedi laf arasında tanışınca annemde askerde kalmayı düşünürmüsün sen özel sektörde iyi yerlere gelirsin ama askeriyedede teknik donanımda çalışırsın emir altı kalmazsın diyor benimkinin kuzeni hava harpta pilot oda çok meteediyor :))))))))) bide askeriyede memur gibi olcak olursa benimkii
ama benimki askeriye mantığını beğenmiyor kızlar yaa yoksa herkes ona baskı yapıyor
canım çok doğru sölüyorsun kardeşimi lisede gönderiyorlardı heybeliadaya yakın die sonra vazgeçtiler ama şimdi babamda kardeşimde çok istiyolar annem zaten hep bahriyeli ister oğlunu ama kısmet hani mesleğini okusa sonra askeriyede kalsa memur gibi o güzel olurda seni tanımadan önce denizcilere o gözle bakmıyordum gidip 1 ay gelmemeleri üzücü çünkü balım
çağlam benimkinin aklına kendi aileside benm ailemde sokcak o fikri gibi nedenide özel sektörde bir ayda milyarlar kazansada iş garantisi yok die ama okumuş bu çocuk yinede böle düşünüyolar annem kpss yada askerlik senin hayatını çok iyi yapar evladım dedi valla çağlaa sanki açıktayız bu çocğun herkes asker olamsını istiyor ama benimkide gergindir düşün nefret eder emirlerden
çok doğru sölüyosunuz ben ona bu fikri aşıladklarında engel olayım çağla yoksa üzülmek istemiyorum çok haklısınız kızlar
iyikide bu konuyu sizle paylaştım ve galiba kardeşim konusunda müdahale edemeyeblrm ama kardeşte asker yada hukukçu olmak istiyor:))))))) son kararı o versin bakalım
ya burdaki ablayla mağazaya gidiyorduk bişi vardı değişcekti
z.burnunun içinde bi yerde karşıdan karşıya geçicek kaldırımdan indik o telefonla konusuyır ben bi adım daha gittim durdum arabalar geçiyorlar düz devam ediyorlar bitanesi partner düz giderken direksiyon kırıp soldan sağa bi kaydı freni düşün sesiiiiii o anı hatrlıyordum orda kafam gitmiş galiba dizlerimn önünde durdu
aynen şöyle düşün arabalar böle gidiyor ben y yazan yerdeyim a yazan araaba ters döndü yani bi nevi kaldrıma çıkıcaktı ters u yaptı frenle beraber kalmışım öle
----------------ı
a---- ı
y
abla bağırmış gitti die galiba öle dio kolumdan çekmiş el ayak titriyor renk gitmiş su almış gelmiş içirmiş hatrlamaıyorumtam o an benimki arıyo rşansa bak abla bakmış sölemiş
biraz oturdum bi kenarda snra konuştum kendine gelimi demiş
öle işte cnm şuan bile ayağım buz kesti:18:
yağmurcummm bugun daha iyi misin?
ne oldu canımmm :26::26:
yağmur canım çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmaısn neyseki birşeycik olmamış sana
iyi diyim iyi olalım..
salı günü bi kaza atlattım son anda kurtldum kıl payı şimdi fren sesi duydum da içim kötü oldu beynime ağrı girdi
gereksiz kaprisleri, takıntıları bizi bu hale getirdihayırlısı olsun bakalım hakkımızda.
hakkında hayırlısı olsun kuzummmm ama kendisi de pek sıcak bakmıyomus bak sen de destek ol merak etme özel sektörde sağlam biyere kapak atarsa sanslı hem de naısl hiç olmadı kpss ye girip devlette muhendis olsun ama asker olmasınnnn
cunku onun sıkıntısını birtek o cekmicek sen de cekeceksin... benim kuzum bir saat daha gorebileyim diye sabahın dörtlerinde kalkıp da gidiyor... kaç uykusuz gece gecirdigini bilirim o gemilerde
zor bir iş hem de cok insanlar yaşamak için calsır ama asker oldugunda calısmak icin yasıyorsun... öle diyim sana
minnağımmmmm minik kuşummm pastaaaaaaam yeni goruyorumm ucuyomusun sen makedonyalaraaaaa selam söle oralara bizdenözletmeden döööön
gereksiz kaprisleri, takıntıları bizi bu hale getirdihayırlısı olsun bakalım hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?