canım bunlar geçer benimkide kızlar biliyor son bikaç aydır berbat durumda sabrımın sonunu bekliyorum ama bakalım kısmet ama pes etmicem!!!!!! sende etme geçici dönemdir sıkıntısı vardır nebiliyim:S
Canım bende bu güne kadar hi pes etmedim hep sabrettim ama kendisi istiyor durumun böyle olmasını. dün o kadar sama bi sebepten dolayı o kadar sçma cümleler kurdu ki.. aradım dün bütün akşam açma gereği bile duymadı. bakalım ben yine sabırla kendine gelmesini bekliyorum. ama bu sefer kolay kolay affedemicem sanırım
Yağmuurrr çok geçmiş olsunnn ya Allah korumuşş
Tuğbacım, ani kararlar vermeyin kuzum. Herşey düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun balım...
amin kuzum üzülme ama yaa bu ara bizde cok atıstık falan ama gelip gecici seyler bi sekilde taatlıya baglamak önemli hemen kotu seler getirme aklına canım
Tuğbacım, ani kararlar vermeyin kuzum. Herşey düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun balım...
inan bana tel.bakamadığımdaa kızan çıldıran insan 2,5 sene sonra aramız kötü olunca ne aradı ne sordu bende tabi saatlerce umrunda değilmiş gibi oluyor yapcak bişi yok her insan bir değil kıyaslama sakın başkalarıyla onu böle seviyorsan arkasında dur sevginin sen düzelt o adamı çalış yani saçma sebepten inan bizde çok kırdık birbirimizi hiç kolay değil iyi de değil ama SEVGİ EMEK İSTER bi çırpıda bitirilmez öle savaş vermek lazım demek bizim aşkımız savaşla kazanılcak YILMICAZ
bırak kafa dinlesin sende dinle ama kuruntu yapma herşey olacağına variyor cidden..
ZATEN ARADA EMEK VARSA Bİ PARÇADA SEVGİ OLSA BİLE KOPAMIYORSUN Kİ O ARADAKİ BAĞ VAR YA O BAĞ .....
afiyet olsun nuraycımmm
kızlar size bişey sorcam ya aklıma takıldı..... nikaha gelinliğiyle gidecek olanlara soruyorummm
nikah kıyılırken duvagınız acık mı olcak kapalı mı? ben bazı resimlere baktım hep acık duvakları gelinlerin ama benim bildigim nikah kıyıldıktan sonra acılır, damat acıp alnından öper gelini
yanlıs mı biliyorum acaba :26:
kızlarr englısh home anneler gününe özel indirim yapmış yatak örtülerindeee
kızçelerimm nasılsınız??
Gizemcim banada geldi mesaj hepsindemi acaba
kuzenciimmm orda englishhome olmayabilir ama englishhome olan bi yerde kuzenin varr
Günaydınnnn
İyi diyelim iyi olayım çağlam :44:
Sen nasılsın? Senin için son günü benim için değil ki
hoşgeldin kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?