'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım bunlar geçer benimkide kızlar biliyor son bikaç aydır berbat durumda sabrımın sonunu bekliyorum ama bakalım kısmet ama pes etmicem!!!!!! sende etme geçici dönemdir sıkıntısı vardır nebiliyim:S

Canım bende bu güne kadar hi pes etmedim hep sabrettim ama kendisi istiyor durumun böyle olmasını. dün o kadar sama bi sebepten dolayı o kadar sçma cümleler kurdu ki.. aradım dün bütün akşam açma gereği bile duymadı. bakalım ben yine sabırla kendine gelmesini bekliyorum. ama bu sefer kolay kolay affedemicem sanırım

inan bana tel.bakamadığımdaa kızan çıldıran insan 2,5 sene sonra aramız kötü olunca ne aradı ne sordu bende tabi saatlerce umrunda değilmiş gibi oluyor yapcak bişi yok her insan bir değil kıyaslama sakın başkalarıyla onu böle seviyorsan arkasında dur sevginin sen düzelt o adamı çalış yani saçma sebepten inan bizde çok kırdık birbirimizi hiç kolay değil iyi de değil ama SEVGİ EMEK İSTER bi çırpıda bitirilmez öle savaş vermek lazım demek bizim aşkımız savaşla kazanılcak YILMICAZ
bırak kafa dinlesin sende dinle ama kuruntu yapma herşey olacağına variyor cidden..
ZATEN ARADA EMEK VARSA Bİ PARÇADA SEVGİ OLSA BİLE KOPAMIYORSUN Kİ O ARADAKİ BAĞ VAR YA O BAĞ .....

canlarım, ballarım hepinizi öpüyorum
yağmurum geçmiş olsun..
minişime de iyi yolculuklar..

ben de kaçıyorum bebekler, kahvaltıya gidiyomuşuz ailece, dedemler falan da gelecekmiş.. öptüm sizi

afiyet olsun nuraycımmm

kızlar size bişey sorcam ya aklıma takıldı..... nikaha gelinliğiyle gidecek olanlara soruyorummm

nikah kıyılırken duvagınız acık mı olcak kapalı mı? ben bazı resimlere baktım hep acık duvakları gelinlerin ama benim bildigim nikah kıyıldıktan sonra acılır, damat acıp alnından öper gelini

yanlıs mı biliyorum acaba :26:

amin kuzum üzülme ama yaa bu ara bizde cok atıstık falan ama gelip gecici seyler bi sekilde taatlıya baglamak önemli hemen kotu seler getirme aklına canım

Tuğbacım, ani kararlar vermeyin kuzum. Herşey düzelir. Hakkınızda hayırlısı olsun balım...

Çağlacım bizimde öyle 2 gün iyiysek 3. gün mutlaka kötüyüz. Hani hep sabrettim alttan almaya çalıştım ama anlamıyor ki..

Aynen öyle Pelincim. Hakkımızda hayırlısı..

kimseyle kıyaslayamam zaten onu herkesten çok ok ayrı benim için o
bende öyle yapıyorum dinlesin bakalım kafasını bi rahatlasın.
bu zamana kadar daha büyüklerini daha zor günleri atlattık kopamadık. yine öyle olur inşallah.. hiç bi zamanda vazgeçmem, pes etmem zaten

kapalı olurki benim bildiğimmde kii açıktaaa bırakmam ben yanii eeeveeettt dedikten sonra aşkımm açarrr vee muccckk
bendee gidiyorummm bebiklerr aşkıtom nöbetten çıktı 1-2 saat takılıp geliceğimmm yemek yapıo şimdi banaa uçuorummm hemençiiikk

ben de öle biliorum kuzum yaaa

hadi size ii eglenceler ben aska kavusmak icin yarını beklicemmm :26:

bu arada kızlar askım bir ara hatta istersen bu hafta sonu takı seti bakalım dedi... aradan cıkaralım istiyo sanırım hazır altında cok yuksek değilken şimdiden begenmek sorun olur mu hani ben hep gelinligime gore alırız diye dusunmustum de :26:

kızçelerimm nasılsınız??
Gizemcim banada geldi mesaj hepsindemi acaba

kuzenciimmm orda englishhome olmayabilir ama englishhome olan bi yerde kuzenin varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…