'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarr herkese şimdiden iyi haftasonları benide dolu dolu bol gezmeli bol arkadaşlı güzel bir haftasonu bekliyor

dün westingden brabantia servisliklerimi aldım kızlar çok uyguna geldi 24 tl den 12 tl yew düşmüştü 50 tl yapıyordu 4 tane servislik ben 30 tl ye indirim çekimle aldımmm :)))))) kapıda ödicem kart harcammı bıraktığım için

öğle aramdada astoriaya gidip doğum günü hediyesi bakacağım, paşabahçeyede uğrayacağım karaflarına bakacağım limangoda çek var onla alırım en azından canlısını göreyimde:)))))))

vuvv çağlaa dolu dolu geçir haftasonunu canım çok sevindimmm

havada güzel şansa çocuklar gibi kırlarda dolaşın elinde çiçeklerleeee

ooooh kuşum ne güzel yaa darısı başıma bakalım:18:

inşallah canım

gizoşumm iyi gezmelerrr biz de haftasonu aşkımı çağırcaz annem damadına sevdigi seylerden yapıyooo ve tabi ki dolmaa kilocukları aldı basını gidiyo ama yine de kıyamıyo kayın annişi ona

cumartesi günü de eğer vakit bulabilirsek kuyumcuları gezip takı seti bakacağız

bakın fiyatlar uçuk valla 4000 tl felan canım onu şimdiden aradan çıkarsın bari sen ne kadarlık nasıl birşey istersen o zaman görürsün gezince en azından

benimde tekirdağda okuyan çok sevdiğim arkdşım geliyor bu akşam ve yarın onla buluşup yarın gecede annemelrle yemeğe gidiceğim :))))))))) pazarda dinlenebilirim inşallah desemde annişle viaporta gidip bişilermi baksamm diede düşüncelerim mevcut

çağlaa bu arada ben açelyayı çok sevdim lalezarıda sordum yokimiş, açelyayı benimkide sevdi hattaha çoğu şeyle kombin edilebilceğni bile söledi vallla

günaydınnnnn çaaalaaamm gözün aydınn hadi aşkaa kavuşuosnn ohh ohh

vuvv çağlaa dolu dolu geçir haftasonunu canım çok sevindimmm

havada güzel şansa çocuklar gibi kırlarda dolaşın elinde çiçeklerleeee

teşekkür ederim kızçelerimm hepimiz bir kavusup ir daha ayrılmayalım inşallah

siboşcuuuum sizin nasıl gecti dünn

ya gizoş lalezarı ben de sordum via da ama baska takım gosterdiler yaa :44::44: üretimden mi kalkmıs acaba diye dusunuyorum

kuzum gecen sene bi tane bakmıstım 7000 di... altının yüksek oldugu donemdi ama bir de tabi şimdi o baktıgım cok abartı gelmeye basladı sadece özel günlerde kullanmak icin alıncak zaten gelinligin üzerine uygun bişey olsun istiodum ama o zaman da tam dugun zamanına gelicek zaten bir sürü masraf dedigin gibi bunu aradan cıkarmak istiyoruz

bakalım sade ve sık bir seyler istiyorum neler varmıs bi görelim

acelyayı belki gunluk icin alabilrim ben de kusum annem misafir icin olmaz porselenleri cok kalın dedi... misafir icin bernardo yolları gorunuyo sanırım yine yaaa

evlilik paketi var ya ona istedigim yemek takımını eklersem 2200 lira oluyo ole yapıp alsam mı diorum annem kasıklarını ve tencerelerini begendi o setin cunku baya ordaki gorevliyle de konustuk guvenebilirsiniz bernardo kalitesiz hiçbişey sokmaz zaten magazasına garantili hepsi bunların dedi

benim annem daha açelyanınn kalınlığını görmedi yoksa oda aynısını dicek sevgilicikte beğendi ama öle oda hani beyaz üstü çizgili istiyor galiba fikrinide sölemedi ama kütahya porselende sen bir ara fotosunu koymuştun yaa onu beğendi çizgili fiyatı 900 ben uygun buldm o pahalı dedi ama gönlü olsun onu alırız herhalde ne bileyim

canım 7000 pahalı yaa bence öyle ben kıyamıyorum yada bizde baktık ama ben hiç set beğenemedim beyaz altın ince birşey alıcam taş çatlasa 3000 etsin yada modeli tasarlar yaptırrım bilmiyorum o kadar aşırı pahalı bişi olmasın zaten ben takmam aksesuar olarak saat kullanan biriym bana saat alsınlar

beyaz eşyalara girmeden halledin canım

ben de simdi vermem o kadar kuzumm dugun icin bile o kadar vermek bana sacma gelio sete hiç veremem sonucta her zaman kullancagım bişe değil satsan diycem ilerde mesela o zamanda deger kaybediolar aynı pırlantalar gibi

o yuzden o kadarlık bişey düşünmüorum kesinlikle

benim anniş ilk modeli gorunce hmm güzel dedi sonra baktı aaa bunlar kalınmıs ama ondan ucuzlar bu misafire olmaz dedi hangisiydi çizgili ya unutum onu ben gizooş

beyaz esyalara da ne zaman girişcez bakalım :44: siemens ve bosch bakıoruz ama fırını ve ocagı termikel mi alsam diorum aralarında cok ucuk fiyat farkı var cunku

Kızlarr selammmm

Kurabiyemmm Bernardoya o kadar para bayılma benceee.. Geçenler Mitterteich önermiştim, Kütahya Porselen'in Alman distribütörüymüş. Veeeee o kadar kalitelikiiii inann görsenn gözlerini alamazsınnn desenler vs.. Fiyat olarak Bernardo gibi uçuk olacağını sanmıyorumm benim 1 misafir takımım varr ama bir tane de mitterteich almayı düşünüyorumm. Kuzumm bence sende bir mitterteich araştır. Modelleri kütahyanınkinden daha guzel zaten:)

kuzum biz de sorun desen de degil zaten annem porselinin kalın oldugunu sölüyo o yüzden istemedi almamı... gidip bakmak lazım porselenlerine ince mi değil mi diye yoksa bana acelya gibi kabartma desen de yeter ben sade seviyorm

nerde vardırki bu mitter? :44:

tubacım hosgeldinnn

Bnm anniş deee kalın porselenden hiç mi hiç hoşlanmıo kuzum al bi ortakk nokta dahaa bebegm mitter keşan da varsaa heryerde vardır inan banaa ama istanbul da nerede vardır acabaaaa? :26:
cnm mitter kutahya gibi değill işlemeleri daha zarif ve ince.. bnm mesela incelediğim model giz altı mı sır üstü mü neydi oyle antin kuntin bir ismi vardıııı ama desenleriii bi harikaydıııı

valla çok doğru sölüyorsun canım sete değmiyor o paralar

foto koymuştun ya kütahyadan canım sosluğunu koymuştun hatırlıyorum sitesinde bulursam atarım linki buraya

bu dediğin marka kütahyanın mağazalarında varmıdır acaba bir araştıralım bunuda

kuzularm bu ay çeyizin dibine vurdum.

US polo'dan bu bornoz takımını aldım:

braun blender setimi de aldım:

english home'dan günlük yatak örtümü aldım ama resmini nbette bulamadım.

yine günlük pike takımımı da aldım:

veee kızlar yine US Polo'danb saten nevresim takımı beğendim sadece alması kaldı, yanında yorgan da hediye

özlemişim yaa çeyiz olaylarını.

Artık sevgilimin de düzenli maaşı oldu para biriktirmeye de başladık. Ayrıca yazın erkek arkadaşım ailemle tanışacak, muhtemelen bizim nişan sonbaharda olur, ilkbaharda da düğün inşallah

gizoş bulursan bana da haber ver bende bakayımmm mitter a yaa pelouşum begendiyse bakmak lazımmm ben de nette bakmıstım ama kalınlıgı gormek gerek :44:

iyicim tubacım sen??????????** nası oldu aranız??

orkideeem gelmiiiş masallah kuzummm ceyizlerine güle güle kullan

o blenderdan bende alıcam aa pattesserie sanırım o dimiii.... cırpıcısı zayıf gibi gelio bitek bana

canım aldıkların çok spor ve hoş şeyler iyi yapmışssın alarak canım :)))))))englısh homeden iyikide almışssın yatak örtünü hepimizin oldu çeyiz topikini açta takip edelim :))))))))

düzenli iş olunca ne güzel oluyor demi o kadar üzmüştün kendini herşey yoluna giriyor bakk

bu arada soramadım kardeşinin puanı iyidir inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…