gizoş bulursan bana da haber ver bende bakayımmm mitter a yaapelouşum begendiyse bakmak lazımmm ben de nette bakmıstım ama kalınlıgı gormek gerek :44:
iyicim tubacım sen??????????** nası oldu aranız??
orkideeem gelmiiiş masallah kuzummm ceyizlerine güle güle kullan
o blenderdan bende alıcam aa pattesserie sanırım o dimiii.... cırpıcısı zayıf gibi gelio bitek bana
canım aldıkların çok spor ve hoş şeyler iyi yapmışssın alarak canım :)))))))englısh homeden iyikide almışssın yatak örtünü hepimizin olduçeyiz topikini açta takip edelim :))))))))
düzenli iş olunca ne güzel oluyor demi o kadar üzmüştün kendini herşey yoluna giriyor bakk
bu arada soramadım kardeşinin puanı iyidir inşallah canım
bende braun alcam siyahı varya ondan alabilirim ama çırpıcı standlımı alsam diyorum çağlam yaaa varya bölee rengarenk istediğin yere koyuyorsun keki çırpıyor küçükken hep oyuncakalrım vardı hayalimde öyle bişi var ya pembiş ya kırmızı hattaha westingin sitesindede var çok cici yaaaa:))))))))))))
bulursam hemencecik size sölicem çoğu şeyi ilk siz duyuyorsunuzz kiiii
kızllaarr hayırlı cumalar..
mitter mağazası bağdat caddesinde varmış.. tabaklar felan tek tek bile satılıyomuşş.. araştırmıştım bi arafiyat konusunda bilgi sahibi diilimm ama
Orkidecim çok güzel aldıklarınn
bizim adam sporcu olunca ona da uygun bir tarz olsun her şey çok da romantik kalmasın gibi düşündüm ayrıca ben de beğenerek aldım.
daha alınacaklar listem oldukça kabarık ama kısmetse bu minik eşyaları hızla tamamlamaya kararlıyım hazırda bulunsun, büyük eşyalara dalınca kafamı kurcalamasın.
kardeşimin puanı da ortamala diyebiliriz 2. sınavın gidişatına bağlı her şey. inşallah gönlündeki gibi olur ama arada bi puan olduğu için bir şey diyemiyoruz.
biraz ilerleteyim inşallah açacağım çeyiz topici de:)
bu arada kızlar tupper üyesi olup tupperlarımı geliş fiyatından alacağım, yeni evlencek bi arkadaşım daha var ben gibi, onlar beraber.
yazın istanbulda olacağım malum isterseniz benim üyeliğimden geliş fiyatına alırız size de.
iyicim tubacım sen??????????** nası oldu aranız??
kızllaarr hayırlı cumalar..
mitter mağazası bağdat caddesinde varmış.. tabaklar felan tek tek bile satılıyomuşş.. araştırmıştım bi arafiyat konusunda bilgi sahibi diilimm ama
Orkidecim çok güzel aldıklarınn
mağaza varmı ben baktığımda göremedim osmanbeyde ofis var satış noktalarındada bağdatı göremedim bakayım tekrar
Hiç bir değişiklik yok canım. Telefonlarıma cevap vermedi dün yine. Sabrediyorum bakalım
ay kuzum benmi yanlış hatırlıyorum yoksa :26::26::26:
ay öyleyse çok özür dilerimm yaa gerçekten..
utandım şimdii..
canım bence üstüne gitme sende arama mümkünse arayan o olacaktır eminim tecrübeyle sabit ilişkimin ilk 1 senesi yaşadım gördüm bolca
canım valla güzel şeyler almışssın
tupperdan son parçalarımı yazın senden alayım o zaman olurmu canım görüşelim bu konuyu alcağım birkaç set var bir 200 tl lik bütçe ayırmayı düşünüyorum tuppera geliş fiyatıylada iyi fiyata gelir herhalde hediyede alcam evlencek arkadaşlarıma
mağaza varmı ben baktığımda göremedim osmanbeyde ofis var satış noktalarındada bağdatı göremedim bakayım tekrar
durr canımcım belkide vardır bende şimdi sitesinde geziniyorum özürmü diliyon dövcem haa ne özrü kuzum
güldennnnnnn adadaki buluşmayı yaparsak kızlarla gelceksin dimiiii nazlıda gelsin konuşp anlaşalımm yaa çok istiyorumm çiçekli taçlarla adada dolaşmayı sizleee
bende braun alcam siyahı varya ondan alabilirim ama çırpıcı standlımı alsam diyorum çağlam yaaa varya bölee rengarenk istediğin yere koyuyorsun keki çırpıyor küçükken hep oyuncakalrım vardı hayalimde öyle bişi var ya pembiş ya kırmızı hattaha westingin sitesindede var çok cici yaaaa:))))))))))))
bulursam hemencecik size sölicem çoğu şeyi ilk siz duyuyorsunuzz kiiii
Hiç bir değişiklik yok canım. Telefonlarıma cevap vermedi dün yine. Sabrediyorum bakalım
kuzum bence de bekle üzerine gitme
alla alla neden bu kadar kızdı ki acaba? cok mu kötü tartısıtınız :26:
orkideeemm çok güzel aldıkların
çağlaammmm mobilya ve düğün mekanlarından sonra set fiyatlarını da senden bekliyorum
gizemimm, eylül gibi de buluşun olur mu, o zaman bende gelirim belkimmm
tubacıım herşey düzelir inşallah
bebeklerim bunlarda benim tupper'larım
Eki Görüntüle 401129
onları ben de cok seviyorum kuzumm ama yer kaplar ayrıca pahalıydı baya bir ara 1450 liraydı yanlıs hatırlamıosam west de kac para bilmiyorum tabi :44: bu braun u seviyorum ben de cok işlevli cunku ve ayrıca kucuk kabı var diye ama cırpıcısı sorun ayrıyetten cırpıcı almak lazım gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?