'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende braun alcam siyahı varya ondan alabilirim ama çırpıcı standlımı alsam diyorum çağlam yaaa varya bölee rengarenk istediğin yere koyuyorsun keki çırpıyor küçükken hep oyuncakalrım vardı hayalimde öyle bişi var ya pembiş ya kırmızı hattaha westingin sitesindede var çok cici yaaaa:))))))))))))

bulursam hemencecik size sölicem çoğu şeyi ilk siz duyuyorsunuzz kiiii

kızllaarr hayırlı cumalar..
mitter mağazası bağdat caddesinde varmış.. tabaklar felan tek tek bile satılıyomuşş.. araştırmıştım bi ara fiyat konusunda bilgi sahibi diilimm ama
Orkidecim çok güzel aldıklarınn

bizim adam sporcu olunca ona da uygun bir tarz olsun her şey çok da romantik kalmasın gibi düşündüm ayrıca ben de beğenerek aldım.
daha alınacaklar listem oldukça kabarık ama kısmetse bu minik eşyaları hızla tamamlamaya kararlıyım hazırda bulunsun, büyük eşyalara dalınca kafamı kurcalamasın.
kardeşimin puanı da ortamala diyebiliriz 2. sınavın gidişatına bağlı her şey. inşallah gönlündeki gibi olur ama arada bi puan olduğu için bir şey diyemiyoruz.

biraz ilerleteyim inşallah açacağım çeyiz topici de:)

bu arada kızlar tupper üyesi olup tupperlarımı geliş fiyatından alacağım, yeni evlencek bi arkadaşım daha var ben gibi, onlar beraber.

yazın istanbulda olacağım malum isterseniz benim üyeliğimden geliş fiyatına alırız size de.

ben mutfak aksesuarlarımı pembiş aldım english home'da yine o sebeple beyaz eşyalarım beyaz olacak.
ben tupper el rondosu da aldım pratik olsun dedim o yüzden blender setim.

teşekkür ederim.

canım valla güzel şeyler almışssın

tupperdan son parçalarımı yazın senden alayım o zaman olurmu canım görüşelim bu konuyu alcağım birkaç set var bir 200 tl lik bütçe ayırmayı düşünüyorum tuppera geliş fiyatıylada iyi fiyata gelir herhalde hediyede alcam evlencek arkadaşlarıma

mağaza varmı ben baktığımda göremedim osmanbeyde ofis var satış noktalarındada bağdatı göremedim bakayım tekrar

mağaza varmı ben baktığımda göremedim osmanbeyde ofis var satış noktalarındada bağdatı göremedim bakayım tekrar

ay kuzum benmi yanlış hatırlıyorum yoksa :26::26::26:
ay öyleyse çok özür dilerimm yaa gerçekten..
utandım şimdii..

ay kuzum benmi yanlış hatırlıyorum yoksa :26::26::26:
ay öyleyse çok özür dilerimm yaa gerçekten..
utandım şimdii..

durr canımcım belkide vardır bende şimdi sitesinde geziniyorum özürmü diliyon dövcem haa ne özrü kuzum

güldennnnnnn adadaki buluşmayı yaparsak kızlarla gelceksin dimiiii nazlıda gelsin konuşp anlaşalımm yaa çok istiyorumm çiçekli taçlarla adada dolaşmayı sizleee

canım bence üstüne gitme sende arama mümkünse arayan o olacaktır eminim tecrübeyle sabit ilişkimin ilk 1 senesi yaşadım gördüm bolca

Öyle yapıyorum artık aramıyorum canım ama çok ilginç bu sefer ki hali. Normalde en azından bi tepki verirdi şimdi onu da yapmıyo

haziran sonu temmuz başı gibi istanbulda olacağım beraber bakıp alırız.
bi tek ilk sipariş 250 tl olacak benim,onu da burda arkadaşla doldururuz zaten.
yazın da sizinle sipariş ederiz. 65 tllik üründe 15 tl civarı kar olduğunu düşünürsek baya ucuza almış oluruz.

kuzumm ya gördüm gibi hatırlıyorumm ben:26:
hiiii gelmemmii hiiçç çok istiyorumm balıımm..
pazar günü toplanırız dimi tek izin günüm :26::26:

orkideeemm çok güzel aldıkların
çağlaammmm mobilya ve düğün mekanlarından sonra set fiyatlarını da senden bekliyorum
gizemimm, eylül gibi de buluşun olur mu, o zaman bende gelirim belkimmm
tubacıım herşey düzelir inşallah

bebeklerim bunlarda benim tupper'larım

Son düzenleme:

onları ben de cok seviyorum kuzumm ama yer kaplar ayrıca pahalıydı baya bir ara 1450 liraydı yanlıs hatırlamıosam west de kac para bilmiyorum tabi :44: bu braun u seviyorum ben de cok işlevli cunku ve ayrıca kucuk kabı var diye ama cırpıcısı sorun ayrıyetten cırpıcı almak lazım gerek

çokçaymış senin tupperler canım. bende salata kurutucu, bütük sebze kabı ve süper rondo var bir tek.

kendim alırım üye olurum diye düşündüğümden çok almadım.

antaktica set, oval setten 2 tane, peynir dünyası, ekmeklik,sihirli rende alacağım şimdilik aklımdakiler bunlar.
tabii küçük kaplardan da almak lazım.

Son düzenleme:

kızlar çırpıcı niye bu kadar sorun bana anlatır mısınız???

yani özellikle ne yaparken sorun olur, yetersiz gelir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…