'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tatlım benim de annem üye oldu kendisi aldı, burda komşularımız sipariş verdi.. bunların çoğu hediye geldi ya da mesela 200 liralık alışverişe saklama kapları 15 tl gibi azıcık bi fiyatla alındı..
üye olmakla çok iyi yaparsın tatlım
ben de bir işe girersem yine annemin üyeliğinden baya bişey alacağız. tencereleri çok güzel kullanan biri var çevremde. çok pahalı ama değer.. uzun bi süre sımsıcak taptaze tutuyor yemekleri.. çalışan bayanlar için ideal .. en azından 1 tane de olsa almayı düşünüyorum onlardan

aaa evet yaa ben de ondan istiyorum. hem de şık bir şey.

bu arada güveçleri de var küçük küçük onlardan da memnun olan çok.

aaa evet yaa ben de ondan istiyorum. hem de şık bir şey.

bu arada güveçleri de var küçük küçük onlardan da memnun olan çok.

güveçlerini görmüştüm canım ama nasıldır bilmiyodum..
peynir dünyası da çok güzel, alacakların arasında seninde zaten. şiddetle tavsiye ediyorum.

orkidecim ben kek çok sevdiğim için her dakka her çeşit kek yapmam gerek o yüzden çırpıcısı iyi olmalı canım yormadan güzel olur çırpıcıyı iyi bişi istiyorum o yüzden

kızlar astoriaya gidip sevdiceğe polo assn dan ilk hediyesini aldım 80 tl den 50 tl yeee düşmüş lacost tarzı tişört var yeşil yeşil :))))))))))))) birtane daha bu tarz bişi alcam bide belki birkaç bişi yaparım romantrik ama ben beceremiyoruym kızlar yaaa

yazada new balanceden ayakkbı almayı düşünüyorum

benim de tupperdan alcagım bir sürü sey vaaar alcagım zaman bana da secmem konusunda yardımcı olursunuz kızcelerim :26:

gizoşş eniştemiz güle güle kullansın şimdidennn, new balancelar süper cok rahat ayakkabılar benimki de new balance cı

benimkinin ismide n ile başladığı için new balnceye ayrı bir sempatisi vardı engel oldum o ayakkbıları almasına ben alacağım bakalım :)))))))))

canım tupper araştırmasına girerim ben yine biz evde kullanıyoruz memnunuz ben biraz araştırayımde nuray ve orkide bize söylerler artık yahuuu

nurayımmmmmm ben bi cıkıp bakınayım sizlere set için de rapor veririm

bu arada hocamı aradım dün... çekmeköy laila yı sormak için... kokteyl olmustu onunki 600 kişilik

benim arkadas 10.000 den asagı degildir orası kesin diyodu mekanı gordugu icin ama 2011 fiyatı 3500 müş, 2013 icin ne olur bilmem

çekmeköyee götürr beniii çağlammm inanmıyorum 5000 olur taş çatlasa ayyyyy bende istiyorum orayı beğendimm

evet gizoş çok ağır bir mekan gerçekten ben de begeniyorum ve kesinlikle gidip fiyat alıcam buranın organizasyonu da cok iyiydi bizi kapıda kemanlarla karşıladılar.... hocam sahipleri hala aynıysa cok ilgili ve tatlı insanlar olduklarını da ekledi

yalnız aklıma bisey takılıyo ya ben böle oynamalı falan klasik dugun tarzına doncek bisey istemiyorum insanlar koskoca salonda napıcaklar diye dusunmeye basladım organizasyonu oturtamıyorum bi türlü kafamda

bu arada kızlar buranın resimlerini sizlere de koyayım bakalım ne diyosunuz??

Gelin Odası

Salondan Görüntüler

kızlarrrrrr artıkkk bugünn itibari ileeee bendee başlıyorumm çeyizee annemlee dolaştıkk bugünn ölee bakındıkk az amaa cıkss hiçbişi alamadıkkk çokk zıtızz çünkü zevk konusundaa akşamm aşktoylaaa bakcazz ilk tencere tava vs o seti alalımm diyoruzz da banaa marka önerirmisinzzz hiçç bilmiyorumm hangisi iyidirr kalitelidirr kötüdürr falaann :26: yardımmm edinn banaaaaa

hisar ve jumbo öneriyorum araştırmalarım doğrultusunda tefal ve korkmazda olabilir

çağlaa bende çok beğendim büyük büyük koyman iyi oldu valla mekan hoşuma gitti ama işte kafada oturtma var bu tarz bir mekan yakınlarda varmıdır anadoluda avrupada bizim ne olcağmız bellide değil nikah düğün ayrı yapabilirz malesef canım

kuzum bize yakın burası anadolu yakasında olcak ve uygun oldugu sürece fiyat nikah-dugun bir olcak... ayrı ayrı yapmak pek istemiyorum olmadı nerde yaparsam yapayım oturtma problemi yasıcam zaten düğün dediğin oynamalı olur ama ben öle bişey istemiyorum en fazla club tarzı müziklerle oynarız baska türlü bişey istemiyorum organizasyondan anlayan birileri ile gorusmem gerekebilir :44:

bence jumbo sibelcim ama cok pahalılar :26:

burda varmı oda var yani :26: tefalin mağazası var ama bakmak lazım hiç gözümee çarpmadı küçççüücükk boluda valla ilgili olmayınca sizz hangi markaları aldınızz kızlarr yaa ?
artık çook kafanızı şiririmmm vallaa az önce geçmiş okuyorum tupperr alcam demişsinizz o nedemek bilmiyorum bileee

ben daha tenrecelerimi almadım kuzum emsandan sipariş vermiştim bi model ama malesef üretimden kalkmış yalan oldu :26: şimdi de acaba bernardodan mı alsam diorum setin içinde kararsızım yani

ben daha tenrecelerimi almadım kuzum emsandan sipariş vermiştim bi model ama malesef üretimden kalkmış yalan oldu :26: şimdi de acaba bernardodan mı alsam diorum setin içinde kararsızım yani

burda hiçbirisiii yok işteee netten bu tarz seyleri almakdaa ne kadar güvenli olurr bilemiyorumm
alışvveriş yapıyorum sürekli amaa tenceree tavada hiçç almadım yanii
akşaaamm bakacağuuukk artıkk napalimm :26:
çağlaaamm tuppperr ne yaaa bidee bunda aydınlatırmısınızz acabaa benii
tuhaf geliodurrr size ama vallaa bilmiyorum evlee alakam yok hiç ondan sanırım

canım zonguldağa ereğliye felan gitme gibi bir imkanın vars ayakınise git oralarda bu tür mağazalar vardı zonguldağa yakın biryerdeysen git dicektimm bende almadım henüz tencerelerimi hisar jumbo felan düşünüyorum

evet canım size çok yakın ne güzell

off bende club tarzı müzik istiyorum zaten oynucak biride değilim hlayda felan off ama büyükler ne der desemde bencile bağlıcam kimse umrumda olmucak en sonunda

hayatım benim ve çağlanın topiğine bak

mesela ben korkmazın seramik tavalarını bile netten aldım yardımcı olurum her türlü un eleğime battanyimeden nevresimime varana kadar netten aldım hangi sitelerden ne aldığımız kaç paraya aldığımız topiklerimizde mevcut kesinlikle yardımcıda olurum sana orası bir arşiv benim için

şimdi evlencek arkadaşların topişğini okuyup onlardanda bilgi alıyorum

ben çamaşır pijama felanda araştırıyorum ne alırsak kardır canım

tupperda saklama kapları lensin üretildiği madden üretiliyor ve ithal mal avon kataloğu gibi kataloğu var satış yapılıyor biz 15 senedir saklama kaplarını kullanıyoruz salatalarımız taze oluyor zeytinyağlılar herşey taptaze buzdolbundan koku yok bozulma yok canım

tavsiye ederim yaniiiii

ayyy sağol kuşuumm yaa yeni bişilerr öğrenmek ne güzeel
akşamm aşkımlaaa bakalımm bi burdaaa bulamazsakk nettenn aarastırırızz bi bakalımm burası küçük oldugu içn secenek cok az
aşkımm saten ankaraa 2 saat dioo ordan alırız falan da diyo bana bakalmm napcasss

canım o zaman ankaraya gidin muhakak ayda yada 2 ayda bir muhakak gidin bakın ankaraya canım alabildiklerinizi alırsınız ben çoğu şeyi görüp bildiğim için netten aldım canım ama bizim topiklere bak kalitelerinden emin olduğumuz herşeyi aldık :))))))

özellikle tekstilde sarevi çok beğeniyorum ben englısh home linens özdileke minimal marka ne varsa aldım, battaniyemide madam coco trendyol kampanyasından hattaha şu andada var diğer battaniyemde fuşya olan mink marka nevresim dünyasından aldım canım önce tekstili halletmeni şiddetle tavsiye ediyorum

sibelimmm tupperın kaplarını kesin almalısınnnn

gizooooş hayırdır kuzu çeyiz rejimini bozuyo gibisinnn gaza geldik bugun yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…