sibelimmm tupperın kaplarını kesin almalısınnnn
gizooooş hayırdır kuzu çeyiz rejimini bozuyo gibisinnn gaza geldik bugun yineee
canım o zaman ankaraya gidin muhakak ayda yada 2 ayda bir muhakak gidin bakın ankaraya canım alabildiklerinizi alırsınız ben çoğu şeyi görüp bildiğim için netten aldım canım ama bizim topiklere bak kalitelerinden emin olduğumuz herşeyi aldık :))))))
özellikle tekstilde sarevi çok beğeniyorum ben englısh home linens özdileke minimal marka ne varsa aldım, battaniyemide madam coco trendyol kampanyasından hattaha şu andada var diğer battaniyemde fuşya olan mink marka nevresim dünyasından aldım canımönce tekstili halletmeni şiddetle tavsiye ediyorum
sibelimmm tupperın kaplarını kesin almalısınnnn
gizooooş hayırdır kuzu çeyiz rejimini bozuyo gibisinnn gaza geldik bugun yineee
ayyy sorma bir gaz bir gaz çağlam valla geldim heee alasım var yine bişilerde
kartsız halledeyim diorum :))))))))))
içimden bir ses haftasonu seninde birşeyler alacağını düşünüyor zamanı gelmedimi çeyiz seni çağırıyor huuuuu
incelicemmm bi boş vaktimde hepisiniiiii kuşuuuumm birr birrrr yazıcığııımmm hiç bişi bilmiormm çünküü
netten baktımm şimdi canımm nası bişi olğunuuu gördümmbildiğimizzz saklamaa kabıymışş annemde kullanıodurr bunlardan ya dolabı açıp baksam görürdümm herhaaall adını bilmiyodum onuda öğrenmiş oldummmm
Sanki ben geldimmm:44:
bileydim gelmezdim kimse kalmamış
canım pelinimde bişicik bilmiyordu o tencerelerini emsandan aldı yemek takımını felan sonra annesinden bağımsız aldı kendi başına oda bişey bilmiyorken o kadar çok şey aldı ki şu anda herşeye yanıt vercek duruma geldi pelomdaaa
bende ağustos ayından beri aldığım herşeyi araştırıyorumbakalım bende bişiler almak istiyorum ama evde yer yok kardeşim üniye giderse şehir dışına onun odasına postalıcam herbişiyei
selam yağmur nasılsın nerelerdeydin
Gizomm yaa canımsınnnn:))))
Çeyizciklerimmm evde kucuk bir odaya tıkılmıss vaziyetteee öylece duruyorlarrrrTencerelerimi Korkmaz almadığım için pişmanımmm.. evet Emsan bence iyi bir marka ama ilk büyük parçalarımı almaya gittiğimde bi gafletle aldıımm araştırmadımmm...
eylülde çeyizciklerimi almaya basladım ama aktif olarak ocak ayından beri araştırmadayımmm hatta oyle arastırıyorum kiiii annem bilee bildiklerinden şaşıppp direk benden öğreniyor
bilgili bir gelin olmak istiyorummm
daha alınacakkk birr çok şey varr ama şimdilikk çeyizee araaaa:))) bu zaman zarfında netten 2 ayakkabı, bir elbise, iki bluz ve odamaaa güzel bir duvar süsü aldımmmm ama itiraf edicemmkiii ceyiz alışverişii kıyafetten cok dahaaa eğlenceliii
sibelımm sende goruceksn bakkkk aldıkça alası geliyor insanınn, hele birşeyler öğrenince daha bir hoşuna gidiyor:)
yağmur hoşgeldinn, bende geldim bu arada gelincikolarrr:76:
hoşbuldummm yağmurra.s Gizem işteyim çalışıyordum yoğun tempo ne olsun sen nasılsın?
Pelin hoşbulduk sende hoşgeldin?nasılsın?
cancağzım sendeki gelişim değişim herşeyin fakındayım aynı kafada olduk bende ağustostan beri deli gibi araştırrken beni tanıyan herkesin gözü büyüyor herşeyi araştırdım bilir kişi modunda takılıyorum
zaten araştırmacı huyumu çok seviyorum herşeyi araştıran bir ruh halimi şimdi çeyizde yakaladım
demem o ki sibelcim önünde örnekler var 4 5 ayda prof moduna ulaşan o yüzden senin için bizim çeyizler örnek olsun bak al istediğini sor bize beraber alallım ne kadar güzel olur
pelom korkmazda alllabilirsin seramik felan ben hisardan alcam herhalde set olmadı ufak ufak alırsam korkmazdan mini tencereler alcam
pelom neler alacakalrıma az çok karar verdim bir liste yapıp burada paylaşmayı düşünüyorum balım
yağmurcum bizde yoğunuz bitsede gitsek modundayım valla gezecem çıkıştaaaa
Pelin Evrenle son durumlar nasıl?
ooh Gizim gez anam gezz benim için de gez
hoşbuldummm yağmurr
bende epey yogunum valla bu hafta nasıl gecti anlamadım bileee..
Gizoommmm cunku bnm öğretmenimm sensinn, bendeki gelişimi farketmennn normallll:))) seviorumm seniii pek çok şeyi senden öğrendimm cnmm..
seramikte kararsızım gizommm ihtiyacım olur mu die dusunmekteymm... tombiklerr çok hoşş, hisarın tombiklerini begenıorm onlardan alabilirimm simdilikk beklemedee:)))
kuzumm o listedenn bende de var fakattt guncellemedim 2 aydırr
gezerim canım herkesin yerine ben sevgilicik yokken azcık kızlara vakit ayırayım o gelince herkes arkadaşlıktan red edicek beniiiii :18::18::18::18::18:
canımmm beraber öğrendik eğlenerek bilgi paylaşınca güzel kuzum estafurullah çeyiz topiciğimi sırf faydam olsun die açtm canım bende çok şeyi öğrendim ne güzelde oldu herşeyde anımız olduuu kiiiii
birde birde bir ara ne yapalım biliyormusun hepsinden konuşup bir anda paylaşalım neler nasıl uygun die fikirlerimizi not alalım ilerde zorlanmayız küçük ev aletleri mesela bir arge yapsak iyi olur
çağlammmm küçük ev aletlerine erken ama onalrıda karar vermek lazım canım çeyiz canavarın çıksın hakketin birşeyler almayı sevgilicğini bulmuşken hemen bakın ve alın :))))))))ama ama kırlarda dolaşınnn papatyadan tacın olsun ellerindede gülller
İyi yağmur.Pelin Evrenle son durumlar nasıl?
ooh Gizim gez anam gezz benim için de gez
gezerim canım herkesin yerine ben sevgilicik yokken azcık kızlara vakit ayırayım o gelince herkes arkadaşlıktan red edicek beniiiii :18::18::18::18::18:
canımmm beraber öğrendik eğlenerek bilgi paylaşınca güzel kuzum estafurullah çeyiz topiciğimi sırf faydam olsun die açtm canım bende çok şeyi öğrendim ne güzelde oldu herşeyde anımız olduuu kiiiii
birde birde bir ara ne yapalım biliyormusun hepsinden konuşup bir anda paylaşalım neler nasıl uygun die fikirlerimizi not alalım ilerde zorlanmayız küçük ev aletleri mesela bir arge yapsak iyi olur
çağlammmm küçük ev aletlerine erken ama onalrıda karar vermek lazım canım çeyiz canavarın çıksın hakketin birşeyler almayı sevgilicğini bulmuşken hemen bakın ve alın :))))))))ama ama kırlarda dolaşınnn papatyadan tacın olsun ellerindede gülller
İyi yağmur.
Ahhh ahhhh evren kimseden yakınmıyorr arkadslarmdan yakındığıı kadarrr... çok değer veriomuşummm heppp onlarla olup bitiomuşummm
gizommm çekimizzz çokk çookkkkk
bana dioki geçen günn evleniceğimizz zamann seni onlardan ayırıcağım için çok mutluyummm.. sen öyle sandedimmm
umrumdaa değill vallaa arkadaslarım soz konusuysaaa ölümee bile giderimmmm:)
evet gizoş çok ağır bir mekan gerçekten ben de begeniyorum ve kesinlikle gidip fiyat alıcam buranın organizasyonu da cok iyiydi bizi kapıda kemanlarla karşıladılar.... hocam sahipleri hala aynıysa cok ilgili ve tatlı insanlar olduklarını da ekledi
yalnız aklıma bisey takılıyo ya ben böle oynamalı falan klasik dugun tarzına doncek bisey istemiyorum insanlar koskoca salonda napıcaklar diye dusunmeye basladım organizasyonu oturtamıyorum bi türlü kafamda
bu arada kızlar buranın resimlerini sizlere de koyayım bakalım ne diyosunuz??
Gelin Odası
Salondan Görüntüler
günaydın çağlam hayırdır erkencisin?:44:
öğleden sonra epilasyona gidicem kuzumm sonra da askımla buluscaz o yuzden erken kalkıyım ceviri falan yapım biraz dedim aksam da uyuyakalmısım zaten dün gece gec geldik gelir gelmez uyumusum gec yatıcaktım guya biraz işlerimi halledicektim ama uyuyakalmısım her zamanki gibi
kahvaltı yapmadan önce kızcelerime bir gunaydın diyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?