'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnn kızlarrrrr

yaa ne dicmm sizeee dünn akşaamm aşkıtoylaa bakıorz iştee korkmaz ın seti 1.799 TL nette bakıyorum 500-600 civarlarındaa
sonraa emsan burda 1.999 dı netten baktık yine 1.300 lerde oda bu fiyatlarr boluda olanlarr normal mi sizceee biz anlamadığımız içinn ve netten baktığımız için tuhaf geldi ki bolu normaldee çook pahalı bi yer baktık falan aşkım alalımm diyoo hangisini istiyosan ben az daha bekleyelimm pat die alcaz mı hemen dedim yaa
ki jumbo falan nerdeee anacımmm yokk buralardaaa tefalde kapalıydıı bakamadık orayaa bugun bakarız heralde

aynen öyle olmuş tatlım yaa hiç karşılaşmamışız ilginç

canım zaten allegria da daha önce bir kez uğradı topiğe, bu ikinci görüşüm..
bugün eylülde düğünü olacak bir arkadaşıma gelinlik bakmaya çıkmıştık.. yaa ben de evlenmek istiyoruumm aşık oldum resmen 3-4 modele
ummadık taş yarar baş diye boşuna dememişler. hep diyodum burdan gelinlik mi alınır, bakılır diye. istanbula gider alırım vs. ama yanılmışım

kızlaaaaaaaaar günaaaydııınnnn harika bir gün geçirdim düüüüüünnn

epiciden çıktıktan sonra buluştuk english home a gittik... basım dondu resmeeen cok güzel her seyyy yaaa bornozlara baktık pembiş fırfırlı olan ve bir de mavi olanı beğendik böörtlemimleee havlularıma falan da karar verdim gibi alıncak cok sey var ama tuttum kendimi biraz daha bekliyim dedimm

onun yerine kendimize ciciler aldık bu alışverişimizde... dün aşkımın çılgınlık günüydü, ikimize de bir sürü bir sürü ciciler aldııı, pantolonlar gömlekler elbiseler tişörtler havada ucustu görmeniz lazımdı colinsi ve zarayı topladık

sonra praktikere gittik jakuzilere baktıkkk çok güzel modeller var banyomuza sığarsa beğendiğimiz modeli almayı dusunuyoruz

sonraaa korsanlar filminin en son seansına girdikkkk bizden baska kimse yoktu sinema salonunda benim ki askım sana sinema kapattım dedi ve bana bi kez daha evlenme teklifi etti orda catlaaakk

çıktığımızda saat 12 ye geliyodu avm de de etrafta da kimse kalmamıstı, taksi duragına yürümek için avm nin otoparkına inip dısarı cıkmak zorunda kaldık heryer karanlık kimsecikler yok.. ikimiz de pertiz ayaklarımız agrıyodu artık gezmekten askımmm ayaklarım iflas etti ya her yanım agrıyo dedimm, o da o zaman çık sırtıma aşkım dedi ben saka yapıyo sandımm güldüm falan o da hadi amaaa aşkımı sırtımda tasımadım da demem hem cılgınlık yapmak icin bundan iyi fırsat mı olur dedi aldı elimden cantamı bende zıpladım sırtına kosa kosa otoparkın çıkışına götürdü bizi kıyamam yaaa elinde posetler, benim cantam sırtında da beeeennn yerim ben çılgın aşkımııı

bugün de ailecek onlara davetliyiz dün yemek yedigimiz sırada kayınvalidem aradı bizimkileri bugun için mangala davet etmiş bizimkilerde kabul etmiş, akşam ailecek onlardayız

babam sabah dünürler bizi çağırdı bizim de onları çağırmamız lazım havalar biraz daha ısınsın biz de onlara yapalım bi mangal dedi

inşallah dünür dünüre kafa kafaya verip bizi bu yaz evlendirmeye kalkmazlar henüz hazır değiliz cunku

işte böle kızlarrr dün nişanlıcıııma bir kez daha asık oldummm

ben geldım bebeklerıııımmm hepınızııı coook ozledııımm 3 gundur uykusuzum artık balık gibi oldu gozlerım hatta goz torbalarım hakan akkayayla yarışır halde ama deger yanii inanılmaz harıkaymıs meger bızım oralar yaa köyümüde aradık buldukk hersey superdı umdugumdan bın kat daha fazlayydı heryerii ayrı bi cennet özelliklede ohrid Ağvada bi okadar guzeldı ya hele aşkla olunca dahada bi cennete donuyo heryerr keske oda gelebılseydı makedonyaya sizlerde ne var ne yok bakalım bakalımmmm :26:

sultanım nerelerdeydin senn yaaaaa vallla yüzünü gören cenneylik dicem ama çok çok iyi yapmışsın keşke sevgiliciğinde gitseydi ama onlada gezceksin çok sevindm oraları görmene canım yaaa valllada özendim iyikide geldin özledim ki seniiii

çağlammm oyy oyyyy yine bir taşıma olayına girmiş senin superman süpersiniz vallahada maşallah böyle okurken gülebileceğim gözümün mutluluktan parlıcağı şeyler yaşamışsınız ohh biraz alış verişte sefan olsun hayatım kaç zamandır onla gezip dolaşmayı gönlünüze göre gün geçirmeyi beklemiştin kayınannişinede aferin çağırsın sıcak sıcak konuşun kocaman maşallah

bende gezdim kaç gündür geldim şimdik eve çok yorgunum ama, çeyiz alışverişide tam gaz bugünde bardaklar aldım westingden güralların

kızlar herkes iyidir inşallah

benden başka kimsee yok allegriacım..
sana da iyi geceler
nasılsın?
erkek arkadaşın geldi mi almanyadan.. sanki öyle okumuştum geçmişte.. tekrar hoşgeldin bu arada

kusura bakma canım ya dün görmemişim yazdığını
geldi geldi bol bol hasret giderdik
dün bugün hep kıyafet,takım elbise falan baktım çok güzel bi haftasonu geçirdim
sen nasılsın?

özgeeee

hatırladın mı beni bekar kızlar topicinden???

nasılsın???

ayyyy hatırlamaz olur muyum canım hatırladım tabi
çok sevindim seni burda gördüğüme

Çağla'mmmm süper bir gün geçirmişsiniz.. Maşallahh sizee
Nazlı'm hoşgeldinn tatlım.. ahh ne güzel gezdin gördünn.. inşallahh bi gün sevgiliciğinlede gidersiniz tatlımm.. o zaman tadı apayrı olur..

Gizem'cimmm iyiyim tatlımm sen nasılsıınn??
oohh ohh hayırlı olsunn tatlımm bardaklarınn..
Bende kart ekstrem gelsinn sonrasında english home'a hızlı bir dalış yapmak istiyorumm.. talan etmek istiyorummm

altta bir pelo gördüm sankiiii

güldencim bende zidaya.com dan reflections marka çamaşırlar alcam bide bide englısh home havlu ve pike mayıs ayında az para harcamalıyım yine

pelommm bu arada albüm yaptım arkadaşlarım görebiliyor :)))))))))))))))))))madem facem yok burda albümüm olsun demi

Miiiiiiniiiiiiimmmmmm hoşgeldnnn beybımmmm özlenndinnnn çokkkk hasrett kaldıkk sanaaa bebegmmm buuuu avrupaa cıkarmasııı guzel olduu cok da iyi olduu ohhhh tam bir seyehatti senin içinnnn Bi dahaaaa gidersinizzz turtaammmm sevgilikoylaaaaa

Şimdiii sıraa bizim bu taraftaaa blioosunnnn

Gizommmm bii eve girmioruzz yaaa nelerr aldın merakk ediormm hemen incelemeye gecıormm balımmm

Kuzennnkommm ordaysannn sesssss:13:

Kızlarrrr bende geldimm işteee:))

Çok güzel bi haftasonu gecirdimmmm... Bugünn evren paşaylaaa ilk pikniğimizi yaptıkkk gecenn sene nasıl olduysaa hiç pikniğe gitmedk çok eğlendikkk güzel güzel fotolarr cekildikkkk fotografları gormeıorm o ayrı( neysee halletcem en kısa zamandaaaa

herkesss iyidirr umarımmm:109::109:

hmmm ben oraya üye değilim bi de ona bakıyım
bende canım dikkat etmeliyim aslında ama bakalımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…