iyi geceler herkese
iyi geceler herkese
bekar kızlar evlilik topiciğine transfer olduuu
aynen öyle olmuş tatlım yaa hiç karşılaşmamışız ilginç
maşallah çağlamaaa
içimin kıpırtısıyla okuyuverdim
teşekkür ederim canımm darısı başına inşallah kavusursun askına sen de hasret giderirsiniz
benden başka kimsee yok allegriacım..
sana da iyi geceler
nasılsın?
erkek arkadaşın geldi mi almanyadan.. sanki öyle okumuştum geçmişte.. tekrar hoşgeldin bu arada
özgeeee
hatırladın mı beni bekar kızlar topicinden???
nasılsın???
sultanım nerelerdeydin senn yaaaaa vallla yüzünü gören cenneylik dicem ama çok çok iyi yapmışsın keşke sevgiliciğinde gitseydi ama onlada gezceksin çok sevindm oraları görmene canım yaaa valllada özendim iyikide geldin özledim ki seniiii
çağlammm oyy oyyyy yine bir taşıma olayına girmiş senin superman süpersiniz vallahada maşallah böyle okurken gülebileceğim gözümün mutluluktan parlıcağı şeyler yaşamışsınız ohh biraz alış verişte sefan olsun hayatım kaç zamandır onla gezip dolaşmayı gönlünüze göre gün geçirmeyi beklemiştin kayınannişinede aferin çağırsın sıcak sıcak konuşun kocaman maşallah
bende gezdim kaç gündür geldim şimdik eve çok yorgunum ama, çeyiz alışverişide tam gaz bugünde bardaklar aldım westingden güralların
kızlar herkes iyidir inşallah
ben geldım bebeklerıııımmm hepınızııı coook ozledııımm3 gundur uykusuzum artık balık gibi oldu gozlerım hatta goz torbalarım hakan akkayayla yarışır halde ama deger yanii inanılmaz harıkaymıs meger bızım oralar yaa köyümüde aradık buldukk hersey superdı umdugumdan bın kat daha fazlayydı heryerii ayrı bi cennet özelliklede ohrid Ağvada bi okadar guzeldı ya hele aşkla olunca dahada bi cennete donuyo heryerr keske oda gelebılseydı makedonyaya sizlerde ne var ne yok bakalım bakalımmmm :26:
altta bir pelo gördüm sankiiii
güldencim bende zidaya.com dan reflections marka çamaşırlar alcam bide bide englısh home havlu ve pike mayıs ayında az para harcamalıyım yine
pelommm bu arada albüm yaptım arkadaşlarım görebiliyor :)))))))))))))))))))madem facem yok burda albümüm olsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?