'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

devrim girebildinmi canım aöf portala

ececim ben kitapla cidden anlamıyormuşum şimdi netten çözüyorum ya çok hoşuma gitti çok rahat artık hep böyle çalışcam.

bende iş ve sosyal güvenliği bitirdim pazarlamaya geçicem akşam :) bide ben hiç konulara bakmadım ya direk bu çıkmış sorulara bakıyorum aynı çıkıyormuş zaten sorulara dikkat ettiysen aynı olanlar var :)

Son düzenleme:

Tatlım 3. sınıfa geçti hala okuyo. Lise mezunu :))) Hayat çok zor canım bazen diyorum sevgiliyi bırakıp dersleremi yönlensem ama kıyamıyorum diorum derslerimi bırakım ee aşk kkarın doyurmuyo ki ? Mecburuz cnm benm

tamam kızlar birde ankarada kendi yeride var bunların %10 indirime girmiş ankaralı olanla varsa bakabilirler

Kızlar merhaba,

Bende 2013 eylülde bir aksilik olmazsa evleniyorum... Ama şimdiden strese girdim 18 eylülde söz var daral geldi yok elbisesiydi yok ikramıydı(( Sizler nasılsınız hazırlıklar stres ne durumda

Kızlar merhaba,

Bende 2013 eylülde bir aksilik olmazsa evleniyorum... Ama şimdiden strese girdim 18 eylülde söz var daral geldi yok elbisesiydi yok ikramıydı(( Sizler nasılsınız hazırlıklar stres ne durumda

bende söz falan yok düşünmüyorum canım da 2013 de hepsini halletmeyi düşünüyoruz burda bütün sıkıntılarına çözüm buluruz.sen merak etme hoşgeldin aramızaa

Bende markafoniden almıştım pisicikleri.kahvaltılık,tepsi,çay kaşığı birde şekerlik almıştım.Çok şekerler:130:

bence markafonide daha hesaplı su bardaklarını falan magazasından aldım mesela markafonide 6 lira 2 bardak yerinde 12 lira indirime girince alırız kızlar kalitesi falan çok hoş birde en son yumurtalıklarını aldım çok güzeller

resmi eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum

çok ciciler yaa bayıldm beennnnnnnn indirime girince haber ver bende alayım bacım yaaa:89::89::89:

slm bayanlar eve geldim alt tarafı yine kaç sf dolmuş

bugün nişanlım aradı ama sesini duydum kapadık ya neyse ki haftasonu yanına gidicem

bende biraz konu çalıştım şimdi 3 gün çalışırım netten sorulara bakarım iyi olur vergiyi halletmeye çalışıyorum hattaha şimdide çalışayim biraz.

seviyorsan beklemeye mecbursun canım onlarla dert onlarsız daha dert

slm bayanlar eve geldim alt tarafı yine kaç sf dolmuş

bugün nişanlım aradı ama sesini duydum kapadık ya neyse ki haftasonu yanına gidicem

canım sen istanbuldaydın değilmi sevgilin yakında biryerdemi askerlik yapıyor ne güzel gidebiliyorsan canım

slm kızlar uzun süredir giremiodum bilgisayarım bozuktuu ee nasılsınız :)

ya ben vergiyi bıraktım yaa çok zor o ders :44: evt istanbuldayım nişanlım tekirdağda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…