devrim girebildinmi canım aöf portala
ececim ben kitapla cidden anlamıyormuşum şimdi netten çözüyorum ya çok hoşuma gitti çok rahat artık hep böyle çalışcam.
kızlar ben o kedicklileri parça parça tamamladım ama 2 kişiliik yaptım çokta uygun oldu markafoniden tamamladım tek eksigim çatal bıçak takımı kaldı onuda alıp almamakta kararsızım
canım aöf sosyolaji yada edebiyatı bende okumayı düşündüm ikiside çok sevdiğim alanlar ama işletme bitirip idari yargı için sınavlara çalışmak istiyorum biterse tabi.
ben 2006 dan beri kpss ye giriyorum o konuda tecrbüem var ama atanmak çok zor,
canım aöf okuyupmu girdi yoksa başka bir bölüm bitirmişmiydi dershane için, ama hem çalışıp hem okumak çok zor ki ben yapamıyorum çok yoruluyorm önlisans bittiğinden beri iş hayatındayım ve koşuşturmaca yoğunum yani bende yazılım projesidne görev alıyordum şimdi o işin anlatım tarafında geçtim ama hem aöf hem kpss hem iş hem sevgili off hayat zor valla yaa.
saol canım kitap çok önemli kitapları tavsiye üzerine almak daha mantıklı gibi geliyor.
Markafonide indirimdemi cnm ?
şuan degil cnm ama gelince ben sana msj atarım bende bekliyorum indirime girmesini bi kaç bişi daha alıcam.
tamam kızlar birde ankarada kendi yeride var bunların %10 indirime girmiş ankaralı olanla varsa bakabilirler
Ben değilim
Kızlar ben eve geçiyorum görüşürüz eve gidince ders çalışımakşam gelirim gene öpüldünüzz
Kızlar merhaba,
Bende 2013 eylülde bir aksilik olmazsa evleniyorum... Ama şimdiden strese girdim 18 eylülde söz var daral geldi yok elbisesiydi yok ikramıydı(( Sizler nasılsınız hazırlıklar stres ne durumda
çok ciciler yaa bayıldm beennnnnnnnbence markafonide daha hesaplı su bardaklarını falan magazasından aldım mesela markafonide 6 lira 2 bardak yerinde 12 lira indirime girince alırız kızlar kalitesi falan çok hoş birde en son yumurtalıklarını aldım çok güzeller
Eki Görüntüle 252839
resmi eklemeye çalıştım ama oldumu bilmiyorum
bende iş ve sosyal güvenliği bitirdim pazarlamaya geçicem akşam :) bide ben hiç konulara bakmadım ya direk bu çıkmış sorulara bakıyorum aynı çıkıyormuş zaten sorulara dikkat ettiysen aynı olanlar var :)
Tatlım 3. sınıfa geçti hala okuyo. Lise mezunu :))) Hayat çok zor canım bazen diyorum sevgiliyi bırakıp dersleremi yönlensem ama kıyamıyorum diorum derslerimi bırakım ee aşk kkarın doyurmuyo ki ? Mecburuz cnm benm
slm bayanlar eve geldim alt tarafı yine kaç sf dolmuş
bugün nişanlım aradı ama sesini duydum kapadık yaneyse ki haftasonu yanına gidicem
slm kızlar uzun süredir giremiodum bilgisayarım bozuktuu ee nasılsınız :)
bende biraz konu çalıştım şimdi 3 gün çalışırım netten sorulara bakarım iyi olur vergiyi halletmeye çalışıyorum hattaha şimdide çalışayim biraz.
seviyorsan beklemeye mecbursun canım onlarla dert onlarsız daha dert
canım sen istanbuldaydın değilmi sevgilin yakında biryerdemi askerlik yapıyor ne güzel gidebiliyorsan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?