'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pel'immmmmmmmmmmmm canıkomm... Burdayımm benn..
c.tesi günü ofiste boş boş oturdum şimdi proje çiziyorumm
sen napıosun tatlıımm..
oooooooo seneninn ilk piknikii hmmm nasılda güzel geçmiştiirrkiiii
Fotilerii en kısa sürede görmek isterizz kuzencaannıımm..

ah bebeklerım ıns otobusle bı tur ıstıyorum sevgılıcımle ama tabıı evlendıkten sonra, sehır arası kaçabılıyorum gunubirlik ama yurtdısında ole bişi yapamam ama kalmış şurda evlenmeye 360 gün sabredıceeem giziiim bendeee album yapıcam makedonyanın ama suan okadar cok foto varkı once dıdıklemem lazım sırf benım makınada 988 foto var

yirim siziiii yirrimm benden de size kocamaaan birr kuzucuklarımm

az önce geldikkk süperdi valla annemle kaynanamın arasında gerginlik çıkar diye korktum ama bişey olmadı şeker gibiydi herkes espriler havada uçuştu gülmekten karnımıza ağrılar girdi

aşkımın teyzesi de bir bebek hırkası modeli görmüş unutmadan örnek çıkarayım diye pembiş bir hırka örüyodu, benimki de sordu teyze hayırdır kime bu diye o da işte ölesine örüyorum ilk kime nasip olursa dedi,, benim kaynana da atladı ordan bence sana nasip olcak diye, kız bebek olsun çok istiolar ilk torunları

annem de ordan atladı aaa bana çağlanın kızı olcakmıs gibi gelmiyo hiç bence oğlu olcak içime öle doğuyo 6. hisilerim cok kuvvetlidir dedi kaynanam da aaa benimki de cok kuvvetlidir bana da kız olcakmıs gibi doguyo dedi askımla biz de ortalarında oturuyoruz gıkımız cıkmıyo içimizden tıs tıs gülüyoruz tabi

en sonunda babam dogmamıs cocuga don biçmeyin yahu dedi aşkım da bir evlenelim önce dedi

kayınpederim de babama dünür yahu bekletmeyelim bu cocukları evlensinler bu yaz demez miiiii babam da bence de uzatmaya gelmez falan... askım da onlara destekk

beni öksürük tuttu tabi hemen öhöh öhöh öhö seklinde

çok güzeldi yaaa ama ayrılık zor oldu tabi her zamanki gibi... bir an önce sartlar olgunlassın da evlenelim ufff cok kotu koyuyo gun sonunda ayrılmak

pastam gelmiş hoşgelmiş tabi bu aradaa

paparazziii
Fotograflaraaa baktımm resmenn yıkılıyorrr gizommm harikasınızzzz
Maşallahımı eksikk etmedimm balımmmmm

Kuzenciiiiiiiimmmmm iyiyimm vallahiii napiimmm yorgunluğuu atmaya calısıorummm tatlısımmm
hemmm seneninn hem bizimm ilk pikniğimizzzz:))) sevdicekkkk çok mutlu olduu, neden daha once yapmamışızz dedi gezmekten fırsatt kalmadı kiii
biii ilkii daha benleee yaşadıııı:) mangalıı kendiii yaktıı
makinede sorun var galibaaa cnmm cok iyi resimlerr cektm dee pc de gozukmuyorr(

Bebegmm kolay gelsnn sanaa cok yormaa kendinii e miiiiiii

evde mıydınn bugunnn?

hmm bir de teyzemiiii ikna yontemlerii nasıl gidiyooorrrr?

minniiiiimmmmmm bende cruise gezisi istiorummm ama tabii evlendikkten sonra olurr sanırımm gecen seneki cunda cıkarmasıı bizim için çok iyiydi de bu sene yapamayızz sanırımmm(

zatennn bnm paşaaa sakatlandıııı( hiç yoktan bir de bel fıtığımız cıktı ortayaaa isyeeaağğnnnnn

fotograflarııı didikk didikk ett ve bullll nazlimumkoooo

ayyy bir gittim neler oldu çağlam yazmış pelom nazım gülden

çağladan başlayayım şoklardayım tatlı tatlı didişiyolar babanın sölediği laf gelmeden önce bende yahu bu ikili doğmamış bebeğe don biçiyolar dedim baban çok yaşasın cidden tam sölemiş vuvvvv onlar hemen bu yaz istiyolar demek o zaman yapsınlar vallla istediğin gibi ayyy balım çok sevindim böle muhabbetlerine iyi iyi güzel gidiyor

peloooooooo süpersinizz mangalll biz okuldayken hep yapardıkda şu sıra ben oraya süpriz bir şekilde gidersem yapabilceğik vallla evren hasta haliyle gönlünü hoş etmiş kuzum çok sevindim hasret giderseydin görüşemediğin zamanı pelommmmm koyayımde görün istedim fotoları sende koy ama lütfen facem yok olaydı çok iyi olurdu arkadaşlarına aç albümü

nazımmmmm 988 miiii sadece sendemiii şapka çıkarıyorum maşallah kuzum sen hepimizden foto koliksin düğün fotolarını düşünemiyorum nasıl bir hafıza kartı o helal olsun iyi etmişsin bende oraların yeşilini görmek istiyorum ekle emiii

bide nazım sana ağva ile ilgili bir kaç sorum olcak ben şu sıralar ya ağva yada mudanya trilye arasında kalakaldım canım bilgi istiyorum ağvayla ilgili

Gizommm moral depoladıkk 1 haftadır yatıyordu zaten sürekli Hoşş ben ondan daha fazla dert ediniorm o pek takmıyor şimdi bana diyor akupunktur olcam onun fıtıkla bi ilgisi var mı onu da çözmş değilimmm 2 haftadır gorusemedkk ikimizde mutluydukk bugunnn gizommm
Açarımm kuzumm açmam mıı yaaa fotolara bi ulaşsamm

Çağlammmm kurabiyemmm bu muhabbetlerr ne hoş yaa tatlı tatlııı çok sevindimmmm bu sene olsa dugunn ayyy ne guzel olurdu cnm bnmmm sizee de çok maşallah kurabiyemmm hep böyle hoş sohbet olun ailecekkk, onun verdiği huzur gibisi yok cunkuuuuuu:109::109::109:

Son düzenleme:
gizoşumm pelosummm daha güzelleri sizlerin olsunnn kuzularımmm gercekten umarım hep böle gider bir aradayken huzurlu olmak gibisi yok...

bu seneye cok zor artık yaa planlarımız seneye gore kuruldu 1 yılcık daha sabredicez zor da olsa gecer mi dersiniz

ben geldimmmmmmm amaa çıkıcamm hemn ölüyorumm yorgunluktaannnnn herkess süperr geçirmiş günü vallaaa bende tabisiii
bahar sıcak ve aşkkkk dünn aşkımdaaa kaldımm sabahdaaa pikniğee gittik bizdee arkdaşlarımızlaaa öğleden sonrada arkdaasımınn bebeği olmustu bebek görmeyee gitttikk vee nası bebekk yapasımızzz geldiiiiiii herşeyy güzeldii sizinkilerr gibii
yeni geldimm vee ölüyorumm sankiii :)

siboşummm size de masallah

bugun bi bebiş muhabbetidir gitmiş anlaşılan

bu arada kızlarrr ben süpürgemi arnica bora almaya karar verdim sanırım, babam eve dikey süpürge almıs acayip harika bişey bitane dikey süpürge alıp gunluge onu kullanıcam cunku normal supurgeler gibi cekisi var bi farkı yok kullanımı da kolay...

borayı haftada 15 de acsam yeter bana.... cok kullanmıcam buyuk supurge yani... supurge olayını kime sorsam tereddütsüz arnica bora dedi

hepimize maşallaah kiiiii
bunuda not ediyorummmkuşumm yaa ben bikaç sayfa öne yazmıştımm kımsee görmedı sanrımmmm:26::26:
fiyatları yazmıstımm çağlacımmm yaa normalmidirrr sencee bakarmısınn bi ona göre harekett edicemmm benn :26::26:

kuzum sadece tencere seti mi? yani ek olarak baska seyler de var mı ne bilim komple set oluyo bazen tencere tabak kasık catal giibi öle mi yoksa sadece 4 parca tencere mi

eğer markası jumbo falan değilse çok pahalı... ortalama 300-500 arası tencere setleri hatta daha uyguna bile vardır...:26:

tatlımm hepsi içindee tabak yok sadecee tencere tava cezce çatal kaşık bıçak seti iştee jumbo deil markasıı boluda yokmuuşş saten sordukdaa canımm :26:

Ay benım gelıncıklerım hepte mutlu yerım hepınızıııııı loçkalarım benim

Gizim vallahii abarttım foto işinii ama cennet gibi heryeer cekmeden duramıyosunn benım kart 4 gb kusumm yedek 1 gbta almıstım ama 4 gblık yetti agva ıcınde kusum derımkııı mutlakaaaa giit , bızım kaldıgımız yer cok guzeldı acqua verde adı , bir istanbul masalınında cekıldıgı yermiş. kapalı havuzu vardı oda olarak otel bolumude var bunglowda var şömineli şöminesiz ayrılıyo fıyatlarıda ona gore degısıyoo , goksu nehrınden sandalla gecıyosun sankı sana ozel bı bölüm gibi dere kenarında kahvaltı yaptıııkk aksam yemegınden sonrada ıceceklerımızı nehır kenarına cıkarttılar orda ıctık çok harika bi yerdii

eveeettt sıraaa pelimimko çıkartmasındaa kavusucııım kuzucumaaa en en en kısa zamandaaaa

Günaydın gelincikler
HERKESE MUTLU BİR HAFTA DİLİYORUM,hepinizi öpüp seviyorum
Nazlım hoşgeldin sende herkes çok mutlu olsun herkese

pelinişiimm, gizemimm, çağlamm, minik kuşum nazlıım, sibelimm ayy ne güzelmiş ya oku oku içim açıldı sabah sabah. günüm güzel geçecek sayenizde
hepinize kocamaann
darısı güldenciğimle benim başımıza

çağlam ne güzel muhabbetler öyleee
pelinim çok geçmiş olsun enişteye. pikniikk miiiii
gizem kuşum fotoğraflarınıza baktım ben de, yerim o tatlı suratını. enişteyle de çok yakışıyosunuz, anneciğinin beğendiği kadar var
nazlimuuu ağva fotoğrafların yııı-kııı-lı-yoooo köyünü de gördüm gitmiş bulmuşsun

günaydııınnn

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn kızçeleeer

bu gece rüyamda evimi gördümmmmm çok güzeldi yine evlenesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…