Miiiiiiniiiiiiimmmmmm hoşgeldnnn beybımmmm özlenndinnnn çokkkk hasrett kaldıkk sanaaabebegmmm buuuu avrupaa cıkarmasııı guzel olduu cok da iyi olduu ohhhh tam bir seyehatti senin içinnnn Bi dahaaaa gidersinizzz turtaammmm sevgilikoylaaaaa
Şimdiii sıraa bizim bu taraftaaa blioosunnnn
Gizommmm bii eve girmioruzz yaaanelerr aldın merakk ediormm hemen incelemeye gecıormm balımmm
Kuzennnkommm ordaysannn sesssss:13:
Kızlarrrr bende geldimm işteee:))
Çok güzel bi haftasonu gecirdimmmm... Bugünn evren paşaylaaa ilk pikniğimizi yaptıkkkgecenn sene nasıl olduysaa hiç pikniğe gitmedk çok eğlendikkk güzel güzel fotolarr cekildikkkk fotografları gormeıorm o ayrı ( neysee halletcem en kısa zamandaaaa
herkesss iyidirr umarımmm:109::109:
altta bir pelo gördüm sankiiii
güldencim bende zidaya.com dan reflections marka çamaşırlar alcam bide bide englısh home havlu ve pike mayıs ayında az para harcamalıyım yine
pelommm bu arada albüm yaptım arkadaşlarım görebiliyor :)))))))))))))))))))madem facem yok burda albümüm olsun demi
Kuzenciiiiiiiimmmmm iyiyimm vallahiii napiimmm yorgunluğuu atmaya calısıorummm tatlısımmm
Pel'immmmmmmmmmmmm canıkomm... Burdayımm benn..
c.tesi günü ofiste boş boş oturdum şimdi proje çiziyorumm
sen napıosun tatlıımm..
oooooooo seneninn ilk piknikii hmmm nasılda güzel geçmiştiirrkiiii
Fotilerii en kısa sürede görmek isterizz kuzencaannıımm..
ah bebeklerım ıns otobusle bı tur ıstıyorum sevgılıcımle ama tabıı evlendıkten sonra, sehır arası kaçabılıyorum gunubirlik ama yurtdısında ole bişi yapamam ama kalmış şurda evlenmeye 360 gün sabredıceeemgiziiim bendeee album yapıcam makedonyanın ama suan okadar cok foto varkı once dıdıklemem lazım sırf benım makınada 988 foto var
ayyy bir gittim neler oldu çağlam yazmış pelom nazım gülden
çağladan başlayayım şoklardayım tatlı tatlı didişiyolar babanın sölediği laf gelmeden önce bende yahu bu ikili doğmamış bebeğe don biçiyolar dedim baban çok yaşasın cidden tam sölemiş vuvvvv onlar hemen bu yaz istiyolar demek o zaman yapsınlar vallla istediğin gibi ayyy balım çok sevindim böle muhabbetlerine iyi iyi güzel gidiyor
peloooooooo süpersinizz mangalll biz okuldayken hep yapardıkda şu sıra ben oraya süpriz bir şekilde gidersem yapabilceğik valllaevren hasta haliyle gönlünü hoş etmiş kuzum çok sevindim hasret giderseydin görüşemediğin zamanı pelommmmm koyayımde görün istedim fotoları sende koy ama lütfen facem yok olaydı çok iyi olurdu arkadaşlarına aç albümü
nazımmmmm 988 miiii sadece sendemiiişapka çıkarıyorum maşallah kuzum sen hepimizden foto koliksin düğün fotolarını düşünemiyorum nasıl bir hafıza kartı o helal olsun iyi etmişsin bende oraların yeşilini görmek istiyorum ekle emiii
bide nazım sana ağva ile ilgili bir kaç sorum olcak ben şu sıralar ya ağva yada mudanya trilye arasında kalakaldım canım bilgi istiyorum ağvayla ilgili
siboşummm size de masallah
bugun bi bebiş muhabbetidir gitmiş anlaşılan
bu arada kızlarrr ben süpürgemi arnica bora almaya karar verdim sanırım, babam eve dikey süpürge almıs acayip harika bişey bitane dikey süpürge alıp gunluge onu kullanıcam cunku normal supurgeler gibi cekisi var bi farkı yok kullanımı da kolay...
borayı haftada 15 de acsam yeter bana.... cok kullanmıcam buyuk supurge yani... supurge olayını kime sorsam tereddütsüz arnica bora dedi
hepimize maşallaah kiiiii
bunuda not ediyorummmkuşummyaa ben bikaç sayfa öne yazmıştımm kımsee görmedı sanrımmmm:26::26:
fiyatları yazmıstımm çağlacımmm yaa normalmidirrr sencee bakarmısınn bi ona göre harekett edicemmm benn :26::26:
kuzum sadece tencere seti mi? yani ek olarak baska seyler de var mı ne bilim komple set oluyo bazen tencere tabak kasık catal giibi öle mi yoksa sadece 4 parca tencere mi
eğer markası jumbo falan değilse çok pahalı... ortalama 300-500 arası tencere setleri hatta daha uyguna bile vardır...:26:
ayyy bir gittim neler oldu çağlam yazmış pelom nazım gülden
çağladan başlayayım şoklardayım tatlı tatlı didişiyolar babanın sölediği laf gelmeden önce bende yahu bu ikili doğmamış bebeğe don biçiyolar dedim baban çok yaşasın cidden tam sölemiş vuvvvv onlar hemen bu yaz istiyolar demek o zaman yapsınlar vallla istediğin gibi ayyy balım çok sevindim böle muhabbetlerine iyi iyi güzel gidiyor
peloooooooo süpersinizz mangalll biz okuldayken hep yapardıkda şu sıra ben oraya süpriz bir şekilde gidersem yapabilceğik valllaevren hasta haliyle gönlünü hoş etmiş kuzum çok sevindim hasret giderseydin görüşemediğin zamanı pelommmmm koyayımde görün istedim fotoları sende koy ama lütfen facem yok olaydı çok iyi olurdu arkadaşlarına aç albümü
nazımmmmm 988 miiii sadece sendemiiişapka çıkarıyorum maşallah kuzum sen hepimizden foto koliksin düğün fotolarını düşünemiyorum nasıl bir hafıza kartı o helal olsun iyi etmişsin bende oraların yeşilini görmek istiyorum ekle emiii
bide nazım sana ağva ile ilgili bir kaç sorum olcak ben şu sıralar ya ağva yada mudanya trilye arasında kalakaldım canım bilgi istiyorum ağvayla ilgili
eveeettt sıraaa pelimimko çıkartmasındaa
Miiiiiiniiiiiiimmmmmm hoşgeldnnn beybımmmm özlenndinnnn çokkkk hasrett kaldıkk sanaaabebegmmm buuuu avrupaa cıkarmasııı guzel olduu cok da iyi olduu ohhhh tam bir seyehatti senin içinnnn Bi dahaaaa gidersinizzz turtaammmm sevgilikoylaaaaa
Şimdiii sıraa bizim bu taraftaaa blioosunnnn
Gizommmm bii eve girmioruzz yaaanelerr aldın merakk ediormm hemen incelemeye gecıormm balımmm
Kuzennnkommm ordaysannn sesssss:13:
Kızlarrrr bende geldimm işteee:))
Çok güzel bi haftasonu gecirdimmmm... Bugünn evren paşaylaaa ilk pikniğimizi yaptıkkkgecenn sene nasıl olduysaa hiç pikniğe gitmedk çok eğlendikkk güzel güzel fotolarr cekildikkkk fotografları gormeıorm o ayrı ( neysee halletcem en kısa zamandaaaa
herkesss iyidirr umarımmm:109::109:
tatlımm hepsi içindee tabak yok sadecee tencere tava cezce çatal kaşık bıçak seti iştee jumbo deil markasıı boluda yokmuuşş saten sordukdaa canımm :26:
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn kızçeleeer
bu gece rüyamda evimi gördümmmmm çok güzeldi yine evlenesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?