pelinişiimm, gizemimm, çağlamm, minik kuşum nazlıım, sibelimm ayy ne güzelmiş ya oku oku içim açıldı sabah sabah. günüm güzel geçecek sayenizde
hepinize kocamaann
darısı güldenciğimle benim başımıza
çağlam ne güzel muhabbetler öyleee
pelinim çok geçmiş olsun enişteye. pikniikk miiiii
gizem kuşum fotoğraflarınıza baktım ben de, yerim o tatlı suratını. enişteyle de çok yakışıyosunuz, anneciğinin beğendiği kadar var
nazlimuuu ağva fotoğrafların yııı-kııı-lı-yooooköyünü de gördüm gitmiş bulmuşsun
günaydııınnn
kuzum suratım çok ekşiydi polenlere alerjim var gözlerimden hep yaşlar akmıştı o fotoları ablası çekti çoğu fotomuzu ona çektirdik :))))))) nurayım gördünmü bizim boylar tamamen aynı balım saol güzel yorumun içinnn
vuvvv çağlaaa sana evlilik fikrini bastırmışlar rüyanada girdi aslında 1 sene çok çabuk geçecek gibi balım bana öyle geliyor
kimin evlenesi yokki bu sene
hayrolsun çağlam
kuzum suratım çok ekşiydi polenlere alerjim var gözlerimden hep yaşlar akmıştı o fotoları ablası çekti çoğu fotomuzu ona çektirdik :))))))) nurayım gördünmü bizim boylar tamamen aynı balım saol güzel yorumun içinnn
vuvvv çağlaaa sana evlilik fikrini bastırmışlar rüyanada girdi aslında 1 sene çok çabuk geçecek gibi balım bana öyle geliyor
amin inşallah canım
biraz öle oldu gizoşum sanırımmm
valal o rüyadan sonra böle hiç geçmicekmiş gibi geldi biliomusunsurda 1 yıl kaldı ama sanki azaldıkça çoğalıyooo
resimler bir harika kuzummm maşallah size allah ayırmasıneve gidince daha ayrıntılı bakıp bilahare yorum yapacağım
yavaştan büyük parçalara karar veriyorummm gizoşşş normal süperge arnica bora olcak bir de sole guclu cekişlisinden bir dikey supurge bulmalıyım fişli olmalı ama şarjlı değil aklınızda bulunsan gorurseniz haber virin
sonracıma bernarodadaki cicekli takım 1200 kusur 200 tl de hediye ceki var, hediye cekiyle su kelebekli pasta takımını alsam takım bana 1000 civarına gelio kuzu, ama bir soru sence o kelebekli pasta takımı kahvaltı takımı da olur mu?
bir de o takım 6 kişilik ya sanırım kalabalık misafire olmaz... kalabalık misafire de uycak bi pasta takımımı alsam yoksa yoksaaa kalabalık misafir için yine güllü dallı olanlardan mı yoksa kutayhadan sade bi takım mı yapsam
tencereleri senin tavsiyenle hisar alıcam sanırım çkb konusunda ne diyorsun sence o da mı hisar? jumboya o kdr paralar veremem
gizemim bende baktım maşallah size
çağlam kelebekli takım dediğin pembe lila olanmı?
süpürge olayını ufaktan araştırayım ben küçük ev aletlerini mutfak olanları araştırdım ama süpürgede phılıpsı çok araştırmıştım arnicayı bir araştırayım bendde
öncelikle beğendiğin yemek takımı güzel canım onu alabilirsin kelebekliden bende alcam hem pasta seti olarak 6 kişiye hemde kahvaltıya kullancam eğer tabaklar satılıyorsa 12 ye tamamlıcam yok ise sağlık olsun diyip kütahyadanh sade bir set alcam, benimki kelebeklileri sen kırarsın diyip üzdü beniaslında gülllü olanlarda olabilir
canım şimdi jumboda eskiden çok gönlüm vardı ama hala tencere kapağını çelikmi olsun die düşüncelerdeyim ama hisar çok kaliteli çağlam ben hisar alcam milano olcak büyük ihtimal çatal kaşık 1790 çeyiz seti var onları düşünüyorum içinde herşey var düdüklü tencere bile var ki 2 adet düdüklüm olursa hayır demem ben tencere yemeği bilmem düdüklüde yaparım hepbide bide cam kapak tencereyi çokmu gözümde büyüttüm kırarrım die korkuyorum
çağlam benim kafam çok karışık nerden nereye başlasam bilemiyorum birtane spor kahvaltı takımı istiyorm birtane çiçekli çay seti ve bitanede kelbekli eee bide yemek takımı fazlamı sence milletin çeyizinde 6 7 tane var sence bu fikir nasıl canım fazlamı olur kiiii karar veremiyorum
canım bak mesela benim anneminki nasıl biliyormusun beyaz üstünde minik bir altın sarısı deseni var lalezar modeline benziyor biraz kalabalık misafirlerde onu kullanıyo ki servis tabağı var sadece çok şık oluyor bence, birde ben dün arkadaşıma gitmiştim herhalde lalezarda yemek yedm ilk açelya sanmıştım ama üstünde laleler vardı ve daha inceydi carfurdan almışlar çok şıktı bee çağlaa beğendim onu
kuşlaaar bence 6 kişilik pasta tabağını alın heleki nil yeşili çok tatlı
yemek takımlarının içinde pasta tabakları da var. kalabalık misafire de onları çıkarırsınız? olmaz mı?
ay sen cok yasa kuzum yaaa
hakikaten içinde pasta takımı varmışAy ben hep yok diye dusunuyodummmm yuppiiii
O zaman o kelebekli olan takımı alabilirim
Yağmur benimki de once bilmem ki falan dedi ama her bernardoya gidisimizde yapısıyorum askım biise soluyo duymuyorum bile bazen o da artık en son askım yeter alalım sunu nolur hatta hemen simdi alayım bak burda da kurtulalım yahu her seferinde suraya girip benii unutuyosun dedi
ay sen cok yasa kuzum yaaa
hakikaten içinde pasta takımı varmışay ben hep yok diye dusunuyodummmm yuppiiii
o zaman o kelebekli olan takımı alabilirim
yağmur benimki de once bilmem ki falan dedi ama her bernardoya gidisimizde yapısıyorum askım biise soluyo duymuyorum bile bazen o da artık en son askım yeter alalım sunu nolur hatta hemen simdi alayım bak burda da kurtulalım yahu her seferinde suraya girip benii unutuyosun dedi
çağlacım dikey süpürgeden bahsetmişsin.. gerçekten her eve lazım'lar arasında..
bak annemin kullandığı model bu:
Eki Görüntüle 402807
çok memnun üstelik çok cüzi bir fiyata almıştı geçen seneydi sanırım 55 tl miydi neydi
şimdi bunun watt'ı daha yüksekleri çıkmış, onları da düşünebilirsin
çok hafif, elinin altında oluyo hemen..
çağla ya başka modelmiş benim dediğim k.bakma canım
canım var tabiii bende demiştim yaaa yemek takımında servis veriyolar kahvaltılığada gün formatınada uyarı diee
nurayım nil yeşiline bayılıyorum bende
çağla açelyayı alırsam günlüğe kullanırım bide renkli bernardodan bişi alırım birde klasik yemek takımı alayım yeterde artar bile açelya hem kahvaltılık olarak hemde misafir geldiğinde servisliğini kullanırım 12 kişilik zaten cıvıl cıvılda bernardodan kahvaltılık aldımmı oh miss kalabalığa gerek yok aynı görüşteyim
bizimkilerde bundan almıs kuzummm annem de cok ama cok memnun artık buyuk supurgeyi acmıyo bile... ben daha guclu cekişli bişey dusunuyorum ama bundan da iyi olsun diyorum bakalım
ay ben nedense duymamısım hiç odaklıyım icinde pasta takımı yok die o zaman 12 kişiliğe gerek yok bidaaha dedigin gibi gün formatına uyuyo direk ben gunluk kullanmak icin hem pasta hem kahvaltılık olabilcek 6 kişilik bisey alıyım yeter, bir de gunluk yemek takımı alırım onun icin de bernardonun yeni koleksiyonlarını beklicem suan spring dream var begendigim ama daha baska bişeler gelirse üzülürüm o yuzden ona en son bakıyım diyorum
blendera da karar verdim orkideninkinden olcak ayrıyetten bir cırpıcı alıveririm...
ütü kaldı bi... onu da kazanlı ve kullanımı rahat bişey istiyorum philipsin akıllı utusunde gozum var ama dogubankta bile 600 lira ya acıkcası bir ütüye fazla degil mi :44:
pelinişiimm, gizemimm, çağlamm, minik kuşum nazlıım, sibelimm ayy ne güzelmiş ya oku oku içim açıldı sabah sabah. günüm güzel geçecek sayenizde
hepinize kocamaann
darısı güldenciğimle benim başımıza
nazlimuuu ağva fotoğrafların yııı-kııı-lı-yooooköyünü de gördüm gitmiş bulmuşsun
günaydııınnn
bunun daha güçlüsü de var bebikom.. alacağımız zaman yine konuşuruz. ben de istiyorum çünküüü :)
spring dreamgeçen gün markafoniye gelmişti.. 199 tl'ye
dediğin gibi başka modeller çıkar diye beklemedeyim ben de.. bide bi nişanlansak daha bi hevesle başlıcam araştırmalara.. şimdilik sizin topiklerinizi, aldıklarınızı takipteyim
benim günlük yemek takımım da şu: güral poselenin
Eki Görüntüle 402825
çay takımım jumbo:
Eki Görüntüle 402826
Eki Görüntüle 402827
misafir yemek takımı alınacak, çkb hem günlük hem misafire alınacak, yine günlük yemek takımı 6 kişilik alınacak. pasta takımı, kahvaltı seti. tenceree.
şimdi heyecanlandım işte
tavalarım var benim tencerem olmasa da :)
Eki Görüntüle 402828
pastam pastam kusura bakma ama bii yiyiiiiim seniiihoşbuldum bebegııımmm nurayım kusum gunayyydııııınnnnnn gel senıde bi yiyiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?