iyiyizzz bool çene yapıyoruzzzsen nasılsınn???
:) vallhi ya kaç sayfa ilerlemiş öle okuyamadım hepsinii :)
gerçektn sayfalar müthiş hızlı ilerliyor... GEVEZEYİM GEVEZESİN GEVEZEYİZZZZZZZ
cansu hoşgeldin, ece ben çalışıyorum vergiye finans maliyet var ama onlara pek bakmadım vergiyi verirsem 4 olucam inşallah biraz daha çalışayım geldiğimde yazarım
gerçektn sayfalar müthiş hızlı ilerliyor... GEVEZEYİM GEVEZESİN GEVEZEYİZZZZZZZ
cnsuu sanırım aramıza yeni katıldınn hoşgeldin canımmm
kızlaaar askımla gezmelerden geldiiiiiim
paşabahcenin magzasından evimize ciciler aldıkkben sadece cam uretiyorlar sanıyordum amaa o da neydi oyleee mudo concept ve tepe home u solda sıfır bırakacak aksesuarlar vardııııı hersey muthiş
mutfagımıza duvara yada kapıya asmak icin country tarzı bir metal afiş aldık uzerinde vişnli bir turta resmi var veee
" Baked with Love" yazıyor.. gorur gormez asık oldummm
birdeee kalpcikli ve kuzucuklu not tutucu mıknatıslar aldık buzdolabının uzerineeeceyiz niyetine ıvır zıvır alıyoruz bizde işte bakar bakar doyarız artık
kızlar maşallah, en son kaçıncı sayfaya yazdığımı hatırlamıyorum :)
ben sevgilimi özlediiim. uf ya ne zor ayrı kalmak. hiç alışamıyo insan
canıııımm
benimde aklım fikrim hep ıvır zıvırda :) herşeyim tam sanki değişik gazoz açacağı falan beğeniyorum
tatlım yaa bigunu daha bitirdik bak bigun daha gecti oyle dusun kavusacaksın sevdigicegineee
koptum valla son lafınaaa al benden de o kadar herseyim tammıs gibi ıvır zıvıra kayıyo gozum not tutacagı tuzluk muzluk alıyorum
kızlar yaa buarada bi soru acayip canım sıkıldı.. benim regl biteli yaklasık 2 hafta oluyor birdahakine daha 2 haftam var ama gogus uclarım dokununca acıyoo bi hassasiyet var valla tırstım yaa 2 saattir gecmedi o acı normal bişeymidir ki
cookiem hemen telaş yapma canım, mevsimsel değişiklikten, stresten, heyecandan falan olabilir öyle :) hormonaldir .. hatta erken regl da olabilirsin.gecikedebilir.. bir kaç ay düzensizlik olursa o zaman doktora gidersin..
ama geçer bence kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?