'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cansu hoşgeldin, ece ben çalışıyorum vergiye finans maliyet var ama onlara pek bakmadım vergiyi verirsem 4 olucam inşallah biraz daha çalışayım geldiğimde yazarım

Selam fıstıklar maşallah çenemiz çok düşmüş
Ders çalıştım baya sardı özlemişim ders çalışmayı her akşam 2 -3 saat çalışsam ne mutlu bana. Testlerden kopamadım

bende test çözdüm kuzey güney başlamış bide onuda netten izledim yarım saat sonrada uyumam gerek yoruldu beynim artık.

kızlar evtekstibuldan aldığım yatak örtüm inşallah gelir çok severek aldım.

cnsuu sanırım aramıza yeni katıldınn hoşgeldin canımmm

kızlaaar askımla gezmelerden geldiiiiiim

paşabahcenin magzasından evimize ciciler aldıkk ben sadece cam uretiyorlar sanıyordum amaa o da neydi oyleee mudo concept ve tepe home u solda sıfır bırakacak aksesuarlar vardııııı hersey muthiş

mutfagımıza duvara yada kapıya asmak icin country tarzı bir metal afiş aldık uzerinde vişnli bir turta resmi var veee

" Baked with Love" yazıyor.. gorur gormez asık oldummm

birdeee kalpcikli ve kuzucuklu not tutucu mıknatıslar aldık buzdolabının uzerineee ceyiz niyetine ıvır zıvır alıyoruz bizde işte bakar bakar doyarız artık

kızlar maşallah, en son kaçıncı sayfaya yazdığımı hatırlamıyorum :)
ben sevgilimi özlediiim. uf ya ne zor ayrı kalmak. hiç alışamıyo insan

canıııımm
benimde aklım fikrim hep ıvır zıvırda :) herşeyim tam sanki değişik gazoz açacağı falan beğeniyorum

kızlar maşallah, en son kaçıncı sayfaya yazdığımı hatırlamıyorum :)
ben sevgilimi özlediiim. uf ya ne zor ayrı kalmak. hiç alışamıyo insan

canıııımm
benimde aklım fikrim hep ıvır zıvırda :) herşeyim tam sanki değişik gazoz açacağı falan beğeniyorum

tatlım yaa bigunu daha bitirdik bak bigun daha gecti oyle dusun kavusacaksın sevdigicegineee

koptum valla son lafınaaa al benden de o kadar herseyim tammıs gibi ıvır zıvıra kayıyo gozum not tutacagı tuzluk muzluk alıyorum

kızlar yaa buarada bi soru acayip canım sıkıldı.. benim regl biteli yaklasık 2 hafta oluyor birdahakine daha 2 haftam var ama gogus uclarım dokununca acıyoo bi hassasiyet var valla tırstım yaa 2 saattir gecmedi o acı normal bişeymidir ki

cookiem hemen telaş yapma canım, mevsimsel değişiklikten, stresten, heyecandan falan olabilir öyle :) hormonaldir .. hatta erken regl da olabilirsin.gecikedebilir.. bir kaç ay düzensizlik olursa o zaman doktora gidersin..
ama geçer bence kuşum

cok tesekkur ederim balımmmm benim yaa anneme de sordum şimdi normaldir oluyo ole buara gogsunu de usutmus olabilirsin dedi hapsıyorum falan cunku durmadan

bide mevsim gecişlerinden cok etkileniirim zaten suara sacım dokuluyo ve derim soyuluyo belli yerlerde ben ilkbahar sonbaharda bole olurum hep cocuklugumdan beri o yuzden dedigin gibi mevsimsel gecişden de olabilir

stresi hiç sorma zaten dun gece basladı uykusuzlugum aklımda bin tane soru kahveyi hangi sırayla vericegimi bile dert ediyorum suanda

almorr selam tatlımm

Son düzenleme:
günaydın kızlar iş saatlerım degıstı sabah erken gelıp aksam erken cıkıyorum takıp edemedım dun kac sayfa ılerlemıs hepınız ıyısınızdır umarım gızcım aöf portalına gıremedım canım neden olmuyo bılmıyorum kayıt yapmaya gttıgımde sorcam yıne

günaydın kızlaaarrrrr yeni bir gün başladı bitti sayıyorum, amaç şafak atsın aşkım gelsin biran evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…