baslıciiz kuzucum ama once su mekan sorununu cozmek istiyoruz ardından tecrübelere danısıcam gelinlik konusunda... ocak gibi de fiili harekkette buluncaz artık alıcaz gelinligimi...
annem anlar benim kumastan ve dıkısten, dikiş nakış hocalıgı yapmıs gencken... onla gidicem zaten o yuzden içim rahat aslında annem diksin isterdim ama paslandım gelinlige de kalkısamam zaten ama merak etme gelinlikçin benle ortak calıscak her adımını takip ederim dedi uzak olursa o kısım zor olur işte ne kadar yakınlarda bulursam yeri o kadar iiyi
dun damatlıklara da baktık da askım smokin denemeyi ve yakısırsa papyon takmayı kabul ettiçok şaşırdım istemiodu cunku ama tamam denerim yakısırsa ole yaparız askım dedi
ah gizoş şu cilve nelere kadir dimibenimkinde de cok ise yarar kaya gibi sert bi sekilde inatcı oldugu konularda bile anında yelkenleri suya iniyo
buna bikini, mini etek, şort ve bir de kırmızı renkli kıyafetler dahil değil ama
ne kadar cilve yaparsam yapayım işte bir bu konularda ikna edemiyorum
cilveli gelinler sizi
benimki bişeye karışmıyo ya ne giyersen giy yani :26: belki de herşeyi yerinde zamanında giydiğim içindir
hayatım benimkinin cevabı o konularda öyle bir dünya yok diyor geneldetatilde bikini nasıl giydirdi bilmiyorum kıskanç yahuuuu mini etek şort ben zaten giymem ama kırmızı renkli beyaz tenlilerde hoş duruyor seninki o yüzden istemiyordur benmkide kırmızı oje sevmezzz
istediğim bişi için hırçın inatçı davrnsm olmaz ama masum cilveliiii bir şekilde davrnırsam önüme saray dizer ayy çok komik
cilveli gelinler sizi
benimki bişeye karışmıyo ya ne giyersen giy yani :26: belki de herşeyi yerinde zamanında giydiğim içindir
yok be kuzum benimki kıskançlıktan karışyıor aileside muhafazakar hayatım aileden aslında böyle şeyler bide kıskançlık binince yetiştirilme tarzı ve kıskançlık en büyüğü tabikide
benim gördüğüm çok modern ailelerin çocukları bile kıskanç oluyor kısıtlıyor farklılıklar var malesef
cilve cilve ve cilve en büyük kurtarıcım odun olabilirim ama cilve yapabiliyorum oda olmasaydı vayy halimee olurdum
bikini olayına cok takıyo yaaa balayında gorceğiz artık kim galip gelecek bu konuda... cunku sole bi olayı da var kısın mini etek ve elbise giyiyorum ben altına cizme giymk sartıyla ama ona da yanımda o oldugu zaman izin veriyo yoksa işe giderken ya da yanımda o yokken giymemi istemiyo balayında yanımda olcagı icin belki bikiniye ikna olur
kırmızı renk icin ole demişti o da askım cok yakısıyo fazla yakısıyo hem de o yuzden giymeni istemiyorum diye manyak ya
ben de dikkat ederim kuzum yaa ama yazın cok sıcaklarda cok kısa olmasa da sort giyesim geliyor ama yok yani 2 yıldır giyemiorum yazlık etek ve sortlarımı verdim kuzenime yani baska da almıyorum...
zaten var ya cok cakal.. alısverişe gidiyoruz hadi gel askım sana ciciler aalayım diyo ben de her genc kız gibi kapılıp gidiyorum sonra bi bakıyorum hep onun onay verdigi seyleri almısız :95:
gardrobumu kontrol ediyo icerden icerden, resmen iceri sızdı caktırmadan yaaa :96:
çağloşumm balayında izin verir bence enişte ..
alıştıra alıştıra giyersin , önce mayo, sonra mayokini, sonra bikini
canım tahminimde haklıyım beyaz tenlisin die kırmızı yasak ve haklı beyaz tenlilerde ben bile bakıyoreeee o kimbilir nasıl kıskaniyore seni
bikini çok güzel giyinsn çağlam benimki izin verdiyse seninki eminim izin verir ki bu konuda benimkinin sıkı duvarları vardı yıktım bak bana sen deniz mavi aşığısın 5 senedir bıdı bıdı konşyordn gir hadi dedi ben girmedim üşüdüm sürekli balayını en iyi şekilde değerlendircez denizde vuhuuuu
etek konusunda bende çizmeyle elbise giyiniyorum eskiden sade benim yanımda giy demezdi şu sıra herhalde çevresinden duydu benim yanımda giy elbislerini demeye başladı çok ilginç hergün yeni bir kıskançlık bu kış bu moddaydı benimle sadece benimlee diyip durdu
aaaa seninkide kandırıkçı çıkmış vayyy beee benimkide aynı taktiklerde istediği renk istediği bluzler pantoloanlar buluyorda alıyor hatta dolabma baktımda çoğunu o almış şu sıra bugün arkadaşlarımda diyor hep stradivaryus çıkarması yapmışssınız hepte uzun uzun şeler hırkalar her renk çağlam ve uzun
nurayım yetiştirilme tarzı balım eminim ki öyle benim çevremdeki çoğu kişi senin erkek arkadaşın gibi büyüklerimde öyle babam kıskançtır bir ama diğer bütün erkekler senin sevgilin gibi görüşte canım
öle yapcam olmadı artık kuzum yaa ben de caktırmadan caktırmadan gidicem artık
bu erkekler niye böle yaa bakar mısınnn aynı taktikler hep
su balayı meselesi var bir de yaa ayhh bayılazaaam
kalabalık olmayan sessiz sakin bi yer istiyorum ama cok zor... heryerde o üsttsüz utanmaz turistler, kız kesmeye gelen tiplemeler oluyo sevmiyorummm ole yerleri
umarım adam gibi bir yer bulabiliriz
aynen çağlacım ya kalabalık, her tür insanın olduğu yerler hep.. gerçi 5 yıldızlı herşey dahil sistemi tercih ediyo onlar.. butik oteller daha mütevazi geliyo bana..
fethiye tarafları olabilir.. bide şurayı çok sevmiştim..
Mandarin Boutique Hotel, Faralya, Turkey
ay ben de nişanlandım, evlendim, balayındayım baksana.. yakında bebiş yaparım
bizimki illaki 5 yıldızlı olmalı dedi hani hersey dahil olmalı hiçbisekilde kılımızı bile kıpırdatmadan yiyip iciicez gezicez tozucaz aksama kdr yatıcaz gerekirse ancak ole atarız o yorgunlugu dedi
yoksa böle villalar falan var sadece ikiniz oluyosunuz ozel havuzunuz oluyo falan ama ondada işi gucu sen yapmak zorundasın..
ayrıca benim arkadas iki yıldır pansiyona gidio antalya da ve orda bile varlar caglacım adamlar gozumun onunde cırılcıplak denize girdi gidiosan goze alıcaksın resmen memleketimizi istila ediyolar yazın onlar dedi istemiorum ole ben
kısmet artık
ay evet canım gerçekten çok çirkin şeyler..
bu dediğim yerde de 7 gün kalsak 3 bin tl falan :97:
ama ben 5 yıldızlı otel sevmiyorum ya.. ilk bir iki gün otelde olalım tüm gün, sonra sabah kahvaltımızı yapalım, acıcık yüzelim, öğlene doğru çıkalım gezelim o ilçeyi istiyorum. öğle yemeğimizi her gün başka yerde yiyelim..
akşama yine otelde olalım.
bu şekilde olsuun eveeettt ..
benimkide 5 yıldızlı herşey dahil seviyo. ama ikna ederim ben onu.. yalnız çok pahalı değil mi 3 bin tl
bana pahalı geldi biraz canım ben balayına o kadar vermem heralde tas catlasa 1500 lük bişey olurdaha fazlasına yurt dısına giderimmm cunku az daha katıp
öle yapcam olmadı artık kuzum yaa ben de caktırmadan caktırmadan gidicem artık
bu erkekler niye böle yaa bakar mısınnn aynı taktikler hep
su balayı meselesi var bir de yaa ayhh bayılazaaam
kalabalık olmayan sessiz sakin bi yer istiyorum ama cok zor... heryerde o üsttsüz utanmaz turistler, kız kesmeye gelen tiplemeler oluyo sevmiyorummm ole yerleri
umarım adam gibi bir yer bulabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?