'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhabaa güzellerimmm
dün akşam istanbulda bi firmaya iş başvurusu yaptııım ..tam kriterlerine uygunum, dikkate alırlarsa belki de hemencik geliveririm oraya..
ve rüyamdaa peynir gördüm peynir alıyodum.. :26:
sonra uyandım. aşkım sınava girmişti onla konuştuk (sabah 9 falan)
tekrar yattım ve bu sefer bir rüya daha.. bu sefer de ekmek aldım
aynı marketteyim ama
resmen rüyama kaldığım yerden devam ettim
bu kadaar :) sadece aldığımı gördüm
hayır olsun..

kızlar hani arkadaşım evlenecek düğünü var demiştim ya eylül ayında.. ona gelinlik baktığımızda beğendiği modele 2 bin 500 tl dediler. indirim de 1900 e geliyo dediler..
siz 1250 falan diyosunuz çok iyi yani

ayrıca ben diktirmek istemiyorum. hazır bulup almak istiyorum..
çünkü bir kabus göstereyim size
asıl model şu:

bunun üst kısmını çok sevmiştim.. üstten eteğe geçişteki o zarifliği çok hoşuma gitmişti ama etek kısmı kötü gerçekten.. ama bunu daha nasıl kötü yapabiliriz diye uğraşmışlar sanırım..

bu da çoook ünlü bir gelinlikçinin dikimi:

vuv senin annen benim babam bu işlere ilgili bende babamdan bu konuda destek alailirim benim babam bu işlerden çok anlar elinden her iş geliyor yaaa çok amaçlıdır kendileri ne şanslısın sende canım annişin yardımcı olcak

damatlığa gelince beyaz smokin giyersin dedim ama olmaz dedi bir ihtimal siyahını giyinip papyon takdırabilirim istemezse zorlamıcam ama ama biraz cilveyle bu ihaleyi kazanbilirim kiii

ben de smokin giysin istiyoruuum
hatta kır düğünü yapabilseydik böyle olsun istemiştim

ah gizoş şu cilve nelere kadir dimi benimkinde de cok ise yarar kaya gibi sert bi sekilde inatcı oldugu konularda bile anında yelkenleri suya iniyo

buna bikini, mini etek, şort ve bir de kırmızı renkli kıyafetler dahil değil ama

ne kadar cilve yaparsam yapayım işte bir bu konularda ikna edemiyorum

hayatım benimkinin cevabı o konularda öyle bir dünya yok diyor genelde tatilde bikini nasıl giydirdi bilmiyorum kıskanç yahuuuu mini etek şort ben zaten giymem ama kırmızı renkli beyaz tenlilerde hoş duruyor seninki o yüzden istemiyordur benmkide kırmızı oje sevmezzz

istediğim bişi için hırçın inatçı davrnsm olmaz ama masum cilveliiii bir şekilde davrnırsam önüme saray dizer ayy çok komik

cilveli gelinler sizi
benimki bişeye karışmıyo ya ne giyersen giy yani :26: belki de herşeyi yerinde zamanında giydiğim içindir

cilveli gelinler sizi
benimki bişeye karışmıyo ya ne giyersen giy yani :26: belki de herşeyi yerinde zamanında giydiğim içindir

yok be kuzum benimki kıskançlıktan karışyıor aileside muhafazakar hayatım aileden aslında böyle şeyler bide kıskançlık binince yetiştirilme tarzı ve kıskançlık en büyüğü tabikide

benim gördüğüm çok modern ailelerin çocukları bile kıskanç oluyor kısıtlıyor farklılıklar var malesef

cilve cilve ve cilve en büyük kurtarıcım odun olabilirim ama cilve yapabiliyorum oda olmasaydı vayy halimee olurdum

bikini olayına cok takıyo yaaa balayında gorceğiz artık kim galip gelecek bu konuda... cunku sole bi olayı da var kısın mini etek ve elbise giyiyorum ben altına cizme giymk sartıyla ama ona da yanımda o oldugu zaman izin veriyo yoksa işe giderken ya da yanımda o yokken giymemi istemiyo balayında yanımda olcagı icin belki bikiniye ikna olur

kırmızı renk icin ole demişti o da askım cok yakısıyo fazla yakısıyo hem de o yuzden giymeni istemiyorum diye manyak ya

cilveli gelinler sizi

ben de dikkat ederim kuzum yaa ama yazın cok sıcaklarda cok kısa olmasa da sort giyesim geliyor ama yok yani 2 yıldır giyemiorum yazlık etek ve sortlarımı verdim kuzenime yani baska da almıyorum...

zaten var ya cok cakal.. alısverişe gidiyoruz hadi gel askım sana ciciler aalayım diyo ben de her genc kız gibi kapılıp gidiyorum sonra bi bakıyorum hep onun onay verdigi seyleri almısız :95:

gardrobumu kontrol ediyo icerden icerden, resmen iceri sızdı caktırmadan yaaa :96:

ay yerim seni yaa
ben kırmızı oje sürsem oy ne güzel olmuş senin ellerin öyleee diyo
mini de zaten dışarı çıkarken giymiyorum, anca annemle ev gezmelerinde, düğünlerde vs. o pek görmüyor yani
kıskançlıkk yapmasın valla. mesela bana etek yasak derse ben de sana gömlek yasak derim. hep tişört giyeceksin var mı böyle bi dünya ya

çağloşumm balayında izin verir bence enişte ..
alıştıra alıştıra giyersin , önce mayo, sonra mayokini, sonra bikini

canım tahminimde haklıyım beyaz tenlisin die kırmızı yasak ve haklı beyaz tenlilerde ben bile bakıyoreeee o kimbilir nasıl kıskaniyore seni

bikini çok güzel giyinsn çağlam benimki izin verdiyse seninki eminim izin verir ki bu konuda benimkinin sıkı duvarları vardı yıktım bak bana sen deniz mavi aşığısın 5 senedir bıdı bıdı konşyordn gir hadi dedi ben girmedim üşüdüm sürekli balayını en iyi şekilde değerlendircez denizde vuhuuuu

etek konusunda bende çizmeyle elbise giyiniyorum eskiden sade benim yanımda giy demezdi şu sıra herhalde çevresinden duydu benim yanımda giy elbislerini demeye başladı çok ilginç hergün yeni bir kıskançlık bu kış bu moddaydı benimle sadece benimlee diyip durdu

aaaa seninkide kandırıkçı çıkmış vayyy beee benimkide aynı taktiklerde istediği renk istediği bluzler pantoloanlar buluyorda alıyor hatta dolabma baktımda çoğunu o almış şu sıra bugün arkadaşlarımda diyor hep stradivaryus çıkarması yapmışssınız hepte uzun uzun şeler hırkalar her renk çağlam ve uzun

nurayım yetiştirilme tarzı balım eminim ki öyle benim çevremdeki çoğu kişi senin erkek arkadaşın gibi büyüklerimde öyle babam kıskançtır bir ama diğer bütün erkekler senin sevgilin gibi görüşte canım

gizoom, iyiki benimki biraz daha rahat. evet yetiştirilme tarzıyla ilgili dediğin gibi..
benim babam da çok fazla karışır malesef. o da böyle olsaydı kafayı yerdim..
ben saçlarımı hep sarıya boyatmak istiyorum.. bal tonları da olur yani. amaaa izin vermedi baboş bakır yapabildim en açık ..
kırmızı ojeye babam da der sürme kızım .. ne renk süreyim baba diyorum, tırnak rengi sür diyo o daha güzel
beyaz tenliyim ben de.. şimdi saçlarım siyah.. ve inan bakırdan daha çok dikkat çekiyo .. oh olsun

çağloşumm balayında izin verir bence enişte ..
alıştıra alıştıra giyersin , önce mayo, sonra mayokini, sonra bikini

öle yapcam olmadı artık kuzum yaa ben de caktırmadan caktırmadan gidicem artık

bu erkekler niye böle yaa bakar mısınnn aynı taktikler hep

su balayı meselesi var bir de yaa ayhh bayılazaaam

kalabalık olmayan sessiz sakin bi yer istiyorum ama cok zor... heryerde o üsttsüz utanmaz turistler, kız kesmeye gelen tiplemeler oluyo sevmiyorummm ole yerleri

umarım adam gibi bir yer bulabiliriz

Kızlaaaaaarr sevgiliciklerimizi miiii çekiştirioruuuzzzzzzzzz bendee geldmm işteeeeee

bnmki nurayın ki gibi çok karışmaz, çok güzel olmuşsun der, ben sana bu kadar güzel olma demiyor muyum der:) gecen sene 2. buluşmamızda ben ona sormustum kıyafetlerime karısır mısın die yerinde ve dozunda olduktan sonra karışmam demişti:) gerçekten de oyleee:) gerçi bana gore cok normal olabilen ona gore cok vamp bir görüntü olabilio henuz cozemedm:S

yine de anlamsızz kıskançlıkları yok değil

aynen çağlacım ya kalabalık, her tür insanın olduğu yerler hep.. gerçi 5 yıldızlı herşey dahil sistemi tercih ediyo onlar.. butik oteller daha mütevazi geliyo bana..
fethiye tarafları olabilir.. bide şurayı çok sevmiştim..
Mandarin Boutique Hotel, Faralya, Turkey

ay ben de nişanlandım, evlendim, balayındayım baksana.. yakında bebiş yaparım

bizimki illaki 5 yıldızlı olmalı dedi hani hersey dahil olmalı hiçbisekilde kılımızı bile kıpırdatmadan yiyip iciicez gezicez tozucaz aksama kdr yatıcaz gerekirse ancak ole atarız o yorgunlugu dedi

yoksa böle villalar falan var sadece ikiniz oluyosunuz ozel havuzunuz oluyo falan ama ondada işi gucu sen yapmak zorundasın..

ayrıca benim arkadas iki yıldır pansiyona gidio antalya da ve orda bile varlar caglacım adamlar gozumun onunde cırılcıplak denize girdi gidiosan goze alıcaksın resmen memleketimizi istila ediyolar yazın onlar dedi istemiorum ole ben

kısmet artık

ay evet canım gerçekten çok çirkin şeyler..
bu dediğim yerde de 7 gün kalsak 3 bin tl falan :97:
ama ben 5 yıldızlı otel sevmiyorum ya.. ilk bir iki gün otelde olalım tüm gün, sonra sabah kahvaltımızı yapalım, acıcık yüzelim, öğlene doğru çıkalım gezelim o ilçeyi istiyorum. öğle yemeğimizi her gün başka yerde yiyelim..
akşama yine otelde olalım.
bu şekilde olsuun eveeettt ..
benimkide 5 yıldızlı herşey dahil seviyo. ama ikna ederim ben onu.. yalnız çok pahalı değil mi 3 bin tl

bana pahalı geldi biraz canım ben balayına o kadar vermem heralde tas catlasa 1500 lük bişey olur daha fazlasına yurt dısına giderimmm cunku az daha katıp

bana pahalı geldi biraz canım ben balayına o kadar vermem heralde tas catlasa 1500 lük bişey olur daha fazlasına yurt dısına giderimmm cunku az daha katıp

haklısın canım.
ocak ayında gelinlik-balayı falan halledilmeli.. bana gelinlikçi mayısta düşünüyosanız ocakta gel demişti de ..
tabi istanbuldan da bakarım

canım balayı oteli olsun hemen arşivimi karıştırıyorum canım öle güzel yerler varki bu sölediğin şelerin hiçbiri yok bir bakayım benimkide illa 5 yıldız die tuturyor oda bu sebeplerden kız keseme olayları felan

öncellikle kendi gitmek istediğim yer

Rixos Premium Bodrum | Rixos Premium Bodrum Konaklama Fiyatları | Rixos Premium Bodrum Bilgiler | Rixos Premium Bodrum Resimler | Rixos Premium Bodrum Rezervasyon | Erken Rezervasyon | Tatil

buraya arkadaşım gittiği beğendi
Adam Eve Hotels | Adam Eve Hotels Konaklama Fiyatları | Adam Eve Hotels Bilgiler | Adam Eve Hotels Resimler | Adam Eve Hotels Rezervasyon | Erken Rezervasyon | Tatil

burayada arkadaş gidicek ondanda tavsiyeleri alcağım

Cornelia Diamond Golf Resort&Spa - Belek | Etstur

ve tabi bu otelde biraz pahalıydı ama olsun bunada arkadaş gidicek yine

MAC ROYAL | home

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…