'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haklısın canım.
ocak ayında gelinlik-balayı falan halledilmeli.. bana gelinlikçi mayısta düşünüyosanız ocakta gel demişti de ..
tabi istanbuldan da bakarım

hmmm bunu duydugum iyi oldu kuzuuu ben de ne zaman baslasam gelinlik isine diodum daaa o zaman dogru akıl yurutmusum haziran için ocak-subat iyi tarihler o ara erken rezarvasyon sansı yakalayıp balayını da cıkarmalı aradan ama işte bulursak kafamıza gore bi yer aman uf hersey sorun yaaa :26::26:

kızlar yaa benim bu paylaştıklarım çok pahalı ama kaliteli yerler bilmiyorum o zaman gelsin 3000 tl verirmiyim bilmiyorum ama erken rezervasyonla 2000 o 2000 ben vercem biz 2 balayı yapmayı düşünüyoruz 2 hafta arayla izinler müsait olursa

bide bide nurayım bende gezmek istiyordum ama onu diğer tatilllerde yapcam çünkim evlilik olayı zaten yorucu balayında deniz havuz ikilisini yapabilirim yoksa bende doğa sporları yapmak istiyorum ama evlenince ilerleyn günlerde zaten kuzey kesim batı karadenizi onla gezdim odğu karadenizide çok iyi biliyorum ama ona sözüm var memleketim artvine götürcem ordanda rize ayder yaylası felan oralarda gidicez orda ağaç evlerde kalcaz çok yer var gezilcek

ben de bu sebepten sadece ve sadece ense yapmak istiyorummm balayında gezmek hiç bana göre değil zaten suyum cıkmıs olur dugun gunune kadar

deniz gunes kum gelsin yemekler gitsin tatlılar ye iç yat modu

biz 5 gün kalıcaz kuzum suan ilk gonderdigin yerin fiyatı 2000 lira yapıo erken rezarvasyonda daha da duser belki o zaman dusunebilirim

kuzum sen artvinli misin.. benim annem de kastamonulu azıcıkta olsa hemşeri sayılırız
evet çok iyi bir tatil olacaksa 3 bin verilir ama bilemiyorum yani o zamanki şartları.. birsürü masraf olacak. sanki fazla gibi geldi bana.
ben güneşlenmekten nefret ederim. yani güneşin altında uzanan insanlara hayret ediyorum. imreniyorum.. ben duramıyorum çünkü. beynim sulanıyo resmen şapka falan kar etmiyo.. gözümden şapır şapır sular akıyo..
senin paylaştığın otellere de bakıcam şimdi arşivime alıyım hemen.

ilk yer benim hayalim çok çok seviyorum orayı ben hayal gibi bir yer

diğer otellerde çok güzel canım yani istediğinizde bulunur bu oteller ünlü

mesela bodrumda club medis çok elit ve sesiz bir oteldir uygunda fiyatı oda sesizlik isteyenlere birebir

canım artvinliyim sevgilimde karabüklü bir tek karadenizde kastamonu ve sinopu göremedim bende oralara gidicem kısmetse

canım ben düğüne harcama taraftarı değilim ama balayına lükse kaçıcam gerçekten hemde 2 defa giderek o yüzden düğün istemyorm düğün hiç yapılmasa maldive gidicem valla

ben güneşide güneşlenmeyide severim ama gözlerime alerjim var ben güneşten etkilenmyormda ailem sevgilim herkes etkilenyor annemle sevgiliciği güneşn altında tanıştırdım onlar kısa kollu ben hırkayla onlar terledi ben mutlu mesut yandım bronzlaştım zararlı bişi gözlerimide mahfetse belki balayında d vitaminlerini alırım günşcağızdan

ben kendimi biliyorum 2 gün yatsam bana yeter , sonra sıkılırım
bide kızlar mesela çok izin olsa ve bütçe buna uysa, 5 gün sevgilicikle başbaşa balayı, ardından arkadaş grubuyla tatile devam. melesa tekne turu gibi bişey. çok güzel oluur

su utanmazların serserilerin dolusmadıgı insanların birbirne yapıscak derecede kalabalık olmadıgı bi yer olsa yeticek bana kuzum ünlü otellerden de cekincem o kalabalık oluyolar cok

off cidden zor benim işim balayı konusunda acıldımı bizimki ah bal sultan her zamanki gibi imkansızı istiyosun diyo

karabük mü bende karabüklüyüm canım

bende karabüğe gelin gidicem yani bir karabüklüyle evlencem kısmetse canım

canım buralar kalabalık değil balayına giden arklar çok memnun ama ben senin içinde ufak çaplı arge yapacam

kızlar balayı için arkadaşların çoğu bu yerlere gitti memnunlar şimdi öğle aram bitsin birkaç otellle yine dönerim cornnellia diamond resort spaya arkadaş gidicek ve otel şikayetleride okudum memnun kalıyor insanlar tabiki beğenmeyenlerde oluyor orası ayrııı

rixos premium benim hayalim mesela ordada memnun kalanda var beğenmeyende ama ben kısmetse oraya gitmek istiyorum

pronovias-decada
kızlaar fiyatları ne kadardır bi bilginiz var mı?

dalıayı beğeniyorum bende seninkinin koleksiyonunda ilk sıradaki , canım pahalıdır bunlar bir ara bağdat caddesindeki yerlerine uğrucam, geçmiş yılları bilmem ama 2013 koleksiyonu harikaaa

daliayı akayda yapıyor papillada ki bu forumdan qauality diktiriyor çok aşırı merak ediyorum o model nasıl olcak die

canım hemen takibe alayım o zaman onun gelinliğini. bakalım nasıl olacak..
açıkcası ben dikebileceklerini pek sanmıyorum ama inşallah çook çok güzel olur da biz de istediğimiz modeli seçeriz, içimizde kalamaz.

canım güzel olcak eminim hattaha minenes var forumda gelinlik konusunda çok güzel bilgiler vermiştir onada verdi aqualityde kumaşlarını kendisi aldı hepsini tek tek araştırdı ve gelinliği gayette uyguna hallediyor kumaşlarıda kendi aldığı için

minenes tunaliz modada diktirdi gelinliğini oda ordan memnundu ben birkaç gelinlikçi araştırdım ilerde diktirebilirim

ne acelem var ise benimde

ben bu yaz evlencekleri sorarım balayı otellerini sende sor çağlacım fikir olsun

bizim gidenler kültür turları tercih etti kuzum ya... gecen yıl iki arkadasım da yurtdısına iskoçyaya gittiler hep gormek istedikleri yer diye..

öle yurt icinde bu tarz balayı yapan olmadı bu sene evlenenlere de bir soracagım bakalım ben de pek yok da askımın tarafından var evlencek bu sene baya

dün aksam eve donerken temmuzda evlencek olan arkadası aradı, yine sordu baya bişeyler aman bi yere kaybolma sen bize lazımsın artık tecrubelerinden faydalancaz dedi benimki de bakalım onlar nereye gitcek balayına onlara bir soralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…