haklısın canım.
ocak ayında gelinlik-balayı falan halledilmeli.. bana gelinlikçi mayısta düşünüyosanız ocakta gel demişti de ..
tabi istanbuldan da bakarım
kızlar yaa benim bu paylaştıklarım çok pahalı ama kaliteli yerler bilmiyorum o zaman gelsin 3000 tl verirmiyim bilmiyorum ama erken rezervasyonla 2000 o 2000 ben vercem biz 2 balayı yapmayı düşünüyoruz 2 hafta arayla izinler müsait olursa
bide bide nurayım bende gezmek istiyordum ama onu diğer tatilllerde yapcam çünkim evlilik olayı zaten yorucu balayında deniz havuz ikilisini yapabilirim yoksa bende doğa sporları yapmak istiyorum ama evlenince ilerleyn günlerde zaten kuzey kesim batı karadenizi onla gezdim odğu karadenizide çok iyi biliyorum ama ona sözüm var memleketim artvine götürcem ordanda rize ayder yaylası felan oralarda gidicez orda ağaç evlerde kalcaz çok yer var gezilcek
kızlar yaa benim bu paylaştıklarım çok pahalı ama kaliteli yerler bilmiyorum o zaman gelsin 3000 tl verirmiyim bilmiyorum ama erken rezervasyonla 2000 o 2000 ben vercem biz 2 balayı yapmayı düşünüyoruz 2 hafta arayla izinler müsait olursa
bide bide nurayım bende gezmek istiyordum ama onu diğer tatilllerde yapcam çünkim evlilik olayı zaten yorucu balayında deniz havuz ikilisini yapabilirim yoksa bende doğa sporları yapmak istiyorum ama evlenince ilerleyn günlerde zaten kuzey kesim batı karadenizi onla gezdim odğu karadenizide çok iyi biliyorum ama ona sözüm var memleketim artvine götürcem ordanda rize ayder yaylası felan oralarda gidicez orda ağaç evlerde kalcaz çok yer var gezilcek
ben de bu sebepten sadece ve sadece ense yapmak istiyorummm balayında gezmek hiç bana göre değilzaten suyum cıkmıs olur dugun gunune kadar
deniz gunes kum gelsin yemekler gitsin tatlılarye iç yat modu
biz 5 gün kalıcaz kuzum suan ilk gonderdigin yerin fiyatı 2000 lira yapıo erken rezarvasyonda daha da duser belki o zaman dusunebilirim
kuzum sen artvinli misin.. benim annem de kastamonulu azıcıkta olsa hemşeri sayılırız
evet çok iyi bir tatil olacaksa 3 bin verilir ama bilemiyorum yani o zamanki şartları.. birsürü masraf olacak. sanki fazla gibi geldi bana.
ben güneşlenmekten nefret ederim. yani güneşin altında uzanan insanlara hayret ediyorum. imreniyorum.. ben duramıyorum çünkü. beynim sulanıyo resmenşapka falan kar etmiyo.. gözümden şapır şapır sular akıyo..
senin paylaştığın otellere de bakıcam şimdi arşivime alıyım hemen.
ilk yer benim hayalim çok çok seviyorum orayı ben hayal gibi bir yer
diğer otellerde çok güzel canım yani istediğinizde bulunur bu oteller ünlü
mesela bodrumda club medis çok elit ve sesiz bir oteldir uygunda fiyatı oda sesizlik isteyenlere birebir
canım artvinliyim sevgilimde karabüklü bir tek karadenizde kastamonu ve sinopu göremedim bende oralara gidicem kısmetse
karabük mü bende karabüklüyüm canım
su utanmazların serserilerin dolusmadıgı insanların birbirne yapıscak derecede kalabalık olmadıgı bi yer olsa yeticek bana kuzum ünlü otellerden de cekincem o kalabalık oluyolar cok
off cidden zor benim işim balayı konusunda acıldımı bizimki ah bal sultan her zamanki gibi imkansızı istiyosun diyo
tamam gizoşum bekliyoruz ar ge calısmalarının sonuclarıını
pronovias-decada
kızlaar fiyatları ne kadardır bi bilginiz var mı?
dalıayı beğeniyorum bende seninkinin koleksiyonunda ilk sıradaki , canım pahalıdır bunlar bir ara bağdat caddesindeki yerlerine uğrucam, geçmiş yılları bilmem ama 2013 koleksiyonu harikaaa
daliayı akayda yapıyor papillada ki bu forumdan qauality diktiriyor çok aşırı merak ediyorum o model nasıl olcak die
canım hemen takibe alayım o zaman onun gelinliğini. bakalım nasıl olacak..
açıkcası ben dikebileceklerini pek sanmıyorum ama inşallah çook çok güzel olur da biz de istediğimiz modeli seçeriz, içimizde kalamaz.
ne acelem var ise benimde
ben bu yaz evlencekleri sorarım balayı otellerini sende sor çağlacım fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?