kuzum bu konu tartışıldı cok oluyomu olmuyomu diye... kk da pronovias diktirmeyi deneyen de cok oldu, mine orda en yakın kopyaları secmiş bir de dusun yine de aynısı olamıyorlar...
bazı modeller cidden basarılı ama bence olmus daha duz ve klasik olanlar
ama aglaya gibi işçilik harikası bir modeli kimse beceremiyor malesef yani en azından simdiye kadar gormedim ne tr de ne yurt dısında
canım evet bir de en yakın dikimlermiş bunlar..
dediğin modelde ki o kuşak nasıl yapılmış gördün mü?
krem rengi kurdela bağlamışlar ya
bence aynı kumaşı seçmek lazım o duruşu yakalamak için..
o zaman da orjinaliyle aynı fiyata gelir
gospodina isimli bi üye var.. düğün albümünü gördünüz mü onun? o internetten aldı gelinliğini pronovias- alce.. bayağı da indirimli almış.
giyip beğendiğim bir modeli netten sipariş verebilirim öyle bişeyle karşılaşırsam..
yoksa ben pronoviası diktirmeye kalkmıcam. çünkü baştan ön yargılıyım aslaaa dikemezler
ben aglaya hariç diğerlerini beğendim gibi birşey birde şu var gelinliğe 2000 den fazla vermem hattaha 1500 tl gibi tutar ayırıcaz ben öyle düşünüyorum provanias olmazsada sağlık olsun ne diyim kendim tasarlar kumaşına varıncaya kadar ben alırım ki bu kaliteli kumaşla ilgili birşey bence bakalım
çağlanında dediği gibi çok tartışıldı bu konu forumda malesef sonuçlar iyi değil
gospodinanı buketine aşık olmuştum ben çok güzeldi fotoğraflarıda güzeldi
gospo nun gelinlini bilmeyen yok kuzum onun gelinlik ayakkabıları da benim için olaydı herseyi cok güzel
internetten alma mevzuusu o zamanlar gundemdeydi benm için de ama artık guvenemem diyorum... benimki yurt dısına giderse belki alabilir yoksa burda milyon tane gelinlikçi milyon tane model var giyer dener hangisi yakısıosa onu alırım pronovias diye bi takıntım yok yani
aşkımın olayım ben artık ... onla huzurlu mutlu olayım evimde de... yoksa saraylara layık dugunu yapıp milyon dolarlık gelinlik giysem ne...
detay hepsi kuzucumm
evet evet ben düğün istemiyoruım yeterki hemen kavuşayım bitsin gitsin mutlu mesut olayım istiyorum çağlaaaaa
yaaa ben dayanamıyorum özlüyorum özlüyorum özlüyorum kavuşmak için gün sayıyoyrum şafak say dedi bana canım benim
ben bir tek balayında masraflı olcamdiğerleri en uygun şeyler olsun ama düğün olcaksa o kargaşaya katlancaksam balayı hayalimdeki gibi olsun demi gelinlik sade birşey beğenirim provanias şart değil akayda var beğenmezsemde kendim tasarlarım ne edem
kuzucum hele bi gezmeye başla gelinkçileri.. beğeneceksin inanıyorum
ah bir daha söyleee özlüyorum diyeben de ben deeeee
en son 31 martta görmüştüm 3 saatçik
2011 haziran 23 ten beri de toplamda 1 hafta gördüm zaten
çok özlediiim..
evet evet ben düğün istemiyoruım yeterki hemen kavuşayım bitsin gitsin mutlu mesut olayım istiyorum çağlaaaaa
yaaa ben dayanamıyorum özlüyorum özlüyorum özlüyorum kavuşmak için gün sayıyoyrum şafak say dedi bana canım benim
ben bir tek balayında masraflı olcamdiğerleri en uygun şeyler olsun ama düğün olcaksa o kargaşaya katlancaksam balayı hayalimdeki gibi olsun demi gelinlik sade birşey beğenirim provanias şart değil akayda var beğenmezsemde kendim tasarlarım ne edem
1500-2000 bence de iyi
daha bunun ayakkabısı var, çiçeği var, duvağı var, kuaförü var.. var da var.
ve inanın burda bile çok güzel gelinlikler var. dokunmaya kıyamıyo insan. indirimli hali 1900 demiştim size ki pazarlıkta yapılır. üstelik şimdi tam düğün sezonları başlıyo fiyatlar artmış durumda..
biz kışın bakacağımız için şanslıyız
kıyamam sana özlüyorum yahuuu hatırlatmak istemezdim ama şurda şu kadar zamanda hiç böyle kötü olduğum zamanlar olmamıştı
2 sınavı hala açıklanmadı kafayı yicem nuray hocası son gün açıklıyormuş finale 2 gün kala hangi ara çalışcak diede kafayı yicem o 2 sınavdan biri tek ders kalırsa o zaman burda beraber vakit geçircez onunla aralığa kadar ama biran öncede gitsin istiyorum askerlik aradan çıksında istiyorum
gelcem dmeişti ama arkadaşı nişanlanıyor ona gidicek belki doğum günüsünde burda olur özleidm kiiii
nurayım inşallah istnbula gelirsin mesafeler kısalır
aynen kuzummm ümraniye-kadıköy falan da gelinlikçi kaynıyo vallla vitrinlere bi bakıyorum harika şeyler var
önemli olan markası değil ki üzerimizde nasıl tasdıgımız
safak mı say dediikıyamam size yaaa
eveeeeeet kışın bakmak gercekten cok mantıklı mart ayıyla beraber bahar gelio ve dugun sezonu acılıyo hele bu aylar tam doruk noktası o yuzden ocak gibi bakmak mantıklı gecen sene de bole dusunuyodum zaten sırf bu sebepten tam denk geldi
gecen eski topigimize baktım da ben gecen yıl da haziran da evlenirim diomusum ya en basta dusunduklerime sadık kalmaktayım yani umarım engel cıkmaz
canım benim. inşallah.
her ihtimale karşı o iki derse hep hazırlıklı olacak enişte o zaman.
ailen o askerliğini yapmadan verir mi seni canım?
bir an önce bitirsin okulu da gidip gelsin.. çok dua edicem size inşallah herşey yolunda gider, hayalleriniz bir bir gerçekle buluşur.
aynen öle dedi şafak say hem hasret bitcek hemde sen 6 saat yol gitmicen yorulmucan bütün mutlulukların için şafak say ben gelcem dedi bende üzülüyorum ama dik durmaya çalışıyorum çağlaa
dedim ben daha çok şafaklar sayarım
söz nişan olabilir canım abiside askere gitmeden evlendi evlendiktende 3 sene sonra askere gitti ama benim sevdiceğim öle bişi yapmıcak biz askerden sonra evleniriz kısmet, askerde kalırsa beni uzun yıllar bekletir burdaki arkdşlarımda diyor o giderse sendemi peşinden gidicen die nurayım hiçbişi belli değil ona soğuk olan meslek askerlik ve o büyükelrinin baskısıyla asker olabilir gibide geliyor
eveeeeeet kışın bakmak gercekten cok mantıklı mart ayıyla beraber bahar gelio ve dugun sezonu acılıyo hele bu aylar tam doruk noktası o yuzden ocak gibi bakmak mantıklı gecen sene de bole dusunuyodum zaten sırf bu sebepten tam denk geldi
gecen eski topigimize baktım da ben gecen yıl da haziran da evlenirim diomusum ya en basta dusunduklerime sadık kalmaktayım yani umarım engel cıkmaz
ayy eski topigimiizzzyaa neden ayrıldık biz ordan sanki.. ne güzeldi, orda tanışmamız, kaynaşmamız.. hayaller kurmamız, heyecanlarımız, bekleyişlerimiz...
gizemim çağloşu dinleyin derim..
bu arda paşacım mesaj attı kızlar, 10 kişi elenmiş bugün eğitimde.. istanbul(asya) ekibi 4 kişi kalmışlar.
allah'ım yardımcısı olsun, siz de dua edin noluuur..
gizoş bence izin verme asker olmasına karkterine de uygun degilse hele hiçççç peşinden gitmeyi bırak o mutsuz olursa sen de mutsuz olursun kolay bişe değil...
kariyer falan hiçbişey dusunmıceksin her gittigin yerde iş bulcakmısın bulamıcakmısın... biir sürü dert... bakma ben de bindim bir alamaete yani
dun kardesim bile sordu benimkine de sormus ne yapcaksınız nasıl ole evlilik miolucak die
bilmiorum yasayıp gorcez acma hiç o konuları dedim....
ayy eski topigimiizzzyaa neden ayrıldık biz ordan sanki.. ne güzeldi, orda tanışmamız, kaynaşmamız.. hayaller kurmamız, heyecanlarımız, bekleyişlerimiz...
gizemim çağloşu dinleyin derim..
bu arda paşacım mesaj attı kızlar, 10 kişi elenmiş bugün eğitimde.. istanbul(asya) ekibi 4 kişi kalmışlar.
allah'ım yardımcısı olsun, siz de dua edin noluuur..
evet yaa eski güzel anılarımızzz dimi ben ara ara girip bakıyorum yaklasık bir yıl once nasılmıs diye sonra kaptırıp gidiorum valla ne güzelmiş yaa
dualarımız siznle canımmm masallah hep böle iii gider inş işleri
canım zaten var ya seni dinlemesem toz pembe gelcek belki bizim çevremizdeklerde üzülüyordur belli etmiyordur onun kuzeni hayatından memnun olan kaıdna oluyor bu durumda
kızlarr benimki bana paşam sultanım prensesim diyor çok komik öle bir paşam diyor ki gülmekten ölüyorum
dua edicem canım inşallah hallolcak seninde herşeyin çok mutlu oclaksın
bide dün 5 senelik ilişkimiz boyunca ilk kez 22:22 biri beni düşünüyor benim onu düşündüğüm gibi die msj atttı öle bir şaşırdım kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?