'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ooyyy
benimki de bana prensesiim diyoo. ben de okul zamanı sabahları tosbağaa uyan derdim hep hani tosbağalar çok yavaşlar çok ağır hareketliler ya, bizimkide sabahları öyle iki saatte anca kalkıyodu yatağından, gözleri kapalı geziyodu ..
çoğu zaman gidip kapıda bekliyodum dakikalarcaa, tekmelediğim bile oldu yani kapıyı

seninde 1 ayın kalmış hemen hemen
gelinlikler hazır, balayı yerleri ayarlanmış, düğün mekanı belli, evlerimiz kurulmuşş oooohhh keyfe bak

ay eveeet eveeet eveeet yaaa gelsinnn o günleeer gelsinnn

uzadıkca uzuyo ama sanki sakız gibi... aylar daha zor gecmeye basladı

dün böörtlenle 9 haziranı bi devirelim de diye konustuk... 1 yıldan dusucez yaaa artık su kadar ay kaldı demek bizi daha cok sevindircek

valla zamanda tosbaa gibi ilerliyo
ama gelecek güzel günleeer.. şu yazı bir atlatsaydık

valla zamanda tosbaa gibi ilerliyo
ama gelecek güzel günleeer.. şu yazı bir atlatsaydık

evet yahuu zaman senin tosbik gibi oldu aynı kuzum yaa yattıgı yerden kalkmak bilmiyo gelen ay nisanı kovana kadar illallah ettik bakalım mayıs ne hava calcak

gecen yıl cabuk gecmişti bu yıl nie böle isyeaaannn ediyorumm yaaa

yaz gecerse zaten daha ii olcak hazırlıklar hızlanır azcık oyalanırız...

evet evet bencede bu işte bir yanlışlık varhayat ona güzel gitmediği yer yok çağlam buz dağının arka kısmı kötü olabilir bence

ayyy evet var böyle numaraları bu sıra nedense böle şeler yapıyor romantik oluyoo aaa bakkk beni taşıdı çağlam anlatmadım caddebostan sahilinde ben deniz kenarındaki kaldırımdan yürüyodum oda en aşağıdaydı el ele çık sırtıma taşıyım dedi bende çıktım taşudu beniii ben kemikliyim yaa bide kemiklerim kalın battı ona çok komiktik çok

nurayım bende tosbağa diyodum aynı şeleri okul zamanı bizde yaşamıştık uyanmıyordu kapıyı kırıcaktım bir seferinde bende

kızlar hemen günler çarçabucak geçsin geçsin artık yeterrrrrr isyaaannnnn

ayy gizoş cok guldum yaa o tasımalar cok komik oluyo gercekten benimki bazen habersiz yapıo hele o zaman gormen lazım bir anda kendimi havada buluyorummm

yaa biz birbirimize clark ve lois diye hitap ederdikkkk aşkım diyene kadar biliomusunuzzz biribirmize o kdar kolay askım diyemedik clarkım loisim sole bole bir sürü sey konusurduk ama seni seviyorum ve askım diyemezdik ikimizde böle tam dicek gibi olurduk kalırdı yarıda

sonra benimki bigün beni yemege goturdu mektup yazmıs orda solemişti hepsini... hala da anlatır sabrettim ama dememek icin gel bana sor dilimin ucuna geliodu diyemiyodum diye

ben ondan bekledim inat edip o da özel olmasını istemiş ... şimdi böle hitap sekillerini söleyince aklıma geldi...

bu arada superman bebeği hala bulamıyoruz yaaa yok yok yok... ne koycam ben gelin arabasının önüneee

bizde birbimize 2 senenin sonunda aşkım dedik sanki anlaşma gibi, ben o lafın özel olmasını istediğimi ve tek bir kişiye demek isteidğimi anlatmıştım sonra alışverişte felan yanlışlıkla aşkım diyordu yolda yürürken bende hep surat ekşitirmişim çok komik birgün cevahirde gezerken aşkım demişti halada diyor naısl oldu birden ikimizde aşkım dedik die :))))))))))

süperman bakacağımbulursam foto çekeceğim olurmu olmadı yaptırırsın bebek yahuuu

tesadüfe baaaak 2 sene mi iii sabretmişsiniz kuzumm ya

yirim seniii görürsen hemeen bildir bana canımmm, yapma bebek de istedimiz gibi olur mu bilemedim yapma bebek yapan bi yer bilmiorum kuzuuu öle biyer gorursen de bana hemen bir haber et

dugunden sonra da odamıza koycam clark ve loisi

kuzu o sabrdemedi ben korkuyordum ama ilk sevgilim ne olcak die duygularımla hareket etmedim ketum davrandım çağla

çıktığımız ilk gün ben çok kıskancım sende evlenmek istediğim kızsın ne olur ona göre davran dedi ben bu ifadeyle yurda gittim bu ne diyo kızlar dakka bir gol bir seviyorumda bu nedir nasıl gider bu ilişki düşünsene evlenmek istiyorum lafını küfür gibi algılamışım nasıl bir kafa yapım vardı zaten o zaman ben nasıl evlenme moduna girebildim bilmiyorum ki

ay inanmıyorum dakika bir gol bir olmus ciddennnn maşallah enişteye ama tebrik ediyorum yapmıs dedigini seni yola getirmiş bu konuda kuzummm

ay inanmıyorum dakika bir gol bir olmus ciddennnn maşallah enişteye ama tebrik ediyorum yapmıs dedigini seni yola getirmiş bu konuda kuzummm

valla siyah giyinen rock forever diyen biriydim o halimi hatıramak istemiyorum kararında biri değildim be çağlam bide eskinin büyük feministlerindendim asla bir erkek benim üstümde egemenlik kuramazdı izin vermemiştim yani oda hep der kalelerini bir bir ele geçirdim ipler kaleler benim elimde giz der ve ne dese haklı o halime bakıyorumda sevimli değilmişim cadıymışım

çağlam bu bütün boğa burçlarında olan bir septom ben yaşadım gördüm ne söliceklerse hemen pat die sölüyolar önceleri sonraları yok düz mantıklar ya hep ya hiç ben mesela asla kesin emin konuşamam

ben de eski punklardanım... rengarenk saclarımı rengarenk pantolonlarımı damalı askılarımı görmeliydin ben de hatırlamak istemiorum iiki de benimkini o zamanlar gormemisim donup de bakmazdı herkesde bir dönem oluyor kuzum yaa

boğa burcları cok duskundur eve aileye zaten her halinden beliii

500 sayfayı da gördük burdaaa bu arada

vuvvvv punkta farklı bir dönem bende kaydım ama sonra vazgeçtim şu çiçek çocuklar gibi rengarenk takıldım belli bir siyasi görüşü benimsedim sonra rocka kaydım kaydımda kaydım nasıl öle olmuşum bilemedim benimkiyle bir ara siyasi çok tartışma yaptık sonra birden böle yürümiceğini düşünüp o muhabetleri kesmiştik sonrada ben işte hayatı tam ortasında yaşayan pudra pembesi beyaz ve krem renk giyinen bir kız haline geldimmm

vuvv 500 sayfayı deviriyormuyuz biz 2013 evlenceğimiz zamanlarda 4000 lere gelirik kiiii

aynen ben de iş hayatından sonra böle oldum ama zaten bi dönemden sonra zevk vermiyor kuzummm gelip gecici işte

2011 gelinleri 2011 in yazında 10.000 li sayfaları görmüştü kuzumm bakalım onların rekoruna erişebilcekmiyiz

diğer topiciğimizde olsaydık daha büyüktü sayfa sayımııızz .. burdaki 500. sayfamızda hayırlı uğurlu olsuuunnn :119:

evet gizoom..
2011 gelinleri de 2009 da konuşmaya, tanışmaya başlamışlar..

Son düzenleme:
evlendikten sonra bi topik açalım, 2013 gelinleri doğuruyor
gerçi biz 1-2 sene sonra yaparız bebişi sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…