evlendikten sonra bi topik açalım, 2013 gelinleri doğuruyor
gerçi biz 1-2 sene sonra yaparız bebişi sanırım :26:
açarız açarız nasip ederse ben hemen bebişim olsun isterim önceden hiç istemyodm hemen ama şu anda çok çok istiyorum
kızlar şimdi nette tupperware ürünlerinin kansorejen maddelerden ve 7 numaralı plastikten yapıldıgına dair tonlarca sikayet gordum birisi de cıkıp acıklama yapmamıs
kafam cok karıstı... az önce kuzenle konustum da keske almasaydın bildigin plastik onlar bir işe de yaramıyolarlar deyince arastırma geregi duydum ve okuduklarıma sastım kaldım
dogru değildir inşallah :44:
yok artııııkkk
kuzum ya karalama kampanyası olmasın.. tupper a rakip olmaya çalışan çok marka var piyasada..
ne bilim çevremde kullananlardan hiç şikayet duymadımm.. :44::44:
çok şaşırdım şu an yaaa..
ben de öle olduguna inanmak istiyorum kuzum ama sikayet vardaki o kadar sikayete neden kimse acıklma yapmamıs kafam karıstı
ben de kuzenden duydum canım simdi ya sasırdım ...
7 numara yazdıgını sölüo sikayet edenler... uzmanlar acıklama yapıp bas bas bagırdı yazın her yerde 3 ve 7 numaralı plastiklerden uzak durun diye :44:
çok garip bi acıklaması olmalı ama ne
ben hiiç bılmooree pastaam annanem aldırmadı dıye almadım daha bende tupper ürünlerinii
nie ki pastammm ananiş istemiyooo
nuraycım cok iyi oldu bu bilgiler... Amerika da scientists dergisinin yayınladıgı makale kafamı karıstırmıstı benim birazda o makaleden sonra tupperware ham madde değişikliği yapmıs, her ürünün altına bilgilendirme koymaya baslamıs Türkiye ye gönderilen ürünlerde buna dikkat edilmiyor burayı pek önemsiyor olabilirler diye yazmıştı biri de...
benim ürünleri aldıgım bayanda söyledi kullanmayı bilmedikleri için işe yaramadıgını söyleyenler oluyo diye, kullanım sekilleri farklı gercekten gösterdi bana da kapakttıktan sonra havalarını alıyorsun kapakların falan ama coktan uctu gitti aklımdan netten bakıcam artık kullanırken umarım yazıodur detaylı bir şekilde :44:
herkeslere günaydınn
Merhaba kızlar ben geldim günaydın
Hoşgeldiiiinnnnn..
Nasılsınn canımm??
Hoşbuldum ki...
Şükür canım sağol,sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?