'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

:) hizli cikti bizim kizlarr valla

hepimize istedikiz zaman hayirli evlatlar naslp etsin Allah kizcelerr

biz bi evlenseydik once

kızlar şimdi nette tupperware ürünlerinin kansorejen maddelerden ve 7 numaralı plastikten yapıldıgına dair tonlarca sikayet gordum birisi de cıkıp acıklama yapmamıs

kafam cok karıstı... az önce kuzenle konustum da keske almasaydın bildigin plastik onlar bir işe de yaramıyolarlar deyince arastırma geregi duydum ve okuduklarıma sastım kaldım

dogru değildir inşallah :44:

yok artııııkkk
kuzum ya karalama kampanyası olmasın.. tupper a rakip olmaya çalışan çok marka var piyasada..
ne bilim çevremde kullananlardan hiç şikayet duymadımm.. :44::44:
çok şaşırdım şu an yaaa..

ben de öle olduguna inanmak istiyorum kuzum ama sikayet vardaki o kadar sikayete neden kimse acıklma yapmamıs kafam karıstı

ben de öle olduguna inanmak istiyorum kuzum ama sikayet vardaki o kadar sikayete neden kimse acıklma yapmamıs kafam karıstı

bende bakıyorum şu an kuzumm cidden neler yazmışlar yaa..
ve dediğin gibi firma tarafından hiçbir açıklama yok..
sitelerinde resmi bir açıklama varmıdır acaba?
biz hangisine güvenip alalımkii yaa

ben de kuzenden duydum canım simdi ya sasırdım ...

7 numara yazdıgını sölüo sikayet edenler... uzmanlar acıklama yapıp bas bas bagırdı yazın her yerde 3 ve 7 numaralı plastiklerden uzak durun diye :44:

çok garip bi acıklaması olmalı ama ne

evet okudum kuzum..
çok şaşırdım bende.. :44::44:

kuzular tupperware plastik değil.
bahsedilen plastikler ile tupperware koruması sağlansaydı 2-3 liraya satılan o plastik kaplarda aynı görevi görürdü.
heryere herşey yazılıyo. insanlar çıkıp peynir dünyasına koydum ama yine de peynir küflendi diyo. kullanmasını bilmiyo haberi yok. bu yoruma bakıp almayacaktım aslında ama dinlemedim aldım valla.

şunu da okudum paylaşıyım sizle:
TUPPERWARE ÜRÜNLERİ HANGİ MADDEDEN YAPILIYOR?

Yumuşak kapaklar POLİETİLEN maddesinden üretilir. Bu madde yapay kalp kapakçığı üretiminde de kullanılır!

Gövdeler kapaklardan biraz daha serttir: POLİPROPİLEN maddesinden yapılır. Bu madde de;

*Buzdolaplarının iç gövdesinin hammaddesidir.

* Ayrıca protez kol, bacak vs. yapımında kullanılır.

Cam görünümlü Kristalin serisinin hammaddesi POLİKARBONAT tır. Bu madde de miyop, hipermetrop gibi göz rahatsızlığı bulunan kişilerin taktığı LENS in hammaddesidir.

Silikon kalıpların hammaddesi de bildiğimiz göğse, dudağa vs. konulan SİLİKON maddesiyle aynıdır!

ben hiiç bılmooree pastaam annanem aldırmadı dıye almadım daha bende tupper ürünlerinii

nie ki pastammm ananiş istemiyooo

nuraycım cok iyi oldu bu bilgiler... Amerika da scientists dergisinin yayınladıgı makale kafamı karıstırmıstı benim birazda o makaleden sonra tupperware ham madde değişikliği yapmıs, her ürünün altına bilgilendirme koymaya baslamıs Türkiye ye gönderilen ürünlerde buna dikkat edilmiyor burayı pek önemsiyor olabilirler diye yazmıştı biri de...

benim ürünleri aldıgım bayanda söyledi kullanmayı bilmedikleri için işe yaramadıgını söyleyenler oluyo diye, kullanım sekilleri farklı gercekten gösterdi bana da kapakttıktan sonra havalarını alıyorsun kapakların falan ama coktan uctu gitti aklımdan netten bakıcam artık kullanırken umarım yazıodur detaylı bir şekilde :44:

herkeslere günaydınn

Günaydıınn kurabiyemmm..

canım yaa valla benimde içime su serpildi alamadım diye üzülüyodumm..
yazılanları okuduktan sonra hangisine güvenip alıcam diye düşünmeye başlamıştım..

kızlar günaydın

tuperware konusunda içiniz rahat olsun benim annem sağlık delisi valla böle bişi duysa şüphelense kullanmazdı kaldıki ben ayranı bile 10 senedir şek şekte yapıyorum o benim yol arkadaşımdı umarım bana zarar vermemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…