Merhaba kızlar ben geldim günaydın
Günaydıınn kurabiyemmm..
canım yaa valla benimde içime su serpildi alamadım diye üzülüyodumm..
yazılanları okuduktan sonra hangisine güvenip alıcam diye düşünmeye başlamıştım..
kızlar günaydın
tuperware konusunda içiniz rahat olsun benim annem sağlık delisi valla böle bişi duysa şüphelense kullanmazdı kaldıki ben ayranı bile 10 senedir şek şekte yapıyorum o benim yol arkadaşımdıumarım bana zarar vermemiştir
hoşgeldin canımmonun da ne komik adı var dimiii şek şek
hoşbulduk çağlam nasılsın?
iiyiyim kuzuusen nasılsınnn bakalımmm ???
şükür canım iyiyim şuan
bir yandan işe bakıyorum bir yandan size..
dün sizlerle ilgilenemedim çünkü Nurayım da merak etmiş sağolsun
Kuzular bilin bakalım ne oldu...
Annem sanırım 1-2 hafta sonra benimkini arıcakmış onu ananeme davet edicek teyzem yengem orda olucak tanışmak için ve konuşmak için....
Teyzem sen söyle dedi sonradan ben söylemem diyinceeee ablam arasın oğlum gel de konuşalım artık bayağı geçti dışarda birinin görüceğine gel bizede tanış bakalım artık herkes yağmura soruyor buyur gel dicekmiş galiba:18::18:
Ki bizim aramız iyi değil son zamanlarda hatta 2012 bize hiç yaramadı sanırım ilşkimiz sınavdan geçiyor ama anem bilmiyor hatta kimse..Aslında annemin aramasını istemiyorum gelmesin diyorum bir yandan da gelsin diyorum..Psikojikman nasıl oluruz sonrasında bilmiyorum tuhaf yaa...
ailen haklı bencede artık gelmeli, hatta arkasından da yavastan aileler tanısmalı canım 2012 nin mayısına geldik bile...
zaman azalıyor artık hepimiz icin
Günaydınnn topiciminn gelincikleriii:))
Bugünnnnn bitanecikk annemn doğumm günüüü, az önce aradımmm kutladımm:)) Allah onu başımızdan eksik etmesin...
Mudodann hoş bir çerçeve aldımmm içine babamla ikisininn resmini koyucamm akşamaaa oyle vericemmm:) şaşırıcakk birazz ama annemi şaşırtmak istiorumm:))
eve giderken de pastamı falan alıcammm, belkiiii yengecimm de gelir akşamm ohh aile saadetii
Bugünnnnn bitanecikk annemn doğumm günüüü, az önce aradımmm kutladımm:)) Allah onu başımızdan eksik etmesin...
Mudodann hoş bir çerçeve aldımmm içine babamla ikisininn resmini koyucamm akşamaaa oyle vericemmm:) şaşırıcakk birazz ama annemi şaşırtmak istiorumm:))
eve giderken de pastamı falan alıcammm, belkiiii yengecimm de gelir akşamm ohh aile saadetii
yağmurum hoşgeldin.. bütün gelinciklerime günaydın..
pelimm annişin doğum günüsü kutlu olsun, allah yokluğunu göstermesin, sağlıklı, uzun ömürler versin ..
günaydın gelinleriiimmmm nasılsınız?pastaam annanemee göre tupperlar saglıklı falan degıl plastık plastıktır dıyo ınadı ınat alsam atar biliyorum o yuzden kendı evımdeyken alıcam bide viskon badiler kanser yapar der hep ve aldıgımda ataar en sevdıgım gıysılerım annanemın bu takıntıları yuzunden çöpü boyladı Pelimimkommmm o güzeller güzelli annecinin dogum gunusu kutlu olsun iyiki var ve senin gibi bi kıza sahip Allah yokluklarını göstermesinn
iyiyim yağmuşkom, miniğim.. siz nasılsınız?
aslında en sağlıklı ürün cam ürün gerçekten. ama cam sürahide bile fazlasıyla bekleyen suda bile yeşillenme oluyo.. tupper ın sürahisinde hiç bişeycik olmuyo.
saklama kapları adı altında satılan plastikleri sokmam asıl ben eve.
bide kızlar piyasadaki 12 peynir firmasının ürünlerinde yapılan incelemeler sonucu çoğunda aflotoksin bulunmuş ki bu vücutta birikince direk kanser sebebi.. bir çoğunun da nem dengesi falan uygun değilmiş..
biz ne yicez bilmiyorum..
yumurtaya laf ettiler, tavuğa laf ettiler, ete laf ettiler, süte laf ettiler vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?