ben iyiyim canım sen nasılsın ki?
iyiyim yağmuşkom, miniğim.. siz nasılsınız?
aslında en sağlıklı ürün cam ürün gerçekten. ama cam sürahide bile fazlasıyla bekleyen suda bile yeşillenme oluyo.. tupper ın sürahisinde hiç bişeycik olmuyo.
saklama kapları adı altında satılan plastikleri sokmam asıl ben eve.
bide kızlar piyasadaki 12 peynir firmasının ürünlerinde yapılan incelemeler sonucu çoğunda aflotoksin bulunmuş ki bu vücutta birikince direk kanser sebebi.. bir çoğunun da nem dengesi falan uygun değilmiş..
biz ne yicez bilmiyorum..
yumurtaya laf ettiler, tavuğa laf ettiler, ete laf ettiler, süte laf ettiler vs.
nazlım minnak sultanım nasılsın
canım dün bende duydum o haberi çok sinir oldum yaaa çok sinirliyim
liselere evlilik olayını indiren insanalr çocuklara bozuk süt dağıtan insanlardan herşey bekler oldum korkarak yaşıyorum:18::18::18::18:
iyiyim yağmuşkom, miniğim.. siz nasılsınız?
aslında en sağlıklı ürün cam ürün gerçekten. ama cam sürahide bile fazlasıyla bekleyen suda bile yeşillenme oluyo.. tupper ın sürahisinde hiç bişeycik olmuyo.
saklama kapları adı altında satılan plastikleri sokmam asıl ben eve.
bide kızlar piyasadaki 12 peynir firmasının ürünlerinde yapılan incelemeler sonucu çoğunda aflotoksin bulunmuş ki bu vücutta birikince direk kanser sebebi.. bir çoğunun da nem dengesi falan uygun değilmiş..
biz ne yicez bilmiyorum..
yumurtaya laf ettiler, tavuğa laf ettiler, ete laf ettiler, süte laf ettiler vs.
iyiiimm bebekler kurbaaam düğün yapmak ıstıyoo onu ıknaya calısıorum dıyorum bosuna neden okdar masraf yapalım eksıklerımızı tamamlarız, diyo ben gerekırse geceleri taksıye cıkarım senı kımselere muhtac etmem kımler dugun yapıo bızmı yapamıcaz dıyoobu cocuk tam bı kurbaaa onun iiçin ölürüm yaa adam dedıgın bolee olurr hergun daha bı asık edıyo kendınee siz nasılsııınnız bakalım Nurayımm annanemde cam dıyo baska bısı demıyoo bende sakarım yaa herseyı kırarım
iyiiimm bebekler kurbaaam düğün yapmak ıstıyoo onu ıknaya calısıorum dıyorum bosuna neden okdar masraf yapalım eksıklerımızı tamamlarız, diyo ben gerekırse geceleri taksıye cıkarım senı kımselere muhtac etmem kımler dugun yapıo bızmı yapamıcaz dıyoobu cocuk tam bı kurbaaa onun iiçin ölürüm yaa adam dedıgın bolee olurr hergun daha bı asık edıyo kendınee siz nasılsııınnız bakalım Nurayımm annanemde cam dıyo baska bısı demıyoo bende sakarım yaa herseyı kırarım
valla NURAYIM annemler dediler davet edelim artık sıra bizde çağıralım ama benimki bu duruma ne der bilmem ilk yengemle tanışmıştı ama ŞİMDİ AĞIR TOPLAR ANANE TEYZE ANNE VE YENGE OLACAK HEP KADIN zorluk çekerim der utanırım der ama ben sölemicem annem direk arar söler ne dersede anneme sölesin ya ben artık yoruldum haklı olabilir çekinebilir ama nebiliyim yahu bende öle dedikleri an ellerim terledi kimbilir çağırsalar gelse ne olurum ya ben:18::18:
helal olsun enisteye
benimkine dugun yapmayalım desem takla atar heralde havada
ne yiycez ki ne kaldı merak ediyorum
neye göre almalıyız peki kızlar? ben beyaz peynir yiyemiyorum zaten çok seven biri değilim... labne peynir yiyebiliyorum bir de sütaşın süzme peynrini o da işte iki gün beklese yiyemiyorum
onlarda da cıkmıs mı bir sey??
canım o da annesiyle gelse daha rahat olur aslında.
helal olsun enisteye
benimkine dugun yapmayalım desem takla atar heralde havada
tatlıım ben de hep kırıyorum ya, en çokta birsürü para verip yemek takımları alıcaz ya onları da kırıcam diye içim gidiyo şimdiden
kurbasınaaa helal olsun bu puf'un yaaagerçekten adam dediğin böyle olur. 'masraftan kısılıyo oh ne güzel' diye düşünmüyo. .. ne yapar ne eder sana bakarım, evi çekip çeviririm.. ooy oyyyy
pastam yaa ben dıyorumkı bıde benı dugun stresıne sokmaaa kurba dıyokı bana bu işte bi terslik var
ya ben bu kurbaayı bı yıceem o gorcek gununuÖmür adanır bu adamaa nurayımm
markalarını söylemediler canım. ben de sütaş ın peynirini yiyorum.. bide krem peynir.
sanmıyorum bunlarda da bişey olduğunu.
Allah bilir artık napalımmm benim 90 yasındaki dedeme gecen ölçüm yaptılar 70 yasında cıktı beden yası... organları 70 yasında birinin organları gibiymiş hala
beni ölçseler 24 ümde 54 cıkarım... cok sanssız bir nesiliz
adanmaz mıı balımm. maşallah
sen de düğün düşünmeye başla.. çokta pahalı olmayan güzel bir yerler buluyor gibiyiz.. çağlam sağolsuun
pastamız sagoooollsuuuuunnnbalım yaa ben cıdden dugun stresıne gırmek ıstemıyoorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?