'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazlım minnak sultanım nasılsın

iyiiimm bebekler kurbaaam düğün yapmak ıstıyoo onu ıknaya calısıorum dıyorum bosuna neden okdar masraf yapalım eksıklerımızı tamamlarız, diyo ben gerekırse geceleri taksıye cıkarım senı kımselere muhtac etmem kımler dugun yapıo bızmı yapamıcaz dıyoo bu cocuk tam bı kurbaaa onun iiçin ölürüm yaa adam dedıgın bolee olurr hergun daha bı asık edıyo kendınee siz nasılsııınnız bakalım Nurayımm annanemde cam dıyo baska bısı demıyoo bende sakarım yaa herseyı kırarım

Son düzenleme:
ne yiycez ki ne kaldı merak ediyorum

neye göre almalıyız peki kızlar? ben beyaz peynir yiyemiyorum zaten çok seven biri değilim... labne peynir yiyebiliyorum bir de sütaşın süzme peynrini o da işte iki gün beklese yiyemiyorum

onlarda da cıkmıs mı bir sey??

valla canım. aslında hiç kulak asmamak lazım ama etkileniyoruz işte.
yapılan incelemelerde diye başlamıyolar mı sinir oluyorum.. sağlık bakanlığı ne işe yarıyo? baştan üretim aşamasında neden onay veriliyo madem zararlıysa üretimine. piyasaya sunulup, evimize girdikten sonra geliyo açıklamalar hep.
artık pis yalancılar diyesim geliyo çoğu habere.

yağmurcuum sevgiliciğin annenlerle tanışacakmış, çok sevindim canım. belki o zaman aranızdaki sorun da gider kendiliğinden. iş ciddiye dönüyo çünkü.

Kızzlaaarrr annemm adınaa çook teşekkür ederimm, iyi ki varsınızzz:)) Akşama okutucammm bu güzel dileklerinizi deee kendisinee çok sevinecektir:))

Seviorumm sizi gelinciklerimmmm

nazlım minnak sultanım nasılsın

iyiiimm bebekler kurbaaam düğün yapmak ıstıyoo onu ıknaya calısıorum dıyorum bosuna neden okdar masraf yapalım eksıklerımızı tamamlarız, diyo ben gerekırse geceleri taksıye cıkarım senı kımselere muhtac etmem kımler dugun yapıo bızmı yapamıcaz dıyoo bu cocuk tam bı kurbaaa onun iiçin ölürüm yaa adam dedıgın bolee olurr hergun daha bı asık edıyo kendınee siz nasılsııınnız bakalım Nurayımm annanemde cam dıyo baska bısı demıyoo bende sakarım yaa herseyı kırarım

valla NURAYIM annemler dediler davet edelim artık sıra bizde çağıralım ama benimki bu duruma ne der bilmem ilk yengemle tanışmıştı ama ŞİMDİ AĞIR TOPLAR ANANE TEYZE ANNE VE YENGE OLACAK HEP KADIN zorluk çekerim der utanırım der ama ben sölemicem annem direk arar söler ne dersede anneme sölesin ya ben artık yoruldum haklı olabilir çekinebilir ama nebiliyim yahu bende öle dedikleri an ellerim terledi kimbilir çağırsalar gelse ne olurum ya ben:18::18:

tatlıım ben de hep kırıyorum ya, en çokta birsürü para verip yemek takımları alıcaz ya onları da kırıcam diye içim gidiyo şimdiden
kurbasınaaa helal olsun bu puf'un yaaa gerçekten adam dediğin böyle olur. 'masraftan kısılıyo oh ne güzel' diye düşünmüyo. .. ne yapar ne eder sana bakarım, evi çekip çeviririm.. ooy oyyyy

Son düzenleme:

helal olsun enisteye

benimkine dugun yapmayalım desem takla atar heralde havada

canım o da annesiyle gelse daha rahat olur aslında.

Allah için benimki de hep derdi limon satarım garsonluk yaparım yeri gelir pazarda bişey satarım muhtaç etmem bizi derdi zaten bu sorumluluk sahibi beni ona çekti yaa pislik aşkım benim ya
Enişteye de aferin nazlım ya böle insanları seviyorum ya pısırık yada nebiliyim sorumluluk sahibi olamayan insanları hiç sevmem ya Allah korusun uzak dursunlar...

markalarını söylemediler canım. ben de sütaş ın peynirini yiyorum.. bide krem peynir.
sanmıyorum bunlarda da bişey olduğunu.

canım o da annesiyle gelse daha rahat olur aslında.

niye ben tek gittim banane biraz da o ter döksün gerçi ben çok gerilmemiştim nedense
sonra gelirler kısmetse annesi ablaları falan sanırım bi o gelsin de bakalım ya annem 12 yada 19unda ararım ya bi cumartesi gelsin erken çıkarsa dedi ama o bilerek geç çıkar o gün

helal olsun enisteye

benimkine dugun yapmayalım desem takla atar heralde havada

pastam yaa ben dıyorumkı bıde benı dugun stresıne sokmaaa kurba dıyokı bana bu işte bi terslik var

ya ben bu kurbaayı bı yıceem o gorcek gununu Ömür adanır bu adamaa nurayımm

pastam yaa ben dıyorumkı bıde benı dugun stresıne sokmaaa kurba dıyokı bana bu işte bi terslik var

ya ben bu kurbaayı bı yıceem o gorcek gununu Ömür adanır bu adamaa nurayımm

adanmaz mıı balımm. maşallah
sen de düğün düşünmeye başla.. çokta pahalı olmayan güzel bir yerler buluyor gibiyiz.. çağlam sağolsuun

markalarını söylemediler canım. ben de sütaş ın peynirini yiyorum.. bide krem peynir.
sanmıyorum bunlarda da bişey olduğunu.

Allah bilir artık napalımmm benim 90 yasındaki dedeme gecen ölçüm yaptılar 70 yasında cıktı beden yası... organları 70 yasında birinin organları gibiymiş hala

beni ölçseler 24 ümde 54 cıkarım... cok sanssız bir nesiliz

aynen canım.. egede yaşamak vardı, aah ah :)
dedeye de maşallah.. allah sağlıklı yaşam versin her daim.. ne varsa eskilerde var diyolar ya çok doğru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…