'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen canım.. egede yaşamak vardı, aah ah :)
dedeye de maşallah.. allah sağlıklı yaşam versin her daim.. ne varsa eskilerde var diyolar ya çok doğru..

amin kusummmm

pastacımmm sen kesin kararlııysan stresini cekemem diyosan nurayımın da dedigi gibi otur güzel güzel konus anlat kurbişine bence de hak verir...

bizim de mekan icin fazla zamanımız kalmadı kime sorsam 1 yıl önceden halledio herkes artık yer kalmıo diyo en gec temmuz gibi kesinleşmesi gerekicek şu ceviri belasından bi kurtulsam kapı kapı gezicem de offf

siz ilk resimlerini attıgım yerde dügüne katılan iki kişi buldum.. cok memnun kalmıslar mekanda düğünde cok güzeldi dediler bakalım bakalımm

salon zigana'ydı sanırım..
laila'dan daha çok ısındım ben oraya..

salon zigana'ydı sanırım..
laila'dan daha çok ısındım ben oraya..

herkes aynı seyi söyledi kuzumm biliyomusun

resimlerden gordukleri kadarıyla herkesin tercihi ziganadan yana oldu nedense... buna benimki de dahil

benim de suan aklım orda en cok... ikisi birbirinden farklı tarzlar zaten biri balo salonu gibi agır satafatlı zigana benim karekterime daha uygun ben daha şirin daha sıcak yerleri seviyorum

çekincelerin neler kuzucum, kurbişinle bunları paylaş belki çözüverir hemen ya da sana hak verir :26:

ya kuşlar ateş hattında gibi hissediyorum kendımıı ıkımızınde annesı babası ayrı onun babası 2. evlılıgını yaptı falan gergın bı an olucak hıssedıyorum, her ne kadar 1 gun ıcın tabıkı hepımız bı arada olucaz deselerde o gergınlıgı ben sımdıden hıssedıyorum.. ayrıca ıstedıgım sekıldekı dugunlerın fıyatları malum o sekılde olmassa kurtarmalık bı dugun ıstemıyorum ıstesem tabıkı yapar ama o 5 6 saatın sıkıntısını ben neden evlılıgımın ılk zamanlarında çekiim ki? onun yerıne guzel bı balayı yaparız kınada zaten ben dokerım kurtlarımı

önemli olan sizin sonrasında mutlu ve huzurlu olmanız bu hepimiz için geçerli, dediğin giibi 5-6 saatlik bir şeyin ceremesini evlendikten sonra cekmekte cok mantıksız kuzum

kaldı ki hep diorum gelin ve damat heyecandan hiçbişey anlamıyo bile nişandan düğünden resimlerde kalacak anısı işte o da her türlü kalır

hayallerimizdeki mekanlar cok pahalı olabilir ama bu demek değil ki daha makul bir mekanda da güzel bi dugunumuz olmıcak, iş organizasyonda bitiyo sonucta... bence bu kadarıyla bile cok ama cok sanslıyız, bir tabakla bardakla bi baskasının gelinligi ile evlenenler var

amac birbirmizin gözlerine bir ömür askla bakmak değil mi? istersek uzayda evlenelim sonrasında bir lokma ekmegi huzurla yiyemeceksek hiçbir anlamı yok...

benim bir ablam var, böle spirütüel konularda uzman... istedinmi hersey olur der... yeter ki iste hayal et ama hayallerin bile makul ve mantıklı olsun...

ben de öyle yaptım ve gördüm ki makul seylerle de mutlu olunabiliyo, düğün için tek istediğim klasik salon konseptinden uzak olması kır düğününden zaten gündüz olması gerekmesi nedeniyle vazgectim gündüz düğün sevmiyorum

artık o konseptten uzaklasan mekanlarını farklı kılmaya calısan cok yer var... bir düğüne bir arabası parası baglamak manasız

çağlacığıma katılıyorum
minnak sultanım sn prensinle konuş o seni anlayacaktır veya orta yolu bulacaktır bebeğimmm

kesınlıkle cok cok sanslıyızz pastaam ben hem o gergınlıgı yasamak ıstemıyourm hemde dedıgım gıbı sıkıntısını sonradan cekmek ıstemıyorum, önemlı olan onunla benım mutlulugumm ıstedıgım tabıkı hayalımde olan seylerı yapmak ıstıyorum bı nostaljı araba olsun , kızkulesınde cekımm olsun, kınamda çintiyan giymek bunlar olmassa cok ıcımde kalır ama dugun yapmamak ıcımde kalmıcak emınım bundan ki zaten mınıkte olsa kokteyl yapıcaz ıns

ay yerımmm bende pembiikk istiyooruuumm pastaam arkayada bız yandık sız yanmayın yazarım ne kadardır acep kıralar bıde sandal kırasını arastırıcaamm

kuzum bitane site var gelindamat fırsatı diye oraya cok geliyo kampanyada 300-400-500 gibi oluyo biz gecen yıl sormustuk pembiş limuzin 1200 liraya cıkmıstı hesap fırsat sitesindeki de tam istedigim gbi cıkar mı bilemiyorum tabi

ama eger yakın biyerde olursa dugun azalır cunku km basına ya da saat olarak alıyolar kirayı

ben kına ıcın ıstıorum kusum pembik arabayıı , dugun ıcınde tekne ıstıorum denızden gelım hahah ne hayalmıs ya tutturdum denız kızı olcam dıyee gorende yuzme fln bılıorum sancak dussem denıze cıkamam

fındıgıııımmmm gecen cuma attıgın msj aklıma geldı bak sımdııı cvp atamadım kuzum makedonyadaydımm ama ınanılmaz gulduuummm masallah avea yurtdısı tarıfesınde geçiriyoo bayaa konusmanın dkkası 6 tl bıde sen ararsan gene bana yazıo napoooosuuuunnnnnn bakalımmm nerelerdesınnn

kızım gayet hoş msjlar atıyorum neden gülüyosun

bende makedonyaya gitmek istiyorum

ay pastoşummmm yaaa bi toplantıya gittim geldim kaybolmussunuz hemen copluylaaa nirdesinizz size bişe göstercektimmm

buraya koyıyım copluya bilhare göndercem artıkın

eğer burayı tutarsak gelin damat masası bu sekilde nasıl sizce? cicekleri cok severim bakınca cennet gibi geldi bana

Son düzenleme:
Çooooooooookkkk içimmm sıkılıoooooo çoooooooooooookkkkkkkk

kurabiyemmm çok hoş gözüküyooorrr gelin damatt masasıııııı

kızım gayet hoş msjlar atıyorum neden gülüyosun

bende makedonyaya gitmek istiyorum

ay fındık yerım senı normalde attıgın msjlara degıl yazmıssın ya "vay arkadas" diye baslayan ona çook güüldüüümm

pastaam ya kaynattık sen yokken zaten basının cok agrıyoomuu kusum kıyamamm sanaa masa resmen kır dugunu havasında kusuuuummm cok hoşş olmuuss bızım coplu zorla bana dugun yaptırıcak yaa

Pelimimmmme noomuşş beniimm

Son düzenleme:

Ayyy minniiimm ne biliimm bende çözemedim kiiii((

Evrenn Uzunköprüye gidebilirmişş iş içinnn ona sıkıldı cnm galbaaa:S eveee gitmekk istioorm bi an öncee yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…