aynen canım.. egede yaşamak vardı, aah ah :)
dedeye de maşallah.. allah sağlıklı yaşam versin her daim.. ne varsa eskilerde var diyolar ya çok doğru..
amin kusummmm
pastacımmm sen kesin kararlııysan stresini cekemem diyosan nurayımın da dedigi gibi otur güzel güzel konus anlat kurbişine bence de hak verir...
bizim de mekan icin fazla zamanımız kalmadı kime sorsam 1 yıl önceden halledio herkes artık yer kalmıo diyo en gec temmuz gibi kesinleşmesi gerekicek şu ceviri belasından bi kurtulsam kapı kapı gezicem de offf
siz ilk resimlerini attıgım yerde dügüne katılan iki kişi buldum.. cok memnun kalmıslar mekanda düğünde cok güzeldi dediler bakalım bakalımm
salon zigana'ydı sanırım..
laila'dan daha çok ısındım ben oraya..
amin kusummmm
pastacımmm sen kesin kararlııysan stresini cekemem diyosan nurayımın da dedigi gibi otur güzel güzel konus anlat kurbişine bence de hak verir...
bizim de mekan icin fazla zamanımız kalmadı kime sorsam 1 yıl önceden halledio herkes artık yer kalmıo diyo en gec temmuz gibi kesinleşmesi gerekicek şu ceviri belasından bi kurtulsam kapı kapı gezicem de offf
siz ilk resimlerini attıgım yerde dügüne katılan iki kişi buldum.. cok memnun kalmıslar mekanda düğünde cok güzeldi dediler bakalım bakalımm
çekincelerin neler kuzucum, kurbişinle bunları paylaş belki çözüverir hemen ya da sana hak verir :26:
önemli olan sizin sonrasında mutlu ve huzurlu olmanız bu hepimiz için geçerli, dediğin giibi 5-6 saatlik bir şeyin ceremesini evlendikten sonra cekmekte cok mantıksız kuzum
kaldı ki hep diorum gelin ve damat heyecandan hiçbişey anlamıyo bile nişandan düğünden resimlerde kalacak anısı işte o da her türlü kalır
hayallerimizdeki mekanlar cok pahalı olabilir ama bu demek değil ki daha makul bir mekanda da güzel bi dugunumuz olmıcak, iş organizasyonda bitiyo sonucta... bence bu kadarıyla bile cok ama cok sanslıyız, bir tabakla bardakla bi baskasının gelinligi ile evlenenler var
amac birbirmizin gözlerine bir ömür askla bakmak değil mi? istersek uzayda evlenelim sonrasında bir lokma ekmegi huzurla yiyemeceksek hiçbir anlamı yok...
benim bir ablam var, böle spirütüel konularda uzman... istedinmi hersey olur der... yeter ki iste hayal et ama hayallerin bile makul ve mantıklı olsun...
ben de öyle yaptım ve gördüm ki makul seylerle de mutlu olunabiliyo, düğün için tek istediğim klasik salon konseptinden uzak olması kır düğününden zaten gündüz olması gerekmesi nedeniyle vazgectim gündüz düğün sevmiyorum
artık o konseptten uzaklasan mekanlarını farklı kılmaya calısan cok yer var... bir düğüne bir arabası parası baglamak manasız
nostaljık araba ya da pembiş limuzin biz de istiyoruz önüne de superman ve lois bebekleri koyarsam tamammmm
ay yerımmm bende pembiikk istiyooruuumm pastaam arkayada bız yandık sız yanmayın yazarımne kadardır acep kıralar bıde sandal kırasını arastırıcaamm
kuzum bitane site var gelindamat fırsatı diye oraya cok geliyo kampanyada 300-400-500 gibi oluyo biz gecen yıl sormustuk pembiş limuzin 1200 liraya cıkmıstı hesap fırsat sitesindeki de tam istedigim gbi cıkar mı bilemiyorum tabi
ama eger yakın biyerde olursa dugun azalır cunku km basına ya da saat olarak alıyolar kirayı
selam kızlar
fındıgıııımmmmgecen cuma attıgın msj aklıma geldı bak sımdııı cvp atamadım kuzum makedonyadaydımm ama ınanılmaz gulduuummm masallah avea yurtdısı tarıfesınde geçiriyoo bayaa konusmanın dkkası 6 tl bıde sen ararsan gene bana yazıo napoooosuuuunnnnnn bakalımmm nerelerdesınnn
kızım gayet hoş msjlar atıyorum neden gülüyosun
bende makedonyaya gitmek istiyorum
ay fındık yerım senı normalde attıgın msjlara degıl yazmıssın ya "vay arkadas" diye baslayan ona çook güüldüüümm
pastaam ya kaynattık sen yokken zatenbasının cok agrıyoomuu kusum kıyamamm sanaa masa resmen kır dugunu havasında kusuuuummm cok hoşş olmuuss bızım coplu zorla bana dugun yaptırıcak yaa
Pelimimmmme noomuşş beniimm
Ayyy minniiimm ne biliimm bende çözemedim kiiii((
Evrenn Uzunköprüye gidebilirmişş iş içinnn ona sıkıldı cnm galbaaa:S eveee gitmekk istioorm bi an öncee yaaaa
temellımı kalıcakkı kuzuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?