'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yokk be kuzummm temelli gönderir miyim benn onuuu

Bu akşammm gidicekmiş sigortayla ilgiliii miniiimm, aslındaa takılmam bolee seylere de içimm sıkıldı bi annn. hayırlısıyla gidipp gelsn inşallahhh

heheh yollamaa tabiiii kusuuumm İçini ferah tut bebegım hayırlısıyla gıder gelır hemencıcık ıns arada banada esiyo boyle genelde annaneme sarıyorum ya gece uyurken bişi olursa dıye gıdıp nefesını falan dınlıyorum kafamda kurup kurup aglıyorum Allah'ım korusun yoklugunu bana gostermesınnn

kızlar 2011 eylül gelinlerini okurken 2 gün arayla 3. hamilllelik haberleirne şaşırdım ayy çok güzel yaa inşallah bizde böyle olurz allah analı babalı sağlıklı sıhatli yaşamayı nasip etsin masum bebişlerine

nazlım sen demiştin ya önce askerlik sonra evlilik sonrada bebiş topiğine transfer olcam aynı o durum bebişim olsun istiyorum hemen

aynen kusuuummmm en fazlaa 2 ay beklerım oda balayı falan

kıyamamm sanaaaaa
bugünn yazdıktann sonraa kapattımm hava falan aldımmmm miniiiimmmm ruhumm daralmıstııııı ki halaaaa daraltılı ruh halim varrr

pelinim, nazlım içinizi ferah tutun kuzucuklarım..
çöplü berfin mi oluyo? :)
Sağ ol Nurayımmmm.. Bazen oluyorr, insan istemiyooor amaaa (((

gizommm bende okudum yaa evettt çok hızlılarrr ama bizim topicimizz de onları aratmıcakk sanırımmm:)) öncee nazlımmm sonraa sennnn kurabişimlee ben en son yaparız sanırımmm

ivit ivit cok biyendimmm

fenaydı basım pastam yaaa mecburen iş yerinde ilaç aldımm, yeni biri daha geldi offf kalabalıklaştıkça toplantılar uzuyo arap sacına donuyo sinir oluyorummm yeni gelene de uyuz oldum zaten bana bişey yaptıgı yok ama bazı insanlara sebepsiz uyuz olursunuz elektriğiniz tutmaz ya öle... cıtkırıldım yapmacık biri ıyyyyyyyy umarım gittikçe çekilmez bi yer olmaz pozisyonumunda değişcegi yok patrona göre inceleme işini bu dunyada bitek ben yapabilirim sanki! diğer editörlerin yapamadıgını dusunuyo bu da ayrı bi yetenekmiş ilerde senin yanına da alıcam birilerini dedi bu bölümü komple bana bıraktı yani halbuki gercekten inceleme ve ilk okuma zor bir iş zorluguna ragmen manen tatmini yok, yani künye kısmında kitabın editörü olarak inceleme yapanın değil düzelti yapanın adı geciyo maddi karsılıgı olsa da manevi karsılıgı olmuyo emegimin bu durumda canımı cok sıkıyo

ilerde bu işi baskası yapar ben duzeltiye gecerim diye umut ediyodum ama yok bu bölüm resmen basıma kaldı... üstelik de cok buyuk sorumluluk kitabın alınıp alınmamasına dair kararı ben veriyorum, kitap kötü cıkarsa ya da basıldıktan sonra kötü satarsa direk gözler bana cevrilir offf ya off

amma dolmusum yalnız bu konudaaaa

pelinimmmm üzme kendini kuzummm kıyamam sana bi de yerimm

ay valla bendede var bı garıp havaaa içime kapandımm iviit ben aratmıcam sızee dıger topıklerı kuzucuklarımm seneye bu gunlerde dıyomusum sıze teyze oluyonuz dıyee

pastam oluyo ole yaa benımde sebebını bılmedıgım haldee hıc sevmedıgım ınsanlar vaar ısınamıyorum kolay kolay zaten ısınamam kımseye, ısındıgım kısıde ondan sogucam bısı yapınca tekrar eskı halıme donemem en sevmedıgım huyum ama yapcak bısı yoookk erken yat kusum bu aksam ısın yoksaa beynın dınlensııınn

Beniii yeee kurabiyemmm

Off topicinnnn moraliniii bozmuss gibi hissediormm kendimii miniiiimmmm bnm depresifliğimm yuzunnden olmadı di miiiii(

Çağlaammm cnmm sende bigünnn manevi boyutunaaa ulasıcaksınnnn, emeğeee saygı dioruzz her zaman ve biz snn ne denli başarılı oldugunuuuu cok coook iyi bliooruzzzz

Bendee dün patronla atıştım kızlar, hatta atışmadım patron ilk defa bana boyle bagırdı diyebilirim Şok oldum bişey diyemedimm tamam dedimmm ve soylediklerinii yaptım hesabaa... Bi daha konusmadımm, pozitiff enerjimin onları iyi etkilediğini söylerler hep ama o atışmadan sonra suratımm asıldı ve hiç konusmadımm. bu sabah şirkete geldi, odama girdiiii, günaydın abicim dediii bende günaydın, hoşgeldiniz dedimm... bana sert cıktıgının farkındaydı tam dönmüştüki odaya girdi tekrardan özür diledi, halimi hatrımı sordu. kin güden biri değilim, huylarını aldımm artıkk zaten ama tepkisi öyle ani olduki((( gözlerim dolmustu neysekiii unuttmm gittiiii

ayy kusum olur mu ole seyyyy hem senın canın sıkkınken sen sakrak olamam kii zaten kuzumm benımmm senın sıkıntın ne alemdee bakalımmm ole patronada can kurbaann

ayy kusum olur mu ole seyyyy hem senın canın sıkkınken sen sakrak olamam kii zaten kuzumm benımmm senın sıkıntın ne alemdee bakalımmm ole patronada can kurbaann

Cnmsınki bnmmmm

Yaa miniiimm az önce balkonaa cıktımm ve annemdenn gizli ağladımm blio musunnnn( hala sıkılıo çok içimmmm çözemedimm yaaa, okudu üfledi banaaa ama geçmedi kiiii((

Evrenlee de konustummm sesinii duymakk çok iyi geldi banaa ama yoookk yooooookkk geçmiyoooooooorrrrrrr

malesef pastam ya cevirim var hemen uyuyamıcam dus aldım biraz iyi geldi

oyy pelinimm kuzumm kıyamam ben sana yaaa tahmin edebiliyorum hiç beklemedigin anda böle şeyler olunca insan neye ugradıgını sasırıyo ama yine iyi bir patronun var bence

emege saygı evet ama nedense beni es geciyolar... lafın yeri geldi mi her toplantıda aramızdaki en önemli kişi sensin senin yaptıgın iş hepimizinkinden zor ve önemli bomba kitaplar secmen lazım sana güveniyoruz hepimiz diyo ama bu malesef sadece sözde... ne madden ne manen önemi bir sey gordugumuz yok

neyse buna da sukur zaten ben buraya bos kalmamak ve ısı ogrenmek icin girdim baki kalacak degilim.. ona kalsa uzun yıllar bizle calısmak istiyomus ... bu sartlar altında ben aynı seyi istedigimden emin değilim ama...

inşallah gönlüme göre bir yere girmem icin bir aracı bir gecis duragıdır ne diyim

ya pastam sen ne kadar cesaretlisin bu cocuk konusunda calısırsan hem eve hem işe hem de ufaklıga nasıl yetişceksin evililigin ilk zamanları bi deeee

bende 2013 ün benim yılım olacağı inancı içersindeyim bu yaz isteme nişan olacak seneye yaz evlilik. aslında çok uzun bi ara nişan ve düğün arası ama. mesleğimden dolayı senede bir kez eş duruumundan dolayı tayin isteyebileceğim için bu şekilde olacak hayırlısı olsun bu site çok güzelmiş yaa yalnız konunun en sonuna gelmek baya vaktimi alıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…