Yokk be kuzummm temelli gönderir miyim benn onuuu
Bu akşammm gidicekmiş sigortayla ilgiliii miniiimm, aslındaa takılmam bolee seylere de içimm sıkıldı bi annn. hayırlısıyla gidipp gelsn inşallahhh
pelinim, nazlım içinizi ferah tutun kuzucuklarım..
çöplü berfin mi oluyo? :)
yok kusum Selinbiz toplu konusmada copy paste dıcemize coplu pasta dedik öle dolandı dilimize
fatmagülü izliyo musuun balım? bugün kına gecesi var
izle kuşumm
suskunları ızlıorumm kusum bu ara fatmagülü satış yaptımbu akşam izliim ozamaann
selam guzel gelıncıkler nasılsınız :)
izle kuşumm
hoşgeldin ilk defa görüyorum seni
kızlar 2011 eylül gelinlerini okurken 2 gün arayla 3. hamilllelik haberleirne şaşırdım ayy çok güzel yaa inşallah bizde böyle olurzallah analı babalı sağlıklı sıhatli yaşamayı nasip etsin masum bebişlerine
nazlım sen demiştin ya önce askerlik sonra evlilik sonrada bebiş topiğine transfer olcam aynı o durumbebişim olsun istiyorum hemen
kıyamamm sanaaaaa
heheh yollamaa tabiiii kusuuummİçini ferah tut bebegım hayırlısıyla gıder gelır hemencıcık ıns arada banada esiyo boyle genelde annaneme sarıyorum ya gece uyurken bişi olursa dıye gıdıp nefesını falan dınlıyorum kafamda kurup kurup aglıyorum Allah'ım korusun yoklugunu bana gostermesınnn
Sağ ol Nurayımmmm.. Bazen oluyorr, insan istemiyooor amaaapelinim, nazlım içinizi ferah tutun kuzucuklarım..
çöplü berfin mi oluyo? :)
kızlar 2011 eylül gelinlerini okurken 2 gün arayla 3. hamilllelik haberleirne şaşırdım ayy çok güzel yaa inşallah bizde böyle olurzallah analı babalı sağlıklı sıhatli yaşamayı nasip etsin masum bebişlerine
nazlım sen demiştin ya önce askerlik sonra evlilik sonrada bebiş topiğine transfer olcam aynı o durumbebişim olsun istiyorum hemen
ay fındık yerım senı normalde attıgın msjlara degıl yazmıssın ya "vay arkadas" diye baslayan ona çook güüldüüümm
pastaam ya kaynattık sen yokken zatenbasının cok agrıyoomuu kusum kıyamamm sanaa masa resmen kır dugunu havasında kusuuuummm cok hoşş olmuuss bızım coplu zorla bana dugun yaptırıcak yaa
Pelimimmmme noomuşş beniimm
kıyamamm sanaaaaa
bugünn yazdıktann sonraa kapattımm hava falan aldımmmm miniiiimmmm ruhumm daralmıstııııı ki halaaaa daraltılı ruh halim varrr
Sağ ol Nurayımmmm.. Bazen oluyorr, insan istemiyooor amaaa(((
gizommm bende okudum yaa evettt çok hızlılarrr ama bizim topicimizz de onları aratmıcakk sanırımmm:)) öncee nazlımmm sonraa sennnn kurabişimlee ben en son yaparız sanırımmm
ayy kusum olur mu ole seyyyy hem senın canın sıkkınken sen sakrak olamam kii zaten kuzumm benımmm senın sıkıntın ne alemdee bakalımmmBeniii yeee kurabiyemmm
Off topicinnnn moraliniii bozmuss gibi hissediormm kendimii miniiiimmmm bnm depresifliğimm yuzunnden olmadı di miiiii(
Çağlaammm cnmm sende bigünnn manevi boyutunaaa ulasıcaksınnnn, emeğeee saygı dioruzz her zaman ve biz snn ne denli başarılı oldugunuuuu cok coook iyi bliooruzzzz
Bendee dün patronla atıştım kızlar, hatta atışmadım patron ilk defa bana boyle bagırdı diyebilirimŞok oldum bişey diyemedimm tamam dedimmm ve soylediklerinii yaptım hesabaa... Bi daha konusmadımm, pozitiff enerjimin onları iyi etkilediğini söylerler hep ama o atışmadan sonra suratımm asıldı ve hiç konusmadımm. bu sabah şirkete geldi, odama girdiiii, günaydın abicim dediii bende günaydın, hoşgeldiniz dedimm... bana sert cıktıgının farkındaydı tam dönmüştüki odaya girdi tekrardan özür diledi, halimi hatrımı sordu. kin güden biri değilim, huylarını aldımm artıkk zaten ama tepkisi öyle ani olduki ((( gözlerim dolmustu neysekiii unuttmm gittiiii
ayy kusum olur mu ole seyyyy hem senın canın sıkkınken sen sakrak olamam kii zaten kuzumm benımmm senın sıkıntın ne alemdee bakalımmmole patronada can kurbaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?