ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.901 günaydın kızlar bugünü seviyorum ertesi gün cuma olduğu için sonra tatil zaman geçsin ya bir an evvel askerlerimiz gelsin pufffffff
günaydın kızlar bugünü seviyorum ertesi gün cuma olduğu için sonra tatil zaman geçsin ya bir an evvel askerlerimiz gelsin pufffffff
lajoie 'A♥ Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 5.307 86 363 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.902 Günaydınn kızlaarrr bugün nasılız?
G giz08 Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 11.472 79 408 İstanbul 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.903 kızlar ben biraz ders çalışıyorum malum hem iş yerinde çalışıyorum hemde azcık aöf bakıyorum sizler ne alemdesiniz.
kızlar ben biraz ders çalışıyorum malum hem iş yerinde çalışıyorum hemde azcık aöf bakıyorum sizler ne alemdesiniz.
ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.904 lajoie iyiyiz sen nasılsın? Gizcim bende bugün pazarlamaya bakıcam inşallah geçeriz
G giz08 Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 11.472 79 408 İstanbul 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.905 inşallah canım bakalım ne olcaz off geçsem yeter artık ya biraz daha bakayım bütlere çalıştım hep ben dünden beri
inşallah canım bakalım ne olcaz off geçsem yeter artık ya biraz daha bakayım bütlere çalıştım hep ben dünden beri
ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.906 giz08 .!.: inşallah canım bakalım ne olcaz off geçsem yeter artık ya biraz daha bakayım bütlere çalıştım hep ben dünden beri Genişletmek için tıkla... bende sadece bütlere bakıyorum canım ama çoğu soru da aynı sanki senin sevgilin askerdemiydi kız unuttum ben
giz08 .!.: inşallah canım bakalım ne olcaz off geçsem yeter artık ya biraz daha bakayım bütlere çalıştım hep ben dünden beri Genişletmek için tıkla... bende sadece bütlere bakıyorum canım ama çoğu soru da aynı sanki senin sevgilin askerdemiydi kız unuttum ben
G giz08 Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 11.472 79 408 İstanbul 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.907 yok canım seneye bu zamanlar gidicek kısmetse okul yolu bekliyorum ben
ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.908 giz08 .!.: yok canım seneye bu zamanlar gidicek kısmetse okul yolu bekliyorum ben Genişletmek için tıkla... anladım benimki askerde hafta sonu gidicem yanına sevdiceğimin
giz08 .!.: yok canım seneye bu zamanlar gidicek kısmetse okul yolu bekliyorum ben Genişletmek için tıkla... anladım benimki askerde hafta sonu gidicem yanına sevdiceğimin
G giz08 Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 11.472 79 408 İstanbul 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.909 yanlış hatırlamıyorsam tekirdağmıydı canım
ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.910 giz08 .!.: yanlış hatırlamıyorsam tekirdağmıydı canım Genişletmek için tıkla... evet canım Tekirdağ'da
giz08 .!.: yanlış hatırlamıyorsam tekirdağmıydı canım Genişletmek için tıkla... evet canım Tekirdağ'da
lajoie 'A♥ Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 5.307 86 363 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.911 ece_ .!.: evet canım Tekirdağ'da Genişletmek için tıkla... Benim diyarda:) Buyur gel beklerim Ece:) ece_ .!.: lajoie iyiyiz sen nasılsın? Gizcim bende bugün pazarlamaya bakıcam inşallah geçeriz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım bende iyiyim. giz08 .!.: kızlar ben biraz ders çalışıyorum malum hem iş yerinde çalışıyorum hemde azcık aöf bakıyorum sizler ne alemdesiniz. Genişletmek için tıkla... Gizz Allah kolaylık versin canım, başarılar dilerim...
ece_ .!.: evet canım Tekirdağ'da Genişletmek için tıkla... Benim diyarda:) Buyur gel beklerim Ece:) ece_ .!.: lajoie iyiyiz sen nasılsın? Gizcim bende bugün pazarlamaya bakıcam inşallah geçeriz Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım bende iyiyim. giz08 .!.: kızlar ben biraz ders çalışıyorum malum hem iş yerinde çalışıyorum hemde azcık aöf bakıyorum sizler ne alemdesiniz. Genişletmek için tıkla... Gizz Allah kolaylık versin canım, başarılar dilerim...
ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.912 lajoie .!.: Benim diyarda:) Buyur gel beklerim Ece:) Teşekkürler canım bende iyiyim. Gizz Allah kolaylık versin canım, başarılar dilerim... Genişletmek için tıkla... aaa neresindesin :)
lajoie .!.: Benim diyarda:) Buyur gel beklerim Ece:) Teşekkürler canım bende iyiyim. Gizz Allah kolaylık versin canım, başarılar dilerim... Genişletmek için tıkla... aaa neresindesin :)
G giz08 Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 11.472 79 408 İstanbul 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.913 lajoie teşekkürler canım. ece bak buldun tekirdağlı şanslısın aman yaa istanbula yakın işte canım aynı şehirdesiniz resmen ne güzel
lajoie teşekkürler canım. ece bak buldun tekirdağlı şanslısın aman yaa istanbula yakın işte canım aynı şehirdesiniz resmen ne güzel
ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.914 giz08 .!.: lajoie teşekkürler canım. ece bak buldun tekirdağlı şanslısın aman yaa istanbula yakın işte canım aynı şehirdesiniz resmen ne güzel Genişletmek için tıkla... evet acemiliğini de istanbulda yaptı nişanlım
giz08 .!.: lajoie teşekkürler canım. ece bak buldun tekirdağlı şanslısın aman yaa istanbula yakın işte canım aynı şehirdesiniz resmen ne güzel Genişletmek için tıkla... evet acemiliğini de istanbulda yaptı nişanlım
lajoie 'A♥ Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 5.307 86 363 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.915 ece_ .!.: aaa neresindesin :) Genişletmek için tıkla... Aramızda 45 dakika falan mesafe var. Keşan'danım ben. Aslında Edirne'nin ilçesi ama biz sık sık Tekirdağ'a gideriz. Denizi seviyoruz Allah kavuştursun tatlım. Son düzenleme: 8 Eylül 2011
ece_ .!.: aaa neresindesin :) Genişletmek için tıkla... Aramızda 45 dakika falan mesafe var. Keşan'danım ben. Aslında Edirne'nin ilçesi ama biz sık sık Tekirdağ'a gideriz. Denizi seviyoruz Allah kavuştursun tatlım.
G giz08 Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 11.472 79 408 İstanbul 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.916 ece_ .!.: evet acemiliğini de istanbulda yaptı nişanlım Genişletmek için tıkla... aaa kütğü neredeydi nasıl bir şanslısınız siz yahu oda senin gibi istanbullu değilmi
ece_ .!.: evet acemiliğini de istanbulda yaptı nişanlım Genişletmek için tıkla... aaa kütğü neredeydi nasıl bir şanslısınız siz yahu oda senin gibi istanbullu değilmi
ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.917 lajoie .!.: Aramızda 45 dakika falan mesafe var. Keşan'danım ben. Aslında Edirne'nin ilçesi ama biz sık sık Tekirdağ'a gideriz. Denizi seviyoruz Allah kavuştursun tatlım. Genişletmek için tıkla... halamda keşanda köyde oturuyor
lajoie .!.: Aramızda 45 dakika falan mesafe var. Keşan'danım ben. Aslında Edirne'nin ilçesi ama biz sık sık Tekirdağ'a gideriz. Denizi seviyoruz Allah kavuştursun tatlım. Genişletmek için tıkla... halamda keşanda köyde oturuyor
ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.918 giz08 .!.: aaa kütğü neredeydi nasıl bir şanslısınız siz yahu oda senin gibi istanbullu değilmi Genişletmek için tıkla... istanbullu değil canım o inşallah sizinkide yakın bi yer olur rahat olsunda neresi olursa olsun bizimki çok sıkı
giz08 .!.: aaa kütğü neredeydi nasıl bir şanslısınız siz yahu oda senin gibi istanbullu değilmi Genişletmek için tıkla... istanbullu değil canım o inşallah sizinkide yakın bi yer olur rahat olsunda neresi olursa olsun bizimki çok sıkı
lajoie 'A♥ Kayıtlı Üye 6 Eylül 2011 5.307 86 363 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.919 ece_ .!.: halamda keşanda köyde oturuyor Genişletmek için tıkla... Ciddi olamazsın Hangi köy canım? Akraba çıkmayalım
ece_ .!.: halamda keşanda köyde oturuyor Genişletmek için tıkla... Ciddi olamazsın Hangi köy canım? Akraba çıkmayalım
ece_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2011 1.078 0 0 Diğer 8 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi boylesine #2.920 giz08 .!.: aaa kütğü neredeydi nasıl bir şanslısınız siz yahu oda senin gibi istanbullu değilmi Genişletmek için tıkla... istanbullu değil canım o inşallah sizinkide yakın bi yer olur rahat olsunda neresi olursa olsun
giz08 .!.: aaa kütğü neredeydi nasıl bir şanslısınız siz yahu oda senin gibi istanbullu değilmi Genişletmek için tıkla... istanbullu değil canım o inşallah sizinkide yakın bi yer olur rahat olsunda neresi olursa olsun