'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

surda 2013 e ne kaldı.... ben 8 aydır nişanlıyım neden uzun olsun?

hosgeldin aramıza.. siz kac yasındasınız ne işle ugrasıyosunuz?

asagıda siboşummu gördümmmm....... bebekiiiiiiiiiiiiimmmm heyecan dorukta mııııııııııııı

fatmaaagülllünn kınassııı varrrr

pelintoşummmm içinii yiriimmmmm kıyamammm sanaaaa sen vee ağlamaaaakkk
hiçç amaa hiiççççç yakıştıramadımmmm kuşuummm

hemdeee nasılll yarınn öğlenn bellii olucaaaakk
napıosnuzzzkuşlarımmm bugun öğlenn gittim işee sonradaaa pasoo ders çalıştımmm yaaa

Son düzenleme:

hemdeee nasılll yarınn öğlenn bellii olucaaaakk
napıosnuzzzkuşlarımmm bugun öğlenn gittim işee sonradaaa pasoo ders çalıştımmm yaaa

nırınırınırınımmmmm cok az kaldı kuzum kader anına deseneeee inşallah hayırlısı olur hemen bize haber verrrr

napalım kuzumm her zamanki sohbet muhabbet...

nırınırınırınımmmmm cok az kaldı kuzum kader anına deseneeee inşallah hayırlısı olur hemen bize haber verrrr

napalım kuzumm her zamanki sohbet muhabbet...

vericemmm tabisiiii bugün uyuyupp sabah edebilirsem ne güzel yaa
ders çalışıodum yine bendee fatmagülee daldımm ayol hiçç bakmadıgımm dizi yanii konu düğünnn oluncaaaa

Son düzenleme:

valla pastam bendekı bu delı cesaretı nerden gelıyo bılmıyorum ama delırıyorum cocuk ıcın

Pelimiiiiimmm ben sana kıyamam kuzum nazarlandınmı seeennn nolduuun boyylee (((

Kızzçelerimmmm pelimmmmlerdee ağlayabiliyoorrmuşşş

biraz daha rahatladımm simdiiii içimi dökee dökee ağladımmm yatakk peçete doldu Hayır neden ağlıosun dersenizz inanın bi sebebimm yok, doldum galibaaa blmiorum psikolojii bi yerdee patlak veriyor.

ben en kısa zamandaaa kurşun döktürmeliyim yine

günaydınnn kızçelerrrrrrr

pelinim seni cok ii anlıyorum cunku aynısı bana da oluyo hem de bu ara cok sık, benimkine de hayatı zindan ediyorum cocuk napcanı sasırıyo noldu şimdi ne var niye böle yapıosun hayat dolu pozitif askım nereye gitti diye

bazen farketmeden uzerimize cok yük alıyoruz aslında... onun etkisi

Gelincikleriimmm günaydınnnn

Tuğbacım günaydınnn canımm, nasılsınnn? sevgilicikleee aranızz düzelmiştirr umarım...

Ahh kurabiyemm yaa aynısı işteee, noldu durdukk yere dio banaaa(

Bendee oylee dusunndum cnmm çok yük alıyoruzzz ve gereksizz strese girioruzz galibaa... akşammmm Yasmin Levy ile başladığım geceyii Ferhat Göçer'lee bitirdimmm en son hatırladığım yastayım şarkısını dinlerken ağladığımm

sonraa paşam aradııı, mutlu uyudummmm

oooooh maşallah kuşum ya inş.görürsün

amin inşallah canımm

dün annem doktora gitti pelommm, benm sekerim onun da kolesterolü yüksek cıkmıstı, adam anneme antidepresan vermiş bende içiyorum bunu her sabah sakinleştirici bu söle kızın da alsın sizin seker ve kolesterol tamamen stresten demiş

cunku ikinizde de biri var biri yok gercekten sekeriniz ya da kolesterolunuz olsa ikisi birden olurdu artı tansiyonunuz olurdu demiş...

stres kadar bize düşman bişe yok ama daha kucucuk yaslarda okulla tanısıp icine atlıyoruz malesef inan gelecek nesillere üzülüyorum... biz böleysek onlar kimbilir nasıl olacak her gün hırsın ve kavganın arttıgı bir dunyada

tubacımmm hosgelsnnn aranız duzelmiştir inşşş

ahh cnmm anneciğine dee çok geçmiş olsunnnn( ilaçlarınıııı boşlamaa kurabiyemmm dikkat et sağlığınaa sen zaten zayıfsınn elden ayaktann düşmee e miii

kurabiyemm bende yuksek tansiyon tasıyıcısıyımm, doktora gitmedimm aslında gitmeliyim... babamn babası daha babam askerdeykenn yuksek tansiyondan vefatt etmiş, amcam da aynı sekilde... babamda 39 yasındaa yuksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdi, ama Allah onu bizlere bağışladı, şükür olsun...

hayatt telaşındaa boşveriyoruzzz, sağlığıı hiç önemsemiyoruz kurabiyeemmm...

sinir ve stress bütün hastalıklarınn başı aslındaaa

Nurayııım sen kınayı nerde yapcaksııınnn

canım kına burda düğün istanbulda allah kısmet ederse.. dün fatmagüüüülll çok güzeldi ya düğün alışverişi, kına falan

güzellerimee günaydııınnn
tuğbacım çok sevindim aranızın düzelmesine.
çağlam çok haklısın sağlık psikolojiyle doğru orantılı birşey... okul konusuna gelince de elimde olsa çocuğumu okula yollamam. çok ciddiyim. okuma yazma, matematik evde öğretirim ben ona ben de bir öğretmenim nihayetinde. daha sonra ilgisi olan bir sanat dalına yönelmesine izin veririm. dünyaya güzel bakabilmesi için. mutlu olabilmesi için..
canlarım bir yazı paylaşıcam vaktiniz olursa okuyun:
Bu kadar insan niye okuyor asla anlamıyorum 4+4+4=0 | metinsolmaz | Uzunçorap

pelinim canım benim sende ihmal etme sağlığını. mutlaka bi kontrole git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…