bende 2013 ün benim yılım olacağı inancı içersindeyim bu yaz isteme nişan olacak seneye yaz evlilik. aslında çok uzun bi ara nişan ve düğün arası ama. mesleğimden dolayı senede bir kez eş duruumundan dolayı tayin isteyebileceğim için bu şekilde olacakhayırlısı olsun bu site çok güzelmiş yaa yalnız konunun en sonuna gelmek baya vaktimi alıyo:)
surda 2013 e ne kaldı.... ben 8 aydır nişanlıyım neden uzun olsun?
hosgeldin aramıza.. siz kac yasındasınız ne işle ugrasıyosunuz?
asagıda siboşummu gördümmmm....... bebekiiiiiiiiiiiiimmmm heyecan dorukta mııııııııııııı
hemdeee nasılll yarınn öğlenn bellii olucaaaakk
napıosnuzzzkuşlarımmm bugun öğlenn gittim işee sonradaaa pasoo ders çalıştımmm yaaa
nırınırınırınımmmmmcok az kaldı kuzum kader anına deseneeee inşallah hayırlısı olur hemen bize haber verrrr
napalım kuzumm her zamanki sohbet muhabbet...
malesef pastam ya cevirim var hemen uyuyamıcam dus aldım biraz iyi geldi
oyy pelinimm kuzumm kıyamam ben sana yaaa tahmin edebiliyorum hiç beklemedigin anda böle şeyler olunca insan neye ugradıgını sasırıyo ama yine iyi bir patronun var bence
emege saygı evet ama nedense beni es geciyolar... lafın yeri geldi mi her toplantıda aramızdaki en önemli kişi sensin senin yaptıgın iş hepimizinkinden zor ve önemli bomba kitaplar secmen lazım sana güveniyoruz hepimiz diyo ama bu malesef sadece sözde... ne madden ne manen önemi bir sey gordugumuz yok
neyse buna da sukur zaten ben buraya bos kalmamak ve ısı ogrenmek icin girdim baki kalacak degilim.. ona kalsa uzun yıllar bizle calısmak istiyomus ... bu sartlar altında ben aynı seyi istedigimden emin değilim ama...
inşallah gönlüme göre bir yere girmem icin bir aracı bir gecis duragıdır ne diyim
ya pastam sen ne kadar cesaretlisin bu cocuk konusundacalısırsan hem eve hem işe hem de ufaklıga nasıl yetişceksin evililigin ilk zamanları bi deeee
Gönayyyydınnnnn
hoşgeldin canımmm nasılsınnn
hoşbulduk bebeğim iyiyim canım şükür sen nasılsın?
ben de iyiyimmmm işteee bugun erken donebilirse seyirden aksam askımı gorucem o yuzdennn heyecanlıyımmm inşallah gorebilrim
Tuğbacım günaydınnn canımm, nasılsınnn? sevgilicikleee aranızz düzelmiştirr umarım...günaydınnn
günaydınnn kızçelerrrrrrr
pelinim seni cok ii anlıyorum cunku aynısı bana da oluyo hem de bu ara cok sık, benimkine de hayatı zindan ediyorum cocuk napcanı sasırıyo noldu şimdi ne var niye böle yapıosun hayat dolu pozitif askım nereye gitti diye
bazen farketmeden uzerimize cok yük alıyoruz aslında... onun etkisi
oooooh maşallah kuşum ya inş.görürsün
Gelincikleriimmm günaydınnnn
Tuğbacım günaydınnn canımm, nasılsınnn? sevgilicikleee aranızz düzelmiştirr umarım...
Ahh kurabiyemm yaa aynısı işteee, noldu durdukk yere dio banaaa(
Bendee oylee dusunndum cnmm çok yük alıyoruzzz ve gereksizz strese girioruzz galibaa... akşammmm Yasmin Levy ile başladığım geceyii Ferhat Göçer'lee bitirdimmm en son hatırladığım yastayım şarkısını dinlerken ağladığımm
sonraa paşam aradııı, mutlu uyudummmm
dün annem doktora gitti pelommm, benm sekerim onun da kolesterolü yüksek cıkmıstı, adam anneme antidepresan vermiş bende içiyorum bunu her sabah sakinleştirici bu söle kızın da alsın sizin seker ve kolesterol tamamen stresten demiş
cunku ikinizde de biri var biri yok gercekten sekeriniz ya da kolesterolunuz olsa ikisi birden olurdu artı tansiyonunuz olurdu demiş...
stres kadar bize düşman bişe yok ama daha kucucuk yaslarda okulla tanısıp icine atlıyoruz malesef inan gelecek nesillere üzülüyorum... biz böleysek onlar kimbilir nasıl olacak her gün hırsın ve kavganın arttıgı bir dunyada
tubacımmm hosgelsnnn aranız duzelmiştir inşşş
Gelincikleriimmm günaydınnnn
Tuğbacım günaydınnn canımm, nasılsınnn? sevgilicikleee aranızz düzelmiştirr umarım...
amin inşallah canımm
tubacımmm hosgelsnnn aranız duzelmiştir inşşş
Nurayııım sen kınayı nerde yapcaksııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?