ahh cnmm anneciğine dee çok geçmiş olsunnnn( ilaçlarınıııı boşlamaa kurabiyemmm dikkat et sağlığınaa sen zaten zayıfsınn elden ayaktann düşmee e miii
kurabiyemm bende yuksek tansiyon tasıyıcısıyımm, doktora gitmedimm aslında gitmeliyim... babamn babası daha babam askerdeykenn yuksek tansiyondan vefatt etmiş, amcam da aynı sekilde... babamda 39 yasındaa yuksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdi, ama Allah onu bizlere bağışladı, şükür olsun...
hayatt telaşındaa boşveriyoruzzz, sağlığıı hiç önemsemiyoruz kurabiyeemmm...
sinir ve stress bütün hastalıklarınn başı aslındaaa
Çok sevindim canım, Allah nazarlardan korusun.Pelincim iyiyim sen nasılsın ?
Hoşbuldum Çağlacım. Şükür düzeldi aramızz
canım kına burda düğün istanbulda allah kısmet ederse.. dün fatmagüüüülll çok güzeldi ya düğün alışverişi, kına falan
güzellerimee günaydııınnn
tuğbacım çok sevindim aranızın düzelmesine.
çağlam çok haklısın sağlık psikolojiyle doğru orantılı birşey... okul konusuna gelince de elimde olsa çocuğumu okula yollamam. çok ciddiyim. okuma yazma, matematik evde öğretirim ben ona ben de bir öğretmenim nihayetinde. daha sonra ilgisi olan bir sanat dalına yönelmesine izin veririm. dünyaya güzel bakabilmesi için. mutlu olabilmesi için..
canlarım bir yazı paylaşıcam vaktiniz olursa okuyun:
Bu kadar insan niye okuyor asla anlamıyorum 4+4+4=0 | metinsolmaz | Uzunçorap
pelinim canım benim sende ihmal etme sağlığını. mutlaka bi kontrole git.
canım kına burda düğün istanbulda allah kısmet ederse.. dün fatmagüüüülll çok güzeldi ya düğün alışverişi, kına falan
çağlam çok haklısın sağlık psikolojiyle doğru orantılı birşey... okul konusuna gelince de elimde olsa çocuğumu okula yollamam. çok ciddiyim. okuma yazma, matematik evde öğretirim ben ona ben de bir öğretmenim nihayetinde. daha sonra ilgisi olan bir sanat dalına yönelmesine izin veririm. dünyaya güzel bakabilmesi için. mutlu olabilmesi için..
canlarım bir yazı paylaşıcam vaktiniz olursa okuyun:
Bu kadar insan niye okuyor asla anlamıyorum 4+4+4=0 | metinsolmaz | Uzunçorap
pelinim canım benim sende ihmal etme sağlığını. mutlaka bi kontrole git.
yavrularıma günaydınnnlarrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım bebişler?
dün ben de fatmagül izleyenlerdenim ama hayal kırıklığı yarattı bende gelinlik, makyaj falan. hele ki duvak kabus gibiydi.
bu arada altıncıcadde.com üyesi değilim beni davet eder misiniz???
hoşgeldin canımmmm
aa o site nerden cıktı :26:
alışveriş sitesi tatlım ev dekorasyon ile ilgili bi göz attım güzel şeyler var gibi.
davet alayım da alışveriş yapınca kupon kazanın dedim ama bakalım üye olan var mı??
giz üyedir belki.
tubacım çok sevindim canım senin adına
tubacımm cok sevindimm canmmm
Çok sevindim canım, Allah nazarlardan korusun.
Ben de iyiyim Tuğbacım, haftanın son günü ve yarın çalışmayacak olmamın mutluluğunu yaşıyorum. :92:
ben üyeydim galiba dur canım bakıyım nereye davet atcam
ben üyeydim galiba dur canım bakıyım nereye davet atcam
mesaj kutun dolu
güünayyydııın kızcelerıııımmmm öksürmekten geberıcem sanırııımmm 1 haftadır yapıştı bu öksürük artık geceleri uyandırmayada başlaadıı sağolsuunPelimiiiiimmm ben sana kıyamammm ağlayınca ınsan kendıne gelıyooo arada cok ıce atınca bole patlamalar yasıyo ınsaann benım pastam cok sekerlı oldugu ıcın sekerı yuksek cıkkktııı dıkat edınn kendınızee ben sızsızz napaaarrrıııımmmmmmmmm Nurayımmm yaa suskunlar cok fenaaayyydıııı kacırdııımm fatmagulu yaa aksam ızlıcem netten artıkk
Tugbacııım Allah bozmasın canımmm aranızıı
Yalnız ben ordan alışveriş yapmadım orkidecim ama davet edince puan falan kazanılmıyor galiba bilmiyorum ki:44:
öyle mi ki??
Biz alışveriş yaparsak indirim kuponu falan verirler dedim.
Tüm siteler öyle ya?
güünayyydııın kızcelerıııımmmm öksürmekten geberıcem sanırııımmm 1 haftadır yapıştı bu öksürük artık geceleri uyandırmayada başlaadıı sağolsuunPelimiiiiimmm ben sana kıyamammm ağlayınca ınsan kendıne gelıyooo arada cok ıce atınca bole patlamalar yasıyo ınsaann benım pastam cok sekerlı oldugu ıcın sekerı yuksek cıkkktııı dıkat edınn kendınızee ben sızsızz napaaarrrıııımmmmmmmmm Nurayımmm yaa suskunlar cok fenaaayyydıııı kacırdııımm fatmagulu yaa aksam ızlıcem netten artıkk
Tugbacııım Allah bozmasın canımmm aranızıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?