'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun kuzum yaa aman cekme ole seyleriii sakınnn dikkat etmek lazım en cok da stresten uzk durmak ama nasııılll :26::26::26:

ben artık dikkat ediyorum kuzum yaa seker cıktı tamamen hayatımdan... ciköleta bilem yiyemiyorum mavi-yesil in sekersiz cikoltasını buldum ondan yicem azar azar cunku hiç cıkolatasız da olmuyo yaaa

tubacımm cok sevindimm canmmm

Pelincim iyiyim sen nasılsın ?

Hoşbuldum Çağlacım. Şükür düzeldi aramızz
Çok sevindim canım, Allah nazarlardan korusun.

Ben de iyiyim Tuğbacım, haftanın son günü ve yarın çalışmayacak olmamın mutluluğunu yaşıyorum. :92:

Nurayım, günaydın canım benim gunaydın hoşgeldin balım. Yazıyı şimdi okuyacağım tatlım. Tavsiyen için sağ ol canım, vakit buldugum an doktora gidicem.

yavrularıma günaydınnnlarrrrrrrrrr

nasılsınız bakalım bebişler?
dün ben de fatmagül izleyenlerdenim ama hayal kırıklığı yarattı bende gelinlik, makyaj falan. hele ki duvak kabus gibiydi.

bu arada altıncıcadde.com üyesi değilim beni davet eder misiniz???

aynen bence de öle kuzummm

hele devlet okuluna göndermeyi hiç istemiyorum ama özel okulların yıllıkları malummm umarım o gun geldiginde altından kalkabilecek durumda oluruz da cocuklarımı devlet okullarına gondermem, bir nebze daha rahat olur icin belki

hoşgeldin canımmmm

aa o site nerden cıktı :26:

[video=youtube;Xw4xPSKTdKk]http://www.youtube.com/watch?v=Xw4xPSKTdKk[/video]

kızlar iş stresim,özel hayat stresim,aile stresim yanına bunu izlemek istedim gülmek için şimdi hadi buyrun :126:

tubacım çok sevindim canım senin adına

güzellerimee günaydııınnn
tuğbacım çok sevindim aranızın düzelmesine.

tubacımm cok sevindimm canmmm

Çok sevindim canım, Allah nazarlardan korusun.

Ben de iyiyim Tuğbacım, haftanın son günü ve yarın çalışmayacak olmamın mutluluğunu yaşıyorum. :92:

Çook sağolun kızlar. Hepimizin arası böyle iyi olsunn üzülmeyelim hiçç

Keşke bende haftanın son günü diye sevinebilseydim offf

güünayyydııın kızcelerıııımmmm öksürmekten geberıcem sanırııımmm 1 haftadır yapıştı bu öksürük artık geceleri uyandırmayada başlaadıı sağolsuun Pelimiiiiimmm ben sana kıyamammm ağlayınca ınsan kendıne gelıyooo arada cok ıce atınca bole patlamalar yasıyo ınsaann benım pastam cok sekerlı oldugu ıcın sekerı yuksek cıkkktııı dıkat edınn kendınızee ben sızsızz napaaarrrıııımmmmmmmmm Nurayımmm yaa suskunlar cok fenaaayyydıııı kacırdııımm fatmagulu yaa aksam ızlıcem netten artıkk

Tugbacııım Allah bozmasın canımmm aranızıı

yirim seniiiiii

günaydın cnm yine hasta oldun yaa dikkat etmiyorsun bak kendine hee şaplak gelcek sonunda kıyamam ki sana öksürük kötü oluyor gece ta gıcık tutunca hele ki g.olsun bitanem
sanada davet attım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…