'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar selam

naızm sende nazar var kuzum çok hasta oluyorsun kıyamam sana ben

kızlar yarın mamalar yapcam şehriye çorbası bulgur köftesi ve makarna düşünüyorum bideee pazar günü poğaça ve damla çikolotalı kek yapcam aslında kekte uzman oldum yemekte elim yatkın değil birkaç tarif yapayım diyorum

yok bebeklerım formumdayımda öksürük illeti cok uyuz bişiiiii yapıstı kaldı ıkıde bır gıcık tutuyoo yoksa dipçik gibiyiim ama cıdden bu sene kadar omru hayatımda hasta olmadım Giziiimmmm ellerinden balmı damliicaaak yarııınn

DİYELİM O ZAMAN DEDİĞİM GİBİ GICIK ÇOK KÖTÜ BİŞEY
Banada bir ara tutuyordu aşkıma gıcık tuttu boğazım gıdıklanıyor diorum aa ben tutmuştum diyor benede bırak o zaman diyordum yaaaaaaa eşek

eskıden sınavlarda tutardı tam biii kabuuuusss tanımadıgın bı ton ınsaan oksurdukce kastii yapıomussun gıbı yuzune bakıoo sen tuttukca daha bı oksurmen gelıyoo

eskıden sınavlarda tutardı tam biii kabuuuusss tanımadıgın bı ton ınsaan oksurdukce kastii yapıomussun gıbı yuzune bakıoo sen tuttukca daha bı oksurmen gelıyoo

bende en son gecen sene grip oldugumda kuşum tramvaya biniyorum ya nasıl tutuyor onun için c.bağda inip öksürüp tekrar binerdim biliyormusun 10 gün çekmiştim
birde bindiğimde yine tutuyordu zaten tıklım tıklım havasız poff ne kötüydü yaa gerim gerim gerilmiştim aklıma geldi ıyy

offf yaa bir de karın guruldaması vaaaaaarrr... benim heyecandan karnım guruldardı hep sessiz sınav ortamlarında allahım yaaa

gizoş şimdiden kolay gelsinn ya yemek dedn aklıma geldiiiiiii, kızlar ben ceyize yemek kitapları alıcammmm ama şöle hem kolay anlasılır hem pratik yapılan calısan bayana uygun denenmiş tarfili kitaplar istiyorum aklınızda bulunsunnn yazar ve kitap adısı verinnn

Var canım YAĞMUR .......nın BİR KİTABI VAR TAVSİYE EDERİM

yaaaaa aynennn kusuuuummm benımde bı guruldamam var evlere senlıııkkk dersane ıcın sevıye belırleme ıcın ılk sınavda karın gurultum sayesınde bussuru arkadasım olmustu normalinde böle değilimdir sanırım ıcıme canavar kactı galba dedım o gergın ortam yumusadı sınav bıtımınde herkesle bı baktımkı gulusuyorum kusum yemek kıtabıda bende var bıtane annem sehır dsında unıversıteye gıderım dıye almıstı ınanılmaz kolay tum tarıfler ama yazlıkta sımdı gıttıgımde hemen solerım adını sanaa bulamassan onu verırım kuzum
[/B]

Son düzenleme:

canım ben yaptığım çoğu yemek kek pastaları portakal ağacı blogdan öğrendim veee blogun sahibi portakal ağacı yemek kitabı çıkarmış bende çeyizime onu alcam kendi ajandam var ama onu ve birkaçtane kitap daha alcam

Anneler ve Kızları İçin Portakal Ağacı'nın En Güzel Yemekleri-Hatice Özdemir TÜLÜN | Günlük Kitap

Var canım YAĞMUR .......nın BİR KİTABI VAR TAVSİYE EDERİM

ayy cok komikk koptum valla

yerim seni yaaaaaaaa düşünmen bilem yeter pastam beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

biliorum canım bu bloğu yemek kitabı da cıkmıs demek bakayım ona da biz bir tane paşabahce de gördükk calısan kadının yemek kitabıydı adı da hiç bulamazsam onu alırım belki yemekleri 4-5 adımda anlatmıs kolay gibi görünüyordu ama denenmiş tariflermiydi bilemedim bir de pek tarif yoktu sanki içinde :44:

yemek kitabı almam sart kitaplara güveniyorum valla

doğu yadaa batı beklerkeeenn hiç beklemediğimizz bişi oldu kızlrr sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorumm yaa

kızlar ben de bi ajanda aldım, annemin tariflerini yazıcam ona
annemin yemekleri, pasta börek çeşitleri, mezeleri falan baya zengindir..
bir de dediğiniz gibi kolay tariflerin olduğu bi kitapta alırım

Kızlaaaar o kitaplaraa benmde sahip olmamm gerekkkk çünküüümmmm benn bilmioorummmm kurabiyeee yapmayı cok sevioorumm herkes bayılırr kurabiyelerimeee

amaa mezee çok önemlii ben mezeyee bayılırımmmm sevgilicimmdee bayılırr o yuzdenn ceşit bol olmalıı, nurayım sendenn yardımm isterim hiç olmadıı annişin tariflerinden bende faydalanırım kuzummmm bnm annemn meze kültürü yokturr, ben kadar sevmezzz

doğu yadaa batı beklerkeeenn hiç beklemediğimizz bişi oldu kızlrr sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorumm yaa

cnm noooooooolduuuuuuuu neresi cıktııııııııııııııııııııııııııııııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…