cok güzel tabaklar varmıs yaaa ayy ayy ama bitmişş bile
daveti gördün mü bebeğim
evet canım gördüm ordaki linke tıkladım zaten öle uye oldumm sağol
yok bebeklerım formumdayımda öksürük illeti cok uyuz bişiiiii yapıstı kaldı ıkıde bır gıcık tutuyoo yoksa dipçik gibiyiimama cıdden bu sene kadar omru hayatımda hasta olmadım Giziiimmmm ellerinden balmı damliicaaak yarııınn
DİYELİM O ZAMAN DEDİĞİM GİBİ GICIK ÇOK KÖTÜ BİŞEY
Banada bir ara tutuyordu aşkıma gıcık tuttu boğazım gıdıklanıyor diorum aa ben tutmuştum diyor benede bırak o zaman diyordum yaaaaaaa eşek
eskıden sınavlarda tutardı tam biii kabuuuussstanımadıgın bı ton ınsaan oksurdukce kastii yapıomussun gıbı yuzune bakıoo sen tuttukca daha bı oksurmen gelıyoo
eskıden sınavlarda tutardı tam biii kabuuuussstanımadıgın bı ton ınsaan oksurdukce kastii yapıomussun gıbı yuzune bakıoo sen tuttukca daha bı oksurmen gelıyoo
offf yaa bir de karın guruldaması vaaaaaarrr... benim heyecandan karnım guruldardı hep sessiz sınav ortamlarında allahım yaaa
gizoş şimdiden kolay gelsinn ya yemek dedn aklıma geldiiiiiii, kızlar ben ceyize yemek kitapları alıcammmm ama şöle hem kolay anlasılır hem pratik yapılan calısan bayana uygun denenmiş tarfili kitaplar istiyorum aklınızda bulunsunnn yazar ve kitap adısı verinnn[/B]
offf yaa bir de karın guruldaması vaaaaaarrr... benim heyecandan karnım guruldardı hep sessiz sınav ortamlarında allahım yaaa
gizoş şimdiden kolay gelsinn ya yemek dedn aklıma geldiiiiiii, kızlar ben ceyize yemek kitapları alıcammmm ama şöle hem kolay anlasılır hem pratik yapılan calısan bayana uygun denenmiş tarfili kitaplar istiyorum aklınızda bulunsunnn yazar ve kitap adısı verinnn
gizoş şimdiden kolay gelsinn ya yemek dedn aklıma geldiiiiiii, kızlar ben ceyize yemek kitapları alıcammmm ama şöle hem kolay anlasılır hem pratik yapılan calısan bayana uygun denenmiş tarfili kitaplar istiyorum aklınızda bulunsunnn yazar ve kitap adısı verinnn[/B]
Var canım YAĞMUR .......nın BİR KİTABI VAR TAVSİYE EDERİM
yaaaaa aynennn kusuuuummm benımde bı guruldamam var evlere senlıııkkkdersane ıcın sevıye belırleme ıcın ılk sınavda karın gurultum sayesınde bussuru arkadasım olmustu normalinde böle değilimdir sanırım ıcıme canavar kactı galba dedım o gergın ortam yumusadı sınav bıtımınde herkesle bı baktımkı gulusuyorum kusum yemek kıtabıda bende var bıtane annem sehır dsında unıversıteye gıderım dıye almıstı ınanılmaz kolay tum tarıfler ama yazlıkta sımdı gıttıgımde hemen solerım adını sanaa bulamassan onu verırım kuzum
canım ben yaptığım çoğu yemek kek pastaları portakal ağacı blogdan öğrendim veee blogun sahibi portakal ağacı yemek kitabı çıkarmış bende çeyizime onu alcam kendi ajandam var ama onu ve birkaçtane kitap daha alcam
Anneler ve Kızları İçin Portakal Ağacı'nın En Güzel Yemekleri-Hatice Özdemir TÜLÜN | Günlük Kitap
doğu yadaa batı beklerkeeenn hiç beklemediğimizz bişi oldu kızlrr sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorumm yaa
doğu yadaa batı beklerkeeenn hiç beklemediğimizz bişi oldu kızlrr sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorumm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?