'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelintoşuuum bizde tarif bool. babam çok sever.. ben de bayılırım mezeye, sevgilim de öyle..
evlendikten sonra 2013 gelinleri doğuruyor'dan önce 2013 gelinleri mutfakta topiciği açalım ve tariflerimizi paylaşalııımm derim ben

karadeniz mi çıktı?
neresi kuşuuuum ?

keşkeee cnmm
2014 e kadar Bolu da çıkaa çıkaa tugayınn içindee başkaa bi birliğee vermişlerrr vee 14 ay doğu görevi kalmıştı
en kısa zamandaa şırnağaa yollıcaklarrr tayini boludaykenn hemde doğu görevini tamamlamış olucak
annemi aradım direk 2014 e kadr boludaymış dedim ee aceleye gerek yok ozaman seneye yada 2014 de yaparız düğünü bu yaza olsa çook zor olcaktı iyi oldu dediii 2014 e kalamammm amaa çook varr ne demek 2014 yaa

odaa diyoki iyi oldu evlensek doğuya gitsem seni götüremesem dahamı iyi olucaktı ddi iyi oldu böylee aşkım dedi

ben herşeyee rağmen yaza evliliğe hazırlamıştm kendimi ama unutmaya bakıyım
nasıl yapcaz bilmiyorum valla kızlarrr seneye evlensekk ben Boluya evlenmek hiç. istemiyorum tam yerleştik oturcaz derken bu sefer kesin cıkıcakk başkaa yere hadi hoppaalaaa başkaa şehhreee gitt :26:
oooffff yaa offf bide hemen şırnağaaaa giderseee tamam yani

karmasık olmus biraz.... askerlerin en kötü yanlarından biri de bu... bizimkini de bu yıl izmire yollayabilirlerdi şimdilik vaz gecmişler evlendikten sora giderse yandımmmm işim kariyerim herseyim burda ,e yeni evli adamı da tek basına yollayamam bittiğim an yani binbir emekle kurdugum hayalleriyle yasadıgım evimi bırakıp gitmek zorunda kalma korkusu yiyip bitiryo beni

off yardımmm etsin Allah yaaa

aynennn canım ben dahaa karmaşıkk olduummmm
şuan iştee nefrett ediorumm mesleğindeeeenn

canımm, asker ve polis eşi olmak malesef böyle bişey işte .. ne zaman nereye gideceğin hiç belli olmuyo
üzme kendini lütfen.. hayallerinizi ertlemeyin, ne olacağı hiç belli olmaz. bu yaz çok erken olur hazırlanamayız diyorsan da 2013 bahar-yaz gibi evlenirsiniz. sevdiğin yanında olunca heryer cennet gibi..
şurda ömrümüzün ne kadar kaldığı belli mi.. hep erteliyoruz, ertelemek zorunda kalıyoruz yaşamak istediklerimizi. ertelemeyin bence mutluluğunuzu.
hayırlısı böyleymiş güzelim.

aynenn güzelimmm yaa şoklardayım halaa hiç beklemiyodukk ailemm dee kalcam diyee sevinioo burda amaa ben de kavuşmaa hayalindeyimm sonuçtaa hayırlısı böyleymiş demekki yaa artık kendimizii toparlayınccaa allah ne zaman nasip ederse olur diyimm
bugün yinee şehitt varr tuncelide şırnakta operasyonlar devam gidersee artık diken üstündeyimm 14 ayyy

aynennn canım ben dahaa karmaşıkk olduummmm
şuan iştee nefrett ediorumm mesleğindeeeenn

bende nefret ediyorummmmmmmmmmm

ne olurdu her normal insan gibi her aksam evine gidip geldigi böle rüzgarda savrulan yaprak misali olmadıgı bir işi olsaydı

bence de uzatma o kadar canım seneye evlenirsiniz gerisi allah kerimmm üzme kendini yanında olur hep rahat rahat yaprsınız hazırlıgınızı

canım rabbim tüm askerlerimizi, içinde sizinkileri de korusun kollasın.
boluyu sevmiyor musun ?

canım ben tarifli yaparım senelerdir ama yapa yapa eli gözü herşeyi alışıyor insanın biraz yavaşımda olsun bari ama portakal ağacını al muhakak bende çeyizime alcam canım bide tifosinin çeyizinde bir yemek kitabı paylaşmıştı onuda bulursam sölicem onun çeyizi çok ayrıntı dört dörtlük valla inşallah bizimde biter hemen bu işler

canım rabbim tüm askerlerimizi, içinde sizinkileri de korusun kollasın.
boluyu sevmiyor musun ?

amin canımm seviyorummm tabikii memleketimm sonuçtaaa ama oturucazz burda sonraa birdn yne tayn cıkıcak ve gidicez okadr düzen kurcaz biz evimizi eşyamızı ondan yani... artık buna mecburuzz sanıırm 2014 sanmıyorumm okadr beklemeyee gucum kamazz

kızlar ben de bi ajanda aldım, annemin tariflerini yazıcam ona
annemin yemekleri, pasta börek çeşitleri, mezeleri falan baya zengindir..
bir de dediğiniz gibi kolay tariflerin olduğu bi kitapta alırım

ayyyyy nurayım orta 2 den beri ben bu uygulamayı yapıyorum bir ajanda doldu ama hep kek börek çeşitleriyle yemek az var canım

ayyy bende mezelere bayılıyorum en sevdiğim şey sabah bile meze yerim ben

sibel canım ben bu yazdıklarını görmemişim üzülsemmi sevinsemmi boluda kaldığına çok şaşırdım canım şu anda anladım askerliğin zor olduğunu nereye ne zaman göndericeklerinin belli olmaması berbat dua edelimde iyi yerler olsun iyiside oluyor çünkü

hayatım 2014 beklemekte birşey yokki olmadı 2013 sonunda evlenrsn senin yanında geziyorsun kısıtlama yok ötesi varmı inşallah güzel biryere tain çıkarda evlenirsiniz canım

aynen canımmm bizdee bilemedikk işteee artık beklicezz valla yapcak bişeyimizzz yok ki iştee
beraber yazdık bide şehirleri izmitte yaşamayı çook istiyoruzz meselaa biz çok seviyoruz orayı 1.sıraya yazdık ardından gelen illeri yazdk
şakaa gibi yanii bolu yok bile tercihlerdee yani ve bolu çıkıyoo :26: hayırlısı bebeklerimm napalımm bölee olması gerekyomuşş

bencede hayırlısı canım üzülcek hiçbirşey yok doğu çıkmasın yine birşeyler değişir bol bol dua et içinide ferah tut bence biribinizle evli olmadan dahada çok vakit geçirirsiniz anlıyorum evlenmek istemeni bende hemen şu anda evlenmek istiyorum ama doğru zamanı beklemek mühim olan kader kısmet diyorlar ya sizinkide böyle bence mutlu olucaksınız biraz daha zaman sadece canım

çağlacım ben tifosinin çeyizini karıştıtrken izleidğim bir pgroramında yemek kitabının olduğunu farkettim ntv de refikanın mutfağı var oda çok eğlenceli yemekler yapıyor o siteyi araştır refika çok eğlenceli her bölümde ya arkadaşlarıyla yada mahalleden birileriyle takılıyor çekim yapılan yer refikanın atölyesi ve birkaç arkadşaıyla kurulu sadece mutfak yok yemekleride iyi yapıyor

aynennnn bebiklerimmmm hayırlısıı olsunn yaa gün doğmadann nelerr doğuyo bakalımmmm

Süperrr nurayımmmmm çoookk iyi olurrr mezeee mii mmmmmmmmmmmm

sibelimmmmm hayırlısı olsun canımm benimmmm... askerlikk zorr çok zorr... sabahıı belli değill, tayinler vs.((

Allah kolaylık versn sana kuzummmm çok beklemeyn 2013 yazındaa yapıveririzzz düğüncüğünü kuzummmmmmmm

hmm tama kuzucummmona da bakıyım beennnn bitane sole gunluk icin hem farklı hem kolay seler bitane de agır yemekler icin lazım

offf amaaan herseyi biz dusunuyoruz ne zor iş kadın olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…