'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sibelcim, hemen yemekten geldim ve kk ye girdim merak ettim ama sen sevinmemişsin pek hayırlısı olsun canım diyecek bişi yok..

evett yağmurcumm yaa bende hayırlısı olsunn diyorummm ne olduğuu belli değill iştee şimdidee msj atıoo aşkımm bir hafta ankarada olcam haftayaa odaa nerden çıktı dedimm yaa yavaşş yavaşş gell ölceemmm sinirdennn
ne olduğuu belirsizz bi mesleekkkk

bende dünden beri haber alamıyorum öldü mü kaldı mı haberim yok aksam istanbulda olcaktı hala ses yok... telefonlar kapalı karargah gemi seyirde diyo

bu ne yaaaa

kızlar üzülmeyin ağlamayın bakın bende ağlıcam şimdi dayanamam ki yütfeen hadi modunuzu değiştirin ki gülün ki yoksa bende

off kuzumm boşver alnımızda ne yazıosa onu yasıcaz tasalanmanın bir anlamı yokk hakkımızda hayırlsıı olsunnn biz düğünümüzü düşünüp neşelenelimmmm sonrası Allah kerimmm

:123:

kızlarr avrupa yakasında düğün düşünenler

labella premiuma bi bakabilirler... orası da otel-balo salonu tarzıymıs resimlerden cok satafatlı görünüyor

kızlarr avrupa yakasında düğün düşünenler

labella premiuma bi bakabilirler... orası da otel-balo salonu tarzıymıs resimlerden cok satafatlı görünüyor

valla daha demin sevgilicikle konştm espirisne düğün yapan arkadaşlarım için gereksiz eylem diyince neden gereksiz olsun biz oynamazsak bile eğlenceli bişi biz sevmyorz die neden öle düşünelm düğünümüz olur dedi

vee kesin avrupya yakası olursa böle biryer olur ben karışmıcam bu işlere çağla çok şatafatlı olursa düz beyaz pembeli bişicikler çıkarırrım napam altın sarısı sevmiyorum ne olcağmızda belli değil bu yaz bir geçsinde herkes karar versin bu düğün olayı sıkıyor beni

senin paylaştığın mekanları hemen arşivliyorum dünde nuraycığımda bir mekan sölemişti onu arşivime alamamıştım bir geçmişe döneyimde geleyim

nuray paylaşmıştı sankimmm

kızlar hıdırellez var die herkes dileklerini bana veriyor gül ağacına bağlıcam bakalm bide sabahındada denizin dibini boylucak dilekleri birkaç arkadaş wordden foto koydular beğendikleri ev ve arabalar için eğlencesine yapıyoruz bakalım

benim ekledigim gelin damat masasını hatırlıyor olablir misin kusum :44::44: nuray ole bişe paylasmadı diye biliyorum cunku

ben de annişe verdim üsküdardan denize atıcak biz her sene yaparız... kucukken annem resimlerini cizdirip camlara da astırırdı... mezuniyet cubbeli ve gelinlikli hallerimi cizerdim

ay kızlar ananecıkle bı etıler bufeye gıttık geldııkk bu kadını ben yiyeceğğüüümm parkta spor yapmak ıstıyoo haspaam boyuna posuna bakmadaan kızlar hıdrelleze ınancım cok buyuk benımde denıze atmadıgım bı kagıdım var ve bızım yazlıgı cızmısım resmeen ,ozaman ünideydim daha yazmısım Allah'ım hayırlısıysa bana radyo tvde bi iş nasip et ama nolursa olsun modelistliği öğrenmemide nasip et yazmısım kabul olmuss.. ben kagıdı unutmustum sevgılıcıkle ayrı bı hatıra kutusu yapmak ıcın ayıklarken actım bı baktım yaptıgım resımler tum dıleklerım kabul olmuss

Son düzenleme:

evet evlenirsem benimkilerde olmus olucakkk

bu sene ne cizcegimi biliyorummmm askımı hep yanımda ciziceemmm

haber de aldım sonunda cıkmıs gemiden bana dogru geliyo beyaz atlımmm

evet evlenirsem benimkilerde olmus olucakkk

bu sene ne cizcegimi biliyorummmm askımı hep yanımda ciziceemmm

haber de aldım sonunda cıkmıs gemiden bana dogru geliyo beyaz atlımmm

yehhuuuuuwwww gelsın enıstecıııkkk ya at dedındee ata bınmek ıstıyoooruuummm bennnn dıgıdık dıgıdıııkk aşkitoşşlaa atla yürüyesim vaaar bu arada kızcelerım sımcık haydarpaşa kapandı ya ama genede söğütlüçeşmeden sapanca maşukiyeye falan giden tren vaaar mııı? bide trenden ınınce cokmu mesafe vardır bu piknik alanlarıyla arasındaa?

KIZLAR denize mi atıyorsunuz???neden ki?
eskiden bizim bahçede annem ev yapardı ama hiç nasip olmadı gül ağacına dilek mi ne asardı PEK OLMADI?
ben pek bilmiyorum yapmadım da ama yapabilirim de inancım bilmiyorum ne denli yapabilirim ama ne yapmam gerekiyor ki?:44:
NE ZAMAN HIDIRELLEZ?

Son düzenleme:

yarın geceee yapılıcaak , inanarak yapmak lazım tabii, dileklerini yazarsın yada cızersın bı kagıda gul agacına asarsın sabahliinde denıze atarsın ama benım tutan dıleklerım denıze atılmamıs olan kagıtta. bıde cuzdanını acıp yukarıda bı yere koyarsın vıtrın flnda olabılır bızde vıtrın olmadıgı ıcın ben perdeye asıyorum yukarısına. ates falan yakılır atlanılır bız 2010da sevgılıcıkle buyukadada kutlamıstık Gizim cok eglencelıydı yıldızlar evi varya orda kalmıstık o gecee atesler yanmıstı konserler verılmıstı cok eglencelıydıı

hayatım biz aşkla geçen sene araba kiraladık ve beni hep istediğim yere götürdü kahvaltı yaptık sonra göle gittik sonra ıslama köfte falan yedik süper bir yolculuktuuuuuuuuuu
Ve biz bir restauranta gittik göl kenarında trende karşıdan geçiyordu canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…