Sibelcim, hemen yemekten geldim ve kk ye girdim merak ettim ama sen sevinmemişsin pek hayırlısı olsun canım diyecek bişi yok..
evett yağmurcumm yaa bende hayırlısı olsunn diyorummm ne olduğuu belli değill iştee şimdidee msj atıoo aşkımm bir hafta ankarada olcam haftayaaodaa nerden çıktı dedimm yaa yavaşş yavaşş gell ölceemmm sinirdennn
ne olduğuu belirsizz bi mesleekkkk
bende dünden beri haber alamıyorum öldü mü kaldı mı haberim yok aksam istanbulda olcaktı hala ses yok... telefonlar kapalı karargah gemi seyirde diyo
bu ne yaaaa
isyanlardayızzz çaaaalaaamm Tsk yaaa isyandayızz hakkateeennnn
askerikte her meslek gibi bir meslek yani... o zaman neden normal insanlar gibi değil işleri sorumluluk ayrılık belirsizlikkk off bıktımmm valla kuzumm
kızlarr avrupa yakasında düğün düşünenler
labella premiuma bi bakabilirler... orası da otel-balo salonu tarzıymıs resimlerden cok satafatlı görünüyor
nuray paylaşmıştı sankimmm
kızlar hıdırellez var die herkes dileklerini bana veriyor gül ağacına bağlıcam bakalm bide sabahındada denizin dibini boylucak dilekleri birkaç arkadaş wordden foto koydular beğendikleri ev ve arabalar için eğlencesine yapıyoruz bakalım
ay kızlar ananecıkle bı etıler bufeye gıttık geldııkkbu kadını ben yiyeceğğüüümm parkta spor yapmak ıstıyoo haspaam boyuna posuna bakmadaan kızlar hıdrelleze ınancım cok buyuk benımde denıze atmadıgım bı kagıdım var ve bızım yazlıgı cızmısım resmeen ,ozaman ünideydim daha yazmısım Allah'ım hayırlısıysa bana radyo tvde bi iş nasip et ama nolursa olsun modelistliği öğrenmemide nasip et yazmısım kabul olmuss.. ben kagıdı unutmustum sevgılıcıkle ayrı bı hatıra kutusu yapmak ıcın ayıklarken actım bı baktım yaptıgım resımler tum dıleklerım kabul olmuss
evet evlenirsem benimkilerde olmus olucakkk
bu sene ne cizcegimi biliyorummmm askımı hep yanımda ciziceemmm
haber de aldım sonunda cıkmıs gemiden bana dogru geliyo beyaz atlımmm
KIZLAR denize mi atıyorsunuz???neden ki?
eskiden bizim bahçede annem ev yapardı ama hiç nasip olmadı gül ağacına dilek mi ne asardı PEK OLMADI?
ben pek bilmiyorum yapmadım da ama yapabilirim de inancım bilmiyorum ne denli yapabilirim ama ne yapmam gerekiyor ki?:44:
NE ZAMAN HIDIRELLEZ?
yehhuuuuuwwww gelsın enıstecıııkkkYa at dedındee ata bınmek ıstıyoooruuummm bennnn dıgıdık dıgıdıııkk aşkitoşşlaa atla yürüyesim vaaar Bu arada kızcelerım sımcık haydarpaşa kapandı ya ama genede söğütlüçeşmeden sapanca maşukiyeye falan giden tren vaaar mııı? Bide trenden ınınce cokmu mesafe vardır bu piknik alanlarıyla arasındaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?