'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok arabayla gıtmek ıstemıyoruuum ya uzun yola trenle cıkmadık hiiç biizz orda at çiflikleri varmıs hemde pıknıkte yapılabılıomuuss gıdıs varmı bı ogrensemm arastırıcam iyicene

Hmm.ama gül ağacımız yokki şimdi yaa..denize kim gidcek çalışıyoruz...
benim babam inanmaz böle şeylere kızar , kesin aşkımda inanmaz duymasında zaten ben yaparımda yook ki nazlım yaa nasıl olcak

yok arabayla gıtmek ıstemıyoruuum ya uzun yola trenle cıkmadık hiiç biizz orda at çiflikleri varmıs hemde pıknıkte yapılabılıomuuss gıdıs varmı bı ogrensemm arastırıcam iyicene

bizde düşünmüştük öylede ama arabayla başbaşa keyfi ayrı olur dedik istediğimiz yerde dururuz bişi olsa nebiliyim diyee ayy süperdi ya bak yine gidesim geldi heeeeeee
valla at çiftliğini görmedim ya:44:

ay bu cıcık beni öldürcek yaaa su erkekleri anlamak cok zor

ben: aşkım peki göztepe taraflarına yetişebilir misin?

o: yetişirm aşkım da hayırdır niye planlarda değişiklik yaptık şimdi? :44:

ben: şeyyyy aşkımm... orda madame coco varmış da... :26:

o: hahahahahohohoho

ben: ??? askımm ne oldu neden güldün şimdi?

o: Aşkım madam coco diyince gülmemem çok zor o nasıl isim yaaa ben madam cocolu nevresimde yatmam

ben: :97:

valla bilemiceem herkesın kendı dusuncesı yapmak ıstersen yap o kızar bu kızar dıye dusunme dua et yada sadece cuzdanını ac bereket gelsıınn

evet evlenirsem benimkilerde olmus olucakkk

bu sene ne cizcegimi biliyorummmm askımı hep yanımda ciziceemmm

haber de aldım sonunda cıkmıs gemiden bana dogru geliyo beyaz atlımmm

canım o zaman sen oaylaşmış olabilirmisin düğün salonunu

canım sen gemi çiz bide sizin evi evin önüne demir atmış olsun hattaha gemiyi sevgiliciğinle izle gemiyede binmesin

bende 17 yaşımda ev araba çizmiştim nasip oldu evide istediğim yer bostancı küçükyalıydı

birdeee 18 yaşımda sevgilicik çizmiştim oda olduuu hadi yapalımmm kızlarr

arabayla gıdıyoruz zaten canım ya trene bınmedık hıc uzun yolda oda eksik kalmasın dimii anılara anı katalım

Pastaaam yaa enişteee kiiingg

arabayla gıdıyoruz zaten canım ya trene bınmedık hıc uzun yolda oda eksik kalmasın dimii anılara anı katalım

Pastaaam yaa enişteee kiiingg

yicem agızını gözünü onun yaa eşşeeek

ya hangi gece yapmamız gerek kuzumm annem söler gerci de unutur falan belki saglam alayım

kagıda yazdıklarımı annişe vericem ben atıvercek denize, resimlerimi de saklarım artıkın cüzdanımı da acayım duamı da edeyim ohhh

ayyy aklını seviyim yaaa hehe ben öle bişe cizeyeim kuzum hep evimizde oldugunu cizeyimmm

ben mekan paylasmadım kuzum gelin damat masasıydı o sadece buldugum mekanlardan birininn... hatta ilk resimlerini ekledigim mekanın

yarın gece kusuumm bu yılda bereketlı gelsın inşşş bide ramazandakii ilk hurma çekirdeğimi saklarım hep cüzdanımda hoş benım cuzdanın bı kısmı adak agacı gıbı yaa gorsenız neler var koparsınız ayayorgıden aldıgım dılek anahtarları eskı paralar falan pirinçler hurma cekırdeklerii çöp ev gibi cüzdanım

canlarım sevgilinizin resmini nasıl çiziyorsunuz yahu ya başkası gibi çıkarsa çizdiğimz
nazlım bende hurma çekirdeği saklarım canım

ben de kırmızı agat tasıyorum canım cuzdanda hatta askıma da verdim o da tasıyo

bir gece tuzlu suda beklettikten sonra taslara cuzdanıma bereket tasımalarını öğütledim... buna tas programlamak deniyor sonra da cuzdanlarımıza koyduk daha zengin olamadık ama olsunnnn

bir de ugur param var 1 dolarcık

yarın gece yuppiii

yagmur bereket getırır hurma cekırdegıı cıdden eksik etme hiiç ay canımda cektı hee ramazan ayını ozledım beeeennnn

pastaaammm bende bı tane nazar tası vardı turkuazdı rengı nazar degdıkce catlıyoduu harıta gıbı olmusstuu artık o yuzden etkısını kaybetmıstıı ondan bulursam alcam gene benım yerıme o catlasın topraga koymustum onu 1 gun sonra takmıstım toprakta ınanılmaz enerjı verıyo ınsana yaa caddebostana gıdıp cıbıl ayaklarla dolasmak lazım

her cüzdanımda var canım böle etli hurma olsada yesekkkkk tatlı tatlı ohhhhhh canım çekti nazlıcım yaaaaaa

ramazan haricindede aynı tadı vermıyooo hee neyse az geldıı pide hurmaa ayına

evet o zaman ayrı ya orucu açarken varyaa tam o an yemek süperr ayy az kaldı hemde temmuzda tam sıcaklarda geçen sene zordu birde işim gereği sürekli telefonla konuşuyorum yada burda müşteriyle ayy ayy bi yandan gelmesin diyesim geliyor töbe ama çok zorlandım ilk defa geçen yıl ağzım çok kurudu su normalde çok içerim çünkü ben yaa

gecen sene cıdden cok zordu ya bıkac senede bole zor geccek Allah sabır versın versın hepımızeee pastaam yaa seneyeee sahurda falan kalkar konsuruz artık bizim beey daha kalkkamaadııı ahreetliiğimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…