hayatım biz aşkla geçen sene araba kiraladık ve beni hep istediğim yere götürdü kahvaltı yaptık sonra göle gittik sonra ıslama köfte falan yedik süper bir yolculuktuuuuuuuuuu
Ve biz bir restauranta gittik göl kenarında trende karşıdan geçiyordu canım:44:
yarın geceee yapılıcaak , inanarak yapmak lazım tabii, dileklerini yazarsın yada cızersın bı kagıda gul agacına asarsın sabahliinde denıze atarsın ama benım tutan dıleklerım denıze atılmamıs olan kagıtta. bıde cuzdanını acıp yukarıda bı yere koyarsın vıtrın flnda olabılır bızde vıtrın olmadıgı ıcın ben perdeye asıyorum yukarısına. ates falan yakılır atlanılır bız 2010da sevgılıcıkle buyukadada kutlamıstık Gizim cok eglencelıydı yıldızlar evi varya orda kalmıstık o gecee atesler yanmıstı konserler verılmıstı cok eglencelıydıı
yok arabayla gıtmek ıstemıyoruuum ya uzun yola trenle cıkmadık hiiç biizzorda at çiflikleri varmıs hemde pıknıkte yapılabılıomuuss gıdıs varmı bı ogrensemm arastırıcam iyicene
Hmm.ama gül ağacımız yokki şimdi yaa..denize kim gidcek çalışıyoruz...
benim babam inanmaz böle şeylere kızar , kesin aşkımda inanmaz duymasında zaten ben yaparımda yook ki nazlım yaa nasıl olcak
evet evlenirsem benimkilerde olmus olucakkk
bu sene ne cizcegimi biliyorummmm askımı hep yanımda ciziceemmm
haber de aldım sonunda cıkmıs gemiden bana dogru geliyo beyaz atlımmm
bizde düşünmüştük öylede ama arabayla başbaşa keyfi ayrı olur dedik istediğimiz yerde dururuz bişi olsa nebiliyim diyee ayy süperdi ya bak yine gidesim geldi heeeeeee
valla at çiftliğini görmedim ya:44:
valla bilemiceem herkesın kendı dusuncesı yapmak ıstersen yap o kızar bu kızar dıye dusunme dua et yada sadece cuzdanını ac bereket gelsıınn
arabayla gıdıyoruz zaten canım ya trene bınmedık hıc uzun yolda oda eksik kalmasın dimii anılara anı katalım
Pastaaam yaa enişteee kiiingg
canım o zaman sen oaylaşmış olabilirmisin düğün salonunu
canım sen gemi çiz bide sizin evi evin önüne demir atmış olsun hattaha gemiyi sevgiliciğinle izle gemiyede binmesin
bende 17 yaşımda ev araba çizmiştim nasip oldu evide istediğim yer bostancı küçükyalıydı
birdeee 18 yaşımda sevgilicik çizmiştim oda olduuu hadi yapalımmm kızlarr
yicem agızını gözünü onun yaa eşşeeek
ya hangi gece yapmamız gerek kuzumm annem söler gerci de unutur falan belki saglam alayım
kagıda yazdıklarımı annişe vericem ben atıvercek denize, resimlerimi de saklarım artıkın cüzdanımı da acayım duamı da edeyim ohhh
yarın gece kusuummbu yılda bereketlı gelsın inşşş bide ramazandakii ilk hurma çekirdeğimi saklarım hep cüzdanımda hoş benım cuzdanın bı kısmı adak agacı gıbı yaa gorsenız neler var koparsınız ayayorgıden aldıgım dılek anahtarları eskı paralar falan pirinçler hurma cekırdeklerii çöp ev gibi cüzdanım
yagmur bereket getırır hurma cekırdegıı cıdden eksik etme hiiç ay canımda cektı hee ramazan ayını ozledım beeeennnn
pastaaammm bende bı tane nazar tası vardı turkuazdı rengı nazar degdıkce catlıyoduu harıta gıbı olmusstuu artık o yuzden etkısını kaybetmıstıı ondan bulursam alcam gene benım yerıme o catlasıntopraga koymustum onu 1 gun sonra takmıstım toprakta ınanılmaz enerjı verıyo ınsana yaa caddebostana gıdıp cıbıl ayaklarla dolasmak lazım
her cüzdanımda var canım böle etli hurma olsada yesekkkkk tatlı tatlı ohhhhhh canım çekti nazlıcım yaaaaaa
ramazan haricindede aynı tadı vermıyooo hee neyse az geldıı pide hurmaa ayına
bu bekar gececek son ramazannn
bir dahaki ramazanda evli baaayenler oliciiiiizzz kocişlerimizleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?