gecen sene cıdden cok zordu ya bıkac senede bole zor geccek Allah sabır versın versın hepımızeeepastaam yaa seneyeee sahurda falan kalkar konsuruz artık bizim beey daha kalkkamaadııı ahreetliiğimm
ay evet kuzummm inşallahhh sahur menüleri hazırlarız
yagmurcum üzülmee gec olsun güc olmasın hakılısın beklemek cok zor ama napalımmm zaman geciyo bi sekilde
nazım sapancaya vardı ama seferleri demir yolu bakıma grdgi için blrkac sene olmucak anca otobsle gidilir oraya su sra canım
canlarııım ben geldim.
çağlam çok ciciler aşkla kullanın .. enişte gerçekten nazlımın dediği gibi king
gizemim ben balayı mekanı paylaşmıştım dün.. düğün mekanlarını çağloş paylaşıyodu kuzucum.
ayyy hıdırellezben çok inanıyorum.. hatta burda deniz olmadığı için ben hep resimleri çizer kağıdımı balkona asarım. bide gül ağacının dibine para gömeriz sabah erkenden gidip alırız bereket parası cüzdanımızda yarın gece hepinize dua edicem kızlar. teker teker, isim isim ... siz de beni unutmayın canlarım
cicilerinii yesinleer tabiisiidee yatıııcaaakk
Nurayımmm evet evet isim isim yazalıımm aşklarımıza bıan eveel kavusmayıı
allah nasip kısmet ederse, seneye yarın kına gecem var
allah nasip kısmet ederse, seneye yarın kına gecem var
yesinler pastam yesinlerr
kuzu sen neden geri sayım çizelgesi yapmıosunnn madem kafada bi tarih belriledinizdeğişirse değiştirirsin sonradannn
ayyyy kusuuummm bende balayından senın kınan ıcın donmus olucaam
yıl dönümümüzün olduğu gün değiştiricem tatlım.. 1 yıldan başlıcaz geri sayıma .. ya şimdiden heyecanlandıııııımmmmmm yarın kınam var ayoooll
ya ben de 1 yıldan baslıyım istedim ama çatladımmmm artık dayanamadımaz kaldı çizelgene o zaman yuppiiii
benim daha 1 ayım olmuş olcak peeeh bekle bekle dur
o zaman 1 ay ne ki kuzum, 2011 den beri bekliyoruz bizvız gelir .. acısa da öldürmez
ayy lokumum ımkanlar el verırsee vallahı gelırımm ama dugunde tabisii orda olucuuyyk topık ahalısı olarakay kızlar cok ekşınlı bı gece gecırdık yandakıler cok fena kavga ettıler kadını duvardan duvara vurduu tam ben polısı arıcakken bı baktık polis geldıı kadının halını gormenız lazımdı yaa hala gelmedıler bagrıslardan bız korktuk yaa
o da doğru kuşummm onca zaman beklemişizzz
bugunlerin geldigine bile inanamıyorum Allah nasip ederse 1-2 ay sonra düğün mekanını tutucaaaz sonra da gelinligime bakmaya baslıcaaz
arkasından hersey corap sokugu gibi gelir kalan zaman nası gecti anlamam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?