'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gecen sene cıdden cok zordu ya bıkac senede bole zor geccek Allah sabır versın versın hepımızeee pastaam yaa seneyeee sahurda falan kalkar konsuruz artık bizim beey daha kalkkamaadııı ahreetliiğimm

ay evet kuzummm inşallahhh sahur menüleri hazırlarız

yagmurcum üzülmee gec olsun güc olmasın hakılısın beklemek cok zor ama napalımmm zaman geciyo bi sekilde

nazım sapancaya vardı ama seferleri demir yolu bakıma grdgi için blrkac sene olmucak anca otobsle gidilir oraya su sra canım

ben geldimmmmmmmmmm gece kuşlarııııııııı

madame coco çıkartmasından karlı döndüm... yatmazmışşş cocolu nevresimde bal gibi de yatıcak artıkkk kuzu gibi eve kadar da taşıdı bileeeem

işte yeni ganimetlerimmmm. bu ay ben battımmmm bidaaaha kendimi bu kadar uzun süre tutmıcam acısı fena cıkıyo

canlarııım ben geldim.
çağlam çok ciciler aşkla kullanın .. enişte gerçekten nazlımın dediği gibi king
gizemim ben balayı mekanı paylaşmıştım dün.. düğün mekanlarını çağloş paylaşıyodu kuzucum.

ayyy hıdırellez ben çok inanıyorum.. hatta burda deniz olmadığı için ben hep resimleri çizer kağıdımı balkona asarım. bide gül ağacının dibine para gömeriz sabah erkenden gidip alırız bereket parası cüzdanımızda yarın gece hepinize dua edicem kızlar. teker teker, isim isim ... siz de beni unutmayın canlarım

Son düzenleme:
cicilerinii yesinleer tabiisiidee yatıııcaaakk

Nurayımmm evet evet isim isim yazalıımm aşklarımıza bıan eveel kavusmayıı

teşekkür ederim kuzummm aminnn satıcı bayan da siz yeni mi evleniyosunuz dedi parmagımdaki yüzüğü gördü sanırım... evet dedik biz de... kısmetli bir evlilik olcak sizinki şimdiden belli neye elinizi atsanız buldunuz normalde müşteriler bir model begendiklerinde ya çift kişiliğini ya da stoğunu bulamayabiliolar dedi inşallah öle olurrr dedik biz de bi mutlandık bi de ben orda modellere bakarken kadın da benimkine siz de bir fikir verin ikiniz kullanacaksınız sonucta dedi benimki de ben pek karısmıyorum bu işlere hatun benim begendiklerimi begenmez dedi ama neyseki ortak begendigimiz seyler bulduk

ederiz tabiki kusummm ben de isim vererek dua ediciiim hepinizeee

yesinler pastam yesinlerr

kuzu sen neden geri sayım çizelgesi yapmıosunnn madem kafada bi tarih belrilediniz değişirse değiştirirsin sonradannn

yıl dönümümüzün olduğu gün değiştiricem tatlım.. 1 yıldan başlıcaz geri sayıma .. ya şimdiden heyecanlandıııııımmmmmm yarın kınam var ayoooll

yıl dönümümüzün olduğu gün değiştiricem tatlım.. 1 yıldan başlıcaz geri sayıma .. ya şimdiden heyecanlandıııııımmmmmm yarın kınam var ayoooll

ya ben de 1 yıldan baslıyım istedim ama çatladımmmm artık dayanamadım az kaldı çizelgene o zaman yuppiiii

benim daha 1 ayım olmuş olcak peeeh bekle bekle dur

ayy lokumum ımkanlar el verırsee vallahı gelırımm ama dugunde tabisii orda olucuuyyk topık ahalısı olarak ay kızlar cok ekşınlı bı gece gecırdık yandakıler cok fena kavga ettıler kadını duvardan duvara vurduu tam ben polısı arıcakken bı baktık polis geldıı kadının halını gormenız lazımdı yaa hala gelmedıler bagrıslardan bız korktuk yaa

o zaman 1 ay ne ki kuzum, 2011 den beri bekliyoruz biz vız gelir .. acısa da öldürmez

o da doğru kuşummm onca zaman beklemişizzz

bugunlerin geldigine bile inanamıyorum Allah nasip ederse 1-2 ay sonra düğün mekanını tutucaaaz sonra da gelinligime bakmaya baslıcaaz

arkasından hersey corap sokugu gibi gelir kalan zaman nası gecti anlamam zaten

yaaa :18:
adam karısını mı dövdü. elleri kırılasıca.pislik herif. biri de alıp o duvar senin bu duvar benim çarpıp dursa onun o beyinsiz kafasını
kadınlar ezilmesin ya

topik ahalisini bekliyorum. kocişini alır gelirsin. çağla sen de nişanlını

Son düzenleme:

gelinliiikk
evlerimizi yerleştireceğimiz anlar
hepimiz tadını çıkara çıkara, mutlu mesut yaşarız o anları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…