'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nurayıma katılıyorum asıl onu carpmak lazım şimdi ordan oraya

ben benimkinden de korkuyorumm pat pat vurarak ve ısırarak seviyo adam hani cocuklara yaparlar ya... kolumu acık görmesin hemen kapıyo bazen diyorum acaba senin icinde vahşi bir adam mı var evlendikten sonra mı cıkartcaksın diye

geliriz kuzuuuum tabiki deeeee en mutlu gününde yanında olmak cok isteriiiiiiizzz

çağlaam eniştede kendimi gördüm ya ben de öyle seviyorum.. yanaklarını vura vura, mıncıklaya mıncıklaya yiriiim aşkımı ben yaaa
bazen çok sert vurabiliyorum ama :26: yanlışlıkla

hahah hepımızın derdi bir valla benıde mıncıklıyoo ya elınde kalıcam bigüüün vallahi ahh kızlar o gunler gelıcek dımı bıan eveeelll esyalarımıızı evımıze dızıceemız gunler hemencıcık gelse yaaaa

valla artık aşkımın tişörtüyle değil, aşkımla uyumak istiyoruuummm

kızlar herkese günaydın

çağlam aldıkların çok güzel ooooo yooooo biri seni durdurmalı ikimizde bozuyoruz çeyiz olayını çağla napcaz biz ben temmuz ayında büyük ihtimal çoğu şeyi alcam annem jumbo kataloğu felan getirmiş içimdeki canavarı uyandırdı, bu arada bu kadar olur cidden benim sevgilim bana patlatarak ve kollarımı ısırarak sevgisini gösteriyor esmer tenliyim die pek bir kızarma olmuyor hattaha onun bana yaptığını ben ona yapınca kolu mor mor oluyorbide sıkıyo mıncıklıyo canım acımıyor kollarım ya sert yada babam küçükken çok saat yapmış çok mıncıklayarak sevmiş o yüzden die düşünüyoruz ama bazen çok sıkılıyorum böyle yapmasından oda var

canlarım inşalllah evlenceğimiz günleride görürrüz ilk gelinimiz nazlım olcak sanırsam inşallah tarihler dğeişmezde tecrbülerinizden yararlanırızz

ahhhh nurayım seni çok iyi anlıyorum özlemini, bende gece yatarken ve sabah kalkarken onu aklımdan geçirmek istemiyorum onunla uyumak istiyorum ilk gördüğüm o olsun istiyorum offfffff

o karısını duvardan duvara vuran adamı allah ıslah etsin vahşi ne olcak nasıl bir insan evladısın sen bunları içeri tıksalarda salmasalar keşke

Son düzenleme:
Kızçelerimmmm günaydıınn...
Mutlu bir hafta sonu diliyorum hepimizee...

Çağla'mmm çok güzel aldıkların tatlımm.. güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim..

Kızlar inşallahhh tez zamanda kavuşuruzz sevgililerimize..

ay lokum nurayım askerdeyken bende tsortuyle yatardım heep hey gidi heey bıtıcek kavusucaaz lokumumm

Giziiimm nasıp olursa ben olucam sanırım ılk gelınımız acemılıgı bende aticiiz hepımız benım cıldımde hemen bellı oluyoo hırpalamaları bıde ben onu çimciklemeye baslayınca alır benı omzunaa kaçırır gibii ben korkudan bısı yapammm

he bu arada giziiimm hapise fln attıkları yok gece geri geldileer ve kadın actı elektrklı supurgeyı kırılan seyleri süpürdüü nasıl bi haksızlıktır bu yaa

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızçelerimmmmmm bana çok da uyguna gelmiş olduuu gittim şaştım kaldım anneler günü sebebiyle etiketin yarısı kampanyası vardı, netteki sitesinde yok ama sadece şubelerde geçerli sanırım

nevresimlerden biri bedavaya gelmiş oldu bir tane daha almadıgıma pişmanım neyse madame da indirim cok oluyo ozel gunlerde falan gidip kalanlarını da toplarımmmm cunku feci derecede kaliteliler annişden tam not aldı hatta kendisi de istiyo artık bidahaki indirimde ona da alıcaz

ay gizooş sorma yaaaa valla daha da alıncak bir ton sey var... ev kurmak çooooooooooooooookkk zoooooooooooor

günaydın
minnak lokumum balayına gitmeden önce foruma girip anlat hemen bizee çünkü benim 2 hafta kalıyor, sen geliyosun ben gidiyorum

ben de artık azcık kosmak istiyorum bitiş çizgisine doğru yaaaa... yolun sonuna yaklaştığım günleri görcekmiyim acaba su cizelgede

hala yerimde sayıyorum

çağlam siz mobilya olayına ne zaman başlıcaksınız
dün gece tosbik aşkımla konuştukta biz kirada oturacağımız için ocak sonu şubat başı gibi evi tutalım diyoruz. çünkü mobilya da ona göre bakmamız lazım, ev küçük olur fazla eşya alırız falan. belki 2 oda olur belki 3 oda bilemeyeceğimiz için..
hani mobilyayı da özel yaptırırsak 2 aya yetişir sanırım dimi ..
nişandan sonrada beyaz eşyayı alalım diyoruz.

günaydın
minnak lokumum balayına gitmeden önce foruma girip anlat hemen bizee çünkü benim 2 hafta kalıyor, sen geliyosun ben gidiyorum

iviiiittt aramızda coook azz var lokumuuuumm ben heryerden yetısırımm kuzum balayında bıle olsam arada kaçarım sizin yanınıza sonuççtaa en büyüüüük kk

iviiiittt aramızda coook azz var lokumuuuumm ben heryerden yetısırımm kuzum balayında bıle olsam arada kaçarım sizin yanınıza sonuççtaa en büyüüüük kk

ooy oy
ben de öyle, telefondan da olsa girer bakarım napıyo bu gelincikler diye..
sonra da çağloş gidici

kızlar hepinizi seviyorum ya
nazlım çağlam gizemim nurayım güldenim heh birde pelinim yaaa
birde aşkım eşek o ya demin varya yerim onu yaaaaaa

ooy oy
ben de öyle, telefondan da olsa girer bakarım napıyo bu gelincikler diye..
sonra da çağloş gidici

sıra sıra depükliciiiz sonra gelinciklerii bıde kızlar yaa ben balayında sadece beyaaz gıyınmeeek ıstıyooruuumm bavuluma hep beyaz elbıseler tsorler şortlar koyuciiimm taze gelin olaraktan

kızlar hepinizi seviyorum ya
nazlım çağlam gizemim nurayım güldenim heh birde pelinim yaaa
birde aşkım eşek o ya demin varya yerim onu yaaaaaa

yağmuur, bak canım düzeldi aranız dimii
kötü olunca bozma moralini, düzeltmeye çalış aranızı.. amaaaannn 3 günlük dünya küsmeye değmez o en sevdiklerimizle

kuzum 3 ay oncesi cok erken değil mi bosuna kira odiceksiniz :26: ama yaptırtcaksınız esyaları onu bi konusmanız lazım size max ne kadar da yetiştirebilir... salondan yatak odasına hepsi özel yapım olursa haklısın biraz sıkıntı o zaman 3 ay onceden tutmak mantıklı

valla kuzum bizim ne zaman bakıcagımız pek belli değil evde kiracı var ne zaman cıkarcak benimki bilmiyorum... bizim esyalar da yapılma olabilir begendigim modeller var bikaçtane en son lazzoni de begendim yemek odası mesela ama cok pahalı yatak odamı da ozel yaptırtmak istiyorum ama bunlar icin evin ölçülerinin alınması ustanın eve gelip bakması gerekcek belkide ama içinde insanlar varken nasıl olcak bilmiyorum... beyfendi kısın ortasında cıkaramazmış insanları yazın cıkarlarsa da bosuna bos durcakmıs bizim kiracının cıkması nisanı bulucak ancak o zaman mobilya işine bakarım ben

beyaz esyaları ramazandan sonra bakmaya baslayalım artık diyoruz kuzum... ama canımı en cok sıkan konu mobilyalar... hayalimdekine uygun parcaları bulmak bir araya getirmek artı eve ergonomik bi sekilde sıgdırmak gözümde cok büyüyo... tadilat da sorun nereye ne yapılcak hangi duvara duvar kagıdı hangi duvara ne renk boya.. dün yine konustuk bizimkiyle de cok zor işler baya sıkıntıya dusucez şimdilik kafa rahat da bakma dedi

hala neyine kafası rahat anlayamıyorum :95::95: surda en fazla 6-7 ay daha rahat o kafan tadını cıkar dedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…