nurayıma katılıyorum asıl onu carpmak lazım şimdi ordan oraya
ben benimkinden de korkuyorumm pat pat vurarak ve ısırarak seviyo adam hani cocuklara yaparlar ya... kolumu acık görmesin hemen kapıyobazen diyorum acaba senin icinde vahşi bir adam mı var evlendikten sonra mı cıkartcaksın diye
geliriz kuzuuuum tabiki deeeee en mutlu gününde yanında olmak cok isteriiiiiiizzz
hahah hepımızın derdi bir valla benıde mıncıklıyoo ya elınde kalıcam bigüüün vallahiahh kızlar o gunler gelıcek dımı bıan eveeelll esyalarımıızı evımıze dızıceemız gunler hemencıcık gelse yaaaa
teşekkür ederim kızçelerimmmmmmbana çok da uyguna gelmiş olduuu gittim şaştım kaldım anneler günü sebebiyle etiketin yarısı kampanyası vardı, netteki sitesinde yok ama sadece şubelerde geçerli sanırım
nevresimlerden biri bedavaya gelmiş oldu bir tane daha almadıgıma pişmanımneyse madame da indirim cok oluyo ozel gunlerde falan gidip kalanlarını da toplarımmmm cunku feci derecede kaliteliler annişden tam not aldı hatta kendisi de istiyo artık bidahaki indirimde ona da alıcaz
ay gizooş sorma yaaaa valla daha da alıncak bir ton sey var... ev kurmak çooooooooooooooookkk zoooooooooooor
günaydın
minnak lokumum balayına gitmeden önce foruma girip anlat hemen bizee çünkü benim 2 hafta kalıyor, sen geliyosun ben gidiyorum
iviiiittt aramızda coook azz var lokumuuuummben heryerden yetısırımm kuzum balayında bıle olsam arada kaçarım sizin yanınıza sonuççtaa en büyüüüük kk
ooy oy
ben de öyle, telefondan da olsa girer bakarım napıyo bu gelincikler diye..
sonra da çağloş gidici
kızlar hepinizi seviyorum ya
nazlım çağlam gizemim nurayım güldenim heh birde pelinim yaaa
birde aşkım eşek o ya demin varya yerim onu yaaaaaa
sıra sıra depükliciiiz sonra gelincikleriibıde kızlar yaa ben balayında sadece beyaaz gıyınmeeek ıstıyooruuumm bavuluma hep beyaz elbıseler tsorler şortlar koyuciiimm taze gelin olaraktan
çağlam siz mobilya olayına ne zaman başlıcaksınız
dün gece tosbik aşkımla konuştukta biz kirada oturacağımız için ocak sonu şubat başı gibi evi tutalım diyoruz. çünkü mobilya da ona göre bakmamız lazım, ev küçük olur fazla eşya alırız falan. belki 2 oda olur belki 3 oda bilemeyeceğimiz için..
hani mobilyayı da özel yaptırırsak 2 aya yetişir sanırım dimi ..
nişandan sonrada beyaz eşyayı alalım diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?